True Blood-Season Finale Trailer



Σε λίγες ώρες θα προβληθεί στην Αμερική το 12ο και τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν κι ελπίζω αύριο να ακούσω εντυπώσεις...

46 σχόλια:

academy είπε...

Προσκυνάμε!Ο δεύτερος κύκλος ήταν σκάλες ανώτερος απο τον πρώτο.Κρίμα που τελειώνει σήμερα....

CineTV-world είπε...

Συμφωνώ πως ήταν πολύ καλύτερος, αλλά και ο πρώτος καλός ήταν.

Annie_Hall είπε...

Καλός ο πρώτος αλλά συγκριτικά με το δεύτερο ήταν σαν άλλη σειρά! Πως θα αντέξουμε μέχρι τον Ιούνιο;;; Ελπίζω να τη σκοτώσουν τη βλαμμένη τη Μαίρυ Αν!

academy είπε...

Λατρεύω τη Μαίρυ Αν!!Είναι μια θεά.Θα το δώ σήμερα το βράδυ και θα γράψω εντυπώσεις.

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

1. "Καλός ο πρώτος αλλά συγκριτικά με το δεύτερο ήταν σαν άλλη σειρά!"

Γιατί έχω την εντύπωση πως και οι τρεις λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα με διαφορετική διατύπωση;;; :P

2. "Πως θα αντέξουμε μέχρι τον Ιούνιο;;;"

Το πιο εύκολο...!!! Έχω τόσες σειρές να δω... σειρές που μου αρέσουν περισσότερο (καλά, όχι κι όλες)... Με βάση την ημερομηνία προβολής τους:

1. Fringe Season 2 (17/9)
2. Heroes season 4 (21/9)
3. Flash Forward (24/9)
4. Dexter season 4 (27/9)
5. Simpsons season 21 (27/9)
6. South Park season 13 (7/10)
7. Nip/Tuck season 6 (14/10)
8. V (3/11)
9. 24 season 8 (17/1 2010)
10. Human Target (17/1)
11. Lost season 6 (Αρχές 2010)
12. Breaking Bad season 3 (Άνοιξη 2010)
13. Day One (2010)

CineTV-world είπε...

Προς Academy:

Μέχρι να το δείτε όλοι έχω να πω τα εξής:

1. Ο Sam είναι ο πιο γαμάτος απ'όλους.

2. Μόνο η τελευταία σκηνή δε μου άρεσε.

Annie_Hall είπε...

Ναι ο Σαμ τα έσπασε για άλλη μια φορά. Μπορούσε να είναι και καλύτερο το τέλος. Αλλά μη τα θέλουμε και όλα. Η τελευταία σκηνή ήταν αυτό που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τον Ιούνιο, θα μπορούσε και να λείπει.

Από σειρές κι εγώ τα άπειρα έχω. Και τα έχουν βάλει και όλα Πέμπτη:

1. Fringe(βέβαια έχω ακόμη μερικά επεισόδια από τον πρώτο, με βλέπω να κάνω μαραθώνιο την Τετάρτη!)
2. Bones
3. Psych
4. How I met your mother
5. Criminal Minds
6. Flash Forward
7. CSI
8. Californication
9. Dexter
10. V
11. Caprica(αν δεν είναι μούφα)
12. Hung(όσα επεισόδια έχει ακόμη)
13. Nip/Tuck

Ευτυχώς το Vampire Diaries ήταν βλακεία και δεν έχω και αυτό. Θα δω κανένα δυο ακόμη μήπως και γίνει κανένα θαύμα! Και βλέπω και το Shield παράλληλα και έχω και το Jericho στην αναμονή.

CineTV-world είπε...

Της πλάκας αγωνία είναι αυτό για μένα... όντως θα μπορούσε να λείπει και θα ήταν καλύτερα αν έλειπε, αλλά τέλος πάντων.

1. Με την τελευταία σκηνή θα πάθεις πλάκα... Μπορεί να υπερβάλλω και λίγο, αλλά είναι όντως πολύ γαμάτη.

8. Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο... καλό ήταν, αλλά προτιμώ Hung.

12. Μα τέλειωσε κι αυτό χθες και ήταν γαμάτο.

ΥΓ: Πότε άρχισες το The Shield;;; Πάντως μου αρέσει που μου είπες 1-2 φορές πως δεν βλέπω τίποτα και τελικά και συ 13 σειρές έγραψες...!!! :/ :P

Annie_Hall είπε...

1. Έχω δει 13 επεισόδια. Ακόμη δεν έχω πάθει πλάκα, αφελές μου φαίνεται αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει βελτιωθεί αισθητά. Μακάρι να είναι όπως τα λες.

8. To Hung είναι για παιδιά μπροστά στο Californication.

12. Έχω μείνει πίσω δυο-τρία επεισόδια σε αυτό.

Υ.Γ.: Άσε το πρώτο επεισόδιο μόνο έχω δει. Ναι μωρέ πάνω κάτω νομίζω είναι και αδύνατο να δεις παραπάνω. Απλά εγώ έχω και κάτι χαζές σειρές που τις χαζεύω που και που τύπου My name is Earl(καλά έχει πολύ πλάκα αλλά δεν κολλάς κιόλας), IT Crowd και κάτι Simpsons, SouthPark, τα υπόλοιπα CSI, Μονκ βλέπω κανένα επεισόδιο άμα τύχει, ή μαζεμένα κανένα ΣΚ.

Και τώρα θυμήθηκα ότι έχω και την πρώτη σαιζόν του Lie To Me να δω, γιατί αυτό το μήνα αρχίζει η δεύτερη. Μάλλον θα το καθυστερήσω λίγο αυτό...

CineTV-world είπε...

1. Όσο περνάν τα επεισόδια βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

8. Μου φάνηκε ρομαντικό και η κεντρική του ιδέα δεν είναι και τόσο πρωτότυπη... είναι ένας μλκς συγγραφέας που τον χωρίζει η εδώ και χρόνια σχέση του και για να την ξεχάσει ή για να την κάνει να ζηλέψει και να αυτοεπιβεβαιωθεί... πηδάει όποια γκόμενα βρίσκει μπροστά του... Καλό αλλά σαν παιδί που είμαι και γω... προτιμώ το ωριμότερο και περιπλοκότερο Hung. :P ;)

ΥΓ: Πως σου φάνηκε το πρώτο;;; Πάντως φέτος θα είναι η δυσκολότερη τηλεοπτική χρονιά για μένα. Μέχρι πέρυσι έβλεπα καμιά 10αριά σειρές, αλλά δεν ήταν οι περισσότερες την ίδια εποχή... άντε να έβλεπα 5-6 επεισόδια τη βδομάδα και όχι ολόκληρη τη σεζόν... φέτος, κάτι μου λέει πως αν μου αρέσουν και οι 4 καινούριες... δε θα τις προλαβαίνω... ή θα κοιμάμαι ακόμα λιγότερο (μάλλον το 2ο).

Annie_Hall είπε...

8. To τέλειο στο Californication είναι το πόσο ανώριμο και κάφρικο είναι. Ο Μουντ δεν την παλεύει μία και είναι τέλειος!

Υ.Γ.: Δεν τρελάθηκα αλλά θα το συνεχίσω γιατί για να λένε τόσοι άνθρωποι ότι είναι καλό... Μπορεί μετά να μου αρέσει. Μου τη σπάνε οι μπάτσοι και η νοοτροπία που φαίνεται να έχουν αλλά φαντάζομαι ότι μετά θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες. Έχει προοπτικές πάντως

CineTV-world είπε...

8. Άρα αυτό είναι για παιδιά... ;) :P

ΥΓ: Καλά ρε Annie, δεν είπαμε να τρελαθείς απ΄το πρώτο επεισόδιο...!!! Προσωπικά δε θυμάμαι ποτέ να έχω τρελαθεί με τα πρώτα επεισόδια καμιάς καινούριας σειράς... Όλες οι σειρές που αξίζουν απαιτούν επένδυση χρόνου για να ανταποδώσουν... Δε σε ρώτησα αν ξετρελάθηκες, αλλά πως σου φάνηκε... Έτσι όπως απάντησες είναι σα να μη σου άρεσε καθόλου!!! Ούτε καν το τέλος!!! Και γω δεν είμαι μπατσόφιλος, αλλά η συγκεκριμένη σειρά έχει απίστευτο ενδιαφέρον γιατί σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα απ΄τη σκοπιά ενός βρωμόμπατσου... μάλλον όχι "ενός βρωμόμπατσου", αλλά ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΟΥ... του Vic Mackey... και το περίεργο είναι πως όσο περνάνε το επεισόδια τόσο πιάνεις τον εαυτό σου να συμπάσχει μαζί του!!! Βέβαια σε αυτό βοηθά και το γεγονός πως δεν είναι τελείως ανήθικος κι αναίσθητος δολοφόνος... :/ Η σειρά παρουσιάζει τη νοοτροπία του βρωμόμπατσου χωρίς να την αποδοκιμάζει, αλλά χωρίς και να την επιδοκιμάζει. απλά μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε παρατηρητές των δύσκολων καταστάσεων με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά, των τρόπων που επιλέγει ο καθένας για να ανταπεξέλθει των καταστάσεων αυτών και των αποτελεσμάτων απ΄τις επιλογές αυτές...

"φαντάζομαι ότι μετά θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες"

Να είσαι 1000% σίγουρη γι'αυτό.

CineTV-world είπε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:

Με αφορμή 2 μηνύματα του Academy που έτυχε να δω σε παλιότερες αναρτήσεις, θα παρακαλούσα από δω και πέρα όποιος γράφει σε αναρτήσεις προηγούμενων σελίδων... να με ενημερώνει στην εκάστοτε πρώτη ανάρτηση γιατί διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη διαβάσω ποτέ το μήνυμα και να μην απαντήσω... :)

Annie_Hall είπε...

Ναι ρε, θα το βάλω λίγο στην αναμονή και θα το συνεχίσω. Αφού το άρχισα θα δω μια δυο σαιζόν και μόνο τότε θα το σταματήσω αν δεν μου αρέσει.

Μπορείς να βάλεις να σου έρχεται ειδοποίηση στο mail για κάθε νέο σχόλιο και να μη μας ταλαιπωρείς :) Άσε που βάζει και λινκ και δεν θα ψάχνεις το ποστ. Τώρα που το θυμήθηκα πριν άπειρο καιρό είχα αφήσει σχόλιο στο ποστ για το Fight Club(χεχε).

CineTV-world είπε...

1. Καλά... άμα δεις 2 σεζόν και δε θα θες να δεις και 3η (και 4η και 5η και 6η και 7η) να μου τρυπήσεις τη μύτη. Θα είσαι μοναδική περίπτωση στον κόσμο...

2. Ναι, αν βάλω ειδοποίηση στο mail θα τα βλέπω αμέσως!!! :/ :/ :/ Πολύ σπάνια κοιτάω τα mail... είναι κάτι που δεν χρησιμοποιώ ποτέ (η σχεδόν ποτέ). Προτιμώ άλλους τρόπους επικοινωνίας... και στην τελική δεν είναι καθόλου δύσκολο να γράψεις: απάντησα στην τάδε ανάρτηση...!!!

3. Εντάξει, απάντησα και δεν πέρασε ούτε 1 μήνας... ;) :/

Annie_Hall είπε...

Φτιάξε ένα mail μόνο για το blog και μπαίνε ρε παιδί μου μια φορά τη μέρα. Αλλά όχι μη κουραστεί, να κουράσει εμάς! Θα πηγαίνω να αφήνω σχόλια σε αρχαία ποστ και θα σε στέλνω να ψάχνεις(και θα τσακίζεσαι φαντάζομαι :Ρ).

Απλά η ειδοποίηση βοηθάει για άκυρα σχόλια σε ξεχασμένα ποστ. Να δεις όταν μας είχε κάνει ντου η κινέζα στις κόρες και μπαίνω αμέριμνη και βλέπω 50 εισερχόμενα και όλα σχόλια!!!

CineTV-world είπε...

1. Σιγά την κούραση ρε Annie!!! :/

2. Ναι, θα τσακίζομαι...!!! Στο Fight Club απάντησα...

3. Η δικιά μου η Κινέζα σας είχε κάνει ντου;;; Αλήθεια ξέρεις αν μπορώ να τη σβήσω απ'τα μέλη;;;

Annie_Hall είπε...

2. Nαι το είδα. Ευχαριστώ κιόλας :)

3. Νομίζω ναι. Δεν ξέρω αν μπορείς να σβήσεις τα μέλη αλλά εφόσον έριξε μόνο μια φορά καταιγίδα σχολίων δεν σε νοιάζει. Εγώ νομίζω δεν τα έσβησα καν από το δικό μας :)

CineTV-world είπε...

2. Ένας στριμμένος δε θέλει να ακούει ευχαριστώ... :P :/

3. Το σχόλια εκείνο το έσβησα μόνο και μόνο επειδή ήταν διαφημιστικές υπερ-μαλακίες...

ΥΓ: "Θα σας στέλνουμε email σε αυτή τη διεύθυνση όταν κάποιο μη-μέλος αφήνει σχόλιο στο ιστολόγιό σας. Αφήστε το κενό αν δε θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email" Αποκλειστικά για μη-μέλη είναι;;; Τι να το κάνω τότε;!;!; :/ :(

Annie_Hall είπε...

ΥΓ: Εμένα μου έρχεται για όλους. Στο blogger στις ρυθμίσεις, σχόλια κάτω κάτω είσαι; εκεί που λέει "Μπορείτε να πληκτρολογήσετε έως και δέκα διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχωρισμένες με κόμματα. Θα σας στέλνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτές τις διευθύνσεις όποτε κάποιος αφήνει ένα σχόλιο στο ιστολόγιό σας." ;

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Εγώ πάλι δεν έχω δει καθόλου αλλά πολύ θα ήθελα!

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

ΥΓ: Εντάξει, το βρήκα... ήταν πιο πάνω αυτό που έλεγα εγώ... Το είχα δει και προηγουμένως, αλλά με μπέρδεψε το "Θα σας στέλνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτές τις διευθύνσεις"... "σ'αυτές" εννοεί προφανώς...

Προς Γιώτα:

Είναι πολύ καλή σειρά, ειδικά για καλοκαίρι είναι ότι πρέπει...

academy είπε...

Δεν με ενθουσίασε το φινάλε λίγο απότομο...κρίμα για την Mary Anne....Αστειέυομαι...

geok.24 είπε...

ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η MARY ANN ΩΣ ΚΑΚΙΑ?? ΠΑΝΤΩΣ Η QUEEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ 3ο ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ!!

academy είπε...

Η Mary ann ήταν ο ρόλος που απογείωσε την δεύτερη σαιζόν!!!!!!Τι φινάλε που είχε η καημένη!!!Η queen συμφωνώ super αδιάφορη.Και η ηθοποιός είναι αδιάφορη.

CineTV-world είπε...

Προς Academy:

1. "Δεν με ενθουσίασε το φινάλε λίγο απότομο..."

Και μένα δεν με ενθουσίασε, αλλά με εξαίρεση την τελευταία σκηνή... μου άρεσε αρκετά.

2. "Η Mary ann ήταν ο ρόλος που απογείωσε την δεύτερη σαιζόν!!!!!!"

Δε θα το έλεγα αυτό... γενικά σαν σύνολο ήταν καλύτερη.

3. "Η queen συμφωνώ super αδιάφορη.Και η ηθοποιός είναι αδιάφορη."

Ε όχι ρε academy... τώρα είσαι άδικος!!! Η Evan Rachel Wood πιστεύω πως είναι απ΄τις καλές νέες ηθοποιούς... Σε όσες ταινίες την έχω δει ήταν από αξιοπρεπέστατη έως πολύ καλή... π.χ. The Wrestler και Thirteen... :)

CineTV-world είπε...

Προς Geo:

1. "ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η MARY ANN ΩΣ ΚΑΚΙΑ??"

Όχι... και μένα μου άρεσε, αλλά κατάντησε λίγο κουραστική προς το τέλος...

2. "ΠΑΝΤΩΣ Η QUEEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ 3ο ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΟΛΟ"

Και γω το ελπίζω και λογικά θα έχει... ;)

3. "ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ!!"

Ήταν πολύ βεβιασμένο όμως ρε Geo... θα προτιμούσα να έδειχνε π.χ. τον Eric να τον απαγάγει (ή και κάποιον τελείως άγνωστο) παρά αυτό το και καλά αγωνιώδες φινάλε...

Annie_Hall είπε...

Η Μary Ann είναι απίστευτη και ηθοποιάρα. Απόλυτα bitch, ψιλοχαμένη στην κοσμάρα της...πειστικότατη. Γι' αυτό το χάρηκα και στο τέλος!

CineTV-world είπε...

Μα φυσικά και είναι καλή ηθοποιός... το 2002 είχε παίξει στη 2η σεζόν του 24 και το 2008 στην 4η του Lost... ;) :P

ΥΓ: βέβαια έχει παίξει και στα BSG και Prison Break, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... ;) :P

Annie_Hall είπε...

Να ρωτήσω κάτι σε 24 και lost ήταν κι εκεί σκύλα και αχώνευτη όπως σε True Blood και BSG(καλά εκεί η σκυλοσύνη πέρασε σε μη ανθρώπινα επίπεδα, την έβριζα από την τηλεόραση σαν κάτι γιαγιάδες!);

Επίσης τέλειωσα το Fringe. Πολύ καλή η τελευταία σκηνή όντως(βέβαια έχουμε δει καλύτερες αλλά δεν λέω που γιατί θα φωνάζεις!). Αν δεν το καταντήσουν αηδία με υπερβολές, μέσα έξω στα σύμπαντα και άλλα τέτοια διασκεδαστικά θα είναι γαμάτο. Γιατί όμως ρε γαμώτο νιώθω να το βαραίνει ακόμη η σκιά των x-files; Δεν θα την ξεπεράσουμε ποτέ αυτή τη σειρά...

CineTV-world είπε...

1. Όχι... είχε πολύ μικρότερους-δεύτερους ρόλους (ειδικά στο Lost) και δεν ήταν "κακιά"...

"την έβριζα από την τηλεόραση σαν κάτι γιαγιάδες!"

:)) :P

2.α. Η τελευταία και μόνο σκηνή αφήνει όλες τις υποσχέσεις για μία πολύ καλύτερη 2η σεζόν... αλλά και η αποκάλυψη για τον Peter δεν ήταν συγκλονιστική;;;

β. Εμένα οι υπερβολές δε με πειράζουν, αρκεί να μην είναι (τελείως) παιδικές...

γ. "βέβαια έχουμε δει καλύτερες αλλά δεν λέω που γιατί θα φωνάζεις!"

Δεν καταλαβαίνω ποια σειρά εννοείς... αφού δεν έχεις δει Lost...!!! :P ;)

δ. "Γιατί όμως ρε γαμώτο νιώθω να το βαραίνει ακόμη η σκιά των x-files; Δεν θα την ξεπεράσουμε ποτέ αυτή τη σειρά..."

Γιατί όντως το βαραίνει... και οποιαδήποτε παρόμοια σειρά θα είναι πάντα υπό τη σκιά των ανεπανάληπτων κι αξεπέραστων Φακέλων...

geok.24 είπε...

"Ήταν πολύ βεβιασμένο όμως ρε Geo... θα προτιμούσα να έδειχνε π.χ. τον Eric να τον απαγάγει (ή και κάποιον τελείως άγνωστο) παρά αυτό το και καλά αγωνιώδες φινάλε..."
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΙΚ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ (UNCREDITED) :Ρ!! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΡΙΚ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΟΥΚΙ (ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ), ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΤΑΝ Ο ΓΚΟΝΤΡΙΚ ΚΑΙ Ο ΕΡΙΚ)!!

geok.24 είπε...

"Η Mary ann ήταν ο ρόλος που απογείωσε την δεύτερη σαιζόν!!!!!!Τι φινάλε που είχε η καημένη!!!Η queen συμφωνώ super αδιάφορη.Και η ηθοποιός είναι αδιάφορη."
ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ MARY ANN ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ), ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Ο 3ος ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑRY ANN Ή ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ROLO THΣ QUEEN ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚ!!

CineTV-world είπε...

Προς Geo:

1. Μα η Βασίλισσα δεν διέταξε τον Eric να Kill Bill;;;

2. Καλά με τον Godric έκανε καραμπαμ...

3. Ναι, η ιστορία με την εκκλησία έκλεισε κάπως απότομα, αλλά μάλλον ήθελαν να επικεντρωθούν περισσότερο στη Mary Ann...

4. Συμφωνώ... και γω θέλω να αναβαθμίσουν το ρόλο της Βασιλοβαμπιροσκύλας.

5. Αφού συμφωνείς με την άποψη μου... άρα συμφωνείς και με μένα... έτσι δεν είναι;;; :/ :/ :/

geok.24 είπε...

1. ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ (ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΙΛ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ??), Ο ΕΡΙΚ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ (ΕΙΔΑ ΞΑΝΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ) ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙ ΑΛΥΣΙΔΑ (ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ SPOILERS?)
2. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, NOMIZA OTI HMOYN AΠΛA KAKOΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΜΟΥ :))
3. Ή ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΑ ΣΤΟ 3ο ΚΥΚΛΟ...
4. ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΤΟ 3ο ΚΥΚΛΟ (ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΙΟΥΝΙΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ??)
5. ΑΣΦΑΛΩΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ Η MARY ANN)

CineTV-world είπε...

1.α. Μην έχεις τέτοιες απορίες ρε Geo... :P
β. Μπορεί να έβαλε κάποιον απ΄τους ανθρώπους του για να απαγάγουν τον Bill... γ. Όχι, δεν είπες πως είναι Spoilers!!! :S :/ :P

3. Καθόλου απίθανο...

4. Είχα ξεχάσει πως είσαι στον τιμημένο!!! :/ :P ;) Πάντως δε βιάζομαι καθόλου για την 3η σεζόν (ναι Ιούνιο)... όπως είπα και πιο πάνω... έχω 13 ολόκληρες σειρές να βλέπω... ;)

5. Και μένα δεν με κούρασε ιδιαίτερα, αλλά καιρός ήταν να την καθαρίσουν...

geok.24 είπε...

1.β. ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΙΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ...
4. ΤΟ FLLASH FOWARD ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ FRINGE (ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ DOLLHOUSE)

CineTV-world είπε...

1.β. Αν τον ξένο τον έχει βάλει ο Έρικ, δεν έχει και μεγάλη διαφορά...

4.α. Αλήθεια το FF το ήξερες ή ενημερώθηκες απ΄το super CineTV;;; :/ :/ :/ β. Πάντως σήμερα αρχίζει (στην Αμερική πάντα) η 2η σεζόν του Fringe κι έχω απορία (όχι και μεγάλη όμως) για το αν η συνέχεια θα είναι αντάξια του τέλους της 1ης σεζόν...

ΥΓ: Μόλις θυμήθηκα πως είδα διαφήμιση στο STAR για το Fringe!!!

geok.24 είπε...

1.β. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΡΙΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ)
4.α. TO FF TO ENHMEΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ TV.COM Ή ΤΟ PULP ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ (ΓΙΑ ΤΟ HUNG ΜΟΝΟ TO ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΔΩ)
Υ.Γ.: ΤΟ STAR ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ FRINGE, TO ANT1 TRUE BLOOD ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΕΤΟΣ!!

CineTV-world είπε...

1. Τέλος πάντων... :P

4.α. Θυμάσαι όταν σε είχα ρωτήσει αν γράφεις στο TV.com; Στο forum εννοούσα (απλά ήθελα να το διευκρινίσω)... Το Pulp ποιο είναι;;; :/

ΥΓ: Για TB δεν ήξερα, αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να ξαναδώ τα επεισόδια...

geok.24 είπε...

4.α. ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!! ΤΟ PULP.GR ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΣΕΙΡΕΣ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, ΚΟΜΙΚΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!

CineTV-world είπε...

4.α. Το ξέρω, γι'αυτό ήθελα να το διευκρινίσω εδώ και μέρες, αλλά το ξεχνούσα... Α ναι ρε, το Pulp... μου το είχες ξαναδείξει αλλά το ξέχασα!!! :) Πολύ καλό φαίνεται...

Annie_Hall είπε...

1. "ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΡΙΚ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΟΥΚΙ"

Παρακαλώ αυτό να παρθεί πίσω. Ευχαριστώ!

2. "ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ"
Νομίζω δεν έχει κλείσει αυτή η ιστορία. Κάτι τέτοιο είπε ο θεούλης σε συνέντευξη.

3. "Καλά με τον Godric έκανε καραμπαμ"
Κι εσύ; Αφού ο Godric είχε απίστευτη αύρα(ποιος μπορεί να αντισταθεί;) και ήταν και ο maker του που αντίθετα με τη Λορένα ήταν πολύ καλός!

4. Για το Flash Forward έχει βγει preair αλλά με άθλια ποιότητα.

5. Για το Fringe τώρα, ναι για τον peter έπαθα ένα ψιλοσόκ. Έχει πολύ ψωμί αλλά και άπειρες πιθανότητες να το χαλάσουν. Είναι το είδος της σειράς τέτοιο.

CineTV-world είπε...

1. Αυτό σαν ευγενικό... τελεσίγραφο ακούγεται Geo... :/ :)

3. Φτηνές δικαιολογίες... Η αλήθεια είναι πως ο Eric τον κοιτούσε σαν καμιά ξελιγωμένη... :/ :/ :P
"ποιος μπορεί να αντισταθεί;"

Εγώ και μάλιστα πάρα πολύ άνετα, χωρίς να το προσπαθήσω καν... :P ;)

4. Δεν αξίζει τότε... Πάντως στην ειδική προβολή του στο Los Angeles έγινε Ο χαμός και όλοι βγήκαν κατενθουσιασμένοι απ΄την αίθουσα...

5. Συμφωνώ.

Annie_Hall είπε...

3. Καλά αν τον συναντούσες κανονικά κι έκανε εκείνο το περίεργο που κάνουν με τα μάτια θα σου'λεγα. Επίσης είναι πολύ επιβλητικός. Και μη λες τον Έρικ ξελιγωμένη, πληγώνομαι(αλλά εγώ φταίω που σου είπα τι θέλει να πει ο ποιητής με τα βαμπίρια).

CineTV-world είπε...

3. Άσε μας ρε Annie που θα μου έλεγες εσύ!!! :P

"Και μη λες τον Έρικ ξελιγωμένη, πληγώνομαι"

:)) ;)

"αλλά εγώ φταίω που σου είπα τι θέλει να πει ο ποιητής με τα βαμπίρια"

Ε βέβαια φταις εσύ... αυτό έλειπε να φταίω εγώ... το αθώο παιδάκι!!! :/ :P

Δημοσίευση σχολίου