LOST Season 6 New Promo

134 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Χαχαχαχα ερχόμουν να γράψω για το Lost και βρήκα ανάλογο ποστ!

Μιας και το άρχισα τώρα είπα να κάνω μια λίστα με τις σαιζόν των σειρών από την αγαπημένη μου και κάτω ώστε να μπορέσω να καταλάβω πόσο μου αρέσει σε σχέση με τις άλλες σειρές. Μέχρι στιγμής(είμαι κάπου στο 17 επεισόδιο-γρήγορη ε;-) είναι στα εφτάρια κάπου ανάμεσα σε πολλές του CSI(ίσως λίγο πιο κάτω μαζί με αυτές του Bones). Και πέρα από την πλάκα που κάνω κατά καιρούς για το Lost νομίζω ότι είναι ενθαρρυντικό, έτσι δεν είναι;

Όμως μου τη δίνει αυτή η σειρά γιατί όσο βλέπω τα επεισόδια περνάω πολύ καλά(εχθές χαμογέλασα κιόλας κάποια στιγμή) μετά που τα σκέφτομαι μου φαίνεται ότι δεν έχω κερδίσει κάτι και ότι χάνω το χρόνο μου. Είναι τόσο αντιφατικό που μπερδεύομαι! Τώρα πλησιάζουν και κάτι επεισόδια που έχω δει(που πάνε με τη σχεδία και χάνουν το παιδάκι). Εκείνη την υπόγα που πατάνε κάθε κάποιο χρονικό διάστημα ένα κουμπί πότε τη βρίσκουν; Έχω δει κάποια από αυτά. Και κάτι που ένας βλέπει το μέλλον.

Προσπάθησα να πείσω κι έναν φίλο μου που το σταμάτησε στα μισά της τρίτης να το βλέπουμε μαζί αλλά δεν τον έπεισα :( Οπότε να ξέρεις, μόλις γίνονται συνταρακτικά και τέτοια θα έρχομαι και θα τα γράφω εδώ σε άσχετα ποστ :) Δεν ενοχλώ φαντάζομαι...

CineTV-world είπε...

:)) :P ;)

1. Και γω 7 βάζω στην 1η, οπότε ναι, είναι όντως ενθαρρυντικό... :)

2. "μετά που τα σκέφτομαι μου φαίνεται ότι δεν έχω κερδίσει κάτι και ότι χάνω το χρόνο μου"

Αυτό μπορεί και να ισχύει με την 1η σεζόν, αλλά μετά σε ανταμείβει απίστευτα!!!

3. "Εκείνη την υπόγα που πατάνε κάθε κάποιο χρονικό διάστημα ένα κουμπί πότε τη βρίσκουν; Έχω δει κάποια από αυτά. Και κάτι που ένας βλέπει το μέλλον."

2η σεζόν.

4. Αυτός ο φίλος σου έκανε τη μεγαλύτερη μλκ της ζωής του γιατί το φινάλε της 3ης έχει μείνει στην ιστορία ως ένα απ΄τα πιο γαμηστερά φινάλε σεζόν που αλλάζουν τελείως μια σειρά...

5. Δεν ενοχλείς φυσικά, αλλά θα προτιμούσα να τα έγραφες σε κάποια ανάρτηση του LOST... :)

Annie_Hall είπε...

2. Μακάρι γιατί νιώθω λίγες τύψεις!

4. Μακάρι να είναι αυτή η μεγαλύτερη μαλακία της ζωής του :)

5. Εντάξει αλλά αν δεν υπάρχει ούτε μία στα recent posts θα κάνω το βάζω όπου βρω(κάπου με λίγα σχόλια)

CineTV-world είπε...

2. Για το LOST ή για το χρόνο σου; :P Εγώ σχεδόν με το ζόρι είδα την 1η πάντως... Ευτυχώς που το φινάλε είχε αγωνία και με έκανε να δω την πρεμιέρα της 2ης... ;)

4. Όντως μακάρι... αλλά δεν είναι και μικρή μλκ... :P

5. Πάντως έχω ολόκληρη ετικέτα LOST, αλλά κάνε ότι γουστάρεις και ότι σε βολεύει καλύτερα.

Annie_Hall είπε...

2. Για το χρόνο μου(θα μπορούσα να βλέπω Sopranos ή Wire ή να κοιμάμαι)

CineTV-world είπε...

2. Κακομοίρα μου θα δεις όλες τις σεζόν (ελπίζω να προλάβεις να δεις και το φινάλε με όλο τον κόσμο) κι αν δεν σου αρέσει μπορείς να με βρίσεις ελεύθερα όσο γουστάρεις... Σύμφωνοι; :P ;)

Annie_Hall είπε...

Να μην μου αρέσει το αποκλείω. Αν ξενερώσω όμως θα τα φας τα μπινελίκια σου :)

CineTV-world είπε...

Και γω το αποκλείω και γι'αυτό σου έδωσα "free-pass" για μπινελίκια... :P ;) Αν ξενερώσεις με το τέλος εννοείς ή σαν σύνολο;;; Για το τέλος δεν μπορώ να εγγυηθώ... αλλά η αξία της σειράς σαν σύνολο δεν αλλάζει όποιο κι αν είναι το τέλος (που θα είναι κι αυτό μοναδικό, γαμάτο και υπερτέλειο :P).

Annie_Hall είπε...

Σαν σύνολο. Αλλά είμαι προετοιμασμένη για τόσο κακά πράγματα που είναι πιθανότερο να μην ξενερώσω!

Αν όλη η σειρά είναι φοβερή ένα κακό τέλος δεν την κάνει κάτι λιγότερο. Πάρε παράδειγμα το BSG που δεν είχε άσχημο τέλος αλλά αμφιλεγόμενο(για μένα ήταν απόλυτα συμβατό με το πνεύμα τις σειράς, σκοτεινό κι απαισιόδοξο αλλά έδινε όλες τις απαντήσεις που ήθελες-εκτός από μία-). Μείωσε σε κάτι αυτό το υπέροχο ταξίδι; Όχι. Αμφισβήτησε κανείς το "βάρος" της σειράς; Ούτε!

Πρέπει να είναι πραγματικά τραγικό για να ισοπεδώσει όλη τη σειρά(πχ να το βλέπει κάποιος στον ύπνο του! Το οποίο θα ήταν επικό αν ξυπνούσε στο εργαστήριο του Γουόλτερ απ΄το Fringe!). Έχοντας δει τόσο λίγο δεν μπορώ να ξέρω τι θα θεωρηθεί κακό φινάλε. Στο Dexter πχ δεν ήθελα με τίποτα να είχε σκοτώσει η δημοσιογράφος τον Λάντι αλλά έτσι όπως έγινε όχι απλά με κάλυψε αλλά ήταν και αφορμή για μερικές πολύ δυνατές σκηνές!

Annie_Hall είπε...

Επίσης

CineTV-world είπε...

1. Σαν σύνολο μόνο απογοητευτική δεν είναι η LOSTΑΡΑ. :P Ειλικρινά απορώ για τι κακά πράγματα είσαι προετοιμασμένη!!!

2. Σίγουρα αυτό με τον ύπνο θα είναι ένα πραγματικά κακό-απογοητευτικό φινάλε, αλλά το αποκλείω 1000% κι ελπίζω πως θα έχει ένα φινάλε αντάξιο της σειράς, επικό-ξεχωριστό-πανέξυπνο-συναισθηματικό-λυτρωτικό... Όπως έχει πει εδώ και κάτι μήνες ο Mathiew Fox (Jack) για το τέλος (που είναι ο μόνος ηθοποιός που το γνωρίζει εδώ και καιρό):

"I think the show is going to end in an incredibly powerful and very sad and beautiful way," "I think it's going to be incredibly satisfying, and cathartic, and redemptive, and beautiful. Every time I talk to Damon (Lindelof) it's sort of surprising how moving it is just to talk about it"

Έστω και κατά το ήμισυ να είναι ακριβής αυτή η περιγραφή, θα είμαι ένας ευτυχισμένος-ικανοποιημένος fan...

ΥΓ: Ναι... και γω δεν ήθελα να είναι αυτή η δολοφόνος του Lundy (και κόρη του Τrinity), αλλά τελικά το έδωσαν με πολύ ωραίο τρόπο!!!

CineTV-world είπε...

ΥΓ2: Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί κανένα άλλο σχέδιο του Abrams... :P :)

Annie_Hall είπε...

2. Όπου ακούς πολλά κεράσια...

CineTV-world είπε...

Ναι αλλά τα lostοκέρασα είναι τα καλύτερα... :P

CineTV-world είπε...

Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να παίξει το ρόλο του Sawyer... Είναι στ'αλήθεια ο Sawyer!!!

Annie_Hall είπε...

Τι παλικάρι που είναι ο Λοκ! Είδα και το φλασμπάκ με τον πατέρα του και θα τον λυπόμουν αν δεν ήταν τόσο γελοίος με μαλλί!

Ο Χέρλι είναι γκαντεμοθεούλης και τον αγαπάω άπειρα. Ρε αυτούς τους αριθμούς τους κάνουν κάτι μετά ή απλά τους πέταξαν για να κάνει σούσουρο και να βγαίνουν θεωρίες;

Εντωμεταξύ βλέπω σε φόρουμς και τέτοια κάτι παλαβούς που ψάχνουν τα καρέ, αναλύουν και τον κόκκο σκόνης που βλέπουν και ψάχνουν πίσω από κάθετι. Αλήθεια θέλει τόση προσοχή; Το έχω πάρει λίγο χαλαρά. Επειδή και στο Galactica κάθονταν κι έγραφαν σελίδες για να αναλύσουν πράγματα αλλά επειδή το είδα αργότερα δεν το είχα πάρει χαμπάρι και πρόσεξα ότι δεν είναι ανάγκη γιατί η σειρά στα αποκαλύπτει όλα μόνη της όταν έρθει η ώρα.

Στο Lost χρειάζεται "διάβασμα" και προσοχή στις λεπτομέρειες ή όταν ένα επεισόδιο συνδέεται με τα παλιά στο δίνει έτσι ώστε να θυμηθείς(είτε με φλασμπάκ-που τα συμπαθούν πολύ απ΄ότι κατάλαβα-, είτε με previously on Lost...);

Ο Σώγιερ είναι γαμάτος. Κρίμα που δεν είχαν άλλο ηθοποιό, πραγματικά! Αν και ακόμη με εκνευρίζει το μαλλί του που είναι ισιωμένο (και το σκυλί πεντακάθαρο και όλες τόσο λαμπερές και τα ρούχα ατσαλάκωτα).

CineTV-world είπε...

Καταρχάς έχω τα νεύρα μου γιατί (σχεδόν) απ΄το πρωί τρέχω για μια μλκ που έγινε... τέλος πάντων... ας χαλαρώσω:

1. Τι ακριβώς είδες με τον πατέρα του Lοcke; Δεν έχουμε δει μόνο ένα σκηνικό...

2. Τους αριθμούς δεν τους έχουν εξηγήσει ακόμα στη σειρά, αλλά στο internet έχουν δώσει εξήγηση... Δεν ξέρω, θες να μάθεις από τώρα; Καλό είναι να υπάρχει μυστήριο... Άσε που μπορεί και να τους εξηγήσουν στην τελευταία σεζόν (δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά βέβαια)...

3. Ναι, θέλει τόση προσοχή και όσο περνάν οι σεζόν θέλει όλο και περισσότερη... π.χ. πριν λίγους μήνες διάβασα στο forum του tv.com για τα άγνωστα πτώματα των "Adam" και "Eve" που είχαν βρει στην αρχή της 1ης σεζόν και τα είχα ξεχασμένα μετά από τόσα χρόνια... Επίσης κάτι άλλο που δεν είχα δώσει σημασία είναι απ΄την πρώτη σκηνή του LOST!!! Αλήθεια σου δημιουργήθηκε η απορία γιατί ο Jack ξύπνησε μόνος του στη ζούγκλα μακριά απ΄τους υπόλοιπους επιζώντες;;; Μπορεί και να είναι σημαντικό μπορεί και όχι, πάντως συζητιέται και αυτό... Γενικά καλό είναι να είσαι προσεχτική γιατί μπορεί τα previously να υπενθυμίζουν (χωρίς αυτά πολλές φορές θα είχα χάσει τη μπάλα)... και τα flashbacks να συνδέονται και να συμπληρώνουν το παζλ και γενικά τα περισσότερα είναι πολύ σημαντικά γιατί γνωρίζεις τους χαρακτήρες και σταδιακά ανακαλύπτεις πως με κάποιο "συμπτωματικό" τρόπο σχεδόν όλοι συνδέονται μεταξύ τους... αλλά αν δεν έχεις προσέξει κάποια πράγματα από μόνη σου δεν αξίζει...

4. Τι λες μωρέ;!;!; Ο Josh Holloway είναι πολύ γαμάτος (το βίντεο δεν το είδες;) και δε θα μπορούσαν ούτε σε 1000 χρόνια να βρουν καλύτερο Sawyer... Ο χαρακτήρας εξελίσσεται όσο δε φαντάζεσαι και ο Holloway πείθει απόλυτα... σε κάθε σεζόν του LOST είναι ο Sawyer που πρέπει να είναι... Κοίτα και αυτο (μη διαβάσεις τι λέει, μόνο την επικεφαλίδα)... Όχι για να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για τους ηθοποιούς του LOST... :P

Annie_Hall είπε...

"Καταρχάς έχω τα νεύρα μου γιατί (σχεδόν) απ΄το πρωί τρέχω για μια μλκ που έγινε... τέλος πάντων... ας χαλαρώσω"

Ωχ τι έχω να ακούσω σήμερα...

1. Που τον χρησιμοποίησε για τη μεταμόσχευση και μετά δεν του άνοιγε να μπει στο σπίτι!

2. Όχι, αργότερα θα σου ζητήσω να μου πεις.

3. Ήδη έχω παρατηρήσει ότι συνδέονται μεταξύ τους και για την πρώτη σκηνή το διάβασα κάπου αυτό με τον Jack(προσωπικά χέστηκα, μακάρι στη θάλασσα να είχε πέσει) αλλά όταν το έβλεπα υπέθεσα ότι πετάχτηκε από το αεροπλάνο κάπως(όπως οι άλλοι μισοί έχουν πέσει σε άλλο σημείο-έτσι δεν είναι;νομίζω τους βρίσκουν κάποια στιγμή-).

4. Όχι δε το είδα το βίντεο :Ρ Το απόγευμα :) Ε καλά με τον καιρό μπορεί να έκανε και τίποτα μαθήματα υποκριτικής ή να εξασκήθηκε! Αυτός πριν το Lost μοντέλο δεν ήταν; Μου φαίνεται πολύ James Dean wannabe το υφάκι του. Σαν να έχει ξεπατικώσει ερμηνείες άλλων και να τις κάνει πρόβα στο καθρέφτη πριν από ραντεβού με γκόμενα! Υπάρχουν και χειρότεροι εννοείται απλά επειδή θα μπορούσε να είναι πολύ hot χαρακτήρας και να τον γούσταρα άπειρα(όπως τόσα και τόσα κοριτσάκια), με ξενερώνει η ερμηνεία. Κι έχω κι εκείνον τον Σκανδιναβό ξανθό θεό στο μυαλό μου και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη με τον Σώγιερ να χάνει κατά κράτος παρά το καλύτερο(πλέον) κούρεμα και αντικειμενικά ωραιότερο πρόσωπο!

CineTV-world είπε...

Τίποτα, θα χαλαρώσω... :)

1. Έχει κι άλλο μετά...

2. Θα πρέπει να το ψάξω όμως γιατί δε θυμάμαι καλά την εξήγηση που έδωσαν...

3. Οι άλλοι "μισοί" (λιγότεροι ήταν) όμως ήταν στην ουρά του αεροπλάνου που έπεσε σε άλλο σημείο του Νησιού...

4. Annie έτσι έπρεπε να παίξει τον Sawyer... Αντιπαθέστατος ήταν ο χαρακτήρας, έτσι έπαιξε... Δεν ξέρω αν ήταν μοντέλο, αλλά και να ήταν δε σημαίνει απαραίτητα κάτι... Μα ο Sawyer είναι "James Dean wannabe" (στην αρχή τελείως αντιπαθέστατος "James Dean wannabe όμως")... Είναι τέλειος για το ρόλο ο Holloway απλά εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα και λες χαζαμάρες... :P Ποιον "Σκανδιναβό ξανθό θεό" μωρέ;!;!; Ούτε που θυμάμαι τώρα πως τον λένε τον αδιάφορο βλάκα (χαρακτήρα και ηθοποιό) του True Blood!!! Δεν πιάνει μία μπροστά στο ίνδαλμα Sawyer (και σαν χαρακτήρας και σαν ηθοποιός)... Δες πρώτα τα άπαντα του Sawyer στις 5 πρώτες σεζόν και τα ξαναλέμε... :P

Annie_Hall είπε...

4. Μα δεν είναι καθόλου αντιπαθητικός χαρακτήρας. Το κλασσικό bad boy με τις κρυμμένες ευαισθησίες είναι που οι γυναίκες λατρεύουμε! Απλά φαίνεται ότι είναι στημένος, ότι είναι κάποιος που υποδύεται τον Σώγιερ και όχι ο Σώγιερ! Λίγα λόγια για τον Alexander Skarsgård(δεν το συγκρατείς εύκολα το όνομα). Σαν ηθοποιός είναι άψογος(πρέπει να δω και το Generation Kill). Αν τον δεις πόσο πράος και συνεσταλμένος είναι κανονικά θα καταλάβεις! Οταν παίζει γίνεται ο Έρικ. Δες τα πονηρά χαμογελάκια τύπου "σου τη σπάω αλλά γουστάρεις" που σκάει και συνέκρινέ τα με τα αντίστοιχα του Holloway της πρώτης σαιζόν και θα δεις τι εννοώ! Αργότερα μπορεί να αλλάξω γνώμη(και μακάρι) και μου φαίνεται λογικό να βελτιώθηκε με τον καιρό!

CineTV-world είπε...

4. Για μένα στην 1η σεζόν ήταν αντιπαθέστατος. Όσο "bad boy" και να είσαι, μετά από ένα τέτοιο ατύχημα δεν έχεις το δικαίωμα να μη μοιράζεσαι τα φάρμακα που δεν ήταν και δικά σου εξαρχής!!! Και ο Holloway εξαρχής ήταν τέλειος για το ρόλο απλά εσύ επιμένεις να λες χαζαμάρες (:P) του τύπου: φαίνεται ότι είναι "στημένος"!!! Μα ο ίδιος ο χαρακτήρας του Sawyer ήταν στημένος (με όλες τις εκφράσεις, το στήσιμο... κανονικός απατεώνας)... Δεν φταίει ο ηθοποιός!!! Είναι ο Sawyer 1000%. Όταν είπα πως δεν θυμάμαι πως τον λένε τον αδιάφορο βλάκα... εννοούσα και το όνομα του χαρακτήρα στη σειρά... Σαν ηθοποιός ο Έρικ είναι τελείως αδιάφορος και δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει Sawyer. Ο Holloway απ΄την 1η σεζόν ήταν 1000 φορές καλύτερος του Skarsgård.

Annie_Hall είπε...

4. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κρίνεις μια ερμηνεία! Στημένος εννοώ...πως να στο δώσω να καταλάβεις... Έχεις δει κάτι παιδάκια γύρω στα 16 που θέλουν να κάνουν τους ωραίους; Πως στέκονται, πως γελάνε κλπ; Ε αυτός είναι ο Holloway του πρώτου κύκλου(όχι ο Σώγιερ). Έχεις δει κάτι αλήτες γκόμενους, απατεώνες και ετοιμόλογους; Αυτός είναι ο Σώγιερ! Κατάλαβες που εστιάζω τώρα; Ο χαρακτήρας είναι όλα όσα λες και ο ηθοποιός προσπαθεί να στα περάσει αλλά βγαίνει παράξενο και στημένο.

Τώρα πες μου τι κακό έει η ερμηνεία του Έρικ! Θυμάσαι πόσο συνάισθημα έβγαζε στη σκηνή με τον Γκόντρικ; Πόσο απίθανα αυτάρεσκο βλέμμα είχε στη σκηνή που τάισε τον Λαφαγιέτ(καλά αυτό δεν περιμένω να το θυμάσαι, οι γυναίκες βλέπαμε τη σκηνή ξανά και ξανά 100 φορές); Όταν νευριάζει πόσο θυμό έχει στο βλέμμα(αντίθετα με τον Σώγιερ που κάνει κάτι παράξενο με τα φρύδια που δεν ξέρω που το έμαθε); Συγκρίνω καθαρά το ερμηνευτικό κομμάτι όχι τους χαρακτήρες που υποδύονται(αν και παρεμφερείς).

CineTV-world είπε...

4. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κρίνεις μια ερμηνεία!!! "Έχεις δει κάτι παιδάκια γύρω στα 16 που θέλουν να κάνουν τους ωραίους; Πως στέκονται, πως γελάνε κλπ; Ε αυτός είναι ο Holloway του πρώτου κύκλου(όχι ο Σώγιερ)" Όχι Annie, είσαι τελείως λάθος γιατί δεν ξέρεις καθόλου το χαρακτήρα του Sawyer... αυτό ακριβώς είναι ο Sawyer!!! Προσπαθεί να πείσει για κάτι που δεν είναι... αλλά δεν ξέρεις ακόμα το παρελθόν του και ίσως γι'αυτό κρίνεις τελείως λάθος τον ηθοποιό... "Έχεις δει κάτι αλήτες γκόμενους, απατεώνες και ετοιμόλογους; Αυτός είναι ο Σώγιερ!" Και αυτό είναι ο Sawyer (τουλάχιστον προσπαθεί πάρα πολύ να είναι και αυτό).

Ο Skarsgård δεν με εντυπωσίασε ποτέ (ούτε ελάχιστα) στις 2 σεζόν της σειράς και καθαρά ερμηνευτικά ο Holloway είναι καλύτερος, είναι ο τέλειος Sawyer, χωρίς αυτόν δε θα υπήρχε Sawyer.

Annie_Hall είπε...

Πάμε άλλη μία(υπερωρίες για πάρτη σου κάνω αυτή τη στιγμή). Αν είναι όπως τα λες: "αυτό ακριβώς είναι ο Sawyer!!! Προσπαθεί να πείσει για κάτι που δεν είναι... "

Δεν πείθει. Αν είναι ο ρόλος του να κάνει τον ηλιοκαμμένο γκόμενο(Holloway) πάω πάσο, νόμιζα ότι είναι φαινομενικά παρτάκιας και αλήτης και καταβάθος ευαίσθητος και καλός(Σώγιερ).

Νομίζω ότι συγκρίνεις με βάση το συναίσθημα και ποια σειρά σου αρέσει πιο πολύ! Ή απλά δεν έχεις δει το True Blood με τη δέουσα προσοχή(πολύ κακώς).

CineTV-world είπε...

Κοίτα επιμονή ρε πούστη μου!!! Δε γνωρίζει τους χαρακτήρες κι επιμένει να κρίνει τους ηθοποιούς!!! :/ Εσένα δε σε πείθει... κάτι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο τα έχει πείσει απ΄την πρώτη στιγμή. "νόμιζα ότι είναι φαινομενικά παρτάκιας και αλήτης και καταβάθος ευαίσθητος και καλός(Σώγιερ)." Ναι, αυτό είναι, αλλά δε θα στο δείξει απ΄την αρχή, δεν πρέπει να στο δείξει απ΄την αρχή, δε θα είχε ενδιαφέρον... Σταδιακά γνωρίζουμε τους χαρακτήρες και αυτό που είναι πραγματικά...

ΥΓ: "Νομίζω ότι συγκρίνεις με βάση το συναίσθημα και ποια σειρά σου αρέσει πιο πολύ!"

Εσύ το κάνεις αυτό και δεν έχεις δει το LOST με τη δέουσα προσοχή (πάρα μα πάρα πολύ κακώς :P)!!!

lt.aldo raine είπε...

3. εντάξει... καλο είναι να προσέξουμε τα πάντα..αλλα ως ένα σημείο.
στο net λένε ότι μαλακια τους κατεβει.

4. ρε annie συγκρίνεις εκείνο το πράγμα με τον Sawyer??:P
από ερμηνεία τώρα...στον αρχή είναι αρκετά καλός και όσο περνάει ο καιρός γίνετε καλύτερος{όπως και ο jack}.

καλύτερος όλων πρέπει να είναι ο des.

CineTV-world είπε...

3. Συμφωνώ.

4. Απόλυτα!!! ;) Δεν έχει καταλάβει ακόμα (και λογικό, στην 1η σεζόν είναι...) πόσο μεγάλο ίνδαλμα είναι ο Sawyer (και μόνο για τη σκηνή στην 3η σεζόν που φιλάει την Kate...)!!!

Σαν τι είναι καλύτερος ο Desmond; Σαν χαρακτήρας ή σαν ηθοποιός; Σαν τον Ben ή τον Locke δεν είναι κανένας.

lt.aldo raine είπε...

σαν ηθοποιός{στο lost πάντα}.
σωστά ο ben είναι μακράν ο καλύτερος...τον είχα ξεχάσει.
με αρέσει πιο πολύ η ερμηνεία του des από του λοκ.

""και μόνο για τη σκηνή στην 3η σεζόν που φιλάει την Kate""

α καλά θα την λατρέψει αυτή την σκηνή...να δω μετά άμα θα λέει για το αλλο το ξανθοχεσμα:P

και το τέλος της τέταρτης season βεβαια.

CineTV-world είπε...

1. Δε συμφωνώ ρε brotha... :P

2. Αυτό μας έλειπε να μη τη λατρέψει αυτή που είναι γυναίκα και να τη λατρεύουμε εμείς...!!! :P ;) "ξανθοχεσμα" :)) :)) :)) :)) :)) :P ;)

3. "και το τέλος της τέταρτης season βεβαια"

Αρχικά το είχα γράψει και αυτό, αλλά το έσβησα για να αποφύγω το spoiler...

lt.aldo raine είπε...

1. και πολύ καλά κανεις:}

2. χαχαχα...άσε χαλάσαμε:P

3. ε δεν είναι λίγο να εμφανίζεται ένα...στο Νησί.

ρε το επεισόδιο του south park για το avatar...το έχεις δει?
έχω πεθάνει μιλάμε!

http://www.youtube.com/watch?v=nFOgizeu9pg&feature=related

CineTV-world είπε...

2. Eεε λίγα... εγώ βλέπω 24... :P ;)

3. Για το τέρας του Λόχνες λες προφανώς... ε; :P ;)

ΥΓ: Εννοείται πως το έχω δει!!! Μόλις βγαίνουν τα βλέπω... :P

Annie_Hall είπε...

"Ναι, αυτό είναι, αλλά δε θα στο δείξει απ΄την αρχή, δεν πρέπει να στο δείξει απ΄την αρχή, δε θα είχε ενδιαφέρον"

Με το που εμφανίζεται το καταλαβαίνεις, είναι κλασσικός χαρακτήρας! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!Ένα παράδειγμα(τρομακτικά ακραίο) πολύ καλής ερμηνείας τέτοιου τύπου είναι ο Μπράντο στο Λεωφορείο ο Πόθος... Άγριος, sexy, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, ξεροκέφαλος! Μία αρκετά καλή ερμηνεία τέτοιου τύπου άντρα είναι του Χιθ Λέτζερ στο 10 Things I Hate About You. Ο Σώγιερ δεν πείθει. Μη συγχέεις την ερμηνεία με το ρόλο...

Δεν είπα ότι δεν είναι ίνδαλμα ο Σώγιερ! Από τους πιο γαμώ χαρακτήρες και πολύ σέξυ και άγριος και από τους άντρες και χαρακτήρες που δεν γινόταν να μην μου τρέχουν τα σάλια! Εγώ την ερμηνεία σχολίασα!!!

"α δω μετά άμα θα λέει για το αλλο το ξανθοχεσμα"

Παλικάρι μου χαλάρωσε γιατί θα αρχίσει το ξεμάλλιασμα! Ο Βίκινγκ ο ατέλειωτος με τους κυνόδοντες και το σεξουαλικό ένστικτο στην τσίτα, απλά δεν μπορεί να συγκριθεί! Τώρα σαν άντρες άσχετα από χαρακτήρες προσωπικά μάλλον δεν θα μου άρεσε κανείς(ο Σώγιερ μόνο με το στυλ του Lost, και ο Έρικ με το μακρύ μαλλί).

lt.aldo raine είπε...

ε και γω sex and the city...θες να τις συγκρίνουμε δηλαδή?:P

όχι ρε...αυτό είναι στον 3...για τον μινώταυρο έλεγα:P

γαμάτο!!!μόλις το είδα.

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

1. "ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!"

ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

2. Καλά αν είναι να κάνουμε και συγκρίσεις με τον Brando... ναι, είναι ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑΣ ο Holloway!!! Νταξ, χάρηκες τώρα;!;!; :P :/

3. "Ο Σώγιερ δεν πείθει"

Επαναλαμβάνω (αφού επαναλαμβάνεις και συ :S :P): "Εσένα δε σε πείθει... κάτι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο τα έχει πείσει απ΄την πρώτη στιγμή"...

4. "Εγώ την ερμηνεία σχολίασα!!!"

Ναι, σχολιάζεις μια ερμηνεία χωρίς να γνωρίζεις το χαρακτήρα που υποδύεται όμως... :/ :/ :/ Κάτσε κοίτα το "ξανθόχεσμα" καλύτερα!!! :P :)) :) :/

ΠΡΟΣ ALDO:

1. Όχι, άστο καλύτερα... :P

2. Α ναι ρε!!! :P

lt.aldo raine είπε...

προκαλεί εντάσεις o Σώγιερ..είναι γεγονός.

ρε τι είναι αυτό?? annie μακριά:P

http://lostingreece-spoilers.blogspot.com/2010/01/spoilers-video.html


α annie τα παρατσούκλια τα άρχισε??

θυμήθηκα το σκηνικό με τον hugo τωρα...δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω.

CineTV-world είπε...

Δεν κοιτάω spoilers του LOST...

Annie_Hall είπε...

"α annie τα παρατσούκλια τα άρχισε??"

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς :(

Ανώνυμος είπε...

Είμαι φρέσκος στο Lost αλλά σε ένα μήνα είδα και τις 5 σεζόν. Αφού γίνεται γενική συζήτηση θα πω 2-3 πραγματάκια. (Annie αν διαβάζεις θα προσπαθήσω να αποφύγω spoilers κτλ)
Γενικά δεν είμαι οπαδός των σειρών αλά το είδα άνετα χωρίς όμως να με συνεπάρει.
Το μέγιστο που είδα σε μία μέρα ήταν 7-8 επεισόδια και αυτά στην αρχή.
Οι δύο πρώτοι κύκλοι μου άρεσαν περισσότερο από όλους παρότι στη συνέχεια γίνονται πιο συγκλονιστικά πράγματα. Συγκλονιστικό δεν είναι απαραίτητα και καλό.
Το τέλος του τρίτου κύκλου είναι πράγματι εντυπωσιακό και αναπάντεχο.
Το τέλος του 4ου είναι συγκλονιστικό αλλά όχι απαραίτητα καλό.
Τα πρώτα λεπτά από το τελευταίο επεισόδιο το 5ου είναι σούπερ, δίνουν άλλη διάσταση.
Η καλύτερη (διασκεδαστική) ατάκα της σειράς είναι όταν βρίσκουν κάποια φαγητά κονσέρβες κτλ και τα έχουν μαζέψει σε κάτι σαν ράφια και ο Σώγιερ λέει σε κάποιον: "Ρώτα τον Σαγίντ αν ψάχνει για δουλειά" (ή κάτι τέτοιο).
Τέλος, άσχετο, ίσως και να έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αλλά δεν το έχω ψάξει. Είναι γνωστό ότι έχουν δανειστεί κάποια ονόματα χαρακτήρων από φιλόσοφους κτλ. Αλλά προχθές διάβαζα ένα κείμενο του Noam Chomsky γραμμένο το 1990 με τίτλο "Η ανάσχεση της απειλής που δημιουργεί η δημοκρατία" όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στους Τζον Λοκ, Τζέρεμυ Μπένθαμ, (Ντειβιντ) Χιουμ και Μίχαηλ Μπακούνιν! Για τον τελευταίο να συμπληρώσω ότι η επιλογή του χαρακτήρα που έφερε το όνομα του ήταν τελείως άστοχη.

Annie_Hall είπε...

Ρε zamuc εσένα η ερμηνεία του Σώγιερ στον πρώτο κύκλο σου άρεσε ή τη βρήκες μέτρια όπως εγώ;(έτσι για την ιστορία)

Σήμερα θα δω 20 και 21 και μέσα στο ΣΚ θα τελειώσω με την πρώτη σαιζόν :)

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα τη συζήτηση και σκόπιμα δεν πήρα θέση γιατί τα είδα τόσο μαζεμένα που μετά από 5 κύκλους δεν μπορώ να πάρω θέση. Τον έχω ταυτίσει τόσο πολύ πια που πρέπει να τον δω σε κάτι άλλο για να τον κρίνω ως ηθοποιό. Αν με είχες ρωτήσει τις 2-3 πρώτες μέρες που έβλεπα ενδεχομένως να είχα απάντηση...

CineTV-world είπε...

1. Για μένα, στην περίπτωση του LOST... το πιο συγκλονιστικό ΕΙΝΑΙ και καλό (πάρα πολύ καλό :P).

2. Το τέλος του 3ου κύκλου δεν ήταν μόνο εντυπωσιακό και αναπάντεχο αλλά και συγκλονιστικό... Είχα πάθει χοντρή πλάκα, είχα ανατριχιάσει τελείως για κάτι λεπτά!!!

3. Γιατί δεν ήταν καλό το τέλος του 4ου; Για μένα είναι το 3ο καλύτερο φινάλε της σειράς και αυτό δεν είναι λίγο (κακό φινάλε δεν είχε ποτέ)... 1ο έχω του 3ου, 2ο καλύτερο του 5ου, και 4ο του 2ου... (βάλε ***SPOILER*** και γράψε άφοβα... ;) )

4. "Τα πρώτα λεπτά από το τελευταίο επεισόδιο το 5ου είναι σούπερ, δίνουν άλλη διάσταση"...

Συμφωνώ απόλυτα... ;)

5. Δε θυμάμαι όλες τις ατάκες, αλλά πιστεύω πως είχε καλύτερες... Και μόνο για το Star Wars... :P

6. Αλήθεια τον Mikhail του LOST, Bakunin τον έλεγαν στο επίθετο;;; Το είχαν αναφέρει στη σειρά;;; Δεν το πρόσεξα (ή δεν το θυμάμαι)!!!

lt.aldo raine είπε...

""Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς :(""

όταν δεις τα παρατσούκλια κα τις ατάκες που πετάει ο Σώγιερ...θα καταλάβεις:P

""αλά το είδα άνετα χωρίς όμως να με συνεπάρει.

Το μέγιστο που είδα σε μία μέρα ήταν 7-8 επεισόδια και αυτά στην αρχή""

που να σε συνέπαιρνε κιόλας:P
επιτέλους κάποιος που συμφωνεί για του 2 πρώτους κύκλους.
ο δεύτερος δεν ήταν μακράν ο καλύτερος και πιο καλοφτιαγμένος??

CineTV-world είπε...

ΟΧΙ Aldo, δεν ήταν: Κάθε σεζόν είναι καλύτερη απ΄την προηγούμενη. :P

-"Will major questions be answered?"

-"If we said nothing about the smoke monster, if we said nothing about the numbers, we would be killed, but we believe that we recognize what the major questions are, and we will be providing some answers to those questions"

Annie_Hall είπε...

Αμάν ρε zamuc, περίμενα λίγη υπεράσπιση γιατί αυτοί οι κολλημένοι Λοστάκηδες δεν παίρνουν από λόγια...

"Το τέλος του 3ου κύκλου δεν ήταν μόνο εντυπωσιακό και αναπάντεχο αλλά και συγκλονιστικό... Είχα πάθει χοντρή πλάκα, είχα ανατριχιάσει τελείως για κάτι λεπτά!!!"

Το έχω πάθει τρεις φορές! Δύο στο BSG και μία στο Dexter(ε και ίσως στο Shield, αλλά εκεί ήταν ολοφάνερο τι θα γίνει). Στο BSG περπάταγα πάνω κάτω και χτύπαγα το κεφάλι μου και μέσα σε ένα τέταρτο δεν ξέρω κι εγώ πόσα Jesus Fraking Christ είπαμε. Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο, γουρλώναμε τα μάτια μας και λέγαμε "τι έγινε τώρα;"(τη μία φορά αυτά, την άλλη είχαμε βουβαθεί και κοιτούσαμε απελπισμένοι). Στο Dexter τραύλιζα, μόνη μου. Παίρνω μια φίλη μου που το βλέπει και της λέω"ει-ει-ει-δες De-De-De-Dexter;". Δεν είχε δει! Και μίλαγα στον εαυτό μου σαν την τρελή επειδή δεν είχα που να τα πω! Αν τα ξεπεράσει(yeah right!) θα είμαι πολύ χαρούμενη :)

'ΟΧΙ Aldo, δεν ήταν: Κάθε σεζόν είναι καλύτερη απ΄την προηγούμενη. :P"

Συμφώνα ρε Aldo μαζί του αφού ξέρεις ότι μουλαρώνει σαν γαϊδούρι και δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα και ποτέ! :Ρ

CineTV-world είπε...

:)) :P

Σιγά με το τέλος του Ρούλη!!! Αλλά ξέχασα, δε βλέπεις 24... :P ;)

ΥΓ: Άει μαρή που μουλαρώνω (σαν γαϊδούρι κιόλας!!! :P) και δεν αλλάζω γνώμη με τίποτα και ποτέ!!! :P Τόσες φορές έχω αλλάξει γνώμη... :/ :)

CineTV-world είπε...

Ο Abrams για την τελευταία σεζόν και το φινάλε:

With this season, they're doing some amazing, intricate stuff that's really unexpected and very different, in a lot of ways. The way that it's going to conclude is consistent with their unbelievable track record of brilliant storytelling, that's really surprising in ways that are mind-bending, which is the thing about the show that I think they've done so wonderfully.

I think it will be really bittersweet. While I think it will be very satisfying, I also think it's going to be the end of something that, for the cast and everyone involved, has been a magical ride. So, the idea that it's ending is a little sad, but it's much better to end this way than to have it be, "You should have ended two years ago." I believe it will be a satisfying ending, for sure.

CineTV-world είπε...

Μιας και λέγαμε για τον Sawyer (Annie μακριά, δεν είναι για σένα)...

1. Sawyer's Best Moments

2. Sawyer's favorite Nicknames

lt.aldo raine είπε...

εντάξει jack...έχεις δίκιο:P

""Αν τα ξεπεράσει(yeah right!) θα είμαι πολύ χαρούμενη :)""

εξαρτάται με το ποσο θα έχεις δεθεί με την σειρά μέχρι τότε.
εγώ είχα μείνει μαλάκας...αφού άρχισε ξανά το πρώτο επεισόδιο που είχα στον φάκελο και γω νόμιζα ότι έχει και άλλο!
αν και το πιο συγκλονιστικό πράγμα στο lost είναι το άνοιγμα τις δεύτερης season.

με αρέσει που όλοι την δόξα την έχει πάρει ο jj...που ουσιαστικά μονο υπογραφές βάζει μετά την πρώτη season.

CineTV-world είπε...

Επιτέλους!!! :P

1. Είμαι σίγουρος πως δε θα της αρέσει περισσότερο απ΄το "πρωτότυπο" φινάλε του Ρούλη...

2. "αν και το πιο συγκλονιστικό πράγμα στο lost είναι το άνοιγμα τις δεύτερης season"

Γαμάτο, αυτό με έκανε να συνεχίσω να βλέπω τη σειρά, αλλά όχι. :P

3. "με αρέσει που όλοι την δόξα την έχει πάρει ο jj...που ουσιαστικά μονο υπογραφές βάζει μετά την πρώτη season."

Πολύ σωστό... αλλά σε όλες τις συνεντεύξεις του τονίζει πως όλη τη δουλειά την κάνουν ο Carlton Cuse με τον Damon Lindelof που γράφουν τα σενάρια και ουσιαστικά αυτοί είναι οι δημιουργοί του LOST (ο Abrams μόνο στην αρχή συμμετείχε ενεργά)...

Annie_Hall είπε...

"Τόσες φορές έχω αλλάξει γνώμη... :/ :)"

Δεν θυμάμαι ούτε μία :Ρ

"εγώ είχα μείνει μαλάκας..."

Εσύ δεν μετράς δεν έχεις δει πολλές σειρές με σοκαριστικά φινάλε για να συγκρίνεις!

"Είμαι σίγουρος πως δε θα της αρέσει περισσότερο απ΄το "πρωτότυπο" φινάλε του Ρούλη..."

Μην είσαι τόσο σίγουρος(αν και πολύ πιθανό)...

Δεν το ήξερα αυτό για τον JJ. Νόμιζα αυτός το γράφει(το βασικό στόρυ δηλαδή). Στο Fringe γράφει ή όχι;

lt.aldo raine είπε...

2.είναι ρε!!! είναι το πρώτο μπαμ του lost.
μπορεί και να υπήρχαν καλύτερα αλλα πλέον περιμέναμε να συμβούν συγκλονιστικά πράγματα.

βασικά και γω νομίζω ότι η αρχική ιδέα είναι του jj...αλλα από ένα σημείο και μετά το άφησε στους άλλους.

και το Fringe σιγά σιγά θα το αφήσει...νομίζω ότι κάτι τέτοιο είχε κάνει και με το alias.


""Εσύ δεν μετράς δεν έχεις δει πολλές σειρές με σοκαριστικά φινάλε για να συγκρίνεις!""

πάλι καλά που δεν είπες...εσύ δεν μετράς εσύ είσαι μαλάκας:P

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

1. Αμνησία έχεις;!;!; :P Σοβαρά τώρα: Δε φταίω εγώ που έχω ΠΑΝΤΑ δίκιο!!! :P :/ :/ :)

2. Είμαι σίγουρος γιατί δεν έχει θάνατο αλλά ούτε και κατεστραμμένη Γη... Πάντως είναι ιδιοφυές, πρωτότυπο και συγκλονιστικό (κι ας μην έχει θάνατο) και δεν το περιμένεις με τίποτα!!!

3. Ούτε στο Fringe:

Q: You put so much heart and soul into television and now you also have movies. How are you going to balance the two?

Abrams: Part of it is working with people who are awesome and whose work blows your mind, whether it's with Jeff and Joel on Fringe, or Damon and Carlton on Lost. There are some producers who find material, help get it on the air and then oversee and have a team that works with them. That's what I do, but I also sometimes write and direct as well. It might seem like I'm abandoning the thing, but what I'm trying to do is get it on its feet. While I may not have the patience of people like Joss [Whedon], David Kelley, Damon or Chris Carter -- who are there from the beginning, for however many seasons -- because I am a little more ADD than that, I would never leave a show, not knowing that it's in worthy, brilliant hands that I honestly think could do a far better job, in the long term, than I could. I never know exactly how things are going to play out, but that's how it's been so far.

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ALDO:

2. Σίγουρα ήταν το πρώτο γαμάτο σκηνικό, το καλύτερο όμως όχι.

3. "βασικά και γω νομίζω ότι η αρχική ιδέα είναι του jj...αλλα από ένα σημείο και μετά το άφησε στους άλλους."

Ακριβές και το παραδέχεται σε όλες τις συνεντεύξεις... Τα εύσημα τα δίνει στους Cuse και Lindelof... Αν δεν ήταν ο Abrams δε θα υπήρχε καν το LOST κι αν δεν ήταν οι Cuse και Lindelof δε θα ήταν αυτό που είναι σήμερα...

4. "και το Fringe σιγά σιγά θα το αφήσει..."

Το έχει αφήσει ήδη (απ΄την 1η σεζόν νομίζω).

Annie_Hall είπε...

"πάλι καλά που δεν είπες...εσύ δεν μετράς εσύ είσαι μαλάκας:P"

Γιατί να το πω αυτό; Είσαι μαλάκας; :Ρ

Άρα σκατά δημιουργός είναι αυτός. Απλά έχει φοβερές ιδέες(την εξής μία:Lost). Πάντως στο Fringe έχει γίνει τρομερή έρευνα στα διάφορα θέματα(ή απλά πετάνε ακαταλαβίστικα κι εγώ που είμαι άσχετη εντυπωσιάζομαι).

Για μένα ένας είναι ο δημιουργός: Alan Ball(Six Feet Under, True Blood, American Beauty). Ο τύπος δουλεύει τους Αμερικάνους στη μάπα και δεν το καταλαβαίνουν καν!!! Πάντα ασκεί τρομερή κριτική με εξυπνάδα, χιούμορ και φρεσκάδα... Πραγματικά μπορεί να έχω δει διαφορετικές, συγκλονιστικές, ανατρεπτικές, αστείες, μυστηριώδεις, ρεαλιστικές σειρές αλλά την απλότητα και την αλήθεια που βγάζει ο Ball δεν την έχω βρει πουθενά. Σειρά με βαμπίρ που να ασκεί τόσο έντονη και πετυχημένη κριτική στην σύγχρονη Αμερικάνικη κοινωνία δεν περίμενα ποτέ να δω... Ποιος το περίμενε άλλωστε;

CineTV-world είπε...

1. Ας ήμουν και γω σκατά δημιουργός σαν τον Abrams... Αν ήταν να έχω στο βιογραφικό μου το LOST... :P

2. Στο True Blood γιατί να παίρνει όλα τα εύσημα αυτός ο Ball;!;!; Σε βιβλία βασίζεται και απ'ότι έχω διαβάσει, στην 3η σεζόν δε θα έχει και πολλές διαφοροποιήσεις...

Annie_Hall είπε...

2. Μα έχει ξεφύγει τελείως από τα βιβλία. Κρατάει πάνω κάτω το βασικό στόρυ και προσθέτει δικά του. Διάλογοι, σκηνικά, ατάκες εξ ολοκλήρου δικά του τις περισσότερες φορές!

CineTV-world είπε...

2. Εγώ σου είπα τι διάβασα για την 3η...

lt.aldo raine είπε...

""Γιατί να το πω αυτό; Είσαι μαλάκας;:Ρ""

εννοείτε πως όχι...αλλα μπορεί κάποιος να το πιστεύει:P

σταματα για true blood...με βάζεις σε πειρασμό:P

2. είναι είναι!!

πάντως βλέπω ότι σκοτώνεστε στην δουλειά:P

Annie_Hall είπε...

"σταματα για true blood...με βάζεις σε πειρασμό:P"

Και πολύ καλά κάνω :Ρ

Εγώ ψιλολουφάρω σήμερα αλλά κάνω και δουλειά παράλληλα, μη νομίζεις! Είναι και Παρασκευή μη ξεχνιόμαστε :Ρ

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ALDO:

A. Αποκλείεται να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο για σένα... ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! :P :/

B. Έχεις όρεξη για "ξανθόχεσμα";;;

Καλά βλέπεις... :P

ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

Ρε κάθεσαι και του δίνεις εξηγήσεις;!;!; :P

lt.aldo raine είπε...

""Και πολύ καλά κάνω""

έχουμε ακόμα μέχρι το καλοκαίρι.

Α. το ξέρω ρε!

Β. ε ναι...φαίνεται ενδιαφέρον.

Annie_Hall είπε...

Παρακαλώ να μην τον ξαναπείτε ξανθόχεσμα(άκου λέξη ρε πούστη μου).

CineTV-world είπε...

Παρακάλα όσο θες, δεν πιάνουν σε τα μας τα παρακάλια σου. :P :/ :/

Ανώνυμος είπε...

***SPOILER*** αρκετά ενδεχομένως
annie OXI με τίποτα μην διαβάσεις

3. 3ο από τα 5 δηλαδή. Έχει πολλές φάσεις το Lost που λες wow dude τι έγινε τώρα? wtf? οπότε μία παραπάνω δεν με συγκίνησε. Το νησί εξαφανίστηκε ή μετακινήθηκε ή βουλιαξε. Οκ δεν εντυπωσιάστηκα, εύκολο τρικ μου φάνηκε.
Το να αλλάξεις τα fback με fwd ή να δείξεις 2 πάλιουρες του νησιού να αγναντεύουν το black rock μάλιστα. Αυτό είναι κάτι.

5. Δεν ξέρω σε αυτήν είχα κλάψει από τα γέλια

6. Ναι Bakunin (είναι σίγουρο) και πρώην του ρώσικου στρατού. Ε δεν πάει!

Να συμπληρώσω φοβερή φάση αρχή 2ου κύκλου (νομίζω) στην καταπακτή με Ντέσμοντ που δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεται και ξαφνικά ακούς το μπουμ και παίρνεις χαμπάρι

Τέλος aldo ναι αν με είχε συνεπάρει μπορεί να σταματούσα μόνο για ύπνο. Μην ξεχνάς ότι όταν το άρχισα μέρες ήμουν σπίτι συνέχεια σχεδόν ξάπλα οπότε το να δω 6-7 σερί δεν ήταν κανένα κατόρθωμα. Μου αρέσει πάντως δεν λέω ότι το είδα με το ζόρι ή ότι μετάνιωσα.
Όπως έλεγα και πιο πάνω τα έχω δει τόσο μαζεμένα που δεν μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι ο 2ος είναι ο καλύτερος ή όχι. Μου άρεσε η φάση που βίσκουν τους υπόλοιπους της ουράς (Μίστερ Έκο αγαπημένος μου χαρακτήρας) και το επεισόδιο για τις 48 μέρες τους.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είδα ότι έχετε αναφερθεί στο άνοιγμα 2ης σεζόν...

Annie_Hall είπε...

Δεν διαβάζω, δεν διαβάζω μην ανησυχείτε :)

Θα πω μόνο πόσο χάρηκα που πέθανε ο Μπουν(ελπίζω να παίρνει σειρά και η αδερφή του)! Όπως επίσης και ότι έχω δει σε σειρές και ταινίες τόσες φορές διασωλήνωση με στυλό, καλαμάκια, σωληνάκια κ.λπ. που είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ, αλλά για έναν περίεργο λόγο κανένας δεν κάθεται να του το κάνω :(

Ο Τζακ πότε γίνεται συμπαθητικός; Ελπίζω να μην είναι κακός ο Σαγίντ γιατί τον συμπαθώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι τα δύο τελευταία(που μου έμειναν για να τελειώσω τον πρώτο κύκλο) τα είχα δει παλιά(επίσης τα μαζεμένα που έχω δει και νόμιζα είναι πρώτος κύκλος μάλλον είναι δεύτερος) και χαίρομαι που επιτέλους θα τα βάλω σε μια σειρά.

Όσο πάει βελτιώνεται από άποψη ιστορίας. Υπερβολικά αργοί οι ρυθμοί βέβαια αλλά αυτό το ανεκδιήγητο των δέκα πρώτων επεισοδίων επιτέλους το έκοψαν. Υπάρχει όμως ακόμη αυτό το κακό συνήθειο των εκπληκτικών τελευταίων λεπτών με ακατάσχετη φλυαρία και ανούσια σούρτα φέρτα στο νησί πριν. Το κάνουν και στο Jericho αυτό με τα wtf φινάλε αλλά υπάρχει τουλάχιστον δράση σε όλο το επεισόδιο. Πάντως ακόμη δεν έχω σκοτωθεί να βάλω το επόμενο για να δω τι θα γίνει.

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ZAMUC:

***SPOILER***

3. Δεν έγινε μόνο αυτό στο τέλος του 4ου... Βασικά άλλη ήταν η τελευταία σκηνή (βλ. πτώμα)... Τέλος πάντων, εμένα σαν σύνολο μου άρεσε πάρα πολύ και 3ο αγαπημένο φινάλε από 5 μη απογοητευτικά φινάλε, είναι μία πολύ καλή θέση (ακόμα και η 5η είναι πολύ καλή θέση στην περίπτωση του LOST!!! :P)...

5. Ήταν όντως πάρα πολύ αστείο!!!

6. Ε δεν πειράζει, δεν χάλασε κι ο κόσμος... ;)

ΥΓ1: Μίστερ Έκο ο αγαπημένος σου χαρακτήρας ή απλά αγαπημένος σου χαρακτήρας;!;!; Αν είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας παράξενο μου φαίνεται γιατί δεν ήταν απ΄τους βασικούς... Δεν λέω, είχε ενδιαφέρον, αλλά δε θα τον έβαζα ούτε στους 10-15 πιο αγαπημένους μου (Locke, Ben, Jack, Sawyer, Desmond, Daniel Faraday, Kate, Hugo, Richard Alpert, Charles Whidmore, Jacob, Juliet, Charlie, Sayid, Sun & Jin...)

ΥΓ2: Αλήθεια την 6η σεζόν θα περιμένεις να βγουν όλα τα επεισόδια και μετά θα τη δεις ή ένα-ένα την εβδομάδα; Εγώ πάντως δεν έχω υπομονή να περιμένω... :P

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

1. Μη ρωτάς κάθε φορά πότε γίνεται συμπαθητικός ο ένας και ο άλλος... Σταδιακά είναι η απάντηση, δεν γίνεται απότομα, όσο καλύτερα γνωρίζεις τους χαρακτήρες (και όσα περισσότερα flashbacks βλέπεις) τόσο πιο συμπαθητικοί γίνονται... Πόσες φορές σου έχω πει πως δεν συμπαθούσα σχεδόν κανέναν στην 1η σεζόν; Απολύτως συμπαθητικός δεν ξέρω αν γίνεται ο Jack, αλλά καταλαβαίνω τα κίνητρα του χαρακτήρα του οπότε σίγουρα δεν μου είναι αντιπαθής πλέον (άσε που είναι απ΄τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς)... Γενικά στις επόμενες σεζόν υπάρχουν σκηνές που θα πεις "τι γαμάτος που είναι!!!" (ίσως όχι και τόσες πολλές), όπως υπάρχουν και σκηνές που θα πεις "τι μλκς που είναι!!!", αλλά ακόμα κι όταν λέω πως είναι μλκς, τον κατανοώ γιατί τον "γνωρίζω"...

2. Οι υπερβολικά αργοί ρυθμοί της 1ης σεζόν (εξαιτίας των οποίων παραλίγο να το σταματούσα) μειώνονται αισθητά απ΄την 2η σεζόν και μετά... Νομίζω πως απ΄την 3η και μετά δεν έχει καθόλου αργούς ρυθμούς... Πάντως απ΄την 4η και μετά σίγουρα δεν έχει γιατί είναι λιγότερα τα επεισόδια κάθε σεζόν... Της πτνς γίνεται λέμε!!! "Πάντως ακόμη δεν έχω σκοτωθεί να βάλω το επόμενο για να δω τι θα γίνει" Ακόμη στην 1η σεζόν δεν είσαι είπαμε; :P Απ΄την επόμενη η βελτίωση της σειράς είναι θεαματικά αισθητή!!! LOST. :P

lt.aldo raine είπε...

1. ρε βάζω στοίχημα ότι δεν θα συμπαθήσει ποτε τον jack...μη σε πω ότι θα τον αντιπαθήσει περισσότερο:P

ο mr.eko είναι γαμάτος...έπρεπε να παίξει περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

****SPOILER ξανά

Αν και είναι καλό να τα έχεις όλα μαζεμένα νομίζω ότι θα τα δω ένα ένα για να χαβαλεδιάζω και στις συζητήσεις.

Ο Εκο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας κυρίως λόγω στυλ και προέλευσης κτλ (αν και δεν έχω καμία σχέση με τη θρησκεία). Από θέμα πλοκής σίγουρα έπαιξε ελάχιστο ρόλο αλλά όσο ήταν εκεί ήταν ο αγαπημένος μου. Είχε τρομερά flashbacks (σκότωσε άνθρωπο πιτσιρικάς, στο αντίστοιχο ο Σαγίντ σκότωσε κότα), καθάρισε δύο others με τα χέρια όταν όλοι τους έτρεμαν, υπερασπίστηκε τα νούμερα και το κουμπί μέχρι τέλους και κάθισε μπροστά στον καπνό 2 φορές χωρίς να τρέξει, με τη δεύτερη μοιραία, από επιλογή του όμως. Κορυφαίος.

Γενικά από την αρχή και σε κανένα σημείο δεν συμπάθησα Τζάκ, Λοκ και Κορεάτες.

Στους πιο συμπαθείς και ενδιαφέροντες θα έβαζα Ντέσμοντ, Φάραντει, Χέρλι ίσως και οπωσδήποτε Ρίτσαρντ. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν, του χρωστάνε 1-2 επεισόδια

Ανώνυμος είπε...

ALDO όπως κατάλαβες έχεις απόλυτο δίκιο και στα 2 που λες!!!!

lt.aldo raine είπε...

είναι καλο να τα βλέπεις όλα μαζεμένα γιατί δεν προσεχεις και κάποια μέτρια επεισόδια.




****SPOILER

μπορεί να επιστρέψει ο εκο.

από τι βλέπω κανεις δεν συμπαθεί τον ιατρό μας:P

ο des είναι πολύ γαμάτος...και πολύ καλός ηθοποιός.
λογικά στον 6 θα μας δώσουν τα επεισόδια για τον ρίτσαρντ.
και ο πούστης ο ρώσος που δεν πεθαίνει με αρέσει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

SPOILER
Αυτό με το ρώσο που δεν πεθαίνει είχε την πλάκα του. Θύμισε τον συμπατριώτη του στο Snatch. Όλοι μπορούν να επιστρέψουν αφού μπορεί να πάμε πίσω στο αεροπλάνο αλλά ακόμα και αν γυρίσει θα έχει παίξει συνολικά πολύ λίγο. Μέχρι τώρα 28 από τα 98 επεισόδια... μέχρι και ο Βίνσεντ έπαιξε σε περισσότερα!

Πάντως το τυπάκι που παίζει τον Εκο έπαιζε στο GIJoe δεν ξέρω αν το είδες...

Αλήθεια ρε Αldo τον Aldo του Lost τον θυμάσαι;

Annie_Hall είπε...

Πόσο δίκιο έχεις ρε Aldo! Αυτό φαίνεται πολύ στις κωμωδίες που αν βλέπεις μαζεμένες τις σαιζόν δεν προσέχεις ένα κακό ή μέτριο επεισόδιο! Όταν περιμένεις μια εβδομάδα και γελάς ελάχιστα θέλεις να σπάσεις το pc!

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ALDO:

1. Και γω αυτό πιστεύω, αλλά κάποιες στιγμές ήταν πολύ γαμάτος και προσωπικά δεν τον αντιπαθώ καθόλου πλέον (αν και στην 5η σεζόν τον έβρισα σε μια φάση)...

2. Το LOST απ΄τη 2η σεζόν και μετά δεν έχει μέτρια επεισόδια. :S :P

ΠΡΟΣ ZAMUC:

1. Και γω προτιμώ να τα έχω μαζεμένα, αλλά δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ υπομονή... :P

2. "(σκότωσε άνθρωπο πιτσιρικάς, στο αντίστοιχο ο Σαγίντ σκότωσε κότα)"

:)) :P ;)

3. "Γενικά από την αρχή και σε κανένα σημείο δεν συμπάθησα Τζάκ, Λοκ και Κορεάτες."

Τον Lοcke γιατί;!;!;

4. Απ'ότι λέγεται, ολόκληρο το S06E09 (Ab Aeterno) θα είναι του Richard... Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ, έχω τους τίτλους των 9 πρώτων επεισοδίων της 6ης σεζόν.

5. "μέχρι και ο Βίνσεντ έπαιξε σε περισσότερα!"

:)) ;) Αλήθεια όμως;!;!; :P

6. Έπρεπε να το ψάξω γιατί δεν τον θυμόμουν καν τον Aldo του Lost... Βασικά ακόμα δεν τον θυμάμαι καλά!!! Πολύ 4ος-5ος χαρακτήρας (μη πω και 10ος)...

Ανώνυμος είπε...

3. Μου τη δίνουν όσοι έχουν αρχηγικές τασεις και επίσης θεωρούσα τον Λοκ ψυχάκια πολεμαχαρή μαχαιροβγάλτη

4. Το έχω διαβάσει το post με τους τίτλους. Μακάρι να είναι έτσι. Το πιο μεγάλο στοίχημα είναι τα LAX προς το παρόν

6. Ναι ανύπαρκτος χαρακτήρας, δεν το θυμόμουν αλλά ψάχνοντας τα επεισόδια του Έκο είδα το όνομα. Κατάλαβα μετά ποιος είναι, τα έχω και πιο πρόσφατα

CineTV-world είπε...

3. Στο στρατό π.χ. και μένα μου την έσπαγαν οι ανώτεροι (και γενικά όσοι το έπαιζαν αρχηγοί)... αλλά κάποιος πρέπει να κάνει τον αρχηγό... Πάντως στην αρχή και γω νόμιζα πως θα είναι άλλος ένας ψυχάκιας πολεμοχαρής μαχαιροβγάλτης και χάρηκα που δεν είναι (έχουμε δει πολλούς τέτοιους)... Είναι πολύ πιο περίπλοκος χαρακτήρας...

4. Συμφωνώ και απ'ότι λένε θα ανατρέψει τα πάντα η διπλή πρεμιέρα (αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...)!!!

lt.aldo raine είπε...

""2. Το LOST απ΄τη 2η σεζόν και μετά δεν έχει μέτρια επεισόδια. :Σ :P""


είχε είχε:P

"μέχρι και ο Βίνσεντ έπαιξε σε περισσότερα!""

μην το κοροϊδεύεις...ο μονος που θα την γλιτώσει είναι:P

ούτε που τον θυμάμαι τον aldo.

ο λοκ είναι πουστάρα...πόσες φορες με ήρθε να του κάνω την μούρη κύμα.

Annie_Hall είπε...

O Βίνσεντ είναι τέλειος :)

Aldo λίγα με τον Λοκ παρακαλώ! Είναι γαμάτος... Χωρίς αυτόν θα ψοφούσαν ένας ένας και ο γιατρούλης τίποτα δεν θα έκανε!

Επιτέλους έφτασα στην καταπακτή! Μου τη σπάει λίγο που ξέρω διάφορα για παρακάτω και θέλω να τελειώνω. Μου αρέσει αρκετά αλλά ακόμη έχω την αίσθηση της αγγαρείας! Βέβαια όσο βγάζει ο Σώγιερ την μπλούζα, ο Τσάρλι και ο Χέρλι βγάζουν γέλιο(ή περίπου) και ο Λοκ με τον Σαγίντ κάνουν τα δικά τους δεν θα το σταματήσω.

lt.aldo raine είπε...

καλά κάτσε να προχωρήσεις λίγο.

στον δεύτερο κύκλο είσαι?

Annie_Hall είπε...

Ναι το 3 θα δω σήμερα και το 4

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ALDO:

1. "είχε είχε:P"

Τον κακό σου τον καιρό... βλαμμένε!!! :S :P :)

2. "ο λοκ είναι πουστάρα...πόσες φορες με ήρθε να του κάνω την μούρη κύμα."

Εεεε;!;!; Μα καλά είσαι τελείως... μλκς;!;!; Και γιατί έτσι παρακαλώ;!;!; :S :P :)

ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

1. Όντως είναι μλκ που ήξερες κάποια βασικά πράγματα για τη 2η σεζόν... Στην 1η σκηνή κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν μέσα στην καταπακτή και ήταν πολύ γαμάτη έκπληξη...

2. "Μου αρέσει αρκετά αλλά ακόμη έχω την αίσθηση της αγγαρείας!"

Η ανάπτυξη μυθολογίας απαιτεί χρόνο, δε γίνεται μπαμ... Πάντως απ΄τα πρώτα επεισόδια δε σου αρέσει ήδη περισσότερο η 2η σεζόν; Άρχισε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον... έτσι δεν είναι; :)

3. "όσο βγάζει ο Σώγιερ την μπλούζα, ο Τσάρλι και ο Χέρλι βγάζουν γέλιο(ή περίπου) και ο Λοκ με τον Σαγίντ κάνουν τα δικά τους δεν θα το σταματήσω."

Δε θα το σταματήσεις ποτέ!!! Δε συμφωνήσαμε...;;; Αφού σου έδωσα και free-pass... :S :P ;) Πέρα απ΄την πλάκα... βαρέθηκα να σου λέω πως γίνεται όλο και καλύτερο... Είδες την 1η σεζόν, το "δύσκολο" κομμάτι το πέρασες, τα καλά (και τα γαμάτα και τα υπερτέλεια :P) έπονται... Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα!!! ;) Τα μόνα που ξέρεις είναι για τους ναυαγούς, τον καπνό, τους αριθμούς, την καταπακτή και το κουμπί που πρέπει να το πατάνε κάθε 108 λεπτά...

ΥΓ: 4+8+15+16+23+42=108. LOST!!! :P :))

Annie_Hall είπε...

"Πάντως απ΄τα πρώτα επεισόδια δε σου αρέσει ήδη περισσότερο η 2η σεζόν; Άρχισε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον... έτσι δεν είναι; :)"

Βασικά όχι! Είδα δύο μέτρια επεισόδια απανωτά και βαρέθηκα(πρώτη φορά με το Lost). Κατά τη γνώμη είναι υπερβολικά απλωμένο...

"Τα μόνα που ξέρεις είναι για τους ναυαγούς, τον καπνό, τους αριθμούς, την καταπακτή και το κουμπί που πρέπει να το πατάνε κάθε 108 λεπτά..."

Δυστυχώς ξέρω και κάτι άσχετα από παρακάτω... Επίσης το κακό είναι ότι πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι είναι όλα αυτά! Αν το σταμάταγα τώρα δεν θα με πείραζε καθόλου, παρά το γεγονός ότι μου αρέσει! Ζω ένα παράδοξο με το Lost...

ΥΓ: Τι λε ρε παιδί μου...Ανατρίχιασα :Ρ

lt.aldo raine είπε...

2.γιατί είμαι τελείως μαλάκας?? δεν ξέρω... η απόψεις διίστανται:P
όσο για τον λοκ... μονο την πάρτη του σκέφτεται και έτοιμος να θυσιάσει τους πάντες για να κάνει αυτό που θέλει.

Annie_Hall είπε...

Ο Λοκ είναι φιλόσοφος και τρομερά cool! Της τρελής γύρω κι αυτός αραχτός λέει εξυπνάδες... Μεγάλη μορφή!!!

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

1. Προσωπικά όσο είχα βαρεθεί με την 1η δε βαρέθηκα στη 2η (και σε καμία άλλη φυσικά). Α... και μέτρια είναι τα μάτια σου. :S :P :)

2. Ακόμα στο 4ο είσαι; Δες ολόκληρη τη σεζόν και μετά πες μου πως δεν είναι πολύ καλύτερη της 1ης...

3. Μπορεί και να ήταν λίγο παραπάνω απλωμένο, αλλά αυτό το διόρθωσαν απ΄την 4η και μετά...

4. Τι άσχετα νομίζεις πως ξέρεις από παρακάτω; Ότι και να ξέρεις δε μετράει...

5. Μα δε σου αρέσει καθόλου το μυστήριο... ε;

ΥΓ: Ήμουν σίγουρος. :P :)

ΠΡΟΣ ALDO:

***SPOILER***Γιατί ρε, τον εαυτό του δεν τον θυσίασε;;;***SPOILER***

lt.aldo raine είπε...

ne ρε αλλα είχε όφελος από αυτό...την πάρτη του σκεφτόταν πάλι.

καλά βάζεις spoiler...αλλα μονο άμα είναι κάποιος τυφλός δεν θα δει τι γραφει:P

CineTV-world είπε...

Τον κακό σου τον καιρό!!!

Πάλι... :P ;) :)

ΥΓ: Απ΄τη στιγμή που βλέπει SPOILER γιατί να συνεχίσει να διαβάζει οριζόντια;!;!; Εγώ την έχω πατήσει με SPOILER που είχε κενό πρώτα... Απλά το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια λέξη, ενώ αν είναι έτσι συνεχόμενα... απλά δε συνεχίζω να διαβάζω...

Annie_Hall είπε...

Τα 5 και 6 ήταν απίστευτα βαρετά! Ειδικά το 6:"Είστε οι Άλλοι;όχι δεν είμαστε. είμαστε από το αεροπλάνο.Όχι εμείς είμαστε από το αεροπλάνο". Αηδία το κατάντησαν! Το 7 ακόμη χειρότερο με αυτή την εκνευριστική Άννα-Λουσία. 45 λεπτά για να μάθουμε ότι οι Άλλοι είναι ξυπόλυτοι που γυρνούν στη ζούγκλα και μαζεύουν παιδάκια(λογικά τύπου "παιδομάζωμα" για να τα κάνουν "δικές" τους και το ξέραμε από νωρίτερα).

"Μπορεί και να ήταν λίγο παραπάνω απλωμένο"

Λίγο;

4. Μπρος πίσω στο χρόνο, νομίζω μετακινείται και το νησί; Τύπου Πείραμα της Φιλαδέλφειας κατάσταση... Ή ο Σώγιερ ή ο Τσάρλι(ένας ξανθός τελοσπάντων) θα βλέπει το μέλλον(και σε κάτι νερά πέφτει, αυτό το έχω δει αλλά δεν θυμάμαι καλά).

"Μα δε σου αρέσει καθόλου το μυστήριο... ε;"

Μου αρέσει πάρα πολύ, κάνεις λάθος!

Annie_Hall είπε...

Α και το spoiler δεν το είδα :)

Ανώνυμος είπε...

Προς Annie (χωρίς spoiler):

"Επίσης το κακό είναι ότι πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι είναι όλα αυτά! Αν το σταμάταγα τώρα δεν θα με πείραζε καθόλου, παρά το γεγονός ότι μου αρέσει!"

Συνέχεια έτσι νιώθω από την αρχή μέχρι και το τέλος του 5ου.
Επίσης δύσκολα εντυπωσιάζομαι πια.
Είπαμε πρώτο 2ου κύκλου στην αρχή, τελευταίο 3ου και η αρχή από το τελευταίο του 5ου. Μόνο αυτά με έκαναν να πω wow.

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ANNIE:

1. Δε θα δω BSG;!;!; Θα δω... θα σου πω εγώ για βαρετά κι αδιάφορα επεισόδια... Άκου αηδία!!! :S :S :P

2. "45 λεπτά για να μάθουμε ότι οι Άλλοι είναι ξυπόλυτοι που γυρνούν στη ζούγκλα και μαζεύουν παιδάκια(λογικά τύπου "παιδομάζωμα" για να τα κάνουν "δικές" τους και το ξέραμε από νωρίτερα)."

Να'σαι σίγουρη!!! :P :/

3. Ναι, φαίνεται το πόσο σου αρέσει το μυστήριο!!! :/

ΥΓ: Μη μου λες ανά 2 επεισόδια το πόσο χάλια είναι, δε θες να κάνω κάτι ανάλογο για το BSG, πίστεψέ με (αν κι επειδή μου τη βίδωσες, μάλλον θα κάνω και γω έτσι-όχι για να δεις τι καλά που είναι :P)... ;) ;) ;)

ΠΡΟΣ ZAMUC

Και συ ρε;!;!; :( Εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο είναι κολλημένοι με το LOST κι αγωνιούν... και γω πέτυχα τους 2 που αδιαφορούν...!!! :(

Annie_Hall είπε...

Ναι παρ΄όλα αυτά λέω ότι μου αρέσει και περνάω ευχάριστα! Και μου αρέσουν και οι χαρακτήρες εκτός από τον Jack(σαν χαρακτήρας καλός είναι, εγώ δεν τον πάω). Έχω την αίσθηση του καταναγκασμού αλλά όχι όσο τα βλέπω(εκτός από τα 5,6,7 και 8-το 8 είχε wtf τέλος ωστόσο,νομίζω το είχα δει-). Στο computer θα παίζου σκάκι αργότερα ή θυμάμαι άσχετα;

Ίσως αν δεν είχα δει σκόρπια πράγματα να μου τράβαγε πιο πολύ το ενδιαφέρον :( Επίσης συμφωνώ ότι η πρώτη σκηνή του δεύτερου ήταν γαμάτη(και αν δεν ήξερα για την τρύπα, θα είχα πάθει χοντρή πλάκα).

Όσο για το μυστήριο θα στο συγκρίνω με το Jericho(που ειναι πολύ απλούστερο στη σύλληψη). Εκεί κολλάω τρελά και λέμε θα δούμε δύο επεισόδια σήμερα και βλέπουμε τέσσερα. Με ενδιαφέρει ποιος είναι πίσω απ΄όλα και τι κρύβει ο ένας κι ο άλλος. Στο Fringe επίσης το μυστήριο κάθε επεισοδίου με κάνει να θέλω απίστευτα να βρω τι τρέχει(και είναι και αυτοτελή). Στο Lost πιο πολύ θέλω να μάθω ποιος θα τα φτιάξει με ποιον παρά τι είναι ο καπνός. Επίσης μου θυμίζει(ο καπνός) την υπέρτατη αηδία, το Stargate Universe(δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο και στα πιο παλιά Stargate) και συγχίζομαι!

CineTV-world είπε...

1. Τι τέλος είχε το 8ο;

2. Πρέπει να έχει 1-2 σκηνές αργότερα με σκάκι... αυτό σε απασχολεί;!;!; :/ :P

3. Όσο μυστήριο έχει το LOST δεν έχουν όλες οι άλλες σειρές μαζί.

4. Τι σχέση έχει ο καπνός με το Stargate Universe (δεν έχω δει ποτέ κανένα Stargate);;; Πάντως τις περισσότερες σκηνές με τον καπνό τις έχουν οι 2-3 πρώτες σεζόν... Υπάρχουν άλλα πολύ πιο σημαντικά μυστήρια...

Annie_Hall είπε...

1. Έγραψε αυτός ότι είναι ο Μάικλ και του απάντησε ο γιος του(ή κάποιος που έκανε το γιο του-κι αυτό το είχα δει νομίζω-).

2. Ρε νόμιζα ότι είχα δει σχεδόν τον πρώτο κύκλο, αλλά τελικά έχω δει σκόρπιες σκηνές από τους τρεις πρώτους(περισσότερες από το δεύτερο). Όχι ολόκληρα επεισόδια όμως και μου έρχονται διάφορα ξέμπαρκα!

4. Δεν είναι καπνός, είναι κάτι που μοιάζει με άμμο που πετάει και είναι κακό και τους σκοτώνει! Άστα μεγάλη ηλιθιότητα...

Εντωμεταξύ εκεί που ο άλλος ο γιγάντιος έδωσε στον Λοκ το κομμάτι της ταινίας που έλειπε, ήταν προφανές τι θα περιείχε από την πρώτη φορά που είχαν δει την ταινία(μια φάση δεν είχα δει και την προέβλεψα). Έλεγα και στον Aldo εχθές(και θα το πω και σε σένα για να σε τσαντίσω) να ξαναδίτε τα επεισόδια του δεύτερου και να μου πείτε αν ο Σώγιερ κάνει άθλια τον τραυματία :Ρ Σαν ελληνική απογευματινή σειρά ήταν(τουλάχιστον γέλασα πολύ)!

CineTV-world είπε...

2. Κατάλαβα... το γμσες τελείως!!! :P :/ :)

4. Α. Το "ξαναδίτε" γράφεται έτσι: ξαναδείτε. :P

Β. Σαν ελληνική απογευματινή σειρά είναι οι ερμηνείες του BSG, κανονική Λάμψη όμως!!! Καθώς επίσης και η βραβευμένη (πλέον) ερμηνεία του Hallη.

Annie_Hall είπε...

2. Κάπως έτσι. Αφού το βλέπαν διάφοροι γνωστοί μου και τύχαινε να τους περιμένω καμιά φορά ή να συζητάνε μεταξύ τους(αφού δεν ξέρω αν τα έχω όντως δει ή μου τα έχουν πει).

4. Α. :Ρ

Β. :Ρ :Ρ

Annie_Hall είπε...

Τολμώ να πω ότι η δεύτερη είναι κατώτερη της πρώτης! Στη μέση της σαιζόν και δίνουν τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο...

Δεν θα πω κάτι καινούριες κακίες που έχω για τον Σώγιερ γιατί έχω γίνει γραφική αλλά εχθές γέλαγα πολύ με την πάρτη του(αν και πλέον επειδή με έχουν νευριάσει όλοι είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας).

Ωχ άντε να τελειώνει να δω αυτές με τα λίγα επεισόδια!

CineTV-world είπε...

1. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις πως δεν χτίζονται απότομα η μυθολογία και το μυστήριο και απορώ γιατί δεν σου άρεσε το Flash Forward...

2. Και ναι, έχεις γίνει γραφική και δεν πρόκειται να ξανασυζητήσω μαζί σου για το LOST (ακόμα κι αν αργότερα σου αρέσει).

3. Και η 3η σεζόν έχει πολλά επεισόδια και γι'αυτό σου προτείνω να το παρατήσεις καλύτερα... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσεις να παρακολουθείς μια τόσο κακή-βαρετή-αδιάφορη σειρά!!! Τελικά μάλλον είμαι τελείως λάθος, κάθε σεζόν που περνά γίνεται όλο και χειρότερο!!! Ακυρώνω και το free-pass... Παράτα το τώρα που είναι νωρίς Annie, δεν είναι για σένα το LOST... Ξεκίνα καμιά σοβαρή σειρά (Wire, Sopranos...) καλύτερα, μη βλέπεις άλλες μλκς... Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μη μου τα πρήζεις και μένα κάθε λίγο και λιγάκι για το πόσο κακό είναι το LOST... Βαρέθηκα τη γκρίνια (βέβαια πάντα εγώ είμαι ο γκρινιάρης!!! :/)...

Annie_Hall είπε...

1. Ρε ειλικρινά το καταλαβαίνω και δεν θέλω να χτίζονται πολύ γρήγορα αλλά είναι τώρα πέντε επεισόδια που τσακώνονται μεταξύ τους, γλυκοκοιτάζονται, κάνουν μαλακίες. Αν ήθελα να δω τι κάνουν κάτι άτομα σε ένα νησί, έβλεπα και Survivor!!!

2. Μα γιατίιιιιι; (Από το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε, αν θες να ξέρεις). Εγώ με ποιον θα τα λέω;

3. Δεν είναι ούτε κακή σειρά, ούτε βαρετή. Το βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά όλο περιμένω κάτι να γίνει και δεν γίνεται τίποτα. Τώρα που το άρχισα δεν το σταματάω, αφού δεν περνάω άσχημα. Δύο μείον βρίσκω μόνο: την αργή δράση και κάποιες μέτριες ερμηνείες(που εννοείται πως παλεύονται). Βέβαια εσύ κοιτάς μόνο τα κακά που γράφω :( Επίσης τα θετικά τα λένε όλοι...

Συμφωνώ όμως ότι δεν είναι πολύ για μένα το Lost, αλλά και το Shield δεν ήταν κι όμως μου άρεσε πάρα πολύ(από τη δεύτερη σαιζόν και μετά και με την τρίτη να μη με συνεπαίρνει!). Και εννοείται εσύ είσαι ο γκρινιάρης :Ρ Έπρεπε να γράφω δηλαδή"Πόσο γαμάτο το Lost" και να μου απαντάς εσύ "Ναι γαμώ δεν είναι;". Αλλά βέβαια όταν έγραφες για τον Dexterάκο μου ήταν καλά! Ανέξου με λίγο ακόμη και μόλις γίνουν συγκλονιστικά πράγματα και η δράση πάρει φωτιά θα έρχομαι όλο χαρά να σου πω τα καινούρια που έμαθα :) Κέρδισε και στην άλλη ψηφοφορία :) Έπρεπε να είσαι χαρούμενος και να μην την λες στην καημένη τηλεθεάτρια που πήρε τη γενναία απόφαση να γνωρίσει τον κόσμο του Lost! Αλλά είδες τώρα τον Bauer και θυμήθηκες ότι το nick σου σου επιβάλλει να είσαι αμείλικτος και άγριος :Ρ

Άντε υπόσχομαι να σχολιάζω μόνο τα καλά μη μου νευριάζεις :(

CineTV-world είπε...

1. Εγώ όταν έγραφα για το Dexter, νομίζω πως δεν έγραφα μόνο αρνητικά ή μόνο θετικά...

2. Και πως να χαρώ που το έβγαλαν 1ο οι μλκς, οι ψευτοκουλτουριάρηδες όλοι (δεν εννοώ και σένα :P) και την 24άρα 17η!!! Να παν να γαμ... :S :S :/ Τελικά η δική σου ψηφοφορία ήταν πολύ καλύτερη και δικαιότερη (κι αν ήταν 1-2 θέσεις πιο πάνω το 24, θα ήταν ακόμα καλύτερα)!!! :P ;) :)

Annie_Hall είπε...

1. Kι εγώ τα γράφω. Εσύ δεν τα βλέπεις!

2. Ε βέβαια αν η ψηφοφορία δεν βγάζει αυτό που θέλεις, είναι άδικη :Ρ

CineTV-world είπε...

1. Μάλλον θα... είσαι τυφλή!!! :P

2. Ε βέβαια... ;)

lt.aldo raine είπε...

α τόσο πολύ δεν σε άρεσε?

που θα πάει...θα έρθει σε λίγο ο ben...και θα ταράξει τα νερά:P

Annie_Hall είπε...

Να πω την αλήθεια πως και πως τον περιμένω τον Ben. Τον έχω δει λιγάκι και μου φάνηκε πολλά υποσχόμενος και ιδιαίτερα μυστηριώδης :)

Annie_Hall είπε...

Δεν έλεγα 50.000 ευρώ καλύτερα; Εμφανίστηκε το αγόρι αλλά λέει ότι είναι κάποιος άλλος. Δεν τα μασάω εγώ αυτά :)

Επιτέλους γίναν πράγματα και μάλιστα μαζεμένα :) Εκείνοι οι ξεπαπούτσωτοι που γυρνούσαν στη ζούγκλα ήταν μασκαρεμένοι τελικά. Εγώ νόμιζα ότι ο Μπεν είχε ένα χωριό "Πρωτοβουλία Ντάρμα" και δεν τους έδινε καλά ρούχα :)

Ο Σαγίντ όταν στέκεται όρθιος και κάνει ερωτήσεις και η κάμερα τον τραβάει από κάτω είναι πολύ επιβλητικός και γαμάτος!

Χάρηκες Jack? Τώρα που έχω μόνο καλά, μόνο καλά λέω :) Είδα δύο γαμάτα επεισόδια εχθές! Ο Σώγιερ είναι πολύ βρωμιάρης που σκότωσε το βάτραχο :(

CineTV-world είπε...

1. Δεν τα μασάς γιατί τον έχεις δει... Εμείς όταν το βλέπαμε δεν τον ξέραμε και ήταν έκπληξη όταν ανακαλύψαμε ποιος είναι πραγματικά... Αλήθεια σε ποιο επεισόδιο εμφανίστηκε πρώτη φορά;

2. Γιατί λες πως ήταν μασκαρεμένοι;;;

3. Ο Sayid δεν πιάνει μία μπροστά στον Jack (δεν εννοώ το γιατρό φυσικά).

4. Ποιο βάτραχο σκότωσε και γιατί;!;!; Δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό!!!

ΥΓ: Και όχι δεν χάρηκα. Κανονικά δεν έπρεπε να σου απαντήσω... :S :S :/ :)

Annie_Hall είπε...

1. 2x15 αν δεν κάνω λάθος!

2. Γιατί βρήκαν τα βρωμιάρικα ρούχα και το μούσι σε μια ντουλάπα σε κάτι σαν νοσοκομείο(η τρελή η Κλαιρ έψαχνε στη ζούγκλα φάρμακα για το μωρό).

3. Αυτό έλειπε να εννοούσες το γιατρό :Ρ Εννοείς στο να βασανίζει κάποιον για να πάρει πληρογορίες; Προσωπικά δεν θα ήθελα να βρεθώ στο δρόμο κανενός! Χάθηκε κανένας πιο πολιτισμένος τρόπος; Τσκ τσκ τσκ! Αν κι εγώ αν μου έλεγε κάποιος πες μου αλλιώς θα σε βασανίσω θα τα έλεγα όλα με τη μία

4. Δεν το θυμάσαι γιατί είναι μια χαζομάρα. Τον ενοχλούσε ένας βάτραχος και τον ξυπνούσε και τον βρήκε με τον Χέρλι και τον είχε στο χέρι. Και του είπε ο Χέρλι να του τον δώσει να τον πάει μακριά και αυτός έσφιξε τη γροθιά του(γιατί είναι πολύ άντρας-δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει-) και σπλάτς...πάει το βατραχάκι!

ΥΓ: Και θα με άφηνες να μιλάω μόνη μου σαν την τρελή; Αφού πρέπει να μοιραστώ με κάποιον τη lost εμπειρία μου και δεν βρίσκω κανέναν.

CineTV-world είπε...

1. Αργεί τόσο ε;!;!; Νόμιζα πως εμφανίζεται νωρίτερα...

3. Ναι, αλλά και γενικά... τη γαματοσύνη του Jack δεν την φτάνει κανένας. :P Ο Jack πάντως βασανίζει λόγω έλλειψης χρόνου, οχι επειδή είναι σαδιστής και γουστάρει... Και υπήρξαν και φορές που βασανίστηκαν κι αθώοι (όχι μόνο απ΄τον Jack, γενικά στη CTU)... Δεν παρουσιάζεται ως ο καλύτερος τρόπος...

4. Α ναι, το θυμήθηκα!!! Εμένα γιατί μου φαίνεται αστείο και γαμάτο; :P

ΥΓ: Κανονικά έτσι θα έπρεπε... :P Εσύ τουλάχιστον έχεις γνωστούς που βλέπουν LOST... Εγώ έχω μόνο 2... αλλά εγώ βλέπω τις σεζόν πολύ πριν από αυτούς (αυτοί το βλέπουν κάθε καλοκαίρι, όλα τα επεισόδια μαζεμένα)... Στο 24 έχουν μείνει στην 5η σεζόν επειδή τους είπα πως δεν είναι τόσο καλή η 6η... :( :(( :/

Annie_Hall είπε...

"Ο Jack πάντως βασανίζει λόγω έλλειψης χρόνου, οχι επειδή είναι σαδιστής και γουστάρει..."
"Δεν παρουσιάζεται ως ο καλύτερος τρόπος..."

Αυτό έλειπε! Ούτε στο Shield δεν πέρναγε τέτοιο μήνυμα(αν και ο Βικ καραγούσταρε κάποιες φορές)

4. Γιατί είναι, απλά δεν είναι σκηνικό που το θυμάσαι μετά αν σου πουν "Ο Σώγιερ είναι πολύ βρωμιάρης που σκότωσε το βάτραχο ".

ΥΓ: Ο ένας το σταμάτησε στη μέση του τρίτου, ο άλλος ο κολλημένος είναι φαντάρος και η τρίτη το μισεί(αλλά το βλέπει) και έχει και μανία να αποκαλ΄πτει σπόιλερ καταλάθος! Κάτι άλλοι που τον βλέπουν δεν είναι από αυτούς που βλέπω καθημερινά :(

CineTV-world είπε...

3. Ε και ο Jack καραγούσταρε κάνα 2-3 φορές που σκότωσε για καθαρή εκδίκηση... :P

ΥΓ: Για τον έναν σου έχω πει... έτσι δεν είναι; :P Τον φαντάρο τον λυπάμαι, ειδικά αν είναι στο πεζικό και δεν έχει βύσμα... Η 3η που το μισεί είναι καλή φίλη σου...;;; :P

Annie_Hall είπε...

3. Αυτό δεν είναι σωστό...

ΥΓ: Κολλητή(γι΄αυτό πρόσεχε τι θα πεις)! Μόλις της είπα όλο χαρά "άρχισα lost" μου απάντησε "περαστικά σου". Καλά αυτή όμως βλέπει πολύ πολύ ελαφριές σειρές, αυτοτελείς κυρίως. Με το lost κόλλησε και θέλει να δει τι θα γίνει αλλά αν είχε τη δυνατότητα τώρα να μην το αρχίσει δεν θα το είχε κάνει.

CineTV-world είπε...

3. Καλά, "σωστό" μπορεί να μην είναι... αλλά και γω στη θέση του έτσι θα ένιωθα...

ΥΓ: Δεν λέω τίποτα τότε... έχει δίκιο (λέει μλκς)!!! :/ :P :)

lt.aldo raine είπε...

το Σώγιερ vs αγριογούρουνο σε ποια season είναι??

το σκηνικό με τον Σαγίντ και τον Σώγιερ στο 2 δεν είναι?

τα επεισόδια με τον μπεν στην καταπακτή είναι από τα καλύτερα.

CineTV-world είπε...

1. Δε θυμάμαι (βασικά ούτε που το θυμόμουν μέχρι που το ανέφερες), 2η ή 3η λογικά...

2. Ποιο σκηνικό απ'όλα;;;

3. Έχει άλλα ακόμα καλύτερα μετά...

lt.aldo raine είπε...

2.######SPOILER-που τον αναγκάζει να μιλήσει-SPOILER#####

Annie_Hall είπε...

"το Σώγιερ vs αγριογούρουνο σε ποια season είναι??"

Πρώτη νομίζω! Τέλειο ήταν αυτό. Νομίζει ότι όλα τα ζωντανά τον μισούν;

Στον πρώτο κύκλο βασανίζει τον Σώγιερ(από τα πιο άχρηστα σκηνικά κατά τη γνώμη μου) αλλά αυτός δεν λύγισε(είπαμε είναι άντρακλας, σκληρός και πάντα κούκλος-ξέρετε αν έχουν κάποιον που να ασχολείται αποκλειστικά με τα τσουλούφια του, μπορώ να φανταστώ σκηνικό"καααατ βάλτε ζελέ στο δεύτερο τσουλούφι από αριστερά και αφήστε το να πέφτει αισθησιακά στο μάτι, βλέπουν και γυναίκες"-)και είπε ότι θα πει μόνο αν τον φιλήσει η Κέιτ. Αυτή άλλο που δεν ήθελε, τον φίλησε και τελικά δεν ήξερε τίποτα ο Σώγιερ(γαμάτος) :)

Γενικά η δεύτερη σαιζόν τώρα άρχισε να έχει ενδιαφέρον και να βελτιώνεται αισθητά!

lt.aldo raine είπε...

τα έχω ξεχάσει όλα ρε γαμάτο.

""Νομίζει ότι όλα τα ζωντανά τον μισούν;""

όχι απλά είναι ο Σώγιερ:P
το γράμμα του το έδειξε η όχι ακόμα?

""ξέρετε αν έχουν κάποιον που να ασχολείται αποκλειστικά με τα τσουλούφια του""

ναι τους ιδιους που έιχει και ο tomis στις δευτερες επικίνδυνες αποστολές:P

ο Σαγίντ πήγε ""βόλτα" η όχι ακόμα?

να δω πως θα αντέξεις την αρχή της 3 season... που είναι κάπως περίεργη.

ps: ας βάλει κάποιος βόμβα στο studio της τατιάνας..plz!!!

Annie_Hall είπε...

"το γράμμα του το έδειξε η όχι ακόμα?"

Ναι ρε από νωρίς μας δείχνουν ότι είναι ευαίσθητος καταβάθος(είπαμε βλέπουν και γυναίκες).

"ναι τους ιδιους που έιχει και ο tomis στις δευτερες επικίνδυνες αποστολές:P"

Καλό!

Τι βόλτα να πάει ο Σαγίντ; Μόνος του; Όχι. Εκείνη η γαλλίδα τον πήγε και του έδωσε τον Μπεν.

"να δω πως θα αντέξεις την αρχή της 3 season... που είναι κάπως περίεργη."

Όπως άντεξα καμιά εξάρα επεισόδια της δεύτερης που δεν έκαναν τίποτα άλλο(ούτε καν χτίσιμο χαρακτήρων) από διακοπές στο νησί!

"ps: ας βάλει κάποιος βόμβα στο studio της τατιάνας..plz!!!"

Γιατί τι έχει;

lt.aldo raine είπε...

""Τι βόλτα να πάει ο Σαγίντ; Μόνος του; Όχι. Εκείνη η γαλλίδα τον πήγε και του έδωσε τον Μπεν.""

ναι αυτό εννοούσα...με άρεσαν πολύ αυτά τα επεισόδια.


""Όπως άντεξα καμιά εξάρα επεισόδια της δεύτερης που δεν έκαναν τίποτα άλλο(ούτε καν χτίσιμο χαρακτήρων) από διακοπές στο νησί!""

όπως έχω πει τόσες φορες... η δεύτερη season είναι η αγαπημένη μου...δεν ξέρω γιατί αλλα αυτή μου έχει μείνει περισσότερο από όλες.

εμενα με άρεσαν αρκετά τα πρώτα επεισόδια της 3...αλλα στους περισσοτερους από τι θυμάμαι δεν πολυάρεσαν.

ps. δυτικά προάστια vs βόρεια.
""εγώ ψωνίζω στο κολωνάκι και στο μιλάνο ενώ εσύ στην αγια βαρβαρα""
οι άλλοι απαντάνε ""εμείς είμαστε παιδιά του λαου και διασκεδάζουμε στα μπουζούκια και ανεβαίνουμε και στα τραπέζια ενώ εσείς είστε ξενέρωτη""
""εμείς παίζουμε τάβλι ενώ εσείς σκάκι""

lt.aldo raine είπε...

""Με λες μλκς ρε!!! :Σ :Σ :Σ Συνεχίζει κανονικά απ΄το τέλος της 2ης...""

ναι...αλλα θυμάμαι ότι η εξέλιξη δεν άρεσε σε πολλούς.

CineTV-world είπε...

1. Για μένα η 2η σεζόν (9/10) είναι η 2η χειρότερη μετά την 1η (7/10). :P

2. "ναι...αλλα θυμάμαι ότι η εξέλιξη δεν άρεσε σε πολλούς."

Πρώτη φορά το ακούω αυτό!!!

lt.aldo raine είπε...

καλά εσύ δεν έχεις ξανά ακούσει ότι η 5 season έιχει 1-2 μέτρια επεισόδια:P

2/1/5/4/3:P

CineTV-world είπε...

1. Δεν έχει κανένα μέτριο επεισόδιο. :S :S :S Το μάτι σου είναι μέτριο.

2. 5/4/3/2/1. :P

lt.aldo raine είπε...

1.βρε έχει λέμε...και άσε ήσυχο το μάτι μου:P

2.4,8,15,16,23,42

CineTV-world είπε...

2. 4+8+15+16+23+42=108, 108-84=24!!! :P :)) :/ :/ :/

CineTV-world είπε...

1. Καλά δεν τις έχει κανένας να στις δώσει;!;!; :/

2. "Τι είναι αυτά ρε Aldo; Με μπέρδεψες!"

Βλ. "ας βάλει κάποιος βόμβα στο studio της τατιάνας..plz!!!"...

3. Δεν φταίει κανένας άλλος, εγώ που έβαλα καλό βαθμό στην 4η σεζόν του Ρούλη... Το 9,5 το κάνω 5,5 λοιπόν. :P

lt.aldo raine είπε...

1.έχεις αγοράσει τα dvd??

3.τι 6 καλε...το lost βαθμολογείς...δεν μετράς τους κοιλιακούς του Σώγιερ:P
δλδ άμα δεν έβγαζε και την μπλούζα...πέφταμε κάτω από τη βάση!

Annie_Hall είπε...

3. Καλά αν δεν ήταν ο Σώγιερ και οι κοιλιακοί του δεν θέλετε να ξέρετε τι θα έβαζα(ειλικρινά παίζει ρόλο στο βαθμό). Πάντως όταν την τελειώσω δεν θα σας πω βαθμολογία(ποτέ μου δεν βαθμολογούσα ο παλιοJack με έβαλε στο τριπάκι) για να μη με μαλώσετε :)

CineTV-world είπε...

1. "ειλικρινά παίζει ρόλο στο βαθμό"

:/ :/ :/ :/ :/

2. "Πάντως όταν την τελειώσω δεν θα σας πω βαθμολογία"

Μα γιατί;!;!; Θα έχει ""πλάκα""... θα ""γελάσουμε""...

ΥΓ: Δεν είμαι "παλιό"... :S :S :(

Annie_Hall είπε...

Θα με κυνηγάτε όλοι μαζί! Θα κατέβει απόσπασμα από πάνω στην Αθήνα να με βρει. Σας ξέρω τι είστε ;)

":/ :/ :/ :/ :/"

Δεν κατάλαβα τις φάτσες :/ Έχεις κάποιο πρόβλημα; Αν δεν κοίταγα αυτό θα κοίταγα την ερμηνεία του και θα αφαιρούσα κι άλλο :Ρ

Ο Μπεν είναι αρκετά καλός ηθοποιός. Ξεχωρίζει εύκολα από το υπόλοιπο καστ(πλην του Λοκ που είναι εξίσου καλός). Έχει τρελό υφάκι και παίζει με το μυαλό τους(σιγά τα μυαλά δηλαδή, ας τον είχε αναλάβει κανένας Σώγιερ ή ας ασχολούνταν περισσότερο ο Λοκ και τότε θα μπορούσα να μιλήσω για τρομερό κατόρθωμα) με πολύ τουπέ! Μαζί του είμαι :)

CineTV-world είπε...

1. "Αν δεν κοίταγα αυτό θα κοίταγα την ερμηνεία του και θα αφαιρούσα κι άλλο :Ρ"

Ωχου πια!!! Δεν ήξερα πως ήσουν η Stella Adler μωρέ Annie... :P :/ :/

2. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Ben, ανέβασε το LOST ένα επίπεδο πάνω...

ΥΓ: Πάνε και στην 2η ανάρτηση, να μη γράφουμε όλο εδώ...

Annie_Hall είπε...

"Δεν ήξερα πως ήσουν η Stella Adler μωρέ Annie.."

xaxaxaa καλό! Έχουν ανέβει τα στάνταρς ρε, δεν φταίω εγώ... Αφού άλλες σειρές έχουν ερμηνείες που συναγωνίζονται κινηματογραφικές δεν μπορώ επειδή είναι σειρά φαινόμενο άνευ προηγουμένου να κάνω τα στραβά μάτια. Συγγνώμη που έχω απαιτήσεις ως θεατής!

Θα πήγαινα αλλά έκανες κάτι και γάμησες τα σχόλια. Δεν μου αρέσουν έτσι :(

CineTV-world είπε...

Δεν είναι ότι έχουν ανέβει τα στάνταρς, αλλά ότι έχουμε διαφορετικά γούστα και αυτό που σου αρέσει εσένα (Michael.C.Hall), εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και το αντίστροφο... Για μένα δεν είναι κινηματογραφική η ερμηνεία του Hall, τουλάχιστον όχι περισσότερο απ΄του Holloway. Δηλαδή στις περισσότερες ταινίες εσύ βλέπεις καλύτερες ερμηνείες απ΄του Sawyer;;; Αν πεις "ναι", σου λέω από τώρα πως λες μλκς!!! :P :)

ΥΓ: Εμένα μου αρέσουν πολύ... ΝΤΑΞ;;; Και από δω και πέρα όλες οι νέες αναρτήσεις έτσι θα είναι. :S :S :(

Δημοσίευση σχολίου