Godzilla - Teaser Trailer #2


Πρόκειται για την πιο επική αναγέννηση του εμβληματικότερου τέρατος των Toho Studios, του θρυλικού Godzilla! Η πιο εντυπωσιακή περιπέτεια, στην οποία το διασημότερο Kaiju όλων των εποχών, θα έρθει αντιμέτωπο με αρκετά εχθρικά πλάσματα, δημιουργήματα της επιστημονικής αλαζονείας του ανθρώπου, που τώρα απειλούν την ίδια την ύπαρξή μας.

AFI's Top 10 Movies and TV Series of 2013


Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, το AFI ανακοίνωσε τις ετήσιες λίστες του για τις 10 καλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές και τις 10 καλύτερες τηλεοπτικές... Σε αλφαβητική σειρά, η κινηματογραφική λίστα περιλαμβάνει τις εξής ταινίες: 12 Years a Slave, American Hustle, Captain Phillips, Fruitvale Station, Gravity, Her, Inside Llewyn Davis, Nebraska, Saving Mr. Banks και The Wolf of Wall Street.

Η τηλεοπτική λίστα περιλαμβάνει τις εξής σειρές (πάλι σε αλφαβητική σειρά): The Americans, Breaking Bad, Game Of Thrones, The Good Wife, House of Cards, Mad Men, Masters of Sex, Orange Is the New Black, Scandal και Veep. Πως σας φαίνονται οι λίστες;
[ AFI ]

Jupiter Ascending - Trailer


Η Jupiter Jones (Mila Kunis) γεννήθηκε κάτω από έναν νυχτερινό ουρανό, με τα σημάδια να προβλέπουν ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Τώρα, ενήλικη πλέον, Η Jupiter ονειρεύεται τα άστρα, αλλά ξυπνά στην ψυχρή πραγματικότητα του καθαρισμού τουαλετών. Όταν όμως ο Caine (Channing Tatum), ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός κυνηγός, φτάνει στη Γη για να την εντοπίσει, η Jupiter αρχίζει να παίρνει μια μικρή γεύση από την τύχη που την περιμένει όλο αυτό τον καιρό! Βλέπετε, η γενετική υπογραφή της, σηματοδοτεί την εξαιρετική κληρονομιά της, η οποία θα μπορούσε να ανατρέψει την ισορροπία του σύμπαντος.