Toy Story 3-Trailer

25 σχόλια:

CineNaupigos είπε...

Αναμένουμε με συγκίνηση...!!

Υ.Γ. Δεν είδα το τρέιλερ επειδή προτιμώ να ανακαλύψω την υπόθεση όταν δω την ταινία με το καλό στον κινηματογράφο. ;-)

Simply Burgman είπε...

Αν το δούμε και σε 3-Δ,θα είναι γαμάτο!Πιστεύω πως θα κάνει απίστευτες εισπράξεις,αφού πρόκειται για το τρίτο σίκουελ μιας δημοφιλέστατης ιστορίας και μάλιστα σε 3 διατάσεις!Αλλά έχω την εντύπωση ότι μετά τα Wall-e,Up ,ακόμα και Ratatouille, η υπόθεση αυτή είναι κάτι σαν πισωγύρισμα για την Πίξαρ.

CineNaupigos είπε...

Προς Δόναλδ:

1. Το Toy Story 3 είναι το ΔΕΥΤΕΡΟ σίκουελ και όχι το τρίτο φυσικά... ;-)

2. Γιατί είναι πισωγύρισμα ακριβώς;; Θυμίσου ότι πίσω στο σωτήριο έτος 1999 η Pixar έβγαλε το TOY STORY 2, το οποίο αποδείχτηκε πολύ καλύτερη ταινία από τα Ζουζούνια, την προηγούμενη ακριβώς ταινία της. Ενίοτε τα σίκουελ είναι σπουδαίες ταινίες...

3. Είδα το UP. Δεν είναι φυσικά Wall-e, ούτε μάλλον Ρατατούης. Όμως το πρώτο τέταρτο είναι αριστούργημα καταδικασμένο να μείνει στην ιστορία. Το θυμόμασταν μετα με την κοπέλα μου και αυτή δάκρυζε, ενώ εγώ ίσα που κράταγα τα δάκρυα μου. Μου θύμισε πάρα πολύ τον Μπέντζαμιν Μπάτον (ναι, δεν κάνω πλάκα). Αυτό που χρειάστηκε ο Φίντσερ 2,5 ώρες για να το καταφέρει, ο Πιτ Ντόκτερ το κατάφερε σε 15 λεπτά. Απλώς αξιοθαύμαστο...
Από εκεί κ πέρα δεν πιστεύω ότι κατάφερε να ανταποκριθεί απόλυτα στις τεράστιες απαιτήσεις (κυρίως φιλοσοφικές) που έθεσε, κακά τα πράγματα, ο Wall-e. Ίσως φταίει το ολίγον επαναλαμβανόμενο, κατά τόπους, σενάριο... Ίσως φταίει ότι ο Αντριου Στάντον είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης της εταιρίας, αλλά πόσες ταινίες να προλάβει να αναλάβει;; Φυσικά είναι ταινία ανάλογη της ποιότητας της Pixar με όλες τις λεπτομέρειες που την έκαναν ξεχωριστή: Περιθωριακοί ήρωες γεμάτοι ξεχωριστές "αδυαναμίες" αντιμέτωποι με τα όνειρα τους και τις προσδοκίες τους προσπαθούν να βρουν ένα περιβάλλον ή/και έναν φίλο να ταιριαξουν (...70 χρόνια μετά, ο "Πινόκιο" συνεχίζει να εμπνέει...). Χιούμορ σοβαρό και ενίοτε αποκλειστικά ενήλικο (η σκηνή με το πόκερ όλα τα λεφτά!!). Ολοκληρωμένοι χαρακτήρες και ενίοτε και ολοκληρωμένοι (όσο γίνεται)δεύτεροι χαρακτήρες. Μελαγχολία και χαρά σε ίσες δόσεις.
Παρά τις μικρές αδυναμίες της, άλλο ένα βήμα της Pixar προς την κινηματογραφική αιωνιότητα. Keep walking!!!

Υ.Γ. Στον Ρατατούη κριτικάρεται η ... κριτική. Στον Wall-e (μεταξύ άλλων) ο καταναλωτισμός. Στο Up η ατολμία στην πραγματοποίηση των ονείρων και η . Τι έπεται τώρα;; Η θρησκεία;; :-P

Simply Burgman είπε...

1.Σωστά..η τρίτη ταινία της σειράς ήθελα να πω!

2.Ναι,αλλα τότε δεν είχε κάνει αυτές τις ταινίες!Τα ζουζούνια είναι από τις πιο αδύναμες στιγμές της Πίξαρ έτσι κι αλλιώς...Αυτό που εννοούσα ήταν ότι έχοντας κάνει ενήλικες ταινίες σαν τις τρεις τελευταίες, το πιο παιδικό ΤΟΥ είναι ένα είδος πισωγυρίσματος.Ακούγεται πιο αρνητικά από όσο το εννοώ,είμαι φανατικός της σειράς!!

3.Το πρώτο τέταρτο ήταν συγκλονιστικό, όντως!Αυτό που είπες για τον Μπάτον είναι πέρα για πέρα αλήθεια και είναι απόδειξη για μένα της αποτυχίας της ταινίας(του Μπάτον,προφανώς!!).Συμφωνώ απόλυτα για το Wall-e ,δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεπεραστεί,αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα απολύτως!!Το υρ ήταν μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο και συγκίνηση, που άγγιξε τον καθένα!!!

Υ.Γ:Πολύ θα το ήθελα,ρε Ναυπηγέ!!!:))

Simply Burgman είπε...

Για δείτε κι αυτό,νομίζω πως είναι ενδιαφέρον:

Εϊχα κερδίσει μια πρόσκληση για 2 άτομα και πήγα με τον κολλητό μου να δούμε το UP(ε ρε κατάντια,ο Ναυπηγός με τη δικιά του κι εγώ με το φίλο μου!!!!:Ρ).Όμως,για να πραγματοποιηθεί η προβολή έπρεπε να κοπεί τουλάχιστον ένα κανονικό εισιτήριο.Νομίζαμε ότι τελικά δε θα τη βλέπαμε,αλλά τελευταία στιγμή εμφανίστηκε μια γιαγιούλα με μια 5χρονη κοπελίτσα.Μπήκαμε λοιπόν στην αίθουσα κι άρχισε η προβολή.Εγώ με το φίλο μου γελάγαμε όλη την ώρα και γενικά γουστάραμε, ενώ η γιαγιά κι αυτή γέλαγε με την ψυχή της!Από την άλλη,η μικρή ούτε που ακουγόταν!Έγινε διάλειμμα(έλεος!!) και μόλις επιστρέψαμε ήμαστε μόνοι μας στην αίθουσα!!Προφανώς η κοπελίτσα έκανε παράπονα στη γιαγιά και της ζήτησε να φύγουν!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Άντε να δούμε τι θα δούμε!
Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ισάξιο του πρώτου! :)

CineTV-world είπε...

Προς Ναυπηγό:

Δες το trailer ρε... δε θα πάθεις τίποτα!!! :P

Προς Poetuck:

2. "Ναι,αλλα τότε δεν είχε κάνει αυτές τις ταινίες!Τα ζουζούνια είναι από τις πιο αδύναμες στιγμές της Πίξαρ έτσι κι αλλιώς...Αυτό που εννοούσα ήταν ότι έχοντας κάνει ενήλικες ταινίες σαν τις τρεις τελευταίες, το πιο παιδικό ΤΟΥ είναι ένα είδος πισωγυρίσματος"

Συμφωνώ απόλυτα.

ΥΓ: Το περιστατικό που περιέγραψες με τη γιαγιά και την εγγονή αποδεικνύει το πόσο ενήλικη ταινία είναι το UP...

Προς Γιώτα:

Εγώ ελπίζω να είναι καλύτερο και απ΄το 2ο γιατί διαφορετικά θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα για την Pixar...

CineNaupigos είπε...

Προς Poetuck:

2.Κατά την γνώμη του, τα TOY STORY, όπως και όλα τα έργα της Pixar που έχω δει (με εξαίρεση ίσως τα Ζουζούνια, δεν τα πολυθυμάμαι όμως...) ΔΕΝ είναι παιδικά. Και δεν παίζει κανένα ρόλο ότι τα παιχνίδια είναι για τα παιδιά!! Στο κάτω κάτω, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των Toy Story ήταν μια πλειάδα παιχνιδιών με προωπικότητες ενηλίκων, με τα χαρίσματα τους και τα κουσούρια τους... Κατταλαβαίνω τι εννοείς αλλά επιμενω ότ η Pixar δεν κάνει παιδικές ταινίες. Κινούμενα σχέδια δεν συνεπάγονται παιδικα (ή Μίκυ Μάους όπως τα έλεγαν οι παλαιότεροι) και αυτό το ξέρουμε καλά όσοι γεννηθήκαμε μετά την Μεταπολίτευση (ή και κατά την διάρκεια της χούντας αλλά δεν την "ένιωσαν" επειδή ήταν μικροί.

3.Το ξέρω ότι το Wall-e δύσκολα ξεπερνιέται και ότι το UP πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά μόνο του, αλλά όσο να'ναι μια σύγκριση θα την κάνεις ανάμεσα στα 2. ;-)

Δεν θεωρώ αποτυχία τον Μπάτον σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα είναι η 2η καλύτερη ταινία της προηγούμενης σεζόν για μένα και μπορεί να χρειάστηκε 2.5 ώρες ο Φίντσερ για να με κάνει να κλάψω, αλλά:
α.Στον Μπάτον έκλαψα, στο Up όχι.
β.Στον Μπάτον ξανα-έκλαψα όταν τον ξανα-είδα και μάλιστα στο ίδιο πάνω κάτω σημείο!
γ.Ο Μπάτον πέρα από ένα συγκινητικό επικό Love story ήταν και μια σπουδή στην τυχαιότητα του κόσμου (το αντίθετο από την μοιρολατρία δηλαδή) και στην επιλογή (ή όχι) των πράξεων μας που κάνουμε στα 80 χρόνια (κατά μέσον όρο) που έχουμε σε αυτήν την Γη. Και αφού πιστεύω στην τυχαιότητα (όπως και κάθε θετικός επιστήμονας λογικά) και απεχθάνομαι μοιρολατρικές ανοησίες, ε ναι ο Μπάτον είναι μια πολύ σπουδαία ταινία... ;-)

Υ.Γ.;-) :-D

CineTV-world είπε...

Προς Ναυπηγό:

2. Ναι, ΔΕΝ είναι παιδικά... αλλά σε σύγκριση με τις πιο πρόσφατες ταινίες δεν είναι πιο "παιδικά" τα Toy Story;

4. Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο η ταινιάρα του Fincher... :)

CineNaupigos είπε...

Προς Bauer:

2. Μπα, δεν τα θεωρώ πιο παιδικά. Άλλωστε το "παιδικο" ή όχι έχει να κάνει με τους χαρακτήρες και το σενάριο της ταινίας. Σε αυτήν την περίπτωση ο Woody και οι περιπέτειες του δεν είναι πιο παιδικές από τον Remi, τον Marley, τον Carl Fredriksson, τον Wall-e και τις δικές τους περιπέτειες. Αντίθετα, πιο παιδικά μου φαίνονται τα Αυτοκίνητα και οι ηθικολογίες τους, αν κ δεν τα έχω δει ολόκληρα...

4.Νόμιζα ότι είχα πει την γνώμη μου... ;-)

Υ.Γ.Έχεις δει μήπως τα Pinocchio και Bambi;; Αν ναι, ποια είναι η άποψη σου κ πες μου εάν τα θεωρείς "παιδικά"..

CineTV-world είπε...

2. "ο Woody και οι περιπέτειες του δεν είναι πιο παιδικές από τον Remi, τον Marley, τον Carl Fredriksson, τον Wall-e και τις δικές τους περιπέτειες" Για μένα πάντως είναι... Α ναι, τα Αυτοκίνητα είναι πολύ πιο παιδικά...

4. Δεν το θυμόμουν όμως, πέρασαν κάτι μήνες... :)

ΥΓ: Το Pinocchio ναι (πριν από χρόνια)... Πάντως γνωρίζω την ιστορία του Bambi και καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις... Πιστεύω πως για έναν ενήλικα είναι λίγο παιδικά και για ένα παιδί αρκετά ενήλικα (ειδικά το Bambi φαντάζομαι...). Και η κοκκινοσκουφίτσα παιδική μου φαίνεται, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν περνά το "ενήλικο" μήνυμά της...

firefist_aris είπε...

Πω ρε,ποιος Wall-e και ποιο Up;
Toy story ftw!!!! :P

CineTV-world είπε...

Το "ftw" τι σημαίνει;!;!; :/ :/ :/

lt.aldo raine είπε...

""Το "ftw" τι σημαίνει;!;!; :/ :/ :/""

omg ise poli lol gia na mhn to kserei..are nouba:}

""4.Νόμιζα ότι είχα πει την γνώμη μου... ;-)""

oute gi to thimomoun...xerome gia sena.

""Το θυμόμασταν μετα με την κοπέλα μου και αυτή δάκρυζε""

den dakrize gia tin tenia...dakrize epidi ine akoma mazi sou:P

Simply Burgman είπε...

1.Καλά ρε Ναυπηγέ,δάκρυσες με τον Μπάτον;;Εϊδες τι σου είναι η ψυχή του ανθρώπου;;!

2.Για μένα η κορυφαία ταινία κινουμένων σχεδίων(πριν από την ψηφιακή εποχή δηλαδή) είναι ο Βασιλιάς των Λιονταριών...Και όταν λέω πιο παιδικό το ΤΟΥ,το λέω επειδή δεν πραγματεύεται τόσο ενήλικα θέματα,κι όχι επειδή έχει παιχνίδια για πρωταγωνιστές(σε σύγκριση με τα υπόλοιπα,πάντα)

3.ftw=for the win
Ως γελοίο χαζο-αμερικανάκι το γνωρίζω!!:Ρ;)
(χιουμοριστική αναφορά,χωρίς καθόλου υπονοούμενο)

4.den dakrize gia tin tenia...dakrize epidi ine akoma mazi sou:P"
:)):)):)):))

W. είπε...

Συμφωνώ εν μέρει και με τον Μπιλ και με τον Τζακ ότι είναι ένα κάποιο πισωγύρισμα... Αλλά αν όντως διαπραγματεύεται σοβαρά με το τόσο ευαίσθητο θέμα που θίγεται στην αρχή του τρέιλερ και είναι γενικά τόσο καλό όσο συνολικά το τρέιλερ... αναμένουμε! :) ;)

Άσε που η παλιοπαρέα αυτή μας έλειψε!

CineTV-world είπε...

Προς Brad:

1. "omg ise poli lol gia na mhn to kserei..are nouba"

Το nouba τι είναι; Α και ένα άλλο που βλέπω σε ξένο forum: imo!!!

2. "den dakrize gia tin tenia...dakrize epidi ine akoma mazi sou"

:)) :P :/

Προς Poetuck:

2. Οι περισσότεροι τον Βασιλιά θα πούμε...

3. :) ;)

Προς W:

Άντε κύριε W πάτε να βρείτε τα πεταμένα σας παιχνίδια που αναμένετε την ταινία και σας έλειψε αυτή η παλιοπαρέα κιόλας...!!! :P

geok.24 είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΤRAILER (ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ)!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ UP ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝΒΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ UP ΤΟΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΠΗΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ PIXAR (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ BIRD ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ) ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ (ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ) ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η PIXAR ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΑΡΑΛΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ TOY STORY 3 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ 2 ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΛΕΣ) ΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ?? ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

geok.24 είπε...

"Στο Up η ατολμία στην πραγματοποίηση των ονείρων "
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ 2η ΦΟΡΑ ΤΟ UP, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ!!

CineTV-world είπε...

Δε νομίζω να εννοεί κάτι αντίθετο ο Ναυπηγος ρε Geo... πιστεύω πως θα συμφωνεί μαζί σου...

geok.24 είπε...

"Δε νομίζω να εννοεί κάτι αντίθετο ο Ναυπηγος ρε Geo... πιστεύω πως θα συμφωνεί μαζί σου..."
ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!!

CineTV-world είπε...

Ααααα... :P ;) :)

W. είπε...

Όπως θα έλεγε και ο Άλντο: Ρε άντε και !@#$%^&*()_=-+ :/ :/ :S :S :P :P ;)

lt.aldo raine είπε...

re pes to kanonika..ti ine auta ta florika....gine aNtras re..ante kai gamisou:}

CineTV-world είπε...

Προς W:

:)) :P

Προς Brad:

Τσκσσσ ρε... :P :)

Δημοσίευση σχολίου