ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ;;;

41 σχόλια:

Simply Burgman είπε...

Kαι σε λίγο καιρό θα γίνει πάσχα και χριστούγεννα...Έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό.Είναι γελοίοι και καραγκιόζηδες. Δεν ξέρω αν έχετε δεικαι αυτό με τα ΔΒΔ του προηγούμενου τεύχους:οι μισοί,μεταξύ των οποίων κι εγώ, είχαμε εκφράσει παράπονα για τους υπότιτλους και μας έλεγαν ότι θα το κοιτάξουν, αλλά μας έγραψαν στα φαφάρια τους.

Υ.Γ:Τη φωτό που τη βρήκες;;;:Ρ

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Προσωπικά έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να διαβάζω, τόσο το περιοδικό όσο και το site. Το έχουν ξεφτιλίσει και δεν είναι περίεργη η κατρακύλα.

lt.aldo raine είπε...

sa de ntrepese re:P

ti provlima exoun i ipotitli???

geok.24 είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK (???) ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ (ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ "ΤΟΙΧΟ" ALL GOOD THINGS COME TO AN END ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟ "ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ" Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ (ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤαΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΨΕΩΣ), ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΡΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?? ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ DVD ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ) ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ!!

lt.aldo raine είπε...

to diavasa kai go auto sto fb...ala apo tote den anaferan tipota...mpori apo neo cinema na to kanoun pio neo cinema:P

geok.24 είπε...

ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ....

academy είπε...

Καιρός ήταν!Το είχαμε ξαναπεί..Ενα περιοδικό που δεν δικαιολογούσε πλέον ούτε την τιμή του.Κακό στήσιμο για περιοδικό,μηδενικά νέα,και ο κάθε wannabe trend έγραφε τα δικά του(φαινόταν οτι δεν υπήρχε σινεφιλικό παρελθόν)...Ήταν κάποτε (πριν 15 χρόνια)το περιοδικό Σινεμά.Για να ενωθούμε όλοι να δούνε ένα περιοδικό που θα εκδίδαμε....;)))!!!

W. είπε...

Βασικά το άσχημο είναι που θα μείνουν τόσοι πολλοί συνεργάτες στα κρύα του λουτρού αν όντως ισχύει (ανάμεσά τους είναι πολλοί αξιόλογοι), κατά τα άλλα είτε έκλεινε είτε έμενε το ένα και το αυτό έτσι όπως το κατέντησε ο Ανδρεαδάκης τα τελευταία δύο χρόνια... Συμφωνώ τρομερά με τον Ακάντεμη!

Simply Burgman είπε...

Κρίμα...Και εγώ δεν διάβαζα το περιοδικό όλα αυτά τα χρόνια, οπότε δεν ξέρω τι χάνω(?).Ψηθείτε να κάνουμε ένα περιοδικό,ρε!!!!:Ρ;)

Οι ταινίες και οι δύο που έχω δει του Τεσιγκαχάρα είχαν ασυγχρόνιστους υπότιτλους(Ωχχχ,θυμήθηκα ότι δεν έχω δει τον Άνθρωπο του Πλήθους!!!!Τρέχω!!!)

lt.aldo raine είπε...

re palikaria...tin epoxi pou evgene to "kalo"
cinema...den ixate net...logiko ine na sas fenete adiaforo.

mesa gia to periodiko...ego tha grafo tin stili me tis tsont...eeeee ekpedeutikes tenies:P

CineTV-world είπε...

Προς Ρoetuck:

Ακόμα να ελέγξω τα DVD!!! Ξενέρωσα από αυτά που λέγατε και δεν...

ΥΓ: Τι εννοείς που τη βρήκα; Αν πιστεύεις πως τη βρήκα έτοιμη με το "ΣΙ ΝΕ ΜΑ" πάνω... κάνεις λάθος...

Προς Γιώτα:

Εγώ το αγοράζω απ΄το 1994, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια... απ΄τα περισσότερα τεύχη, ζήτημα να έχω διαβάσει το μισό τεύχος...

Προς Brad:

1. Επειδή ντρέπομαι (για λογαριασμό τους) έκανα την ανάρτηση κι όχι από χαρά...

2. Facebookωμένος είσαι ρε;;; :P :) :/

3. "re palikaria...tin epoxi pou evgene to "kalo"
cinema...den ixate net...logiko ine na sas fenete adiaforo"

Κάτι παρόμοιο είχα πει πριν αρκετούς μήνες στο forum...

4. "mesa gia to periodiko...ego tha grafo tin stili me tis tsont...eeeee ekpedeutikes tenies"

Μη φας, θα σφάξω γλάρο (αυτή την "πανέξυπνη" έκφραση την έλεγαν στο στρατό και μου ήρθε αναλαμπή τώρα)... :P :/ :/

Προς Geo:

Αφού τους τελευταίους μήνες μας έχουν τελείως γραμμένους... στου κουφού τη βρόντα όσο θέλεις πόρτα... :P ;)

Προς Academy:

Ε όχι και πριν 15 χρόνια ρε!!! :P

Προς W:

Τι εννοείς "συνεργάτες"; Ποιανού συνεργάτες;

Annie_Hall είπε...

Εγώ πάλι που παίρνω μόνο το καλοκαιρινό τεύχος δεν θα χάσω και τίποτα. Πάντως φέτος που λόγω Μπάσταρδων πήρα και πρώτη φορά το Empire κατάλαβα το επίπεδό μας(αν και άδικο να τα συγκρίνω). Το Empire το διάβαζα ένα μήνα ενώ το Σινεμά δυο μερούλες.

CineTV-world είπε...

1. Τι διάβαζες ένα ολόκληρο μήνα ρε Annie;!;!; 5 λεπτά τη μέρα το διάβαζες; :P

2. Και δεν θέλω "μερούλες"... υποτιμάς πάρα πολύ το 24ωρο, προφανώς δεν ξέρεις πόσα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκειά του... :P :/ :/

Annie_Hall είπε...

1. Ε λες να κλεινόμουν σε μια σπηλιά και να μην έκανα τίποτα άλλο; Σε λεωφορεία κυρίως το διάβαζα, μέχρι να κάνει ένα restart το pc, την ώρα που έτρωγα. Έτσι διαβάζω τα περιοδικά.

2. Επίσης ξέρεις πόσα μπορούν να μη γίνουν; Πολλά και κυρίως αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση ;)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Εγώ φαντάσου ότι δεν χρειάζεται καν να το πληρώνω. Έχει ο άντρας μου περιοδικά στο μαγαζί και πάλι, εδώ και 2 χρόνια ούτε το έχω ξεφυλλίσει...

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

1. Ε δε χρειάζεται και να κλειστείς σε σπηλιά και να μη κάνεις τίποτα άλλο για να διαβάσεις ένα περιοδικό σε μια βδομάδα!!!

2. Ξενέρωτη!!! :S :/ :P

Προς Γιώτα:

Aν το είχες ξεφυλλίσει θα σήμαινε πως άνοιξες τη ζελατίνα και αυτό δεν είναι σωστό... έτσι δεν είναι; :P

CineNaupigos είπε...

Όπως ίσως θυμάστε, είμαι ο μόνος από την παρέα που μου άρεσε πολύ περισσότερο το περιοδικό στην εποχή του Ανδρεαδάκη (εξαιρούνται τα μουσικά αφιερώματα) από εκείνη του Μήτση (lifestyleζε επικίνδυνα...) Γι' αυτό πραγματικά στεναχωριέμαι... :'(

Προ Poetuck:

Πήρε ο γκαντέμης πρώτη φορά το περιοδικό και το κλείσανε το μαγαζί!!!! :-P
Ποιος είναι ο Άνθρωπος του Πλήθους;


Προς Geo:

Μπορείς σε παρακαλώ να μου παραθέσεις το link του group στο facebook όπου γράφονται αυτά για την τύχη του περιοδικού;;
To φεστιβάλ άπο εμπορικής άποψης πήγε πολύ καλύτερα φέτος - σε αντίθεσει με πέρσι.

Προς W:

Ρε μήπως είσαι δημοσιογράφος;; :-P :-) ;-)


Προς comedian:

"re palikaria...tin epoxi pou evgene to "kalo"
cinema...den ixate net...logiko ine na sas fenete adiaforo."
Συμφωνώ απόλυτα.

Πάλι greeklish ρε;; Shift και alt ρε γμτ... ;-)


Προς Αννι:

Γιατί έπαιρνες μόνο το καλοκαιρινό τεύχος;;

Simply Burgman είπε...

Μαλακία είπα...Το Πρόσωπο ενός Άλλου λέγεται η ταινία του Τεσίγκα. Το μπέρδεψα με μια ιστορία του Πόε...!!:Ρ

geok.24 είπε...

"Μπορείς σε παρακαλώ να μου παραθέσεις το link του group στο facebook όπου γράφονται αυτά για την τύχη του περιοδικού;;"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GROUP ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ FRIEND REQUEST ΓΙΑΤΙ ΩΣ "ΦΙΛΟ" ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ GROUP (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ), ΙΔΟΥ ΤΟ LINK:
http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=610404077
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
"Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ Μετά από 20 χρόνια σταθερής αγάπης και συνεργασίας με το περιοδικό, ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας με το ΣΙΝΕΜΑ. Ευχαριστούμε όλους όσους μας διαβάσατε, μας στηρίξατε και μας εμπνεύσατε αυτά τα χρόνια.Θα τα ξαναπούμε σε κάποιο κοντινό μέλλον. Μέχρι τότε, μην σταματάτε να ελπίζετε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε θερμά. Λουκάς Κατσίκας, Μανώλης Κρανάκης, Αγάθη Τήλιου"
ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ)!!

lt.aldo raine είπε...

vasika apo ti katalaveno tin kanoun o katsikas o kranakis kai tiliou...i 2 dio proti ine i agapimeni mou apo sto cinema.

W. είπε...

Οι συντάκτες ρε Τζακ, Κατσίκας, Κρανάκης, Λυκούργου, Παπαγεωργίου, Σαμαράς, Δημητρόπουλος... Καλά, ο Ανδρεαδάκης όλο και κάπου θα βολευτεί και δε θα μου έλειπε έτσι κι αλλιώς ποτέ.

Πάντως ο Μήτσης καμία σχέση με λαϊφστιλίζον περιοδικό (που έκανε ο Ανδρεαδάκης), το διηύθυνε γαμάτα και το έκανε ΚΑΝΟΝΙΚΟ κινηματογραφικό περιοδικό...

CineTV-world είπε...

"Πάντως ο Μήτσης καμία σχέση με λαϊφστιλίζον περιοδικό (που έκανε ο Ανδρεαδάκης), το διηύθυνε γαμάτα και το έκανε ΚΑΝΟΝΙΚΟ κινηματογραφικό περιοδικό..."

Συμφωνώ... μετά γέμισε από διαφημίσεις και μλκς...

W. είπε...

"Απολαύστε μια μοναδική κούρσα με το Volvo και αισθανθείτε... σαν ήρωας του σινεμά" :/ :/ ;)

CineTV-world είπε...

Πάντα "σινεφίλ" διαφημίσεις όμως...!!! :/ :/ :/

CineTV-world είπε...

Το ότι η "ειδική συλλεκτική έκδοση" του περιοδικού και το ανανεωμένο site, θα κυκλοφορήσουν παραμονή της AVATAR DAY (:P) είναι τυχαίο;;; :/ :/ :/

ΥΓ: Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναγράψω στο site (αν και "ποτέ μη λες ποτέ") γιατί ότι θέλω να πω, το λέω εδώ και μάλιστα με τους ανθρώπους που θέλω να συζητώ (αν και θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν εδώ και η With, ο Freak, ο PublicVoice και ο Trap)... :P ;)

lt.aldo raine είπε...

απατα θα πάνε και τα 2:P

ps λες να φτιάξουν και το forum? ο trap εδώ γύρο βόσκει:P

CineTV-world είπε...

Για το περιοδικό και το site λες προφανώς... :P

ΥΓ: Λογικά... Που βόσκει πιτόγυρο;;; :P

lt.aldo raine είπε...

e nai re si:P

ps den exi perasi apo do?

CineTV-world είπε...

ΥΓ: Όχι.

lt.aldo raine είπε...

http://2.bp.blogspot.com/_wFrWa3vPkHo/SvYY1Fw9d9I/AAAAAAAABZY/C0I-4EKwzQY/s1600-h/%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%9C%CE%91+10.1989.jpg

CineTV-world είπε...

Που τη βρήκες τη φωτογραφία του 1ου τεύχους;!;!;

CineNaupigos είπε...

Πολύ δεκαετία του '80 το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους...

Μια ερώτηση προς όλους: Πότε αγοράσατε το πρώτο τεύχος του ΣΙΝΕΜΑ (...εκτος από τον Ποέτικ προφανώς :-P); Εμένα το πρώτο ήταν του Νοεμβρίου 2004...

CineNaupigos είπε...

Προς W:
"Πάντως ο Μήτσης καμία σχέση με λαϊφστιλίζον περιοδικό (που έκανε ο Ανδρεαδάκης), το διηύθυνε γαμάτα και το έκανε ΚΑΝΟΝΙΚΟ κινηματογραφικό περιοδικό..."

Α εγώ άλλο εννοούσα ρε!! Ότι τα κινηματογραφικά άρθρα και οι κριτικές του περιοδικού επί Μήτση θύμιζαν επικίνδυνα lifestyle... Τόσο πολύ που σπάνια διάβαζα πάνω από το 75% του περιοδικού. Αντιθέτως τα αντίστοιχα επί Ανδρεαδάκη ασχολούνταν πιο πολύ με τον κινηματογράφο σαν τέχνη. Για τις απαράδεκτες ολοσέλιδες διαφημίσεις που αναφέρετε, συμφωνω απόλυτα. Απλώς έκαναν τόσο μπαμ, που ήταν εύκολο να τις προσπεράσεις χωρίς να τις διαβάσεις...

CineTV-world είπε...

1. Φθινόπωρο του 94... δε θυμάμαι μήνα και βαριέμαι να κοιτάξω τώρα, αλλά θυμάμαι πως ήταν το τεύχος 50.

2. Δε συμφωνώ ότι τα κινηματογραφικά άρθρα και οι κριτικές του περιοδικού επί Μήτση θύμιζαν επικίνδυνα lifestyle! Εγώ ζήτημα να διάβαζα το 24% του περιοδικού αφού το ανέλαβε ο Ανδρεαδάκης... :P

CineNaupigos είπε...

Παναγιά μου!! Και τότε δηλαδή είχαν παρουσιάσεις -κριτικές των Pulp Fiction, Shawshank Redemption και Forrest Gump...;; Πωπω μου φαίνονται πολύ παλιές εποχές, χωρίς παρεξήγηση...

CineTV-world είπε...

:) :/ :(

CineNaupigos είπε...

2. Καλά ίσως όχι επικίνδυνα, αλλά σε κάποιο βαθμό ναι. Πάντως γούστα είναι αυτά και προφανώς δεν σε ενδιέφερε το περιοδικό του Ανδρεαδάκη, εν αντιθέσει με μένα...
Το 75% ήταν χοντρικό, αμέσως να κοροιδέψεις εσύ... :-P

Υ.Γ. Πως κάνεις edit σε σχόλιο χωρίς να το σβήσεις;

CineTV-world είπε...

2. :)

ΥΓ: Δεν κάνεις, το σβήνεις και το ξαναστέλνεις με τις αλλαγές...

lt.aldo raine είπε...

"" Που τη βρήκες τη φωτογραφία του 1ου τεύχους;!;!;""

σε ένα blog.

""Πότε αγοράσατε το πρώτο τεύχος του ΣΙΝΕΜΑ""

καλοκαίρι του 07...για ευνόητους λόγους προφανώς:P

και γω προτιμώ σαν κριτικό τον ορεστουκο...ο μήτσης όλο μαλακίες λέει στο αθηνόραμα.

CineNaupigos είπε...

"καλοκαίρι του 07...για ευνόητους λόγους προφανώς:P"
Τι είχε το καλοκαίρι του 07;; :-/
Καλά πιο πριν δεν το έπαιρνες;;

"και γω προτιμώ σαν κριτικό τον ορεστουκο...ο μήτσης όλο μαλακίες λέει στο αθηνόραμα."
Όσο καλός αρθρογράφος ή κριτικός όμως είναι, δυστυχώς είναι μακάκας σαν άνθρωπος (ο ορέστης). Η τουλάχιστον κάνει συνέχεια μακακίες....
Ο μήτσης μου αρέσει σαν κριτικός, το ΣΙΝΕΜΑ του δεν με πολυ-τρέλαινε.
Αγαπημένοι μου βεβαίως όλων των εποχών είναι Κατσίκας - Κρανάκης. :-(

lt.aldo raine είπε...

εξώφυλλο grindhouse...αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι 07:P
όχι...δεν ήξερα καν ότι υπάρχει το περιοδικό.

""Αγαπημένοι μου βεβαίως όλων των εποχών είναι Κατσίκας - Κρανάκης. :-(""


μακράν...τελευταία το έπαιρνα μονο και μονο για τα δικά τους κείμενα.

Δημοσίευση σχολίου