The Prisoner-Trailer!!!



"Television event of the year" σίγουρα δεν είναι (βλ. Lost, 24...), αλλά φαίνεται γαμάτο.

ΥΓ: Και για να μη ξεχνιόμαστε...

17 σχόλια:

Simply Burgman είπε...

Έχει καμία σχέση με το ομώνυμο,παλιότερο show??Δεν το ξέρω καθόλου,αλλά υπάρχει ένα ομώνυμο τραγούδι των Iron Maiden ,εμπνευσμένο από τη σειρά!!

CineTV-world είπε...

Πάτα τον υπερσύνδεσμο που έχω στο ΥΓ... :P

Simply Burgman είπε...

Έτοιμο το είχες,ρε;;!!:)):))

CineTV-world είπε...

Από τις 5/8 παρακαλώ... ;)

geok.24 είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ TRAILER ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑ (ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ) ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΙΖΕΛ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ??)!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ)!!

academy είπε...

Φαίνεται πολύ καλό!!Ian McKellen σε tv show είανι μεγάλη είδηση και αποτελεί και εγγύηση!!!Ανυπομονώ!!

CineTV-world είπε...

Προς Geo:

1. Καλά ρε... δε χρειάζεται να ζητάς και συγγνώμη για αρνητικές απόψεις!!! ;)

2. Όχι, δε νομίζω να επανακάμψει με μια μίνι-σειρά... Αλλά και πότε ήταν πρωτοκλασάτος για να "επανακάμψει"; Μόνο με τα ΠΑΘΗ ακούστηκε περισσότερο το όνομά του...

3. Πάντως δε νομίζω και να χρειάζεται να περιμένεις την άποψη μου... άλλωστε δεν συμφωνούμε σε όλα, εμένα μπορεί να μου αρέσει και σένα όχι ή και το αντίθετο... Έτσι κι αλλιώς, λίγα επεισόδια θα έχει (6-7)...

Προς Academy:

Όλες οι μεγάλες ειδήσεις στο CineTV!!! :P :/

geok.24 είπε...

2. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!!
3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ (βλ: HUNG, FRINGE, TRUE BLOOD)!!

CineTV-world είπε...

3. Όλες αυτές εξαιτίας μου τις βλέπεις;!;!; :P :)

geok.24 είπε...

3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ HUNG, ΟΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ (ΤΟ ΤRUE BLOOD ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο COSTELLO, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ? ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ!!

CineTV-world είπε...

1. Το Hung το τέλειωσες;

2. Στο True Blood μέχρι που έφτασες;

3. Ελπίζω να εμφανιστεί σήμερα ο W...

geok.24 είπε...

1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΞΙΩΘΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ (ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ FRINGE AKOMA ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο 1ος ΚΥΚΛΟΣ)!!
2. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΓΟΝΑ ;) !!
3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ!!

CineTV-world είπε...

1. Το καλύτερο επεισόδιο του Fringe δεν είδες και συ ακόμα!!!

2. :)

3. Δυστυχώς ούτε και γω...

geok.24 είπε...

1. ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΟΝ 1ο ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: WOW (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ WORLD OF WARCRAFT)!! ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ 1ο ΚΥΚΛΟ HUNG, ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ DEXTER Ή HOUSE, ΙΣΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NIP/TUCK ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ KAI ΙΣΩΣ ΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ DOLLHOUSE!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΜΕΡΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 24 ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΕ 42 ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 42 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!

CineTV-world είπε...

1. Πάντως απ'όλες αυτές τις σειρές, η καλύτερη είναι το 24 και μάλιστα με διαφορά... ;) Κι αν η μέρα είχε 42 ώρες το μισό 42 θα ήταν βαρετό γιατί του Jack του αρκούν οι 24 ώρες... :P ;)

geok.24 είπε...

1. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ, ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΠΙΕΙ (ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΙΘΕΡ), ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ... ΟΣΑ 24 ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!

CineTV-world είπε...

Δε θα ήταν βαρετό όμως να βλέπαμε ολόκληρο Jack Bauer να κάνει πράγματα που κάνουμε εμείς οι κοινοί θνητοί;;; :P ;) :/

Δημοσίευση σχολίου