Lost Season 6 Spanish Promo: The Chessboard!!!



ΤΕΛΕΙΟ!!!

9 σχόλια:

academy είπε...

Εντελώς Perdidos χωρίς Lost!Ante δύο μηνάκια ακόμα....

CineTV-world είπε...

Εμ δεν είναι 2 μηνάκια!!! Είναι 2 μήνες, 4 μέρες (η αντίστροφη μέτρηση λέει 64) και 1 ώρα και δεν είναι καθόλου λίγο!!! :P ;)

lt.aldo raine είπε...

πολύ στο ""θεϊκό"" το πάνε και δεν ξέρω άμα θα καταφέρουν μα μην γκρεμίσουν αυτό που έχτιζαν τόσα χρονια....παίζουν πολύ επικίνδυνα.

CineTV-world είπε...

Ότι το πάνε προς τα κει... είναι ξεκάθαρο νομίζω απ΄την αρχή του τελευταίου επεισοδίου της 5ης σεζόν... Και όχι, δε νομίζω να γκρεμίσουν τίποτα. Δεν είναι καλυμμένη-αλληγορική προπαγάνδα (βλ. BSG :P) το LOST, αλλά ατόφια φαντασία-μυθοπλασία και γι'αυτό είναι τόσο γαμάτο...

Annie_Hall είπε...

Πολύ καλλιτεχνικό indeed! Στα διάλα Jack με τις σποντίτσες σου! Που στο τέλος να αποδειχτει ότι υπάρχει θεός και μένει στο Λοστόνησο και από τη βαρεμάρα του είπε να παίξει με τα τυπάκια ρε! Αυτό το κόνσεπτ στο τέλος θα ήταν γαμώ αν ο Λοκ τον σκότωνε :)

lt.aldo raine είπε...

μην τα λες έτσι αυτά annie...γιατί είμαι σίγουρος ότι οι σεναριογράφου έχουν πάρει πολλές από τις θεωρίες τον losties στο net και τα έχουν βάλει στη σειρά...οποτε άμα δω τον john να σκοτώνει τον θεό...εσένα θα βρίσω:P

άσε που πιο πιθανό με φαίνεται να είναι ο john ο θεός

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

1. Δε σου άνοιξε την όρεξη να δεις επιτέλους τη ΣΕΙΡΑ;!;!; Εγώ το κατέβασα στον Η/Υ και το βλέπω συνέχεια!!! :P

2. "Στα διάλα Jack με τις σποντίτσες σου!"

Ε όχι και "σποντίτσες" οι σποντάρες!!! :)) :P

3. "Που στο τέλος να αποδειχτει ότι υπάρχει θεός και μένει στο Λοστόνησο και από τη βαρεμάρα του είπε να παίξει με τα τυπάκια ρε! Αυτό το κόνσεπτ στο τέλος θα ήταν γαμώ αν ο Λοκ τον σκότωνε"

Έχεις δει την 5η σεζόν;!;!; Όχι γιατί κολλάει επικίνδυνα... :P Δεν με πειράζει κάτι τέτοιο στο LOST γιατί δεν είναι "καλυμμένη-αλληγορική προπαγάνδα (βλ. BSG :P) το LOST, αλλά ατόφια φαντασία-μυθοπλασία και γι'αυτό είναι τόσο γαμάτο"... Πιο ατόφια μυθοπλασία δε γίνεται... Όσες φορές χρησιμοποιήθηκε η λέξη "θεός" στο LOST, χρησιμοποιήθηκε μόνο σε ένα επεισόδιο του BSG... :P Άσε που σαν μυθοπλασία και το παραμυθάκι του χριστιανισμού είναι πολύ γαμάτο!!! Όταν προσπαθούν να μου το περάσουν ως αληθινό έχω το πρόβλημα... Δεν μπορώ την πλύση εγκεφάλου... σε "κάθε" επεισόδιο του BSG: "θεός", "θεός", "θεός", "θεός", "θεός"...!!! Αυτό δεν το έχει το LOST...

Προς Aldo:

1. Αφού το είδαμε κατά κάποιο τρόπο αυτό ρε... Και ήταν καραγαμάτο φυσικά...

2. Αναλόγως για ποιον John λες... ;)

lt.aldo raine είπε...

1.δεν έχεις και άδικο...αλλα είναι lost...τους έχω ικανούς στον 6 κύκλο να μας εμφανίσουν κάποιους ""ανωτερους"" από αυτούς τους 2.

2.και εξαρτάται άμα τελικά είναι 2 3 4:P

ασχετο
3.http://wearemoviegeeks.com/wp-content/karate-kid-set-pic1.jpg

CineTV-world είπε...

1. Δεν παίζει να υπάρχουν ανώτεροι... Βάζω στοίχημα...

2. SPOILER

Στην 6η σεζόν θα ξαναδούμε τον κανονικό Locke επιτέλους... ;)

SPOILER

3. Βγήκαν άλλες 1-2 φωτογραφίες ακόμα, αλλά είπα να τις αφήσω εκτός blog...

Δημοσίευση σχολίου