MoMA’s Tim Burton Retrospective

9 σχόλια:

academy είπε...

Ωραία!!!Δεν ξέρω εάν κατατάσεται ως MODERN ART αλλά είναι όντως πολύ ωραία!!

CineTV-world είπε...

E Tim Burton είναι αυτός, τόσα χρόνια αυτό είναι το στυλ του... οπότε δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί οι πίνακές του...

Simply Burgman είπε...

Πέρασα μια βόλτα σήμερα από το φόρουμ του ΣΙΝΕΜΑ και ιδού μερικά σχόλια από τους "αντικαταστάτες" μας

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΗΤΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!!! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ!!! ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ. ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ!

Giati den ksanafernoun sto periodiko ton Mitsi os dieuthinti kai na valoun ton Andreadaki na kovei kanena eisitirio stis Nyxtes Premieras afou mono me auto asxoleito sto periodiko?!

Οταν ειχα τηλεφωνησει δε στον Ανδρεαδακη χρονια πριν για δουλεια , πριν γινει διευθυντης, μια και ασχολουμαι με το αντικειμενο, αυτος βγηκε στο τηλεφωνο με μια αλαζονεια αλλο πραγμα: "Ακουω" μου ειπε. Ψωναρα. Μονο μουρη ξερει να πουλαει στο Μεγκα και να παρουσιαζει την βραδια των Οσκαρ με γραφικο αξαν: "κερδιζει η Αντζελιινα Τζολιι".

Μάλλον αυτός είναι κι ο λόγος που ο κύριος Ανδρεαδάκης μοίραζε απλόχερα, δωρεαν ετήσιες συνδρομές σαν αντάλλαγμα σε αυτούς που είχαν πληρώσει εισητήριο για να δουν τον "Κυνόδοντα" κι έμειναν απέξω επειδή ο εν λόγω κύριος είχε βάλει τους κολλητούς του μέσα αντί αυτών. Άντε και του χρόνου!

Νοιώθω σαν κάποιος να έχει κλάσει μπροστά μου, και θέλλοντας να καλύψει ή (ακόμα χειρότερα) μην καταλαβαίνοντας τι κάνει αρχίζει να γελάει θεωρώντας όλο το συμβάν αστείο και πιστεύει ότι κατάφερε να με ξεγελάσει. Η συγκεκριμένη κλανιά όμως βρωμάει πολύ άσχημα. Και δυστυχώς φοβάμαι ότι σε σας ταιριάζει απόλυτα το South Park-ικό ρητό "you love the smell of your own fart".

kai stin toualeta ti tha diavazw twra???tha pigainw me to laptop????

Υ.Γ1:Μόνο σε μένα, που δεν είμαι δεμένος με το περιοδικό, φαίνονται αστεία;;!:)):))

Υ.Γ2:Από τότε που το εγκαταλείψαμε εμείς,άρχισε την κατρακύλα!:Ρ

Υ.Γ3:Καλά τους λένε,γιατί είναι ξεφτίλες όσο δεν πάει!Ειδικά αυτός ο Ανανδρεαδάκης, στην αρχή τον πήγαινα, αλλά όλη του η συμπεριφορά είναι για μπουνιές και μόνο!Και εις άλλα με υγείαν!

CineTV-world είπε...

ΥΓ1: Τραγελαφική κατάσταση...

ΥΓ2: Μπααα... από το 2007, που άλλαξαν το περιοδικό, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση... Πλάκα θα΄χει να κάνουν την αλλαγή που λένε στο site και να μην πατήσει κανένας!!! Φαντάζεσαι ξενέρωμα; :P

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

Άλλη φορά, όταν θα γράψεις κάτι άσχετο... θα προτιμούσα, αν υπάρχει σχετική ανάρτηση... να το έγραφες εκεί (π.χ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ;;;)... :)

Simply Burgman είπε...

Ναι,έχεις δίκιο...:)

Annie_Hall είπε...

Ναι ρε Jack αλλά αν το έγραφε εκεί εγώ πως θα το έβλεπα; :Ρ (πλάκα κάνω)

Το αστείο είναι ότι στο Αθηνόραμα βρίζουν τον Μήτση(για τις κριτικές βέβαια).

Και για να είμαι στο θέμα το Τιμπαρτονικό, έχετε πάρει χαμπάρι κάτι τέλεια ποιηματάκια του Burton που συνοδεύονται με δικά του υπέροχα σκίτσα σε μικρά βιβλιαράκια; Έρχονται και Χριστούγεννα και είναι πολύ ωραία πρόταση για δώρο!

CineTV-world είπε...

1. Πολύ απλά δε θα το έβλεπες... :P

2. "έχετε πάρει χαμπάρι κάτι τέλεια ποιηματάκια του Burton που συνοδεύονται με δικά του υπέροχα σκίτσα σε μικρά βιβλιαράκια;"

Όχι. :P

Annie_Hall είπε...

2. Ψάξτε τα

CineTV-world είπε...

2. Δε θέλω. :P :/

Δημοσίευση σχολίου