Dexter S04E03, Nip/Tuck S06E01, Flash Forward S01E04 & Fringe S02E05




Dexter S04E03: Το επεισόδιο ξεκινά με ένα πάρτι στην πισίνα ενός σπιτιού των προαστίων και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της οικογένειας Morgan... Με αφορμή το πάρτι, ο Dexter βρίσκει την ευκαιρία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να το παίξει φυσιολογικός, αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί πολύ απλά δεν το'χει (και το'χουμε καταλάβει απ΄το 1ο επεισόδιο της 1ης σεζόν!!!)... Όπως λέει και το CinemaTV: "Εντάξει, το εμπεδώσαμε!"... Πάμε στο ενδιαφέρον κομμάτι του επεισοδίου τώρα: Ο νέος ψυχάκιας-δολοφόνος (The Trinity Killer) της 4ης σεζόν είναι τελείως... ψυχάκιας (και φυσικά τον θαυμάζει κι αυτόν ο Dexter!!! :/). Λογικά θα πρέπει να αυτοκτόνησε η μάνα του όταν ήταν μικρός... και να ήταν αυτόπτης μάρτυρας τους τραγικού συμβάντος (κάτι τέτοιες μλκς δεν λέει και ο Σόμπολος; ;) :/)... Πάντως μερικοί άνθρωποι έχουν την ψυχολογία του θύματος!!! Σου λέει ο άλλος "πήδα αλλιώς θα κάνω κακό στην οικογένειά σου" και συ πηδάς;!;!; Δεν πάμε καλά!!! Λες και δεν ήξερε που πονάμε οι άντρες!!! Τέλος πάντων... Επιστρέφουμε στη γειτονιά του Dexter: Άρχισαν οι περιπολίες εξαιτίας μιας σειράς βανδαλισμών (φύγε Σόμπολε!!!) και ο πανέξυπνος ο δολοφόνος της σειράς, που δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την ιδέα των περιπολιών... ήθελε να τρομάξει το βασικό του ύποπτο αντί να περιμένει για να τον πιάσει επ'αυτοφώρω!!! Φυσικά την έκανε πάλι τη μαλακία του... αλλά ευτυχώς γι'αυτόν, τη γλύτωσε στο τέλος (όπως πάντα άλλωστε!!! :/) ... Στο τέλος του επεισοδίου είδαμε τον Dexter να χρησιμοποιεί τη μέθοδο εκφοβισμού του Trinitάκια (αυτή τη φορά πέτυχε το σκοπό του) και να πιάνεται απ΄το "πολυαγαπημένο" του Ριτάκι να καταστρέφει το τελείως εκτυφλωτικό-σπαστικό "προστατευτικό" φως... Μιλάμε για τρελή αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο... δεν μπορώ να περιμένω να δω τι θα γίνει αμέσως μετά!!! Θα τον καταδώσει άραγε;;; :/ :/ :/



Nip/Tuck S06E01: Η 6η σεζόν άρχισε πραγματικά πολύ καλά!!! Απ΄την αρχή ως το τέλος του επεισοδίου ήταν το παλιό καλό Nip/tuck που ξέραμε (σχεδόν)... Οι σεναριογράφοι "εκμεταλλεύτηκαν" την οικονομική κρίση προ όφελός τους τοποθετώντας την σε πρώτο πλάνο στο σενάριο που έγραψαν και φυσικά έπραξαν σοφά. Επίσης, μου άρεσε που προσπαθούν απ΄την αρχή της σεζόν να ξεμπερδέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα απ΄το γάμο-μπλιαχ που είδαμε στο τέλος της προηγούμενης... Πάντως η καλύτερη ίσως στιγμή του επεισοδίου ήταν η αιδιοπλαστική διαφήμιση και τα ανεπιθύμητα-τραγελαφικά της αποτελέσματα!!! Επίσης είδαμε μια ληστεία με δράστη έναν γνωστό μας... παντομίμο, μια ατελέσφορη προσπάθεια για "περιγραφικό αυνανισμό" (:/), μια πρόταση γάμου από την ανάποδη (Rose McGowan: αν και δεν την είδαμε πολύ, ήταν όλα τα λεφτά) κι ένα τέλος που το έχουμε ξαναδεί (το κυριότερο ελάττωμα του επεισοδίου)... SPOILER: Πάλι κινδυνεύει να πεθάνει ο Sean (και καλά...) ;!;!; Τι έκανε, απόπειρα αυτοκτονίας;!;!; Και να πω πως με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ψέματα θα πω... Πάντως το ψιλο-spoilerιασμένο teaser του 2ου επεισοδίου είναι εξίσου (αν όχι και περισσότερο) καραγαμάτο:



Flash Forward S01E04: Η εναρκτήρια σκηνή ήταν υπέροχη (με το It's Oh So Quiet της Bjork), αλλά από κει και μετά ήταν η γνωστή μετριότητα... Ο άλλος είδε τον εαυτό του μαύρο μετά από 6 μήνες ενώ ήταν άσπρος μέχρι τώρα!!! Κι όμως γίνεται κι αυτό... μόνο ο Michael (ζωή σε μας :/) να αλλάζει χρώμα;!;!; Πάμε κατευθείαν στο τέλος γιατί δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο... Επιτέλους είδαμε τον Charlie Pace (Dominic Monaghan)!!! Simon τον λένε εδώ... κι εμφανίστηκε μπας και κάνει καλύτερη τη σειρά... "we're responsible for the single greatest disaster in human history" (αλήθεια... λέγεται κάτι τέτοιο απ΄το τηλέφωνο; :/) !!! Αυτά.



Fringe S02E05: Δυστυχώς πάλι αντιγραφή από X-Files ήταν το επεισόδιο... οπότε πάει η όποια πρωτοτυπία (SPOILERS): 1. Υπάλληλος σε εταιρεία βλέπει τους συναδέλφους του ως τέρατα και σκοτώνει το τερατόμορφο αφεντικό του!!! 2. Chip στο σβέρκο (για καταπολέμηση της αϋπνίας, αλλά ουσιαστικά για χειραγώγηση του ανθρώπου μέσω της δημιουργίας ονείρων-μνημών ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και 3. Θάνατος από αιφνίδια οξεία υπερκόπωση (αυτό είχε "πλάκα" όμως :/) !!! Πάντως ξενέρωσα με τον "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" όπως ξενέρωσα και με τη φράση "YOURE GONNA BE FINE" που σχημάτισε η Olivia απ΄τα τελείως τυχαία ονόματα των καρτών που μάζευε!!! Εκβιαστική και μάλιστα με πρόχειρο τρόπο, χωρίς να πετυχαίνει σε καμία περίπτωση το σκοπό της... Ευτυχώς που ο Peter άρχισε πάλι να έχει εφιάλτες απ΄την παιδική του ηλικία που σημαίνει πως αρχίζει να θυμάται σιγά-σιγά το σκοτεινό παρελθόν του κι έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια (αργά ή γρήγορα θα έρθει αντιμέτωπος με τον "πατέρα" του)...



"This November";!;!; Δηλαδή για τις επόμενες 2-3 βδομάδες δεν έχει Fringe... Άρχισαν πάλι τα περσινά...

ΥΓ: Οι αφίσες (στην αρχή της ανάρτησης) είναι υπερσύνδεσμοι για τα επίσημα sites των σειρών.

43 σχόλια:

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Το poster του Dextre μ' αρέσει! :p

academy είπε...

Με το Nip/tuck ενθουσιάστηκα!!Ωραιότατη αρχή κύκλου!Οικονομική κρίση και κότερα!Μακάρι να το διατηρήσουν!
Οπως έπαθα σοκ με την αρχή του F.F και το τραγούδι της Bjork!Δεν το περίμενα....Η συνέχεια όντως ήταν χλιαρή.
Fringe δεν έχω δεί ακόμα...

Annie_Hall είπε...

Dexter: Δεν σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Πολύ τον ειρωνεύεσαι τον Ντεξτεράκο και δεν μ΄αρέσει! Προφανώς σε ενδιαφέρει μόνο η εξέλιξη της ιστορίας(που και από αυτό είχε). Οι μονόλογοι του Dex θυμίζουν τους υπέροχους τις πρώτης σαιζόν και μόνο η σκηνή με τον Landy και η συζήτηση όσο πετούσαν οι από πάνω τις κούκλες είναι σκηνή ανθολογίας για τη σειρά! Μοναδική! Η φάση με τον βάνδαλο, πολύ καλή επίσης, ο Ντεξ βρίσκει τον εαυτό του(το βλέμμα στο τέλος...) και εκτός απ΄όλα αυτά είχε και πολύ γέλιο! "I will come back here and I will leave with your head in a bag.I already have the bag!" O Trinity Killer είναι θεούλης και ηθοποιάρα! Το καλύτερο επεισόδιο της σαιζόν!

FF: Εδώ πάλι από το κακό στο χειρότερο. Όταν βρουν πάτο θα σταματήσουν λογικά! Filler στο τέταρτο επεισόδιο; Seriously? Ωραία εναρκτήρια σκηνή και το τελευταίο λεπτό. Και να΄λεγα ότι αναπτύσσουν τους χαρακτήρες, έχει ωραίους διαλόγους, πειστικά σκηνικά να μη με νοιάζει. Αλλά οι χαρακτήρες είναι πιο χάρτινοι κι από φιγούρες του καραγκιόζη, οι διάλογοι ψεύτικοι και ηλίθιοι και τα όσα συμβαίνουν ανούσια και χαζά!

Τα υπόλοιπα όταν τα δω! Πάω για Nip/Tuck τώρα και Fringe αύριο!

CineTV-world είπε...

Προς Γιώτα:

Το ήξερα πως σου αρέσει... Πάντως η ανάρτηση δεν είναι για τις αφίσες των σειρών, αλλά για τα επεισόδιά τους... :P :)

Προς Academy:

Άρα συμφωνούμε και στα 2 που είδες... :)

Το τραγούδι της Bjork το έκανα υπερσύνδεσμο (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις... όλες οι κόκκινες λέξεις είναι υπερσύνδεσμοι), τόσο πολύ μου άρεσε και να φανταστείς πως δεν το είχα ξανακούσει μιας και δεν ακούω Bjork... Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που είναι ήδη πολύ καλή η σκηνή και της βάζουν το κατάλληλο τραγούδι που την κάνει ακόμα καλύτερη... π.χ. όπως και το πάρα πολύ καλό τέλος του Six Feet Under... Πάντως οι τέλειες σειρές δεν έχουν ανάγκη από τέλεια τραγούδια... βασικά δεν έχουν καν αναγκή από τραγούδια!!! Για το 24 μιλάω φυσικά... έχει μόνο τις πάρα πολύ καλές ενορχηστρώσεις του Sean Callery που απλά υπογραμμίζουν-υποστηρίζουν τις σκηνές χωρίς όμως να τις υπερκαλύπτουν... Δεν έχει ανάγκη από τέτοιους εντυπωσιασμούς το 24... ;)

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

Dexter: Α. Σχεδόν όλα τα επεισόδια της σειράς μου αρέσουν, αλλά απλά μου αρέσουν... Δεν έχω ξετρελαθεί ούτε με ένα... Δεν έχω πάθει πλάκα... Ναι, όντως ειρωνεύομαι πολύ τον "Ντεξτεράκο"... αλλά αφού είναι Ντεξτεράκος (:P)... και έχω δίκιο που τον ειρωνεύομαι:

1. Μήπως δεν το εμπεδώσαμε απ΄το 1ο επεισόδιο της 1ης σεζόν πως δεν είναι φυσιολογικός;;;

2. Μήπως δεν έχουν καταντήσει βαρετές και υπερβολικά επαναληπτικές όλες οι συζητήσεις με τον "μπαμπάκα" του;;; Όλο τα ίδια και τα ίδια λένε πάνω-κάτω!!!

3. Μήπως δε θαυμάζει όλους τους βασικούς δολοφόνους της κάθε σεζόν;;;

4. Μήπως δεν ήταν μλκ που ήθελε να τρομάξει το βασικό του ύποπτο αντί να περιμένει για να τον πιάσει επ'αυτοφώρω;;; Μήπως γενικά δεν κάνει τέτοιες αφελέστατες μλκς συχνά;;;

5. Μήπως δεν την γλυτώνει πάντα στο τέλος και μάλιστα χωρίς καμία συνέπεια;;;

6. Μήπως τα περισσότερα επεισόδια (σαν κι αυτό) δεν τελειώνουν χωρίς πραγματική αγωνία για τη συνέχεια;;;

7. Μήπως δεν επαναλαμβάνεται γενικά και μάλιστα χωρίς να υπάρχει πραγματική/ό αγωνία-δράμα-ανατροπή;;; Βλ. όλα τα παραπάνω...

8. :P :) :/

Β. "Οι μονόλογοι του Dex θυμίζουν τους υπέροχους τις πρώτης σαιζόν"

Όσο "υπέροχοι" κι αν είναι... είναι και σε επανάληψη (=ψιλοβαρεμάρα :P)...

Γ. "και μόνο η σκηνή με τον Landy και η συζήτηση όσο πετούσαν οι από πάνω τις κούκλες είναι σκηνή ανθολογίας για τη σειρά!"

Και μένα μου άρεσε πολύ αυτή η σκηνή, αλλά ανθολογίας δε θα τη χαρακτήριζα. Για μένα μόνο μία σκηνή ανθολογίας είχε η σειρά κι αυτή ήταν το τέλος της 1ης σεζόν.

Δ. "Η φάση με τον βάνδαλο, πολύ καλή επίσης, ο Ντεξ βρίσκει τον εαυτό του(το βλέμμα στο τέλος...) και εκτός απ΄όλα αυτά είχε και πολύ γέλιο!"

Σιγά την "πολύ καλή" και σιγά το γέλιο (ευτυχώς υπάρχει και ο Μασούκα και γελάω λίγο...)!!! :P :)

Ε. "Το καλύτερο επεισόδιο της σαιζόν!"

Προσωπικά δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο γιατί όλα ίδια μου φαίνονται πάνω-κάτω: Αρκετά καλά-αξιοπρεπέστατα, αλλά και με αρκετά ελαττώματα... Αλλά ακόμα και να είναι... πάλι δεν μου λέει και πολλά... :P :)

Flash Forward: Ναι... "Filler στο τέταρτο επεισόδιο;"!!! Κι όμως γίνεται... Όπως έχω ξαναπεί, ακόμα και στην 1η σεζόν του 24 έπρεπε να δω το τέλος του 6ου επεισοδίου για να κολλήσω για τα καλά... Όχι πως τα προηγούμενα ήταν μέτρια σαν του FF, αλλά ήταν απλώς καλά προς το σχεδόν πολύ καλά (μέχρι εκεί όμως)...

"Ωραία εναρκτήρια σκηνή και το τελευταίο λεπτό. Και να΄λεγα ότι αναπτύσσουν τους χαρακτήρες, έχει ωραίους διαλόγους, πειστικά σκηνικά να μη με νοιάζει. Αλλά οι χαρακτήρες είναι πιο χάρτινοι κι από φιγούρες του καραγκιόζη, οι διάλογοι ψεύτικοι και ηλίθιοι και τα όσα συμβαίνουν ανούσια και χαζά!"

Συμφωνώ απόλυτα.

Annie_Hall είπε...

Dexter:Α 1. Κι επειδή το εμπεδώσαμε θα έπρεπε να αντιδρά διαφορετικά; Να μην μας το έδειχνε; Αφού αυτό είναι!

2. Εγώ δεν βαριέμαι με τις συζητήσεις με τον μπαμπά του. Είναι πάντα straight to the point και αναδεικνύουν τη σκοτεινή πλευρά του Ντέξτερ που πλέον έχει τη μορφή του Harry.

3. Ε και;

4. "Μήπως δεν ήταν μλκ που ήθελε να τρομάξει το βασικό του ύποπτο αντί να περιμένει για να τον πιάσει επ'αυτοφώρω;"

Αυτό το κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, όχι ο Dexter. Ο Dexter είναι κυνηγός και κάθε ευκαιρία που έχει για κυνήγι την αρπάζει!

6. Ποιος ο λόγος να τελειώσουν με αγωνία για τη συνέχεια. Είναι πολύ καλή σειρά και δεν έχει ανάγκη τέτοια φτηνά κόλπα. Είδαμε και το FF... Θέλω να βλέπω μια σειρά γιατί γουστάρω, όχι σαν αγγαρεία απλά για να δω τι θα γίνει! Αυτό είναι το κακό που έφερε το Lost και αν εκεί συγχωρείται γιατί είναι καλή σειρά σε άλλες μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό.

7. Δεν βλέπω επανάληψη και όπου βλέπω η αντίδραση είναι τόσο διαφορετική από έναν Dexter που εξελίσσεται και αλλάζει σε κάθε επεισόδιο!

Β.Το καλύτερο στοιχείο της σειράς. Μακάρι να ήταν όλο γεμάτο από τους κυνικούς, σαρκαστικούς μονολόγους του Dex. Και τρομερή η ερμηνεία του Hall!

Γ."Για μένα μόνο μία σκηνή ανθολογίας είχε η σειρά κι αυτή ήταν το τέλος της 1ης σεζόν."

Εγώ δεν μπορώ να διαλέξω μία. Με πιστόλι στον κρόταφο την πρώτη της πρώτης σαιζόν: "Tonight is the night and it's going to happen again and again" και καλωσήρθες στον υπέροχο κόσμο του Ντέξτερ!

Δ. "σιγά το γέλιο (ευτυχώς υπάρχει και ο Μασούκα και γελάω λίγο...)"

Εγώ γέλασα πολύ στο μπάρμπεκιου και μετά που γυρνάει κουρασμένος σπίτι και βρίσκει το παρεάκι μαζεμένο! Αλλά το καλύτερο είναι πάντα τα σχόλια που κάνει από μέσα του και φυσικά ο Μασούκα!

Flash Forward: Δεν λέω με ελάχιστες σειρές κόλλησα από το πρώτο επεισόδιο(που τελικά είναι και οι αγαπημένες μου αλλά fillers στα πρώτα 6 δεν είχα ξαναδεί! Βέβαια επειδή όσες μη αυτοτελείς σειρές έχω δει άγγιξαν την τελειότητα έχω πολύ ψηλές απαιτήσεις, αλλά και πάλι το FF είναι ακόμη κακό! Και νομίζω ότι απευθύνεται σε μικρότερα κοινά.

Nip/Tuck: Απίθανη αρχή! Η Liz είναι η πρώτη φορά που με εκνευρίζει. Θέλει να του δώσει ένα μάθημα αλλά και πάλι δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι. Κάτω τα χέρια σας από τον Christian παλιογυναίκες θα τον καταστρέψετε! Με πούρο και navy look ήταν άρχοντας! Η Rose κρύα σαν τον γκόμενό της! Αυτός ο Sean ευτυχώς γύρισε στο μίζερο υφάκι του γιατί στην προηγούμενη που ήταν και καλά "γαμάω" μου την έσπασε! Η διαφήμιση ΟΛΑ τα λεφτά και η Κίμπερ μοναδικά υπέροχη... Το πιο συμπαθητικό ξέκωλο της τηλεόρασης. Τον λατρεύω αυτό το χαρακτήρα και αυτή τη γυναίκα! Ο Ματ, Ματ έμεινε. Δεν θα μεγαλώσει ποτέ! Άντε καλή συνέχεια...

geok.24 είπε...

O 1os ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ FRINGE EINAI FOBEΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΕΙ 11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο 1ος ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ (BORED TO DEATH, NIP/TUCK, ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ DEXTER)!! ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΑΡΚΕΤΑ SPOILER ΓΙΑ ΝΙP/TUCK KAI FRINGE ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙG BANG THEORY ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ!!

academy είπε...

Μια χαρά και το FRINGE!Εχω πορωθεί πολύ με την Olivia τελικά!

CineTV-world είπε...

Προς Geo:

Αφού σου αρέσει τόσο πολύ τώρα που είσαι στην αρχή, μετά θα ενθουσιαστείς τελείως... Πάντως καλά κάνεις και δε διαβάζεις τα σχόλια (αν και συνήθως όποτε γράφω κανένα ουσιαστικό spoiler προειδοποιώ πρώτα)...

Προς Academy:

Για αντιγραφή... καλούτσικο ήταν.

ΥΓ: Άντε να απαντήσω στην Annie τώρα... :P

geok.24 είπε...

"Αφού σου αρέσει τόσο πολύ τώρα που είσαι στην αρχή, μετά θα ενθουσιαστείς τελείως... "
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΡΕΪΤΣΕΛ ΤΗ ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ!!!!

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

Dexter:Α1. Αυτό να μου πεις!!! Αλλά αυτό που είναι, έχει καταντήσει κάπως βαρετό... Όχι πως στην αρχή είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένας άνθρωπος χωρίς αισθήματα... απλά δεν μπορώ να ενδιαφερθώ...

2. Μπορεί να είναι "straight to the point" (:P :/), αλλά αυτό το "point" είναι συνέχεια το ίδιο... κι έχει αναδειχτεί απ΄τη αρχή η σκοτεινή πλευρά του Dexter...

3. Προβλέψιμο-κουραστικό-βαρετό...

4. Αυτό το κάνει ένας φυσιολογικός έξυπνος άνθρωπος θες να πεις... :P Ή μήπως ένας καλός κυνηγός δεν έχει υπομονή;;; Έχει και παραέχει, αλλά δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ με ζώα... :P ;)

5. Τι... εδώ δεν είχαμε να πούμε τίποτα;;; :)) :P

6. Αν η αγωνία είναι έξυπνη-γαμάτη κι έχει ένταση... τότε δεν είναι καθόλου φτηνό κόλπο!!! Και ποιος μίλησε για FF;!;!; Μόνο το 1ο επεισόδιο είχε κάπως καλό τέλος...

7. Έχει αλλάξει τόσο πολύ που δεν τον αναγνωρίζω πλέον... έχω φτάσει σε σημείο να αναρωτιέμαι αν είναι αυτός ο Dexter!!! Μήπως να πήγαινες σε οφθαλμίατρο ρε Annie;;; :P :) :/

8. Ούτε για το 8 είχες να πεις κάτι εεε;;; :P :/ :/ :/

Β. Μμμ... σιγά την "τρομερή ερμηνεία"!!! :/ :P

Γ. Μμμ (:/)... σιγά τον "υπέροχο κόσμο"!!! :/ :/ :)

Δ. Μμμ (:/ :/ :/)... όλο με κάτι χαλιέται ο μονόχνοτος... ο μίζερος... ο... :P

Flash Forward: 1. Εγώ πάλι, με καμία σειρά δεν κόλλησα απ΄το 1ο επεισόδιο (ούτε με το 2ο, ούτε με 3ο...) 2. "αλλά fillers στα πρώτα 6 δεν είχα ξαναδεί!" Για ποια σειρά το λες αυτό; 3. "το FF είναι ακόμη κακό! Και νομίζω ότι απευθύνεται σε μικρότερα κοινά." Εγώ μετριότατο το χαρακτηρίζω γιατί στην αρχή είμαι επιεικής... ;) Πάντως από τηλεθέαση πάει πολύ καλά και η 1η σεζόν θα έχει 25 επεισόδια (ελπίζω να μην είναι όλα έτσι γιατί δε θα αντέξω)...

Nip/Tuck: Α. Ναι... και μένα με εκνευρίζει η Liz και δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι, αλλά κάπου δικαιολογείται με τον κόπανο που παντρεύτηκε (βέβαια τον ήξερε πολύ καλά, αλλά τον παντρεύτηκε και σε δύσκολη στιγμή)... Β. "Κάτω τα χέρια σας από τον Christian παλιογυναίκες θα τον καταστρέψετε!" :)) Κατά βάθος κατεστραμμένος είναι... Γ. "Αυτός ο Sean ευτυχώς γύρισε στο μίζερο υφάκι" Ας είναι καλά η οικονομική κρίση... :/ ;) Δ. "γιατί στην προηγούμενη που ήταν και καλά "γαμάω" μου την έσπασε!" Συμφωνώ, δεν του πήγαινε καθόλου. Ε. "Το πιο συμπαθητικό ξέκωλο της τηλεόρασης" Το απόλυτο ξέκωλο... Ζ. "Ο Ματ, Ματ έμεινε" Τελείως Ματ όμως... αλλά η ληστεία του μου άρεσε. Η. "Άντε καλή συνέχεια..." Ευχαριστώ. επίσης... :) :/ Χαίρομαι που το έβαλα στις 10 αγαπημένες μου σειρές κι ελπίζω να μη με διαψεύσει η τελευταία του σεζόν (που θα τελειώσει το 2011!!!)...

CineTV-world είπε...

Προς Geo:

Ρε μανία με το Ναομάκι!!! Δεν κάνει για σειρά μια τέτοια ηθοποιάρα...

Annie_Hall είπε...

Προφανώς θέλεις δράση. Είναι σχεδόν κοινωνική δραματική σειρά. Προτιμώ να βλέπω τις αληλεπιδράσεις του Ντέξτερ με τους γύρω του από το να γίνονται άσκοπα σκηνικά. Και μη μου πεις ότι δεν έχουμε εξελίξεις! Ο trinity killer έχει σχεδόν ολοκληρώσει την τριάδα και είμαστε στο τρίτο επεισόδιο, η Ντέμπρα πλησιάζει επικίνδυνα στο να μάθει την αλήθεια για τη μάνα του Ντέξτερ, ο Quinn είναι αναγκαίο κακό που θα μπλεχτεί στη ζωή του Ντέξτερ. Δεν ξέρω τι περίμενες να γίνει!

Όσο για το αν τη γλιτώνει πάντα, λογικό δεν είναι; Αν τον πιάσουν θα τελειώσει η σειρά... Στο 8 τι ήθελες να απαντήσω; Να σου βγάλω κι εγώ τη γλώσσα; :Ρ

"Ή μήπως ένας καλός κυνηγός δεν έχει υπομονή;"

Ένας κυνηγός που του στερούν το κυνήγι δρα σπασμωδικά. Λογικότατο.

Για την ερμηνεία ότι και να πεις άδικο θα έχεις. Είναι φοβερός ηθοποιός!

Flash Forward: 2. Το λέω για BSG, Six Feet Under, Shield, Dexter ακόμη και True Blood που η πρώτη δεν με ενθουσίασε!

Fringe: Μπορεί να μην είχε ουσιαστικές εξελίξεις αλλά μου άρεσε αρκετά. Φάση είχε η υπόθεση, λατρεμένος ο Γουόλτερ. Πιο πολύ σαν επεισόδιο προετοιμασίας για ότι θα ακολουθήσει μου φάνηκε. Η απαραίτητη ηρεμία πριν την καταιγίδα...

CineTV-world είπε...

1. "Προφανώς θέλεις δράση"

Όχι Annie, θέλω αγωνία, ανατροπές, ένταση, δράμα, δράση, ενδιαφέρον... Από όλα αυτά ο Dexter έχει μόνο ενδιαφέρον κι αυτό από μόνο του δεν φτάνει για να κολλήσω με μια σειρά και να τη λατρέψω.

2. "Είναι σχεδόν κοινωνική δραματική σειρά"

Πάρα πολύ σχεδόν όμως... εγώ το βλέπω ως αστυνομικο-ψιλοθριλεροσάτιρα!!!

3. "Προτιμώ να βλέπω τις αληλεπιδράσεις του Ντέξτερ με τους γύρω του από το να γίνονται άσκοπα σκηνικά"

Αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ουσιαστικά ίδιες κι απαράλλακτες από την 1η σεζόν!!! Εγώ τον ίδιο άνθρωπο βλέπω, μόνο που παντρεύτηκε... δεν βλέπω ουσιαστικές αλλαγές!!! Όταν λες "άσκοπα σκηνικά" ποια εννοείς; Αυτά που έχουν αγωνία, ανατροπές, ένταση, δράμα, δράση κι ενδιαφέρον μήπως;;; :P

4. "Και μη μου πεις ότι δεν έχουμε εξελίξεις!"

Δεν έχουμε εξελίξεις!!! Τουλάχιστον όχι ουσιαστικές... που να έχουν πραγματικό ενδιαφέρον... κυλάει αρκετά υποτονικά. Ευτυχώς που είχε και τη σκηνή με την "αυτοκτονία"...

Α. "Ο trinity killer έχει σχεδόν ολοκληρώσει την τριάδα και είμαστε στο τρίτο επεισόδιο"

Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει πως σε 3 επεισόδια έκανε 2 φόνους... εντάξει, δεν μου φαίνεται εντυπωσιακό... Αυτό έλειπε να είχαμε μείνει ακόμα στον 1ο της πρεμιέρας!!!

Β. "η Ντέμπρα πλησιάζει επικίνδυνα στο να μάθει την αλήθεια για τη μάνα του Ντέξτερ"

Και πόσο με ενδιαφέρει αυτή η υπόθεση δεν λέγεται!!! :P Δηλαδή και να μάθει... τι θα γίνει δηλαδή;;; Μάλλον ξέρω τι θα γίνει, θα αρχίσει πάλι τα σπαστικά της...!!! :/

Γ. "ο Quinn είναι αναγκαίο κακό που θα μπλεχτεί στη ζωή του Ντέξτερ."

Και να μπλεχτεί, με κάποιο τρόπο θα ξεμπλεχτεί... ;) Ο Dexterάκος αποκλείεται να πάθει κάτι... :/

Δ. "Δεν ξέρω τι περίμενες να γίνει!"

Δεν περίμενα τίποτα ουσιαστικό, αυτά που γίνονται περίμενα πάνω-κάτω... την ξέρω τη σειρά... :P

Ε. "Όσο για το αν τη γλιτώνει πάντα, λογικό δεν είναι; Αν τον πιάσουν θα τελειώσει η σειρά..."

Ε όχι... δεν είναι καθόλου λογικό, αλλά δεν βλέπεις 24, δεν βλέπεις 24...!!! :P Μπορούν να τον πιάσουν και να τους ξεφύγει με κάποιο τρόπο και να είναι συνέχεια στο κυνηγητό και στο κρυφτό (και να θέλει ταυτόχρονα να σκοτώνει)... Αυτό θα έχει αγωνία κι ένταση...

Ζ. "Στο 8 τι ήθελες να απαντήσω; Να σου βγάλω κι εγώ τη γλώσσα; :Ρ"

Θα μπορούσες να πρωτοτυπήσεις κάνοντας αυτό: ;/ ή αυτό: :? ή αυτά: :@ :# :$ :% :& :\ ;|... :P ;) :/

5. "Ένας κυνηγός που του στερούν το κυνήγι δρα σπασμωδικά. Λογικότατο."

Εγώ για καλό κυνηγό μίλησα πάντως και οι καλοί κυνηγοί δεν είναι ανυπόμονοι.

6. "Για την ερμηνεία ότι και να πεις άδικο θα έχεις. Είναι φοβερός ηθοποιός!"

Καλούτσικος είναι μωρέ, δεν είναι και Kiefer Sutherland όμως (έχω δει και τους 2 και μπορώ να κρίνω :P)... :P

Flash Forward: Τελικά σου αρέσει το The Shield;;; Πόσα επεισόδια έχεις δει;

Fringe: Αντιγραφή από X-Files ήταν όμως και μάλιστα καραμπινάτη αντιγραφή... "Πιο πολύ σαν επεισόδιο προετοιμασίας για ότι θα ακολουθήσει μου φάνηκε. Η απαραίτητη ηρεμία πριν την καταιγίδα...": Δεν ξέρω αν είδες το trailer απ'το επόμενο επεισόδιο (αλήθεια, τα βλέπεις τα βίντεο απ΄τα επόμενα επεισόδια; :P) ή αν διάβασες το σχόλιό μου στο τέλος... αλλά αυτή η "καταιγίδα" θα μας έρθει από "November"...

Annie_Hall είπε...

1. Εγώ πάντως έχω ταυτιστεί με τον Ντέξτερ και νιώθω και την αγωνία του και βλέπω και την ένταση που με όλο αυτό τον περιορισμό στο προάστιο κλιμακώνεται επικίνδυνα και το δράμα της Ντέμπρα(αυτό που θα ζήσει αλλά και το μπέρδεμα στα ερωτικά της-που εσένα προφανώς δεν σε ενδιαφέρει-).

2. Διαφωνούμε προφανώς :Ρ

3. Ίδιες; Άλλη σειρά βλέπεις; Θυμήσου το ξέσπασμα τότε με τον Μιγκέλ στην προηγούμενη σαιζόν(έστω και στο μυαλό του). Έτσι ήταν ο Ντέξτερ στην αρχή; Οι σπασμωδικές παράτολμες κινήσεις του τώρα και κάποια παιδαριώδη λάθη είναι αποτέλεσμα της αμφισβήτησης του κώδικα και των καινούριων συμβάντων στη ζωή του. Έχει αρχίσει να αναπτύσσει συναισθήματα και συμπεριφορές πιο...ανθρώπινες!

Α. Ο τύπος κάνει τρεις δολοφονίες και εξαφανίζεται για χρόνια. Και έχει φτάσει ήδη στη δεύτερη... Δεν είναι σαν τον icetruck killer που δεν είχαμε clue για το τι θα κάνει οπότε σκότωνε αβέρτα... Από αυτή την άποψη το είπα.

Ε. Σαν επανάληψη της δεύτερης σαιζόν ας πούμε; Αν τον πιάσουν ή τον κυνηγήσουν τέλειωσε... Στην τελευταία σαιζόν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.

5. Ο Dex είναι εξαιρετικός κυνηγός. Αλλά πρέπει να προσαρμοστεί με τις αλλαγές στη ζωή του. Εδώ είναι η αλλαγή που σου λέω.

6. Ο Kiefer Sutherland όσο τον έχω δει δεν ξεπερνάει τον Hall. Και κυρίως με την ερμηνειάρα στο Six Feet Under δεν τον πιάνει με τίποτα.

Flash Forward: Καλό είναι το Shield. Ακόμη δεν με συνεπήρε αλλά από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρο το πόσες προοπτικές έχει και ότι κάποτε σε κάνει να κολλάς. Είμαι στο 11 της πρώτης. Το βλέπω πολύ αργά!

Fringe: Μόνο στο Bones βλέπω τα trailers, για να δω αν θα είναι αστείο ή αν εξελίσσεται το ρομάντζο. Στις άλλες σειρές δεν θέλω να ξέρω περί τίνος πρόκειται... Νοέμβριο Νοέμβριο. Τι να κάνουμε; Καλύτερα να ξελασκάρουμε και λίγο :) Μου αρέσει η σειρά αλλά όχι τόσο ώστε να μην χαρώ με το break.

Σε όσα δεν απάντησα δεν είναι επειδή δεν έχω τι να πω, μου την είπες κλπ κλπ :Ρ Απλά βαριέμαι και αφού διαφωνούμε δεν έχει κανένα νόημα να ποστάρουμε το ένα σεντόνι κάτω από το άλλο. Όχι ότι το μάζεψα και πολύ βέβαια, ούτε ότι δεν μου αρέσει η συζήτηση(το αντίθετο) αλλά σε κάποια από αυτά απλά θα λέγαμε "είναι έτσι" "όχι είναι αλλιώς" και είναι λίγο παιδιάστικο. Είμαστε και ώριμοι ενήλικες άνθρωποι(εγώ είμαι ώριμοι, εσύ είσαι γέρος :Ρ )

Annie_Hall είπε...

(ώριμη είμαι όχι πολλοί ώριμοι, ούτε ανορθόγραφη!)

CineTV-world είπε...

Προς Annie Vol.1:

1. Αν έχει αγωνία και ο Dexter, ο Jack τι να πει μετά;!;!; Όσο για το "δράμα" της Ντέμπρα... συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να το πάρω καθόλου στα σοβαρά... κοτζάμ γαϊδάρα κάθεται και ψαχουλεύει τις γκομενοδουλειές που είχε πριν 20-30 χρόνια ο νεκρός πατέρας της!!! :/ :/ :/

3. "έστω και στο μυαλό του"... ουσιαστική αλλαγή δεν υπήρξε!!! Πάντως "σπασμωδικές παράτολμες κινήσεις" και "παιδαριώδη λάθη" απ΄την 1η σεζόν νομίζω πως έκανε (έστω και σε μικρότερο βαθμό)... "Έχει αρχίσει να αναπτύσσει συναισθήματα και συμπεριφορές πιο...ανθρώπινες!" Κυρίως ανθρώπινο άγχος έχει αποκτήσει και τον οδηγεί να κάνει τις μλκς... οπότε δε θέλω τέτοια αλλαγή γιατί τον κάνει περισσότερο αντιπαθητικό στα μάτια μου (δε χωνεύω τους τσαπατσούληδες)... :P

Πρέπει να δει πόσο άλλαξε ο Jack απ΄την 1η σεζόν μέχρι την 7η!!! Ήταν ένας κανονικός ευτυχισμένος άνθρωπος και σταδιακά μετατράπηκε σε ανθρώπινη ασπίδα προστασίας-άμυνας-καταστολής που θυσιάζει τους πάντες και τα πάντα (και πρώτα απ'όλα την ίδια του τη ζωή) για το γενικότερο καλό του συνόλου... ένας άνθρωπος που αναγκάζεται να δείχνει σκληρός και να κρύβει τα συναισθήματά του, ένας άνθρωπος που φαινομενικά δείχνει να έχει χάσει την ανθρωπιά του και πως ενεργεί στον αυτόματο, αλλά το συναίσθημα υπάρχει βαθιά μέσα του... Αναγκαστικά γιατί έχει χάσει σχεδόν τους πάντες και τα πάντα... Με την 7η σεζόν άρχισε πάλι σταδιακά να βρίσκει τη "χαμένη" (κρυμμένη στην ουσία) του ανθρωπιά... Jack Bauer για πάντα λέμε!!! :P ;) :/

Α. Από αυτή την άποψη έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αποκλείεται να τον έβαζαν να κάνει μόνο 3 δολοφονίες σε ολόκληρη τη σεζόν!!! Θα πήγαινε ο Homer και θα τους φώναζε: boooooriiiing... ;) Για κάποιο λόγο (βλ. Lundy, Dexter...) θα αλλάξει πατέντα-κώδικα...

Ε. Γιατί στη 2η σεζόν ήξεραν την ταυτότητα του δολοφόνου που κυνηγούσαν; :P "Αν τον πιάσουν ή τον κυνηγήσουν τέλειωσε... Στην τελευταία σαιζόν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.": Αυτό ακριβώς εννοώ... :P ;)

5. Αν η σπουδαία αλλαγή είναι οι χοντρομλκς που κάνει... δε γουστάρω. :P :) :/

6. Δεν έχεις δει 24=Δεν ξέρεις πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Sutherland... Δυστυχώς στον κινηματογράφο δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία (δεν έχει κάνει και τις καλύτερες επιλογές κι αυτός)... Πάντως πίστεψέ με, στο 24 είναι άλλος ηθοποιός από αυτόν που ξέρεις.

CineTV-world είπε...

Προς Annie Vol.2 (:) :/):

The Shield: Μου αρέσει που γράφουμε "Flash Forward:" για να συζητήσουμε για άλλη σειρά!!! :P :) :/ Είσαι στην αρχή ακόμα για να σε συνεπάρει και να φας κόλλημα... Πάντως μέχρι το μοναδικό τελευταίο επεισόδιο εκμεταλλεύεται όσο δεν πάει... όλες τις προοπτικές (δεν μπορείς με τίποτα να φανταστείς αυτά που θα γίνουν)... Για μένα δεν υπάρχει καλύτερη αστυνομική δραματική σειρά. Ο Vic και ο Shane είναι όλα τα λεφτά πάντως (και οι ηθοποιοί, ηθοποιάρες...), τους πάω με χίλια γιατί, αν και είναι το αντίθετο του Serpico... είναι άνθρωποι με όλα τα ελαττώματα και τα προτερήματα που μπορεί να έχει το είδος μας... Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να ταυτιστώ με τίποτα με τον Dexter: Δεν είναι "ανθρώπινος"...

Fringe: Ε τότε... τζάμπα τα βάζω τα βίντεο!!! :P ;) Δεν ξαναβάζω (εκτός κι αν τα βλέπει κανένας άλλος)!!! :S Πάντως δεν έχουν και ουσιαστικά spoilers, απλά για να σου ανοίξουν λίγο περισσότερο την όρεξη είναι... "Μου αρέσει η σειρά αλλά όχι τόσο ώστε να μην χαρώ με το break" Συμφωνώ απόλυτα... άλλωστε δεν είναι ούτε 24 (δεν κάνει ποτέ "breaks" γιατί δεν είναι στο λεξικό του Jack αυτή η λέξη και μισεί τις άγνωστες λέξεις... :P :/ :/), ούτε Lost (διάβασα πως η 6η σεζόν δε θα έχει ούτε μία διακοπή!!! :) )...

ΥΓ1: "Σε όσα δεν απάντησα δεν είναι επειδή δεν έχω τι να πω, μου την είπες κλπ κλπ :Ρ Απλά βαριέμαι και αφού διαφωνούμε δεν έχει κανένα νόημα να ποστάρουμε το ένα σεντόνι κάτω από το άλλο."

Ναι ρε, πλάκα σου έκανα... :)

ΥΓ2: "Όχι ότι το μάζεψα και πολύ βέβαια, ούτε ότι δεν μου αρέσει η συζήτηση(το αντίθετο) αλλά σε κάποια από αυτά απλά θα λέγαμε "είναι έτσι" "όχι είναι αλλιώς" και είναι λίγο παιδιάστικο."

Συμφωνώ... Πάντως προτιμώ τα τηλεοπτικά "σεντόνια" γιατί δεν έχω και κανέναν άλλο να συζητήσω για σειρές... :( :P :)

ΥΓ3: "Είμαστε και ώριμοι ενήλικες άνθρωποι(εγώ είμαι ώριμοι, εσύ είσαι γέρος :Ρ )" & "(ώριμη είμαι όχι πολλοί ώριμοι, ούτε ανορθόγραφη!)"

Μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα;;; :P :)) Ανορθόγραφη δεν είσαι, αλλά σου αρέσει να γράφεις λάθος τη σεζόν... :P :)

ΤΕΛΟΣ ΣΕΝΤΟΝΑΡΑΣ!!! :P ;) :/ :/ :/ :/ :/ :)

CineTV-world είπε...

ΣΚΑΤΑ...!!!

Annie_Hall είπε...

Vol.1:

1. Εμένα μου αρέσουν όλα τα στόρι με τη Ντέμπρα ως τώρα. Το σκηνικό με τη Λα Γκουέρτα ενώ μου άρεσε στην αρχή, με ξενερώνει λίγο τώρα.

3. Υπηρξε. Κοίτα λίγο πιο βαθιά, μην τα θες όλα στο πιάτο! Παιδαριώδη λάθη στην αρχή; Μη λέμε ότι θέλουμε. Από τους πιο "καθαρούς" serial killer. Έχει αρχίσει να νοιάζεται περισσότερο για τους άλλους(τη Ρίτα κυρίως), αγχώνεται, θυμώνει. Έτσι ήταν ο Ντέξτερ; Θυμήσου τη φάση με τον Ντόουκς στον δεύτερο κύκλο... Κύριος ο Ντέξτερ!

"Ήταν ένας κανονικός ευτυχισμένος άνθρωπος και σταδιακά μετατράπηκε σε ανθρώπινη ασπίδα προστασίας-άμυνας-καταστολής που θυσιάζει τους πάντες...μπλα μπλα μπλα"

Κι ο αστυνόμος Μακ Λέιν μια από τα ίδια στα Die Hard! To πιο κλασσικό μοτίβο στον Χολυγουντιανό κινηματογράφο!

Αν δεις το χθεσινό επεισόδιο κι έχεις τις ίδιες απόψεις... Το καλύτερο των δύο τελευταίων σαιζόν στάνταρ!

Vol 2:

The Shield: Φαίνεται ότι είναι διαφορετική σειρά κι οτι ο Μακι δεν θα μείνει ο σκατόμπατσος που είναι ως τώρα. Όταν το ξεκίνησα είχα ξαναδεί την ίδια περίοδο και το Usual Suspects κι είχα δει στον ύπνο μου τον Μακι να σαπίζει στο ξύλο τον Σπέισι για να ομολογήσει! "Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να ταυτιστώ με τίποτα με τον Dexter: Δεν είναι "ανθρώπινος"..."

Αυτός είναι ο λόγος που τον λατρεύω!

ΥΓ2:
"Πάντως προτιμώ τα τηλεοπτικά "σεντόνια" γιατί δεν έχω και κανέναν άλλο να συζητήσω για σειρές..."

Συμφωνώ, αν και θα μπορούσες να γραφτείς στο φόρουμ!

ΥΓ3: Τη σαιζόν τι γράφω έτσι από τα γαλλικά. Είναι ίσως λάθος αλλά μου αρέσει πιο πολύ. Είναι συνειδητό, ιδεολογικό λάθος, δεν μετράει!


Όσο για τα ΣΚΑΤΑ... Χαχαχαχαχαχα! Καλά να πάθεις. Σε χάλασε το Galactica που είχες δει κάτι ψιλά και το έκρινες χωρίς να ψάξεις βαθύτερα! Πάρτα τώρα... Κάρμα το λένε ή στα ελληνικότερα πήγαινες γυρεύοντας!

CineTV-world είπε...

1. Τουλάχιστον συμφωνούμε για τη Λα Γκουέρτα...

3.Α. "Κοίτα λίγο πιο βαθιά" Δεν έχει πιο βαθιά!!! Που να κοιτάξω;!;!; Είναι πολύ ρηχά και βλέπω πεντακάθαρα την άμμο... :P Απ΄την αρχή έκανε λαθάρες... και μόνο που αρχικώς πετούσε σε λάθος σημείο τα πτώματα και τα βρήκαν στη 2η σεζόν αρκεί... Αν ήταν πιο προσεχτικός θα τα είχε προβλέψει όλα και δε θα την πατούσε έτσι ο "καθαρός" serial killer!!! Από καθαρή κωλοφαρδία δεν το έπιασαν τότε... πήγε η μαλάκω και ανατίναξε την καλύβα, αλλιώς... Β. "Έχει αρχίσει να νοιάζεται περισσότερο για τους άλλους(τη Ρίτα κυρίως), αγχώνεται, θυμώνει" Δεν έχεις δει τον Jack θυμωμένο γι'αυτό το λες... :P Πάντως αποκλείεται να νοιάζεται πραγματικά... πιστεύω πως κάποια στιγμή θα βαρεθεί τελείως και θα τα βροντήξει όλα... θα τους παρατήσει για να συνεχίσει ανενόχλητος το έργο του... Γ. "Θυμήσου τη φάση με τον Ντόουκς στον δεύτερο κύκλο... Κύριος ο Ντέξτερ!" Πουσταράκος ο Dexter... :P

4. "Κι ο αστυνόμος Μακ Λέιν μια από τα ίδια στα Die Hard! To πιο κλασσικό μοτίβο στον Χολυγουντιανό κινηματογράφο!"

Ναι, αλλά τελείως επιφανειακά όμως... όπως τελείως επιφανειακός είναι και ο Μακ Λέιν... καμία σχέση με Jack Bauer. Δεν ξέρεις τι έχει περάσει ο Jack γι'αυτό κάνεις τέτοιες συγκρίσεις... Ο Μακ Λέιν μόνο διασκέδαζε και δεν θυσίασε απολύτως τίποτα (συγκριτικά πάντα)... Άσε που δεν έχει αλλάξει καθόλου σαν χαρακτήρας... Το 24 δεν έχει μονοδιάστατο πρωταγωνιστή, αλλά έναν ζωντανό χαρακτήρα με όλο το συναισθηματικό φάσμα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος σαν τον Jack Bauer και μην ξανακάνεις τέτοιες επιφανειακές συγκρίσεις κακομοίρα μου... :P :/ :) Στον παγκόσμιο κινηματογράφο δε θα βρεις τραγικότερο ήρωα (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης "ήρωας", όχι με την έννοια του πρωταγωνιστή) και δεν υπερβάλλω καθόλου. Μακ Λέιν, Bond, Bourne (και οποιοσδήποτε άλλος)... όλοι τους τελείως μονοδιάστατοι μπροστά στον Jack.

5. "Αν δεις το χθεσινό επεισόδιο κι έχεις τις ίδιες απόψεις... Το καλύτερο των δύο τελευταίων σαιζόν στάνταρ!"

Το είδα χθες το βράδυ, αλλά θα περιμένεις μέχρι Παρασκευή-Σάββατο (έχω να γράψω πολλά... και καλά και κακά)... υπομονή. :P :)

Ε. Σ'αυτό περίμενα απάντηση πάντως (στο "Αυτό ακριβώς εννοώ")...

The Shield: "Φαίνεται ότι είναι διαφορετική σειρά κι οτι ο Μακι δεν θα μείνει ο σκατόμπατσος που είναι ως τώρα."

Έχεις απόλυτο δίκιο: Είναι τελείως διαφορετική αστυνομική δραματική σειρά από τα συνηθισμένα... και όντως, ο Vic δεν θα μείνει ο σκατόμπατσος που είναι ως τώρα, θα γίνει ακόμα χειρότερος!!! Κι αυτό είναι το γαμάτο!!! Αν γινόταν ο καλός μπάτσος δε θα ήταν στις 10 αγαπημένες μου σειρές... Κωλόμπατσος μέχρι το τέλος και το παράξενο είναι πως τον συμπάθησα πάρα πολύ αυτόν το χαρακτήρα (όπως και τον Shane)!!!

"Αυτός είναι ο λόγος που τον λατρεύω!" Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω στο συγκεκριμένο θέμα...

ΥΓ2: Δεν ξαναγράφω σε forum που να χαλάσει ο κόσμος!!! Έχω κακές αναμνήσεις απ΄το Cinemag και δεν... Άσε που έχω βαρεθεί τους τσακωμούς... Για αυτό έκανα το blog για να μιλάω με λίγους και καλούς... :)

ΥΓ3: Δεν είπα πως είναι ασυνείδητο λάθος...

"Όσο για τα ΣΚΑΤΑ...μπλα μπλα μπλα" :P

Ναι, με χάλασε και η θρησκευτική προπαγάνδα του Galactica (με τα αγγελάκια του... μη λέμε πάλι τα ίδια!!! Στο τέλος και ο άλλος ο μλκς άγγελος ήταν!!! Πάντως δεν είπα ποτέ πως δεν είναι καλή σειρά, πως δεν είναι για μένα είπα...) και τώρα με ψιλοχαλάει και στο FF... Ήθελα να ελπίζω πως θα έχει να κάνει με κάποιο πείραμα, ίσως απ΄το μέλλον (κάτι σαν το 4400)... αλλά μάλλον όχι. Δε χαλιέμαι όμως γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει μέχρι τώρα...

Annie_Hall είπε...

Νομίζω πως το χθεσινό επεισόδιο είναι η απάντηση σε όλα αυτά για τα οποία γκρινιάζεις! Άριστο σε όλα τα επίπεδα. Από τον ενθουσιασμό μου ήθελα να κάνω ποστ(δεν το έχω κάνει ποτέ για ένα επεισόδιο, αλλά αφού τα λέμε κι εδώ, βγήκε και το Galactica: The Plan!). Ρε για όσα κακά θα βρεις άδικο θα έχεις. Από τώρα στο λέω: διαφωνώ!

Τον καημένο τον Jack τον παρεξήγησα ε; Του σκότωσαν γυναίκα, παιδιά, τον πρόδωσαν αυτοί για τους οποίους δούλευε και τέτοια; Δεν λέω ότι είναι επιφανειακό, για να λες ότι δεν είναι θα ξέρεις. Όμως τα πέρασε και ο Σιγκάλ και ο Βαν Νταμ αυτά. Μπορεί να συναγωνιστεί την αγέρωχη κοτσίδα ή το σπαγγάτο επιπέδου Ολυμπιακών ο Jack; Εδώ ολόκληρος Statham δεν ξεπέρασε τα μεγαθήρια, ο Bauer θα το κάνει; :Ρ (τα παραπάνω τα λέω απολύτως σοβαρά, μην παρεξηγηθώ κιόλας!)

CineTV-world είπε...

1. Εν μέρει είναι απάντηση (αν και όχι και η καλύτερη που θα μπορούσε να δώσει σαν σύνολο), αλλά εμείς εδώ συζητάμε για όλα τα προηγούμενα και δεν αναιρεί τίποτα από αυτά το νέο επεισόδιο (άλλο αν τα αλλάζει λίγο)...

2. "Άριστο σε όλα τα επίπεδα" Καλά, τραγούδα μέχρι Παρασκευή... :P :)

3. "Από τον ενθουσιασμό μου ήθελα να κάνω ποστ" :)) "Ρε για όσα κακά θα βρεις άδικο θα έχεις. Από τώρα στο λέω: διαφωνώ!"

Και με τα 24;;; :P

4. "τα παραπάνω τα λέω απολύτως σοβαρά, μην παρεξηγηθώ κιόλας!"

Σοβαρά τα λες;!;!; :/ :/ :/

Annie_Hall είπε...

"Και με τα 24;"

Ποια 24?

"Σοβαρά τα λες;!"

Ε τι στην πλάκα; Ξέρεις πόσες γενιές μεγάλωσε το μαλλί του Σιγκάλ;

CineTV-world είπε...

1. "Ρε για όσα κακά θα βρεις άδικο θα έχεις"... :P

2. Αααα... είπα και γω!!! ;) :P :)

Annie_Hall είπε...

Nαι και για τα 24!!! Από τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς ήταν, αλλά αν ο άνθρωπος θέλει να βρει στραβά θα βρει με το ζόρι!

CineTV-world είπε...

1. "Από τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς ήταν"

Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ήταν τέλειο... Ποτέ δεν είχε τέλειο επεισόδιο, μόνο το τελευταίο της 1ης σεζόν ήταν κοντά στο τέλειο. :)

2. "αλλά αν ο άνθρωπος θέλει να βρει στραβά θα βρει με το ζόρι!"

Καθόλου με το ζόρι!!! Λογικότατα είναι όλα τα στραβά και τα έχει όλα (απλά αυτή τη φορά είχε περισσότερα καλά από άλλες φορές). :P

lt.aldo raine είπε...

jack min skouksis...leo na arxiso kapote to bsg...fenete arketa endiaferon...tora pou den tha xei kai lost.

Annie_Hall είπε...

Aldo άστον να σκούζει! Ξεκίνα BSG χθες... Και μετά να μας πεις ποια σειρά είναι καλύτερη :)

CineTV-world είπε...

Προς Brad:

Γιατί να σκούξω ρε;!;!; Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει και δεν μου πέφτει λόγος... Άσε που θέλω κιόλας να το δεις για να μου πεις αν μπορεί να φτάσει έστω και στο μικρό δαχτυλάκι του Lost... ;)

Προς Annie:

Αυτό μπορεί να στο πει από τώρα... :P

lt.aldo raine είπε...

maria imin...min malonete:}

Γιατί να σκούξω ρε;!;!; Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει και δεν μου πέφτει λόγος

plaka ekana kale...alla ksero pos apo mesa sou skouzis.


po re gamoto..ida pos o protos kiklos exi 13 episodia kai xarika...ala i ali exoun apo 20.

CineTV-world είπε...

1. Δεν μαλώνουμε, απλά διαφωνούμε.

2. Αφού θέλω πραγματικά να το δει κάποιος που βλέπει Lost και να μου πει εντυπώσεις...

Annie_Hall είπε...

Ξέρεις με ποια σειρά να τα δεις;

lt.aldo raine είπε...

""Ξέρεις με ποια σειρά να τα δεις;""

se mena paei auto?? an ne...ti ennoeis??

Annie_Hall είπε...

Εννοώ να μην ξεχάσεις το miniseries, και την ταινία και τα webisodes ανάμεσα στους κύκλους! Do it right :)

lt.aldo raine είπε...

τι είναι όλα αυτά καλε???

""miniseries, και την ταινία και τα webisodes"""

αυτά έχουν άμεση σχέση με το όλο story??

CineTV-world είπε...

"τι είναι όλα αυτά καλε???"

:)) :P

"αυτά έχουν άμεση σχέση με το όλο story??"

Λογικά για σου το λέει...

Annie_Hall είπε...

Ναι ναι! Εγώ δεν ειχα δει miniseries, βάζω το πρώτο επεισόδιο, όλα έχουν γίνει πουτάνα και ο τύπος λέει: previously on Battlestar Galactica.

Η ταινία είναι επίσης πολύ σημαντική ανάμεσα σε τρίτο και τέταρτο κύκλο! Τα wedisodes συνήθως είναι δίλεπτα επεισοδιάκια από την αντίσταση ή από το παρελθόν. Μικρό το κακό αν δεν τα δεις. Και όταν το τελειώσεις βλέπεις και το The Plan που βγήκε πριν δυο μέρες!

CineTV-world είπε...

ΜΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ DESMOND, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;; :))

lt.aldo raine είπε...

της πουτάνας το μπέρδεμα θα γίνει:}

πριν αρχίσω θα σε ζητήσω διαφωτίσει:}

θέλω lost επείγοντος!!!

CineTV-world είπε...

"θέλω lost επείγοντος!!!"

Και γω ρε Brad (απ΄τα λίγα πράγματα που συμφωνούμε απόλυτα)!!! Θα είναι τελείως γαμηστερή η τελευταία (:( ) σεζόν!!! Της πουτάνας το κ@γκ€λ0 λέμε...

lt.aldo raine είπε...

trela leme....

""Της πουτάνας το κ@γκ€λ0 ""

me aresi pou grafis kanonika to poutana kai vazis malakioules sto kagelo:{}

CineTV-world είπε...

Γιατί σε ποια λέξη θα έπρεπε να τις βάλω;!;!; :P

Δημοσίευση σχολίου