The Last Stand - Trailer



Ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την πρώτη αμερικάνικης παραγωγής ταινία του Κορεάτη σκηνοθέτη, Kim Jee-woon, το The Last Stand. Μετά την παραίτησή του από τη δίωξη ναρκωτικών του Λος Άντζελες - ύστερα από μια αποτυχημένη επιχείρηση που του άφησε τύψεις κι ενοχές - ο σερίφης Ray Owens (Schwarzenegger) μετακόμισε μακριά από την Πόλη των Αγγέλων και εγκαταστάθηκε στο Sommerton Junction, μια μικρή φιλειρηνική πόλη, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό. Αυτή η ειρηνική ζωή της πόλης όμως πρόκειται να θρυμματιστεί όταν ο Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) - ο πιο διάσημος κι επικίνδυνος μεγαλέμπορος ναρκωτικών στο δυτικό ημισφαίριο - κάνει μια θανάσιμη, αλλά και θεαματική απόδραση ενώ μεταφερόταν από πράκτορες του FBI. Με τη βοήθεια μιας παράνομης ομάδας μισθοφόρων με επικεφαλής τον ψυχρό Burrell (Peter Stormare), ο Cortez κατευθύνεται με ταχύτητα προς τα σύνορα με ένα ειδικά εξοπλισμένο Corvette ZR1 κι έναν όμηρο...



Μπορεί να μεγάλωσα με τις ταινίες του Schwarzenegger και να είμαι fan των 2 πρώτων Εξολοθρευτών, αλλά την ταινία ανυπομονώ να τη δω λόγω του σκηνοθέτη Jee-woon Kim! Πρόκειται για τον άνθρωπο που σκηνοθέτησε το A Tale of Two Sisters και την ταινιάρα I Saw the Devil...!!!

Σκηνοθεσία: Jee-woon Kim.
Πρωταγωνιστούν: Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega, Forest Whitaker, Rodrigo Santoro, Peter Stormare, Harry Dean Stanton, Luis Guzmán, Johnny Knoxville.
Πρεμιέρα: 18 Ιανουαρίου 2013 (Αμερική).