SkyMovies: 25 Post-Apocalyptic Worlds

11 σχόλια:

fvasileiou είπε...

To "The Road" παίχτηκε στην Ελλάδα;

Το βιβλίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.

CineTV-world είπε...

Όχι ακόμα, στο IMDB λέει 28 Ιανουαρίου... :)

W. είπε...

Αυτό το SKYMOVIES... Πάντα υπέροχα αφιερώματα!

CineTV-world είπε...

Αφού για μένα δουλεύει κι αυτό... :P ;) :/

lt.aldo raine είπε...

το κοράκι του king το έχει διαβάσει κανεις?

CineTV-world είπε...

Του King, προσωπικά όχι...

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Όντως πολύ ωραίο! :))

tarantina είπε...

εγψ βαρεθηκα με το The Road παντως,δε μπορω αυτα τα ψυχαναγκαστικα αργα τερτιπια της καμερας..Δε λεω,γαματος ο Μορτενσεν αλλα δε φτανει..Θα πρεπε να δωσουν και καναν μεγαλυτερο ρολο στον Guy Πιρσαρο,τι μου τον τσαμπουναν στο τελος;Τελος παντων,bauer δε ξερω αν εχεις κανει και ξεχωριστο αφιερωμα στο the road αλλα ηθελα να το πω και το πα εδω.Το βιβλιο δεν το εχω διαβασει,του King το εχω διαβασει.

CineTV-world είπε...

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ! :p Δεν ήταν μόνο ο Μόρτενσεν γαμάτος, αλλά και ο πιτσιρικάς που έπαιζε το γιο του ήταν εξαιρετικός!!! Γενικά μου άρεσε το ότι δεν υπήρχε καλό και κακό (χωρίς πολιτισμό δεν υπάρχουν τέτοιες πολυτέλειες), αλλά σκέτη απάνθρωπη επιβίωση και η μόνη ηλιαχτίδα αθωότητας, ένα μικρό παιδί που δεν έπρεπε να ζει σε τέτοιες συνθήκες... Προσπαθούσα να σκεφτώ το λόγο... γιατί αυτός ο πατέρας έκανε τα πάντα για την επιβίωση του γιου του; Ήταν τελείως απάνθρωπο, αλλά και γω στη θέση του, μάλλον το ίδιο θα έκανα... Θα προσπαθούσα τουλάχιστον κι ας μην ξέρω το λόγο, μόνο και μόνο γιατί δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να σκοτώσω τον ίδιο μου το γιο... Αν και αυτή θα ήταν η απόλυτη ένδειξη αληθινής αγάπης στη συγκεκριμένη περίπτωση... Το μόνο που με χάλασε ήταν το εξής:

***SPOILER***Δεν μου άρεσε το αισιόδοξο φινάλε!!! Δεν ταίριαζε καθόλου στο κλίμα της ταινίας... Όταν πέθανε ο πατέρας, φαντάστηκα πως ο μικρός θα βουτούσε στη γκρίζα θάλασσα και δεν θα έβγαινε ποτέ ξανά... Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα στη θέση του...***SPOILER***

Όσο για τον "Guy Πιρσαρο" δεν έχω λόγο... :p Έχει εξαφανιστεί κάπως τα τελευταία χρόνια... Πάντως φέτος ανυπομονώ να δω το Animal Kingdom (το έχω και στο αφιέρωμα με τις 30+1 πολυαναμενόμενες ταινίες της σεζόν).

ΥΓ: Έχω κάνει ανάρτηση με το trailer της ταινίας, αλλά και με την κριτική του firstshowing, αλλά αφού αυτό βρήκες καλά έκανες... Πάντως εγώ σου είπα να χρησιμοποιείς την αναζήτηση (αν και δυστυχώς πολλές φορές δεν τα βγάζει όλα-δεν ξέρω γιατί) και τις ετικέτες... Αυτά! :)

tarantina είπε...

Ουτε εμενα μου αρεσε το αισιοδοξο φιναλε,κι εγω θα προτιμουσα να συμβει αυτο που ειπες!Ξερεις τι γινεται;Η ταινια ειχε 2-3 σκηνες που σε αγγιζαν αλλα με αυτο το τελος μου αναιρεσε ολα τα συναισθηματα,με ξενερωσε και επικρατησε αυτη η τελικη αισθηση απο την ταινια που ανεφερα παραπανω.Πολλες φορες ενα γαματο τελος ειναι ικανο να απογειωσει μια μετρια ταινια και τουμπαλιν.
Οσο για την αναζητηση σου,μεχρι στιγμης δε με εχει βοηθησει,ειδικα στα photoquiz,αλλού γι αλλού με οδηγουσε.Οποτε δεν την ξαναχρησιμοποιησα εκτοτε,βλεπω τις τελευταιες σου αναρτησεις σαφως αλλα τις 980 προηγουμενες στην τυχη :P Δεν πειραζει,εχει πλακα ετσι.

CineTV-world είπε...

1. "Πολλες φορες ενα γαματο τελος ειναι ικανο να απογειωσει μια μετρια ταινια και τουμπαλιν"

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν με χάλασε τόσο...

2. "Οσο για την αναζητηση σου,μεχρι στιγμης δε με εχει βοηθησει,ειδικα στα photoquiz,αλλού γι αλλού με οδηγουσε."

Εγώ μόλις έψαξα για photoquiz μου τα έβγαλε πάντως! Επίσης υπάρχουν και οι ετικέτες (για τα photoquiz η ετικέτα quiz:p)... Α και μην ξεχνάς πως τις αγαπημένες μου αναρτήσεις (αφιερώματα-λίστες) τις έχω όλες εδώ. ;)

Δημοσίευση σχολίου