The Amazing Spiderman - Official Site



Αν ψάχνετε πληροφορίες για την υπόθεση, για τους βασικούς χαρακτήρες, τους ηθοποιούς, τους δημιουργούς, αλλά και φωτογραφίες και wallpapers από το The Amazing Spiderman... μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της ταινίας: theamazingspiderman.com!

Υ.Γ. εδώ θα βρείτε όλα τα spider-posts του blog! :P

Mission Impossible: Ghost Protocol - Reviews & Featurettes



Από σήμερα αρχίζει να προβάλλεται και στη χώρα μας η 4η επικίνδυνη αποστολή του Ethan Hunt και οι περισσότερες κριτικές είναι σχεδόν εκθειαστικές! Πάρτε μια μικρή γεύση:

Golden Globes 2012 - Nominations



Ανακοινώθηκαν οι χρυσόσφαιρες υποψηφιότητες (στο imdb και στο rotten tomatoes θα βρείτε τις καλύτερες παρουσιάσεις) και τις περισσότερες έχει το The Artist (6), ακολουθούν το The Descendants και το The Help με 5, από 4 το Moneyball και το Midnight in Paris και 3 το Hugo. Στις σειρές έχει υποψηφιότητα καλύτερης δραματικής σειράς το American Horror Story και δεν έχει το Breaking Bad (για άλλη μια χρονιά #EpicFail), αλλά πάλι καλά που δεν έχει ούτε μία το Dexter ενώ το Homeland έχει 3 (τις τηλεοπτικές υποψηφιότητες μπορείτε να τις δείτε πιο αναλυτικά και στο tv.com)! Η τελετή της απονομής των βραβείων είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιανουαρίου.

The Avengers - New Banners






January 2012 TV Premieres Calendar [UPDATED]



tvline: "There was a time, believe it or not, when the January TV slate meant simply more of the same old same old. But for a while now, pretty much ever since a little show called 24 decided to unspool its latest breakneck day in the new year, the heart of winter has signaled a near-avalanche of fresh TV goodness." Α ρε... απ΄την 24άρα ξεκίνησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :P Τέσπα... λοιπόν, από τον Ιανουάριο θα βλέπω: