Dexter 6x09 - Get Epic Fail Gellar



ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;!;!; ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;!;!; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΡΑΓΟΥΑΟΥ!!! ΟΥΤΕ Η 24ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ...!!! :/ Λοιπόν δύο περιπτώσεις υπάρχουν: 1. οι σεναριογράφοι της υπερτιμημένης σειράς είναι 5χρονα... 2. μας περνάνε για τελείως ηλίθιους και νομίζουν πως μασάμε κουτόχορτο (βέβαια λίγο-πολύ από την 1η σεζόν μας περνάνε για ηλίθιους), αλλά δυστυχώς γι'αυτούς δεν είμαστε όλοι χαϊβάνια. :p Ειλικρινά δεν υπάρχει η ηλιθιότητα αυτού του επεισοδίου! Πιο προβλέψιμο κι απ΄την ίδια την προβλεψιμότητα ήταν! Η πραγματική ανατροπή θα ήταν αν υπήρχε όντως ο Gellar...!!! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει δει 5-10 ταινίες παραπάνω που να μην είχε καταλάβει από πολύ νωρίς τι παίζεται... Και πόσο γαμάτη μπορεί να ήταν η μουσική υπόκρουση που είχε τη στιγμή που μας έδειξαν το παγωμένο πτώμα του Gellar... εεε;!;!; Και καλά ήταν ανατροπή και μας άφησε μλκς... καταλάβατε; ΟΡΣΕ!!! (στους δημιουργούς:p) Πραγματικά ο κόσμος το'χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι... ΠΟΣΟ βλάκες μπορεί να είναι;!;!; Πρόκειται για μία από τις πιο κακογραμμένες, βαρετές, αδιάφορες και γεμάτες χαζούς διαλόγους και κακές ερμηνείες σεζόν που έχω δει ποτέ από κάθε σειρά!

Για τις υπόλοιπες ιστοριούλες του επεισοδίου δεν θα πω και πολλά γιατί ήταν για γέλια και για κλάματα (για άλλη μια φορά). Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα χαζοψυχολογικά της σπασικλο-Ντέμπρας, ούτε οι μλκς των υπόλοιπων καρικατούρων (αστειάκια για 5χρονα προσφέρουν και βαρεμάρα). Α ναι ρε... το επεισόδιο είχε και 2η ανατροπή-αποκάλυψη! Αυτός που αγόρασε το χέρι του Ice Truck Killer (ΜΟΝΟ αυτός και ο Trinity άξιζαν απ'όλες τις σεζόν) ήταν το geek ρε... ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕΙΡΑ!!!

Το καλό είναι ότι μετά το συγκεκριμένο επεισόδιο άρχισαν να τα χώνουν ακόμα περισσότερο στη σειρά και οι τηλεκριτικοί!!! Ausiello: "Lame. That's all I have to say about tonight's DEXTER. The show spent two months building to a "twist" everyone saw coming. Worst episode of what has been the worst season so far." Η κριτική του tvfanatic έχει τον τίτλο "The Lowest Form of Storytelling" και βαθμό 1/5 (δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσο χαμηλό βαθμό) και το IGN τον τίτλο "The Most Obvious Twist Ever?". Επίσης και το tv.com δεν χαρίστηκε στη σειρά: "the long-telegraphed twist that Gellar wasn't real is second only to how badly Dexter Morgan's been written this season. Personally, I don't enjoy seeing Dexter make bad decisions, much in the same way I don't appreciate TV writers assuming I'm a moron." (λες και είναι η 1η φορά που το κάνουν:p), "For a supposed serial killer expert, Dexter should have seen the signs. WE did." (αφού είναι ηλίθιος πως να το καταλάβει; :p) και για τον Quinn: "It turned out he'd sexed the stripper's dowdy mother! Absolutely hilarious! Was this scene ghost-written by Adam Sandler?" Πραγματικά μετά από αυτό το επεισόδιο η 6η σεζόν είναι χειρότερη ακόμα κι απ΄την 5η!!! Συγχαρητήρια Δέχτερ, έπιασες που έπιασες πάτο, άρχισες και τις ανασκαφές τώρα... άλλωστε έχεις άλλες 2 σεζόν ακόμα για να δεις τι υπάρχει στο κέντρο της Γης (όπως καταλάβατε θα την ξεχειλώσουν ΤΕΛΕΙΩΣ την υπερτιμημένη σειρά)... :/

Υ.Γ. Αν θέλετε να σχολιάσετε για Walking Dead (είμαι απ΄τους ελάχιστους που τους αρέσει αρκετά η 2η σεζόν, αλλά αναμφισβήτητα ήταν γαμάτο το φθινοπωρινό φινάλε), Homeland (σταθερά πολύ καλό, αλλά μέχρι εκεί - δεν είναι για να κόβεις φλέβες, έχει όμως αξιόλογες ερμηνείες και ωραίες ανατροπές), Fringe (το 4x06: And Those We've Left Behind είναι το μέχρι στιγμής αγαπημένο μου επεισόδιο της σεζόν) και Once Upon a Time (ωραίο παραμυθάκι!) κανένα πρόβλημα... :)