Martin Scorsese Tribute 2010 Golden Globe Awards



Προσωπικά αδιαφορώ για τα βραβεία και πιστεύω πως η μοναδική στιγμή που αξίζει να κρατήσουμε και να θυμόμαστε απ'τις φετινές Σφαίρες είναι η βράβευση του Scorsese με το τιμητικό βραβείο κινηματογραφικής προσφοράς Cecil B. DeMille... όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν απολύτως καμία σημασία. Πάντως τις πραγματικές ταινιάρες, τις έκανε με τον De Niro.

11 σχόλια:

academy είπε...

Τώρα πιά που πήρε το oscar και ησύχασε δεν έχει και πολλή κάψα για βραβεία...Πάντως όντως οι καλύτερες ταινίες είναι με τον De Niro!

CineTV-world είπε...

Οι αδικίες είναι για πάντα αδικίες και δεν ξεχνιούνται με ένα βραβείο (που μάλιστα δεν ήταν και για την καλύτερη ταινία του) ειδικά όταν άλλοι πολύ κατώτεροι σκηνοθέτες έχουν πάρει περισσότερα!!! Αλλά αυτά είναι τα ωραία και δίκαια oscars!!!

lt.aldo raine είπε...

καλός και ο scorsese...αλλα πιο πολύ θα με μείνει η βραβεύσει του χάνεκε.


""Οι αδικίες είναι για πάντα αδικίες και δεν ξεχνιούνται με ένα βραβείο""

μην παραπονιέσαι μωρέ...άλλοι πέθαναν πριν προλάβουν να πάρουν και αυτό το ένα.

CineTV-world είπε...

1. Μπααα... Scorsese και πάλι Scorsese.

2. Ναι, αλλά για τον Scorsese μιλάμε εδώ... Δεν είπα πως είναι δίκαιο για όσους πέθαναν χωρίς να βραβευτούν... Αν και τώρα που πήρε oscar o Scorsese μοιάζει μικρότερος σκηνοθέτης... Λες και είναι Χρυσά Βατόμουρα θα μοιάζουν στο τέλος τα Oscars!!! :P ;)

fvasileiou είπε...

Ο Σκορσέζε ήταν σπουδαίος σκηνοθέτης.
Έχει γυρίσει μερικές καταπληκτικές ταινίες (TaxiDriver, Raging Bull, The King of Comedy, The Good Fellas, Cape Fear) και αναμφιβολα αξίζει κι αυτό το βραβείο και όσα θα έρθουν.

Νομίζω όμως ότι από ένα σημείο και μετά είναι υπερεκτιμημένος κι μετά τα "Καλά παιδιά" δεν έχει γυρίσει κάποια πραγματικά σπουδαία ταινία, ενώ, αντιθέτως, έχει γυρίσει μερικές κακές (Aviator, Bringing out the dead).
Περιμένουμε το Shutter Island

cinepivatis είπε...

Σκορσέζε for ever!!! :p

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ FVASILEIOU:

Κατά τη γνώμη είναι ακόμα σπουδαίος σκηνοθέτης κι ας είναι "κατώτερες" (συγκριτικά με τις ταινιάρες του...) οι πιο πρόσφατες ταινίες του. Ναι, συμφωνώ πως δεν έχει σκηνοθετήσει κάποια πραγματικά σπουδαία ταινία, αλλά απ΄την εποχή του Casino και όχι των Καλών Παιδιών... και διαφωνώ απόλυτα πως έχει γυρίσει κακές ταινίες!!! Είσαι "λίγο" υπερβολικός κι άδικος... αλλά σε συγχωρώ!!! :P

Annie_Hall είπε...

Η κακή ταινία του Scorsese είναι το λιγότερο μάθημα κινηματογράφου! Όλες κάτι έχουν να προσφέρουν και συγκριτικά με μεγάλο αριθμό ταινιών που βγαίνουν παράλληλα αποτελούν όαση!

Προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να βραβεύεται ο Marty. Η προσφορά του στην τέχνη είναι τόσο μεγάλη και ο ίδιος τόσο ταλαντούχος που δεν το έχει ανάγκη. Φυσικά το αξίζει(περισσότερο από τον καθένα ίσως) αλλά οι ταινίες του φέρουν βάρος μόνο από το όνομά του. Άλλες ταινίες έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη ένα βραβείο για να αναγνωριστούν και να μείνουν στην ιστορία(αλλά δεν θα γίνω κακιά με το να τις κατονομάσω).

lt.aldo raine είπε...

μακάρι όλες η κακές ταινίες να είναι σαν το aviator.
που θα πάει σε 20-30 χρονια που θα αποθεώνεται...θα αλλάξετε γνώμη.
δεν θυμάμαι να το έχω πει εδώ...αλλα για μένα το aviator είναι η δεύτερη καλύτερη ταινία του.

CineTV-world είπε...

Προσωπικά μου αρέσει πολύ, αλλά δεν ξετρελαίνομαι κιόλας (8,5/10).

ΥΓ: Μόνο αυτό και τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ έχεις δει... ε; :P ;)

lt.aldo raine είπε...

ps. μπα έχω δει και άλλες:P
δεν έχω τις συμμορίες πρώτο...στο 6 πρέπει να είναι.

Δημοσίευση σχολίου