Empire: The 50 Greatest Ever Sequels!!!

Alive In Joburg-Short District 9!!!



Το 2005, ο σκηνοθέτης του District 9, Niell Blomkamp, σκηνοθέτησε αυτή τη μικρού μήκους εξωγήινη σάτιρα-καυστικό σχόλιο-για το apartheid... έχοντας πάντα ως όνειρό του, μια μέρα, να πραγματοποιήσει την μεταφορά της στο κινηματογραφικό πανί ως... μεγάλου μήκους ταινία και όπως όλοι ξέρουμε, τα κατάφερε!!! Πάντως αυτό το "φιλμάκι" μόνο σε διάρκεια είναι μικρό γιατί κατά τα άλλα η κινηματογράφησή του είναι σίγουρα ανώτερη από την αντίστοιχη πολλών "μεγαλο-παραγωγο-σκηνοθετών" (βλ. Michael Bay)... Μετά το Alive In Joburg ανυπομονώ ακόμα περισσότερο να δω την ταινία!!!

ΥΓ: Πρόσφατα (μετά την επιτυχία της ταινίας δηλαδή...) ο Blomkamp ανακοίνωσε πως θα ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στον κόσμο του D9 με το... "District 10" και μάλιστα θα έκανε τα πάντα γι' αυτό (το sequel είναι σίγουρο με άλλα λόγια).

The Soloist-Trailer & Άποψη...



Ένας ξάδερφός μου το είδε στο εξωτερικό και μου είπε τα καλύτερα! "Μια ταινία αφιερωμένη στους άστεγους... στους ανθρώπους του περιθωρίου, αλλά εν τέλη αφιερωμένη σε όλους τους ανθρώπους... έτσι κι αλλιώς, στην τελική... μια λεπτή κλωστή χωρίζει τη λογική απ΄την τρέλα. Μια ταινία που αποδεικνύει περίτρανα πως η απόλαυση της τέχνης δεν έχει να κάνει με τη λογική και πως οποιοσδήποτε μπορεί να νιώσει όμορφα αν αγαπά κάτι πραγματικά... ακόμα κι αν είναι άστεγος. Ο Robert Downey Jr. είναι εξαιρετικός, αλλά αυτός που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλος απ΄τον μοναδικά ανθρώπινο Jamie Foxχ που είναι ακόμα καλύτερος και απ΄το Ray και το oscar β αντρικού ρόλου του αξίζει και με το παραπάνω." Ρε λέτε να είναι τόσο καλό;;; Πρεμιέρα στο Ελλάντα: 3/9...

ΥΓ: "There are 90.000 homeless people on the streets of Greater Los Angeles"

Cine-XXX-Titles!!!

Στο τεύχος 167 (Μάιος 2005) του περιοδικού "ΣΙΝΕΜΑ" ήταν δημοσιευμένοι οι συγκεκριμένοι σινεφίλ (και μη...) τίτλοι οι οποίοι αποτελούν τις απαντήσεις των Quiz του blog του W (βλ. Costello)...

ΥΓ: Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει αποκλειστικά χιουμοριστικό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό ούτε να προσβάλλει τον W, αλλά ούτε και να υπονομεύσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο blog του. Αυτά για αποφυγή παρεξηγήσεων... Ααα ξέχασα... η ανάρτηση, εκτός από χιουμοριστική, είναι και αυστηρώς ακατάλληλη δια ανηλίκους... :)

Women Crash Test-Round 1: Kelly Carlson vs Evangeline Lilly


















Για πρώτη και τελευταία φορά το WCT είναι αποκλειστικά τηλεοπτική υπόθεση... και πιο συγκεκριμένα: Nip/Tuck vs Lost!!! Ειλικρινά δεν ξέρω ποια να ψηφίσω... είναι οι δύο πιο όμορφες τηλεοπτικές παρουσίες αυτή τη στιγμή... τέλος πάντων... Lilly (Lost) !!!

Πρωινή Δουλειά Vol.3/3