Top 10 Favorite TV Characters



Όλους μας λίγο-πολύ μας έχουν σημαδέψει κάποιοι τηλεοπτικοί χαρακτήρες και τους έχουμε αγαπήσει περισσότερο από κάποιους άλλους... Οι δικοί μου 10 πιο αγαπημένοι είναι οι εξής:

10. VIC MACKEY (The Shield)


ΠΡΟΦΙΛ: Μπάτσος γουρούνι δολοφόνος; Αναμφισβήτητα και το περίεργο είναι ότι σε κάνει να τον βλέπεις και με συμπάθεια!!! Μεγάλο κάθαρμα όμως, ίσως το μεγαλύτερο που πέρασε ποτέ απ΄την παγκόσμια τηλεόραση...

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Michael Chiklis

9. NINA MYERS (24)


ΠΡΟΦΙΛ: Το δεξί χέρι του Jack στην 1η σεζόν του 24, η γυναίκα που έκλεβε την παράσταση μέχρι και την 3η σεζόν της σειράς.

ΥΓ: Το βίντεο είναι γεμάτο spoilers.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Sarah Clarke

8. JOHN LOCKE (Lost)


ΠΡΟΦΙΛ: Από όλους τους επιζώντες της πτήσης 815 της Oceanic είναι η πιο ηγετική προσωπικότητα κι ας νομίζει ο γιατρός ότι θέλει... Από την άλλη όμως είναι ίσως και το μεγαλύτερο θύμα!!!

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Terry O'Quinn

7. BENJAMIN LINUS (Lost)


ΠΡΟΦΙΛ: Δολοπλόκος, πανούργος... χρησιμοποιεί πάντα μακιαβελικές μεθόδους για να πετύχει το σκοπό του και ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι με τους "καλούς" ή με τους "κακούς" (μάλλον ούτε κι αυτός ξέρει πλέον) !!!

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Michael Emerson

6. FOX MULDER (The X-Files)


ΠΡΟΦΙΛ: Σε μικρή ηλικία, ο Fox Mulder ήταν αυτόπτης μάρτυρας της απαγωγής της αδερφής του από εξωγήινους και όπως ήταν φυσικό, αυτό το γεγονός στιγμάτισε για πάντα τη ζωή του. Ως πράκτορας του FBI έχει αναλάβει όλες τις ανεξήγητες υποθέσεις με την κρυφή επιθυμία να ξαναβρεί κάποτε τη χαμένη του αδερφή μιας και "η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω"...

(ουσιαστικά εδώ έχω και την Scully μιας και ήταν δίδυμο)

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: David Duchovny

5. CARTMAN (South Park)


ΠΡΟΦΙΛ: Ο απόλυτος κάφρος, το απόλυτο και πιο αστείο βλαμμένο κωλόπαιδο.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Trey Parker (φωνή)

4. MacGyver (MacGyver)


ΠΡΟΦΙΛ: Ο ειδικός πράκτορας του Ιδρύματος Phoenix απεχθάνεται τα όπλα και φέρνει πάντα εις πέρας τις αποστολές του χρησιμοποιώντας μόνο το πολυμήχανο μυαλό του, το απόλυτο και μοναδικό όπλο του.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Richard Dean Anderson

3. AL BUNDY (Married With Children)


ΠΡΟΦΙΛ: Ο Homer σε ανθρώπινη μορφή... Εντάξει, είναι πιο έξυπνος ο Bundy και δεν έχει ποτέ όρεξη για "στενές επαφές" με τη γυναίκα του...

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Ed O'Neill

2. HOMER SIMPSON (The Simpsons)


ΠΡΟΦΙΛ:
"D'oh"!!! Υπάρχει κανένας που να μη γνωρίζει τον Homer;;; Και να υπάρχει, η φωτογραφία τα λέει όλα (είναι ο Superman)...

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Dan Castellaneta (φωνή)

1. JACK BAUER (24)


ΠΡΟΦΙΛ: Ειδικός πράκτορας της CTU (Counter Terrorist Unit) του Λος Άντζελες που θυσιάζει τα πάντα (πάνω απ'όλα την ίδια του τη ζωή) για το καλό του κοινωνικού συνόλου και συνήθως πετυχαίνει το σκοπό του με διάφορες αμφιλεγόμενες μεθόδους, αλλά στο τέλος το προσωπικό τίμημα είναι πολύ βαρύ... Ο απόλυτος τραγικός - bigger than life - αντι-ήρωας όλων των εποχών με λίγα λόγια.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Kiefer Sutherland

71 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

1.Dexter Morgan(Dexter): Καλογραμμένος, καλοπαιγμένος και με όλα όσα λατρεύω σε έναν χαρακτήρα: Εξυπνάδα, σαρκασμό και κατάμαυρο χιούμορ!

2.Starbuck(BSG): Η πιο τραγική ηρωίδα σε σειρά. Πέρασε όλα τα στάδια μέχρι την τελική κάθαρση! Επανήλθε στη ζωή γιατί ήταν "πολύ σκληρή για να πεθάνει" και γιατί δεν μπορούσε να φύγει χωρίς να εκπληρώσει το πεπρωμένο της. Αν υπάρχει θεός στάνταρ είναι η Στάρμπακ :Ρ

3.Claire Fisher(Six Feet Under): Άλλη μια γυναικεία μορφή που πέρασε μέσα από την κόλαση των λανθασμένων, επιπόλαιων επιλογών, για να γίνει στο τέλος καλύτερη, ωριμότερη και πιο "αντράκι". Τρομερή ερμηνεία, χωρίς τη φασαρία που συνοδεύει τις γυναίκες ηθοποιούς, υπέροχο μουτράκι και τόσες πολλές διαστάσεις που πραγματικά φαντάζει αληθινό πρόσωπο!

4.Gil Grissom(CSI): Έξυπνος, γοητευτικός, αστείος, με άπειρες γνώσεις. Μαγεύει μόνο που εμφανίζεται. Μου λείπει τρελά...

5.Barney Stinson(How I Met Your Mother): When he feels sad, he stops feeling sad, and feels awesome instead… True Story!

6.Hank Moody(Californication): Κατεστραμμένος, ρεμάλι χωρίς όρια, γοητευτικός με έναν αλήτικο δικό του τρόπο. Από εκείνους που λατρεύεις να μισείς και...μισείς να λατρεύεις!

7.Dr. Spencer Reid(Criminal Minds): Το αγαπημένο μου σπασικλάκι! Άπειρες γνώσεις, αντικοινωνικός χαρακτήρας και το πιο έξυπνο, ευγενικό χαμόγελο!

8.Dr. Temperance Brennan(Bones): Δεν πιστεύει στην ψυχολογία, τα βλέπει όλα αναλυτικά και δεν ξέρει τα x-files. Πανέξυπνη, πανέμορφη αλλά αλλόκοτη!

9.Dr. Gaius Baltar(BSG) : Μεσσίας ή προδότης; Τρελή ιδιοφυΐα ή γλοιώδης παρτάκιας; Αφοσιωμένος επιστήμονας ή δούλος μιας ξανθιάς; Άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ! Ο πιο περίπλοκος χαρακτήρας. Ψυχολόγοι θα έσκιζαν τα πτυχία τους με την περίπτωσή του. Θα τον σιχαθείς, θα τον λατρέψεις, θα τον ερωτευτείς, θα θέλεις να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο, θα τον λυπηθείς, θα νιώσεις συμπόνια, θα τον αγαπήσεις...

10.Vic Mackey(The Shield): Αδίστακτος, θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει απλά γιατί μπορεί. Είναι ηθικός με τον δικό του τρόπο. Δεν είναι κακός, ούτε όμως και καλός. Είναι άνθρωπος. Ρεαλιστικός χαρακτήρας σε σημείο να τον καταλαβαίνεις.

Αυτά από μένα. Σχόλια για τα δικά σου και τις άλλες πολύ γαμάτες αναρτήσεις αύριο ή το Σάββατο γιατί δεν την παλεύω τώρα. Καληνύχτα :)

CineTV-world είπε...

1. "Εξυπνάδα, σαρκασμό και κατάμαυρο χιούμορ!"

Για ποιον λες;!;!; :P

2. Εγώ θα έλεγα πως αν υπήρχε θεός θα ήταν ή ο Jack Bauer ή ο Homer ή ο Al Bundy... ;)

4. Πιο τσάκαλος και πιο δυναμικός απ΄τον Jack αποκλείεται να ήταν πάντως.

6.Α. Δεν θέλω να δω ποτέ τον Duchovny και να μου θυμίσει άλλον χαρακτήρα εκτός του Mulder, όσο καταπληκτικός και να είναι ως Moody...

Β. "Από εκείνους που λατρεύεις να μισείς και...μισείς να λατρεύεις!"

Περισσότερο απ΄τον Vic ή τον Christian Troy; Αποκλείεται...

7. Το πιο γαμάτο αντικοινωνικό σπασικλάκι το έχει το 24 και είναι η μία και μοναδική Chloe O'Brian (αν και μου την σοβάρεψαν λίγο απ΄την 6η σεζόν και μετά). Κοίτα τι βρήκα!!! :) :/

8. Και μόνο που δεν ξέρει τα x-files αρκεί για να μη μου αρέσει... άσε που είναι και σαν τραβέλι!!! Να πάει στον Christian να της κόψει λίγο την κάτω γνάθο... :P :/

9.Α. "Ο πιο περίπλοκος χαρακτήρας. Ψυχολόγοι θα έσκιζαν τα πτυχία τους με την περίπτωσή του"

Κάθε φορά που μιλάς για BSG, αρχίζεις τις υπερβολές!!! :P

B. Εγώ πάντως μόνο τον Shane έχω σιχαθεί, λυπηθεί, ευχηθεί να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο και μετά τον είδα με συμπόνια πάλι...

10.Α. Ολόκληρος Vic 10ος!!! Μα 10ος!!! Πάντως συμφωνώ απόλυτα με όσα λες γι'αυτόν... Και στην τελική, λίγο-πολύ, όλοι με το δικό μας τρόπο είμαστε ηθικοί... Αλλά έχει πλάκα γιατί όταν σου έλεγα εγώ πως θα τον συμπαθήσεις κατά κάποιο τρόπο, εσύ μου έλεγες πως αποκλείεται να δεις συμπαθητικά έναν μπάτσο... :P

Β. Τα βίντεο του The Shield μπορείς να τα δεις άφοβα, τα επέλεξα από σεζόν που έχεις δει...

ΥΓ: Έχω κι άλλες "πολύ γαμάτες" αναρτήσεις και δεν το ξέρω;!;!; :P

CineTV-world είπε...

Αποκλειστικά για The Shield (και The Wire):

Στο βίντεο του youtube με τη σκηνή του Shane (βλ.9) ξέσπασε ολόκληρος τσακωμός για το ποια σειρά απ΄τις 2 είναι καλύτερη... Ενδεικτικά επικολλώ μερικά απ΄τα πιο σοβαρά μηνύματα με μερικά σχόλια από μένα ενδιάμεσα (:P):

1. "Some people may think that the Shield having climaxes and pay offs make it more entertaining than the wire. Personally I enjoyed watching the Sheild more for that very reason (ακριβώς). the wires definately more realistic (το περισσότερο ρεαλιστικό-ντοκιμαντερίστικο δε σημαίνει και καλύτερο για μένα, το The Shield ήταν όσο έπρεπε ρεαλιστικό) and innovative though"

2. "The Shield is a TV show, it's extremely dramatic every episode. This is why The Wire is different, it just doesn't feel like a TV show at all, more like a documentary at times, there's no big "climax" or "pay-off" like the Shield does, it just goes on and on (όπως θα'λεγε και ο Homer: "boooriiiiing" :P).

And plus, it's better than the Shield (σίιιιιγουρα!!!)"

3. "Come on, The Wire examined, in depth, many social and political issues and institutions. It's more realistic, and you know very well it isn't due to landmarks and accents.

With that said, I do prefer The Shield. I think The Shield is a better television show overall, but if we are talking solely on the quality of realism, The Wire has that. Nothing wrong with that.": Εγώ πάντως είδα μόνο το 1ο επεισόδιο μέχρι στιγμής και ήταν απλά καλό, υπερβολικά ντοκιμαντερίστικο για μένα και άνευρο (αν νυστάζεις λίγο, θα κοιμηθείς)... Αν είναι ολόκληρη η σειρά έτσι, δεν πρόκειται να ξετρελαθώ.

4. "If season 7 (για το The Shield λέει προφανώς) doesnt sweep the emmys (είναι περσινό το μήνυμα...), those awards dont mean shit (δεν είμαι και 100% σίγουρος, αλλά νομίζω πως τελικά δεν ήταν υποψήφιο!!!). I'm gonna miss this show"

5. "Truly. The Shield got screwed many years in a row (για τα βραβεία λέει κι αυτός). I think it's the best drama on television.

Also, Walton Goggins has deserved a Best Supporting Actor nomination every year since Season 5 (εγώ απ΄την 3η θα έλεγα), and it's outlandish he is so under-appreciated (ΝΑΙ!!!). The man is a genius (πέστα ρε χρυσόστομε!!!). I'd go as far as to say he was the best actor on the show (μαζί με τον Chiklis όμως)." Αυτά. :P

Annie_Hall είπε...

2. Καλά για τον Homer το πιστελυω κι εγώ!

4. Δεν είναι το ίδιο μωρέ! Ο Γκρίσομ είναι σε εργαστήριο, δεν έχει όπλο και τέτοια! Αλλά είναι σίγουρα πιο έξυπνος και πιο ερωτεύσιμος και δεν ακούω κουβέντα!

6.Β. Είναι περισσότερο γιατί το βλέπεις ότι δεν είναι καθόλου κακός απλά ανώριμος. Ο Christian και ο Vic κοιτάνε πάρα πολύ την πάρτη τους για να τους λατρέψεις.

7. Καλά αυτή δεν πιάνει μία μπροστά στην Πενέλοπε του Criminal Minds(και η γκοθού από το NCIS αλλά εκείνη δεν τη λες σπασικλάκι).

Ωραίο αυτό που βρήκες.

8. Η ίδια είναι περήφανη για το bone stracture της, εγώ τη θεωρώ πολύ όμορφη(κι έχει απίστευτο δέρμα-άσχετο-)! Το ότι δεν ξέρει τα x-files(και πολλά άλλα βασικά pop culture πράγματα) και παρ΄όλα αυτά μπορείς να τη συμπαθήσεις αρκεί για να την κάνουν γαμάτη.

9.Α. Καλά αν το δεις το καλοκαίρι έλα πες μου ότι υπερβάλλω. Μπορεί να μην σου αρέσει η σειρά γιατί είσαι ξινός και προκατειλημμένος αλλά ακόμη και να τη σιχαθείς για τον χαρακτήρα του Μπάλταρ δεν θα μπορείς να πεις κάτι διαφορετικό!

B. Εγώ προς το παρόν μόνο να πεθάνει εύχομαι. Τον συμπόνεσα για τρία δευτερόλεπτα αλλά πάλι ήθελα να πεθάνει!

10.Α. Δέκατος γιατί δεν μπορώ να τον συμπαθήσω απόλυτα. Με τους από πάνω ίσως να έκανα και παρέα! Αν πέθαινε στο επόμενο επεισόδιο δεν θα στεναχωριόμουν και πολύ...

ΥΓ: Νόμιζα ότι ήταν το Avatar αλλά όχι τελικά :(

Όσο για τα από κάτω αν δεν δω και το Wire δεν μπορώ να κρίνω. Δεν βγάζω ποτέ συμπεράσματα από γνώμες άλλων. Μπορεί να είναι έτσι μπορεί να είναι και αλλιώς. Πάντως όλοι λένε πως και τα δύο είναι πολύ καλά. Εσύ πάλι μπορείς να βαρεθείς πριν καν το δεις :Ρ

CineTV-world είπε...

4. Δεν είπα πως είναι το ίδιο... αυτό έλειπε!!! Δεν υπάρχει άλλος Jack Bauer.

Α. "Αλλά είναι σίγουρα πιο έξυπνος"

Αποκλείεται να μπορούσε να κάνει όσα κάνει ο Jack σε μόνο 1 μέρα... Θέλει πολύ μυαλό για να σταματήσεις τρομοκράτες σε 1 μέρα και να επιζήσεις στο τέλος... :P

Α. "και πιο ερωτεύσιμος και δεν ακούω κουβέντα!"

Εδώ είδες διαφορετικά τον Vic (ναι θα στο χτυπάω συνέχεια και να μη μιλήσω και για Tarantino και... :P), αν έβλεπες 24 θα είχες μεγάλη καψούρα για τον Jack όπως και όλες οι γυναίκες που παρακολουθούν την υπερσειρά... :P

6.Β. Αφού είναι απλά ανώριμος, δε θα μπορούσα να τον μισήσω...

7. Η Chloe είναι συμπαθέστατη κι ας λέει όσα δεν λέγονται σε συγκεκριμένες στιγμές (μάλλον γι'αυτό είναι συμπαθέστατη)!!! Τέλος πάντων, δε γνωρίζεις το χαρακτήρα. Οι άλλες 2 που αναφέρεις είναι αντιπαθέστατες (τουλάχιστον εμφανισιακά). Την μία την έχει και το TV.COM στους 10 πιο ενοχλητικούς χαρακτήρες (2η κιόλας!!!)...

9.Α. Όσο είδα πάντως, αντιπαθέστατος μου φάνηκε.

Β. Τι πιστεύεις; Πεθαίνει τελικά; Ότι και να απαντήσεις δεν πρόκειται να το σχολιάσω...

10.Α. Πάντως σίγουρα δεν πεθαίνει στο επόμενο επεισόδιο (για μετά ποιος ξέρει;)... :P

ΥΓ: Εντάξει μωρέ, δεν πειράζει, 1 λάθος έκανες και συ... :P

The Shield:

Ούτε και γω βγάζω συμπέρασμα από γνώμες άλλων χωρίς να έχω μια πρώτη άποψη... Απλά είδα το 1ο επεισόδιο και μόνο γι'αυτό έχω άποψη (αν και πιστεύω πως πάνω-κάτω έτσι θα κινείται ολόκληρη η σειρά)... Ήταν όντως υπέρμετρα ρεαλιστικό-αργό-ψιλοβαρετό... Εντάξει δεν βαρέθηκα, αλλά δεν είχε και τρελό ενδιαφέρον... ένταση δεν είχε με τίποτα πάντως. Αν δεν διασκεδάσω με μια σειρά τι να το κάνω; Μόνο για τον προβληματισμό;;; Ξέρω κι από μόνος μου πόσο σκατά είναι ο κόσμος μας, όλοι το ξέρουμε... Δεν περιμένω από μια σειρά να μου το πει...

CineTV-world είπε...

ΥΓ2: Αν θες πες κάτι και για τις δικές μου επιλογές... :( :P

Annie_Hall είπε...

Σήμερα που έχω λίγο χρόνο ας τολμήσω να σχολιάσω:

1. Μπράβο! Συγχαρητήρια και σε σένα που πρωτοτύπησες :Ρ Πόσο προβλέψιμοι είμαστε κι οι δύο. Προσωπικά κάτι τέτοιοι χαρακτήρες που κάνουν τα πάντα για το κοινό καλό και η μόνη διαφορά τους με τους υπερήρωες είναι το ότι δεν τους δάγκωσε κάτι ραδιενεργό(άντε και δεν είναι τόσο καθωσπρέπει) με εκνευρίζουν. Δεν είναι ρεαλιστικοί και είναι άκρως προβλέψιμοι. Για μένα πάντα, μην αρχίσεις να λες ότι ο Bauer είναι διαφορετικός και τέτοια...

2. Συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να τον συμπαθήσω πολύ :(

3. Τον λατρεύω αλλά δεν θα τον άντεχα!

4. Αυτόν τον σιχαίνομαι όσο τίποτα! Παρτάκιας, σιχαμένος και καμία σχέση με τον Homer που όσο ρεμάλι και να είναι έχει πολλές φορές κρίσεις συνείδησης!

5. Σαν σειρά είχε ενδιαφέρον αλλά ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι η επιστημονική φαντασία η ίδια. Ηθικός, καλός αλλά και πολύ έξυπνος! Κι εγώ έχω στο μπαλκόνι ένα γαϊδούρι που μιλάει!

6. Τον αγαπάω! Κι αυτόν και τα κολλήματά του!

8. Από το ελάχιστο Lost που έχω δει(αλλά και πριν δω) είναι ο αγαπημένος μου!

9. Μακάρι να πάθει τα χειρότερα! Αλλά σύντομα γιατί μόνο προβλήματα προκαλεί! Άκου στους αγαπημένους σου χαρακτήρες. Κακός είναι και ηλίθιος!

CineTV-world είπε...

1. Ε όχι και να μην αρχίσω...!!! Δε θες να καταλάβεις πως είναι διαφορετικός απ'όλους τους άλλους ήρωες δράσης και πως μόνο super δεν είναι... έχει τραβήξει τα πάνδεινα που ένας super-ήρωας δε θα περνούσε ποτέ και είναι 1000 φορές ρεαλιστικότερος από Bond και John McClane... και απ΄τον Ρούλη που σκοτώνει πάντα με τον ίδιο τρόπο είναι 1000 φορές πιο απρόβλεπτος o Jack... :P

4. Χεχεχεχεχε... είναι γαμάτος ο Al!!! :P Άκου τον σιχαίνεται!!! :/

5. Και γιατί το έχεις στο μπαλκόνι;!;!; :/ Ρε, με MacGyver μεγάλωσα... :P :)

9. Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα... :P Δεν είναι ούτε κακός (τουλάχιστον όχι περισσότερο απ΄τον Vic), ούτε και ηλίθιος, απλά είναι άνθρωπος με όλα τα ελαττώματα και τα προτερήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος... Δεν μου απάντησες όμως: "Τι πιστεύεις; Πεθαίνει τελικά; Ότι και να απαντήσεις δεν πρόκειται να το σχολιάσω"... Την ίδια ερώτηση στην κάνω και για τον Vic.

Annie_Hall είπε...

Κι εγώ μεγάλωσα με John McClane γι΄αυτό λίγα τα λόγια σου :Ρ

9. Αυτό που φαίνεται ότι θα γίνει είναι ότι ο Σέιν θα πεθάνει. Για τον Βικ πιστεύω ότι θα πάει φυλακή ή θα τον σκοτώσει ο Σέιν(και μετά θα πεθάνει). Δεν με νοιάζει κιόλας το τι θα γίνει αλλά το πως και το γιατί! Τώρα θα δω το έβδομο της πέμπτης. Έγινε κόλλημα πλέον(όχι όσο άλλες σειρές που τις σκεφτόμουν όλη μέρα και μιλούσα σε όλους γι΄αυτές, αλλά κόλλημα).

lt.aldo raine είπε...

ε και γω μεγάλωσα με τους χαιμε παλιγιο...βασιλινα γερα...σιριλο...μαρια χουακινα...παμπλο...μαρσελινα και φυσικά την υπεροχη δεσποινίς σιμενα...αλλα δεν το κάνω και θέμα:P

Annie_Hall είπε...

Α ρε Aldo που τα θυμήθηκες αυτά τα παιδάκια! Αυτόν τον Σιρίλο μες την καρδιά μου τον είχα(και γούσταρα τρελά τον Πάμπλο). :) Με συγκίνησες παλιόπαιδο :Ρ

Spoiler alert για shield
************************
Ρε πέθανε η Κλοντέτ; Με πήρε ο ύπνος χθες και είδα τα τελευταία πέντε λεπτά το πρωί πριν φύγω! Καλά είδα; Έσπασε το λαιμό της; Ετοιμαζόμουν παράλληλα και δεν είμαι σίγουρη.
************************
Spoiler alert για shield

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ANNIE:

Αχ μωρέ μεγάλωσε με John McClane και μετά μου λέει για τον Jack: "Προσωπικά κάτι τέτοιοι χαρακτήρες που κάνουν τα πάντα για το κοινό καλό και η μόνη διαφορά τους με τους υπερήρωες είναι το ότι δεν τους δάγκωσε κάτι ραδιενεργό(άντε και δεν είναι τόσο καθωσπρέπει) με εκνευρίζουν."!!! :/ :/ :P

9. :)) :P :) :/

Spoiler alert για shield:

Θα δεις στο επόμενο... :P :) Μη μου πεις πως θα σε πείραζε αν πεθάνει!!!

ΠΡΟΣ ALDO:

Και γω στη θέση σου δε θα το'κανα καθόλου θέμα... :P

Annie_Hall είπε...

Μεγάλωσα με αυτόν, δεν σημαίνει ότι μου φαίνεται ρεαλιστικός ή πλέον μου λέει κάτι. Απλά είναι κομμάτι των παιδικών-εφηβικών μου χρόνων. Τώρα πρέπει να μην έχω απολύτως τίποτα να κάνω για να δω Die Hard και δεν τρελαίνομαι. Το τελευταίο που είχε βγει βέβαια το είχα δει στο σινεμά for old times' sake και γιατί ήθελε να το δει ο μπαμπάς μου.

Πες μου μωρέ για το Shield. Αφού το βράδυ θα το δω!!! Αν πεθάνει θα λυπηθώ λίγο. Κυρίως για τον Ολλανδό που χωρίς την Κλωντέτ θα γίνει τελείως ψυχάκι. Μου ήρθε απότομα το σκηνικό πάντως...

Jack εσύ είσαι πιο παλιός και δεν ένιωσες το δράμα του Σιρίλο το ίδιο έντονα με μας, γι΄αυτό κοροϊδεύεις :Ρ

CineTV-world είπε...

1. Καλά, πάντως ο Jack είναι 1000 φορές ρεαλιστικότερος.

2. Όχι... :P

3. Αυτό το "το ίδιο έντονα" μου άρεσε πάρα πολύ (λες και ξέρω αυτόν τον Σιρίλο και το δράμα του!!! :P)...

Annie_Hall είπε...

3. Δεν έβλεπες Καρουζέλ;

CineTV-world είπε...

3. Πλάκα κάνεις προφανώς...

Annie_Hall είπε...

Καθόλου. Όλα τα παιδάκια έβλεπαν. Απλά δεν θυμάμαι πότε το έδειχνε για να υπολογίσω πόσο ήσουν. Αν ήσουν πάνω από 11 λογικό που δεν το έβλεπες.

CineTV-world είπε...

Εσύ πόσο ήσουν; Στο περίπου...

Annie_Hall είπε...

Δεν θυμάμαι. Δημοτικό πήγαινα. Τετάρτη πρέπει να είδα το τελευταίο επεισόδιο. Αλλά το έβαζε συνέχεια και για χρόνια, μπορεί κι εγώ σε επανάληψη να το είδα. Έπαιζε τότε που είχε και το μικρό σπίτι στο λιβάδι!

(Σου έχω στείλει pm στο φόρουμ για κάτι άσχετο pls τσέκαρέ το)

CineTV-world είπε...

Αποκλείεται να είναι τόσο παλιό!!!

(πάω τώρα)

lt.aldo raine είπε...

""Α ρε Aldo που τα θυμήθηκες αυτά τα παιδάκια! Αυτόν τον Σιρίλο μες την καρδιά μου τον είχα(και γούσταρα τρελά τον Πάμπλο). :) Με συγκίνησες παλιόπαιδο:P"

από σήμερα έχεις μια θέση στην καρδια μου:P
δεν περίμενα να το βλέπε κανεις.

το πέτυχα κατατύχη στο youtube πριν κάνα 2 μήνες...και από τότε μπαίνω κάθε τόσο και το βλέπω.
την πρώτη φορα είχα συγκινηθεί πραγματικά όμως.

98 με 99 νομίζω ότι το έδειχνε....γιατί θυμάμαι ότι μετά από 1-2 χρονια είχαν αρχίσει οι ατρόμητοι.

και jack μην κοροϊδεύεις...μονο και μονο επειδή ήσουν 17-18 δεν το έβλεπες.

annie θυμάσαι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=EHZ3fltS7xg&feature=related ??:P

κάπως έτσι άρχισε
http://www.youtube.com/watch?v=z5Oi49NxHeQ&feature=related

και κάπως έτσι τελειωσε
http://www.youtube.com/watch?v=N6fPcxh5Buo&feature=related

Annie_Hall είπε...

"γιατί θυμάμαι ότι μετά από 1-2 χρονια είχαν αρχίσει οι ατρόμητοι."

Ποιοι ατρόμητοι; Αν απαντήσεις σωστά έχεις κερδίσει μια θέση και στη δική μου καρδιά :Ρ

Τι βλαμμένη αυτή η Μαρία Χουακίνα! Αλλά πόσο καλή είναι η κυρία Σιμένα :) Τώρα που το ξαναβλέπω η μεταγλώττιση ή οι διάλογοι είναι κάπως χαζοί αλλά παιδάκια είμασταν! Τέλειο...

Στο τελευταίο επεισόδιο είχα κλάψει από συγκίνηση(νομίζω πρώτη φορά στη ζωή μου)! Μου έχει μείνει έντονα ο αγώνας με τα αμαξάκια που κέρδισε ο Σιρίλο, όταν είχαν βρει ένα κοριτσάκι δίπλα από το σχολείο που οι θείες του δεν το άφηναν να βγει έξω, ο Νταβίντ με την όμορφη κοπελίτσα που ζήλευα τις μπότες της(από μικρή τα παπούτσια κοίταγα) και όταν είχαν βάλει τσιγάρα στην τσάντα του χοντρούλη :) Και οι πλάκες του Πάμπλο φυσικά

lt.aldo raine είπε...

οι γνωστοί ατρόμητοι...καροτ...γκαστόν...φεντε...πεπονου και φυσικά ο αξεπέραστος ταρουσα ταρουσα:P
τι μεγαλόκαρδοι που είμαστε ρε:}

γυναίκες τι περιμένεις...αχ ναι!!κάπου την είχα πετύχει και μια πρόσφατη συνέντευξη

όλοι είχαμε κλάψει στο τελευταίο...εγώ έκανα κάτι εβδομάδες να το ξεπεράσω:P
μετά αμαξάκια ήταν πολύ γαμάτο...όμως δεν θυμάμαι ρε γαμώτο που βρήκε τελικά τα λεφτά.
πο ρε συ πως πέρασαν έτσι τα χρονια...συγκινήθηκα τώρα.

να το κωλόπαιδο σου:}

http://www.youtube.com/watch?v=qP2zGfd5MMA&feature=related

Annie_Hall είπε...

Λάθος ατρόμητοι :( Αυτούς ήμουν μεγάλη για να τους δω. Έβλεπα όμως ένα γαλλικό που το έλεγαν έτσι με ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι που έκαναν εκπομπή στο ραδιόφωνο και ήταν και ντετέκτιβ! Ήταν τέλειο :)

"όμως δεν θυμάμαι ρε γαμώτο που βρήκε τελικά τα λεφτά."

Τα είχε κερδίσει ο μπαμπάς του (μάλλον επειδή προσευχόταν στην παναγίτσα της Γουαδελούπης-μεγάλη η χάρη της-) και είχαν γίνει πλούσιοι!

CineTV-world είπε...

Greek parody Kavloussel

Annie_Hall είπε...

Jack ντροπή σου :Ρ

CineTV-world είπε...

Ντροπή μου όντως!!! :P

lt.aldo raine είπε...

αυτό το γαλλικό η νετ το έδειχνε?

α ναι η παναγίτσα της γουαδελούπης:}


χαχαχααχα ακούς εκεί τσιρίλο:}

Ανώνυμος είπε...

1. Μαύρη Οχιά: Στην επόμενη ζωή, θέλω να γεννηθώ Έντμουντ Μπλακάντερ !!!

2. Τσάντλερ Μπινγκ: Αν ήμουν άντρας, θα ήμουν ο Τσάντλερ !

3. Έρικ Κάρτμαν: Χωρίς λόγια.

4. Μπόλντρικ: Απλά κορυφαίος.

5. Όλοι οι χαρακτήρες από το Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντι Πάιθον: Ο τύπος με τον ψόφιο παπαγάλο, οι απίστευτα ηλίθιοι πολιτικοί, οι σουρεαλιστικά γελίοι χαρακτήρες της τέταρτης σεζόν...Απλά κλασικοί.

6. Χάμφρι Άπλμπι (Μάλιστα κύριε υπουργέ): Δηλητηριώδεις ατάκες και διαχρονικός χαρακτήρας.

7. Πέγκυ Μπάντι: Με τρελαίνει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον Αλ. Οι ατάκες της είναι πολυσυλλεκτικές...

8. Dr House: Η εκδίκηση της ιδιοφυίας πάνω στην ηλιθιότητα με δηλητηριώδεις ατάκες.

9. Alan Shore + Denny Crane : Θ-Ε-Ο-Ι ο Τζέιμς Σπέιντερ και ο Ουίλιαμ Σάτνερ στο Boston Legal. Ατάκες που σπάνε κόκαλα και..."Denny Crane, Denny Crane, Denny Crane, Denny Crane"

10. Sheldon Cooper από το cult Big Bang Theory: Είναι σχεδόν τόσο σπαστικός όσο κι εγώ, με τη διαφορά ότι αυτός ξέρει φυσική.

Annie_Hall είπε...

2. Η κολλητή μου είναι ακριβώς σαν τη Μόνικα. Να στη γνωρίσω :)

5. Και από το Faulty Towers να προσθέσω.

6. Που το θυμήθηκες αυτό;

9. Εγώ γιατί δεν είχα βάλει τον denny στη δεκάδα μου; Είναι απίστευτο το πόσο συμπαθείς έναν τόσο μίζερο, μισογύνη, υπέρ της οπλοκατοχής και Αμερικάνος(με την κακιά έννοια) μέχρι αηδίας. Δεν θα το καταλάβω ποτέ! Μάλλον επειδή είναι τόσο κυνικός και έξυπνος!

10. Τε-λει-ος! Και δεν είναι σπαστικός(καλά λέμε τώρα). Στο τελευταίο που τους λήστεψαν ήτα αξιολάτρευτος :)

Ανώνυμος είπε...

@ bauer24: Κορυφαία η παρωδία του Carousel...
"Πιστεύεις πως ο γιός μου είναι μαλάκας, ειλικρινά..." :))

CineTV-world είπε...

2. Από ποια σειρά είναι αυτός; :P :)

4. Επίσης... :)

ΥΓ: Μόνο South Park και Married With Children βλέπω/έχω δει...

CineTV-world είπε...

ΥΓ2: ;) :P

Ανώνυμος είπε...

6. Ξεχνιέται αυτή η σειρά;;;

9. Είναι top ακριβώς επειδή είναι τόσο ανάποδος.

10. Αν βρω κάποιον με τις γνώσεις του Σέλντον, το χιούμορ του Τσάντλερ και το παρουσιαστικό του Ρόμπερτ Ντάουνι, θα τον παντρευτώ.

Annie_Hall είπε...

10. Δεν υπάρχει αυτό. Μπορείς να βρεις τρεις διαφορετικούς, αλλιώς δεν γίνεται. Το χιούμορ του Τσάντλερ δεν θα το έλεγα και ιδιαίτερα έξυπνο, πάντως. Ώρες ώρες είναι τελείος παιδικό(όχι ότι είναι κακό αυτό, απαραίτητα).

Αν βρεις κάποιον σαν τον Σέλντον πάντως, θέλω την τοστιέρα του :) Στην ίδια σειρά φοβερή μορφή είναι και ο Ραζ και κάνει τρομερό δίδυμο με τον Σελντονούκο!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ: Πρέπει να δεις το Big Bang Theory. Τον Σέλντον πλαισιώνουν ο Εβραίος Χόλοβιτς, ο Ινδός Κουθραπάλι και ο Αμερικανός Χόφσταντερ. {{Πιο πολλά έμαθα για τη φυσική από αυτό, παρά από το σχολείο. }}

Ανώνυμος είπε...

Ο Ραζ είχε πει μια θεϊκή ατάκα όταν είχαν πάει για φαγητό χωρίς τον Χόλοβιτς και δεν έβγαιναν οι μερίδες. Ο Σέλντον καθυστερούσε την παραγγελία και ο Κουθραπάλι, που είχε μπουχτήσει, λέει: "Δεν φτάνει που πεινάνε όλοι οι Ινδοί στην Ινδία, πεινάει και ένας εδώ !!!"

Ανώνυμος είπε...

@ Annie
10. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

CineTV-world είπε...

10. Ναι, αλλά πεθαίνει πάντα... :) :P

ΥΓ: Κάτι ρώτησα λίγο πιο πάνω... :S :(

Annie_Hall είπε...

Εμένα με τρελαίνει όταν κάνει puppy eyes για να του κάνουν το χατήρι κι αρχίζει το παραμύθι του φτωχού Ινδού στη ξένη χώρα!

Σε αυτή τη φάση ο Σέλντον είχε άπειρο δίκιο! Δεν μοιράζονται 4 ντάμπλινγκ(ή ότι ήθελαν να πάρουν) στα τρία. Είναι λάθος!

Ανώνυμος είπε...

@ bauer "Κάτι ρώτησα λίγο πιο πάνω"
ΥΓ: Από τα Φιλαράκια.

@ Annie
Αν έπαιρναν ο καθένας από ένα και έκοβαν στα έξι το τέταρτο θα μπορούσαν να πάρουν από ένα και 2/6 ο καθένας.

Annie_Hall είπε...

Όχιιιιιιιιιιιι θα ξετυλίγονταν και δεν θα ήταν πια ντάμπλινγ(το είπε και ο Σέλντον). Εγώ είμαι τις άποψεις ότι κάθε ορεκτικό πρέπει να έχει τόσα όσα και τα άτομα στο τραπέζι ή να μπορεί να μοιραστεί ακριβώς. Αλλιώς κάτι είναι στραβό. Πάντα όταν δεν είναι έτσι κοιτάω οπουδήποτε αλλού εκτός από εκείνο το πιάτο γιατί μου προκαλεί εκνευρισμό!

CineTV-world είπε...

ΥΓ: Και οι 2;;; :)

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ: Ποιοι 2;;;

Ανώνυμος είπε...

@ Αnnie
Σωστά...Συμφωνώ. Εγώ εκνευρίζομαι όταν δεν είναι ζυγές οι μερίδες και γενικώς με τους ζυγούς αριθμούς έχω ένα κόλλημα.

Annie_Hall είπε...

Μα οι ζυγοί(αλλά και τα πολλαπλάσια του 3 και του 5) είναι πιο καλοί. Οι χειρότεροι είναι οι πρώτοι. Καμία συμμετρία, πολύ άχαροι και άχρηστοι, δεν βοηθάνε πουθενά, μόνο προβλήματα φέρνουν!

Ξαφνικά δεν νιώθω τόσο μόνη :)

Annie_Hall είπε...

Jack αν λες για τον Μπόλντρικ, είναι από τη Μαύρη Οχιά

CineTV-world είπε...

Και για τον 4ο είχα την ίδια απορία... :P

ΥΓ: Και γω προτιμώ τους ζυγούς... :)

CineTV-world είπε...

Ναι Annie... γι'αυτόν έλεγα! :P :)

lt.aldo raine είπε...

oute sts xaraktires exeis gousto:p

CineTV-world είπε...

1. Ότι θυμάσαι χαίρεσαι ρε...!!!

2. Αφού δεν έχει δει ούτε 24, ούτε The Shield, ούτε X-Files, ούτε MacGyver, ούτε Married With Children (καλά δεν είμαι και σίγουρος-αυτό παίζει να το΄χεις πετύχει σε κάποια επανάληψη)... τι θες και μιλάς ρε Άσχετε;!;!; Β)

lt.aldo raine είπε...

1. bliax! 2. o SHANE VENDRELL fenete trelaras...opote egrino. o allos pali deeeeen. 3&4 ameikanofatses. 5 to xo di!!!!!! plaka exei. 7. a den exi 7.

CineTV-world είπε...

1. Τα μούτρα σου είναι μπλιαχ, βλάκα!

2. Αχ θα δεις μια μέρα Shieldάρα και θα πάθεις μεγάλη πλάκα...

3,4. Δεν υπάρχουν πιο γαμάτες αμερικανόφατσες όμως!!!

5. Που το΄χεις δει ρε; Εσύ ούτε που ήξερες ποιος είναι ο MacGyver!!!

7. Τι δεν έχει 7 ρε;!;!; ο.0 :/

lt.aldo raine είπε...

1. nai kala! ta moutra mou einai ocsar!

2. to exo katevavi...apla den ksero pote tha to ksekiniso.

3&4 nai alla paramenoun amerikanofatses.

5. to Married With Children exo di.

7. kai na se po den tha katalaveis:p

CineTV-world είπε...

2. Να το ξεκινήσεις χθες!!! Δεν έχεις δει τέτοια (=ΤΟΣΟ γαμάτη) σειρά!!!

3,4. Ο Homer και ο Al είναι Θεοί ρε!!!

5. Με μπέρδεψες με τους χαζοαριθμούς σου...

ΥΓ: Βρήκα να κάνω ανάρτηση βραδιάτικα ενώ είμαι έτοιμος για ύπνο ρε γμτ!!! Θα το κάνω τώρα όμως γιατί είναι ΓΑΜΑΤΟ.

lt.aldo raine είπε...

2. poles toso gamates exo di

3&4&5. milame gia sinenoisi violontselo:p 3 k 4 pigenan gia X-Files k MacGyver.

ps: auto apo to hbo? tha to do meta

CineTV-world είπε...

2. Τόσο σε κόβει... Β)

3,4. Αφού είσαι ΒΛΑΚΑΣ ρε...!!! Άλλα 3 & 4 έχω στην ανάρτηση και συ λες ότι να΄ναι!!! Εντάξει, σίγουρα ο Mulder και ο MacGyver δεν είναι σαν gay μοντελάκια (βλέπε πρωταγωνιστές του BSG:p)...

πς: Ναι, να το δεις... μετάααα (έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να σβήσω την ανάρτηση)... ο.0 :p

celin είπε...

1)τζακ μπαουερ
(ε,ποιος θα ηταν;σε οποια λιστα κ αν κανω,οτζακ ν1 θα ειναι.κ ασε τον αλντο να λεει!)

2)τσαντλερ μπινγκ
(αν ο τσαντλερ ηταν λιγο πιο αλανι κ οχι τοσο geek,θα μου εμοιαζε αρκετα!)ετσι κ αλλιως,i love this guy

3)dr cox στο scrubs
(ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΤΑΚΑΣ!)

4)Βικ Μακυ forever!

5)Ρος Γκελερ friends
(EIMAI ARRΩΣΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ,ΤΗΝ ΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ)

6)Τζοι Τριμπιανι friends
(can't help it!)

7)Xανκ Μουντυ ΣΤΟ californication
(δε θα μπορουσα ποτε να πιστεψω οτι ο Νταχοβνι μπορει να γινει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ!)

8)ΑΛ ΜΠΑΝΤΙ
(RESPECT TO THE MAN!)

9)TZΟΝ ΛΟΚ
(δε ξερω ποιον να βαλω,γουσταρω κ τον Σογιερ κ τον Μπεν κ τον τζακ σεπαρντ..αλλα μαλλον κ εγω τελικα,εχω αγαπημενο απο lost αυτον εδω)

10)simon baker απο mentalist
δε θυμαμαι καν πως τον λεγαν στη σειρα!Αλλα γουσταρω πολυ αυτον τον τυπο!


Και φυσικα αγαπαμε Χομερ Σιμπσον κ Μαγκαιβερ,που μας θυμιζει τα παιδικα μας χρονια,που τον βλεπαμε στο Δημοτικο κ τον θαυμαζαμε!Οπως αγαπαμε(να μισουμε!)τη Νινα Μαγιερς!

Κ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT ΣΤΟΝ ΤΟΝΥ ΑΛΜΕΙΝΤΑ!


(αγαπημενο δε τον λεω κ στη λιστα μου δε τον βαζω.Αλλα ερμηνευτικα ,ο walton goggins μαλλον τους βαζει κατω κ τους δεκα!)

CineTV-world είπε...

1. Νταξ, δικαιολογείται λόγω βλακείας o Άλδος... :p

4. Περίμενα να τον έχεις πιο πάνω...

8. ΝΑΙ! ;)

9. Δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν έχεις δει την τελευταία σεζόν...

ΥΓ1: Για τη Nina προσπάθησα να αποφύγω τα spoilers στο προφίλ της... Ναι, γαμάτος ο Almeida κι αν έκανα top15 ή 20 θα τον έβαζα σίγουρα μέσα...

ΥΓ2: Για μένα ο Chiklis είναι ένα σκαλοπατάκι πάνω απ΄τον Goggins (και τον Sutherland)... Και μόνο για την σκηνή της ομολογίας και για το φινάλε της Shieldάρας... Παρεμπιπτόντως από πέρσι ο Goggins παίζει σε νέα σειρά: Justified και από νέες ταινίες: Predators, Straw Dogs (=remake) και Cowboys & Aliens!!!

ΥΓ3: Τους υπόλοιπους της λίστας σου τους ξέρω φυσιογνωμικά (εκτός από τον 3), αλλά δεν έχω δει τις σειρές... :)

tarantina είπε...

Αυτη ειναι η δευτερη αποπειρα που κανω,δεν ανεβηκε η πρωτη..θα γραψω λιγοτερα.Παντως πολυ ωραια αναλυση χαρακτηρων,ωραιος :D

To δικο μου τοπ 11 :P
1.Jack Bauer -24- O πιο γαμάτος χαρακτήρας σειράς.Συνδύαζε τσαμπουκά & ευαισθησία,συγκροτημένη σκέψη & απόλυτη αίσθηση καθηκοντος,τους εκανε ολους σκονη,δε μασαγε πουθενα.
2.Vic Mackey -The Shield - κι αυτος φοβερος χαρακτηρας,αυτο που τον διαχωριζει απο τον Τζακ ειναι οτι ο Βικ δε θα δινε τη ζωη του αν υπηρχε λογος.Χεστηκε κιολας.Μεγαλος παρτακιας.
3.Walter White - Βreaking Bad- περιπτωση ανθρωπου που καθοδηγειται απο τον επικειμενο θανατο του σε μονοπατια επικινδυνα.Αλλά προσαρμοζεται αμεσως και νιωθεις σαν να ναι γεννημενος γι αυτα..
4.Eric Cartman -South Park- ο πιο αγαπημενος καφρος (σε καρτουν).Κυνικος,ατακες που τσακιζουν κοκκαλα,αυτος στανταρ θα δινε τη ζωη των φιλων του για ενα σακουλακι KFC.Κανει τους παντες ο,τι θελει,ειδικα τη μαμα του :p
5.Dexter Morgan -Dexter - o τιμωρός των απανταχου κακοποιών στοιχειων που ξεφευγουν απο την αστυνομια.Καλο παιδι και αξιο παλικαρι.Για το θεαθηναι βεβαια,γιατι μεσα στο μυαλο του επικρατει πανζουρλισμος αλλοκοτων συναισθηματων.Και γι αυτο τον αγαπαμε.

tarantina είπε...

6.Al Buddy - Married with children - ο πιο αγαπημενος καφρος (σε ανθρωπο) :P θα μπορουσε καλλιστα σε ενα παραλληλο ανορθοδοξο συμπαν ο Καρτμαν να ηταν γιος του.Ο ορισμος του Ωχαδερφισμου χυμενος στον καναπε.Ρισπεκτ.
7.Tony Almeida - 24-Εκτος του οτι του εχω τρελη αδυναμια,λατρεια και ♥,εχει κι αυτος τη δικη του ιστορια στο 24.Μεγαλη η αλλαγη απο την πρωτη μεχρι την εβδομη σαιζον,περασε κι αυτος δια πυρος και σιδηρου..αχ αυτη η αγαπη..
8.David Palmer -24- ο προεδραρας μου,αλλη μεγαλη αδυναμια.Ηρεμη δυναμη,στωικοτητα,ευφυια,λεγειν,χαρισματικος ηγετης.Αλλα..τα ομορφα χωρια,ομορφα καιγονται..
9.John Locke -Lost- το μυαλο του νησιου,ο πρωτομαστορας.Ο πιο ενδιαφερον χαρακτηρας της σειρας,απιθανος και ως κακος (εστω κι αν υποκινουνταν απο αλλον.).Τα δικα του φλασμπακ ηταν τα μονα στα οποια δε βαρεθηκα ποτε!
10.Omar Little -The Wire - ο γκανγστα της γειτονιας,ο φοβος και ο τρομος,ο μυθος.Εκοβε βολτες και σκοτωνε αβερτα.Highlight η καραμπινα του :D
11.Sheldon Cooper - The Big Bang Theory- αν και το ξεκινησα πριν λιγο καιρο,δε μπορω να μην ξεχωρισω τον μοναδικο αντρα επι γης που σκεφτεται ΜΟΝΟ με το πανω κεφαλι :p

CineTV-world είπε...

1. Τι γαμάτα ρε που έχεις τον Jackαρο πρώτο... :) Και να φανταστείς κάποιες άλλες (ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε:p) έχουν κάνει αφιέρωμα στους 10 αγαπημένους τους αρσενικούς χαρακτήρες σειρών χωρίς να έχουν δει 24...!!! #EPIC_FAIL :p

2. Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ. Πάντως σε μια φανταστική τους κόντρα ο Jack - army of one - Bauer θα νικούσε.

3. ΠΟΛΥ γαμάτο το Breaking Bad, αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι αγαπημένος μου χαρακτήρας ο Walter... Δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα (ούτε τον αντιπαθώ)...

4. Και γω τον αγαπώ τον Cartman ΦΥΣΙΚΑ... αλλά είπα να βάλω μόνο έναν χαρακτήρα από cartoon... Αν έβαζα και 2ο, σίγουρα θα ήταν αυτός...

5. Εγώ πάντως τον Δέξτερ Μόργκαν θα τον έβαζα 2ο στο αντίστοιχο top 10 πιο αντιπαθέστατων χαρακτήρων (1ος ο Βλάκαρ του BSG)... Β)

6. ΘΕΟΣ!!! :p

7. Ο μικρός Jack Bauer...

8. Τα είπες όλα... Μου αρέσει που εσύ έβαλες 3 απ΄το 24 ενώ εγώ 2...!!! :p (αν έβαζα και 3ο χαρακτήρα, την πολυαγαπημένη μου Chloe θα έβαζα πάντως)

9. Μόνο που σαν κακός είχε ΤΕΛΕΙΩΣ άδοξο τέλος... Δεν είδα την μεγάλη αναμέτρηση που περίμενα να δω... Απογοήτευση!

10. Δεν έχω δει Wire (βασικά είδα τον πιλότο και ήταν πολύ βαρετός και αδιάφορος - Δεν είχε ούτε ένταση, ούτε αγωνία:p)

11. Ούτε TBBT βλέπω, αλλά αυτόν θέλω να τον αρχίσω στις σφαλιάρες και σε κάθε σφαλιάρα να του λέω: BAZINGA! :p

tarantina είπε...

1.Αληθεια δεν το περιμενες;Μετα απο τους 4 μηνες παραληρηματος μου για το 24 και τα 100τοσα σχολια στις αναρτησαρες;
2.Φυσικα και θα νικουσε ο Τζακ. :D Κι αμαλαχει θα του κοβε το κεφαλι και θα παιζε μ'αυτο bowling :P
3.εγω τον ξεχωρισα απο το πρωτο επεισοδιο.
4.Τωρα θα το πω,τι να κανω,αλλα Simpsons εβλεπα μικρη,δεν εχω ξαναδει απο τοτε.Τη βαριεμαι λιγο τη σειρα :p
5.Την ξερω την αγαπη σου για τον Ντεξτερ,δε βαριεσαι..:p
7.Οντως,δεν το ειχα σκεφτει ετσι..ωραιο!
8.Τωρα που το λες,δεν εβαλα καμια γυναικα..!!Αν εβαζα γυναικες θα βαζα την Κλοι & την Claire Fisher απο το SFU :)
10.Ειναι αργη σειρα,κι εγω εκανα αρκετο καιρο να την τελειωσω,ειχε τα καλα της σημεια αλλα οχι το αριστουργημα που λενε..και παν και το συγκρινουν με το Shield ρε,αν ειναι δυνατον!
11.Το Bazinga δεν ξερω τι ειναι,καταλαβα οτι ειναι ατακα του Σελντον προφανως,δεν εχω φτασει στο συγκεκριμενο επεισοδιο ακομα :)

tarantina είπε...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ!!!!!
Την πρώτη φορά που έφτιαξα τη λίστα τον είχα βάλει,μετά με τα νεύρα και τα μπινελίκια που έριχνα τον ξέχασα..Ειδική μνεία λοιπόν στον Πολυμήχανο Μαγκάιβερ με το ωραίο μαλλί (έκανε και μόδα εκείνη την περίοδο,πολλοι συμμαθητές μου είχαν το ίδιο μαλλί,την ετοιμότητα,την ταχύτητα της σκέψης,κι εκείνο το τελευταίο δευτερόλεπτο που σταματούσε τη βόμβα,πάντα είχα αγωνία ασχέτως αν ήξερα ότι θα τη σταματούσε :p όλα ωραία και καλα λοιπόν,το τέλος της σειράς μόνο δε μ'άρεσε,πολύ μελό ρε παιδίμ.

CineTV-world είπε...

1. Το ήλπιζα αλλά 100% σίγουρος δεν ήμουν (99% :p)...

2. xD :)) :p

3. Μωρέ ξεχωρίζει, αλλά δεν θα μου λείψει όταν τελειώσει η σειρά...

4. :ο :( Εγώ έβλεπα παλιά στο Mega και τα τελευταία 3-4 χρόνια το βλέπω κανονικά! ΚΛΙΚ! :p

5. Όχι! Δεν βαριέμαι ΠΟΤΕ να εκφράζω την αδυναμία που του έχω...!!! :p

7. ΠΟΛΥ μικρός όμως... κούτσινος Jack Bauer... ;)

8. Ούτε SFU έχω δει γιατί μου κάνει πολύ μελό και θα πάθω κατάθλιψη (παίζει και ο Ρούλης - είναι και "ηλιοκαμένος":p)...

10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! :p ;) Πως γίνεται να αρέσει σε κάποιους/αρκετούς/πολλούς περισσότερο από το The Shield!!! Επαναλαμβάνω: έχω δει ΜΟΝΟ τον πιλότο, αλλά ξέρω πως σε τέτοιο στυλ είναι όλα τα επεισόδια... Σίγουρα δεν είναι κακή σειρά, αλλά δεν είναι για μένα... Δεν περιμένω από σειρά να μου πει πως ο κόσμος είναι σκατά, το ξέρω κι από μόνος μου... Αν δεν με διασκεδάζει, τι να το κάνω; Δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα... Δεν το μπορώ το ντοκιμαντερίστικο ύφος στις σειρές...

11. Α δεν το έλεγε από την αρχή... Πάντως από κάποιο σημείο και μετά πρέπει να λέει συνέχεια Bazinga (δε νομίζω να θεωρείται spoiler μια χιουμοριστική σκηνούλα)... Πάντως από την συγκεκριμένη σκηνή μου έσπασε τα νεύρα... :p

CineTV-world είπε...

ΥΓ: "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ!!!!!
Την πρώτη φορά που έφτιαξα τη λίστα τον είχα βάλει,μετά με τα νεύρα και τα μπινελίκια που έριχνα τον ξέχασα.."

xD :)) :p

Και γω είχα τέτοιο μαλλί στο γυμνάσιο (στο μελαχρινό φυσικά)... :p Για το τέλος συμφωνώ, ήταν και μελό και κυρίως ήταν ξεκάρφωτο... αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και με συγκίνησε (τότε ήταν η αγαπημένη μου σειρά)...

pani_kon είπε...

νιώθω σαν λείπει κάποιος ήρωας

CineTV-world είπε...

Όταν έκανα το συγκεκριμένο αφιέρωμα δεν πρέπει να είχα δει ακόμα Breaking Bad, αλλά και να είχα δει, δεν νομίζω να έβαζα κάποιον χαρακτήρα του στην 10άδα... π.χ. τον Walter δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα...

pani_kon είπε...

μπορώ να πω πως έμεινα έκπληκτος από την 1η θέση :p

CineTV-world είπε...

Όπως θα έμενα και γω σε μια αντίστοιχη δική σου λίστα... :p

pantelis είπε...

to diko m top:1)
Lex-Lionel Luthor(Smallville).2)Percy(nikita2010).3)BENJAMIN LINUS (Lost).4)FOX MULDER (The X-Files).5)JACK BAUER (24).6)VIC MACKEY (The Shield).7)Desmond Hume(LOST).8)James 'Sawyer' Ford(LOST).9)John Locke(LOST).10)Jack Shephard(LOST)

Δημοσίευση σχολίου