Κυνόδοντας (Dogtooth) -Trailer


Πάντως το trailer επιβεβαιώνει πλήρως τις κριτικές...

ΥΓ: Δείτε κι ένα προκλητικό teaser εδώ.

19 σχόλια:

academy είπε...

Το teaser απίστευτο!Η διόρθωση έγινε πάντως να ξέρεις.Τι να κάνω?Τρέχω να τα προλάβω όλα και καμμια φορά το χέρι γράφει άλλα απο αυτά που σκέφτεται το μυαλό.Με βλέπω κλεισμένο σπίτι ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ style για να επικεντρωθώ στο site!

CineTV-world είπε...

Το trailer δε σου άρεσε;

ΥΓ: Ευχαριστώ για τη διόρθωση, αλλά και πάλι δεν είναι ακριβής ο νέος χαρακτηρισμός!!! :/ Δεν ασχολούμαι μόνο με cult ταινίες, αλλά γενικά με ταινίες (παλιές και νέες, αρκεί να μου αρέσουν)... τόσα trailers (και αρκετά αφιερώματα) καινούριων ταινιών έβαλα και συνεχίζω να βάζω...!!! Άλλη μία διόρθωση παρακαλώ... ;)

academy είπε...

E με σταύρωσες!!Ελπίζω να είσαι ικανοποιημένος!
Το trailer kalo.
Να σε ρωτήσω.Βγήκε pre air επεισόδιο του flash forward???

CineTV-world είπε...

:)) :)

1. Καλά, είπαμε ρε Academy... αλλά δεν εννοούσα να υπερβάλλεις κιόλας...!!! Θα μπορούσες να γράψεις απλά "με το απόλυτο και καλύτερο cine-τηλεοπτικό blog"... ;) :P :) :/

2. Απ'ότι μου είπε η Annie, βγήκε... αλλά δεν αξίζει να το δεις λόγω κακής ποιότητας. Υπομονή... η Παρασκευή είναι πλέον πολύ κοντά.

Annie_Hall είπε...

Μήπως ξέρουμε πότε θα παιχτεί; Την περιμένω απίστευτα πολύ αυτή την ταινία. Πόσο άκυροι θα είναι οι δικοί μας αν δεν την στείλουν στα Όσκαρ!

CineNaupigos είπε...

Παιδιά μπείτε στο blog του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας στο http://nyxtespremieras.blogspot.com/ και δείτε τι τραγελαφικά έγιναν στην χτεσινή προβολή της ταινίας στον Δαναό... Απλώς απίστευτα πράγματα. Δεν πίστευα αυτά που διάβαζα. Άμα ήμουν εγώ στην θέση των "50" δεν θα καθόμουν έτσι ατάραχος. Κάποιος θα πήγαινε στο ΚΑΤ. Ή εγώ ή ο Ανδρεαδάκης ή οι μπράβοι του ή ο Λάνθιμος ή κάποιος "διάσημος" ή κάποιοι αθώοι εθελοντές. Τον σιχάθηκα τον κύριο Ορέστη. Πραγματικά δηλαδή. Και ας μην ήμουν παρών. Με όλα αυτά που διαβάζω ότι έγιναν (τα οποία προφανώς είναι κ αλήθεια,από την στιγμή που και ο Ανδρεαδάκης ζητάει επισήμως συγγνώμη), έχασα κάθε πίστη σε αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζεις bauer (και οι υπόλοιποι) πως είναι ασόβαρα αυτά που γίνονται στο cinemag.gr ή στο θέμα των DVD ή στο περιεχόμενο του περιοδικού;;; Μπες στο blog αυτό να μάθεις μπαλίτσα αγόρι μου...

Άραγε γινόντουσαν αυτά στο Φεστιβάλ και επί Μήτση (όποιος γνωρίζει ας μου πει);;;

CineTV-world είπε...

1. Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Τώρα θα μάθουμε τους "υπεύθυνους" του περιοδικού;;;

2. Αυτή τη φράση στο τέλος τι την ήθελες όμως ρε Ναυπηγέ;;; Άκου "να μάθεις μπαλίτσα αγόρι μου"!!! Μπορεί να νευρίασες λόγω της είδησης, αλλά δε σου φταίω εγώ για να μου μιλάς έτσι υποτιμητικά-προσβλητικά... Δηλαδή αν ήσουν εκεί... τι θα έλεγες; Θα με έβριζες κιόλας;;; :/ Ναυπηγέ επειδή σε έχω σε εκτίμηση σου μιλώ ευγενικά... άλλη φορά θα σε παρακαλέσω να μη μου μιλήσεις με τέτοιο τρόπο χωρίς να σου έχω δώσει δικαίωμα.

3. Πάντως απ΄τα σχόλια του blog μεγαλύτερη εντύπωση μου έκαναν τα εξής:

α. "Α, και κάτι σημαντικό. Μην ανησυχείτε που την χάσατε. Μάπα το καρπούζι. Και ο μόνος που το κατάλαβε όταν όλοι οι Έλληνες δημοσιογράφοι παραληρούσαν στις Κάννες ήταν ο Μικελίδης στην Ελευθεροτυπία"

β. "Συμφωνώ με το μάπα και επαυξάνω! Δεν ξέρω τι έγινε απ΄ έξω διότι μπήκα κανονικά και κάθισα κανονικά. Αν είναι πάντως όπως τα λέτε, είναι απαράδεκτο. Τι σαχλαμάρα όμως η ταινία! Ψευτο-μπουνιουέλ 40 χρόνια μετά και δήθεν σουρεαλιστικοί συμβολισμοί. Ποιος τα παίρνει σοβαρά τα βραβεία των Καννών όμως; Ξεχνάτε ότι το Μια αιωνιότητα πήρε τον Χρυσό Φοίνικα. Και μην μου πει κανείς εδώ μέσα ότι ήταν καλή ταινία!"

γ. "ε, όχι και μάπα ρε φίλε. απλώς μπούρδα ήταν το ταινιάκι. χε χε χε"

δ. "Και κάποιος άλλος γνωστός έλληνας σκηνοθέτης που βραβεύτηκε κι αυτός στις Κάννες (whatever, τον Λάνθιμο εννοώ) αρνιόταν πεισματικά να προβληθεί η ταινία στον ΑΔΕΙΟ δαναό 2 παρόλο που κι εγώ πέρασα δίπλα από ανθρώπους του φεστιβάλ και της αίθουσας που είχαν πέσει πάνω του παρακαλώντας τον. Προφανώς την ήθελε άδεια για να παρκάρει το καλάμι του. Και σιγά τη μαλακία που γύρισε κιόλας"

CineNaupigos είπε...

2. Συγγνώμη Bauer, και όντως ήταν υποτιμητικό το σχόλιο το τελευταίο αλλά όχι για εσένα φυσικά!! Για τον "καλλιτεχνικό διευθυντή" μας πήγαινε... Όντως έτσι όπως το έγραψα έχεις δίκιο που παρεξηγήθηκες!! Αλλά στο κάτω κάτω τι σχέση έχεις εσύ με τα τραγελαφικά του φεστιβάλ ώστε να επιτεθώ-προσβάλλω-υποτιμήσω εσένα;;;; :-/ :-/

3. Μόνο τα σχόλια για την ταινία σου κάναν εντύπωση;; Τέσπα, ότι νομίζεις. Αλλά εγώ προσωπικά έαν γινόντουσαν τέτοιες μαλακίες δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω την ταινία με την ησυχία μου ώστε να μπορέσω μετά να την κρίνω με το όποιο γούστο μου και τις αξίες μου... Όπως δεν μπορώ να εκτιμήσω σωστά μια ταινία όταν σε πρήζουν οι άλλοι να φύγουμε από μια προβολή επειδή απεχθάνονται την ταινία και ας τους έχεις πει να φύγουν μόνοι τους ("Funny Games U.S."), όταν κάποιος ...ροχαλίζει στην αίθουσα (!) ("Περπάτησα με ένα ζόμπι", πέρσι στις Νύχτες Πρεμιέρας), ή όταν όλα τα ανώριμα γελάνε σε ένα ιαπωνικό θρίλερ με θέμα τις αυτοκτονίες (καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό...) όταν μάλιστα η ταινία κάνει πετυχημένη κοινωνική κριτική ("Suicide Club", φέτος στις Νύχτες Πρεμιέρας)

Υ.Γ.Και πάλι συγγνώμη για την παρεξήγηση που πήγε να γίνει!!!
Υ.Γ.2 Καλά αλήθεια με έχεις για τέτοιο άνθρωπο;; Να επιτεθώ σε σένα που δεν έχεις ΚΑΜΙΑ σχέση με το γεγονός, απλώς επειδή έτυχε να βρεθείς μπροστά μου;;; :-(
Υ.Γ.3 Και εγώ σε έχω στe εκτίμηση. :-)

CineTV-world είπε...

2. Μόνο οι σοφοί άνθρωποι παραδέχονται τα λάθη τους και ζητούν συγγνώμη (και όχι "sorry")... ;)

3. Ναι, γιατί όπως είπα και στο 1: "Τώρα θα μάθουμε τους "υπεύθυνους" του περιοδικού;;;"... Είμαι σίγουρος πως όπου και να βρεθούν θα την κάνουν την μλκ... Πάντως συμφωνώ απολύτως στα υπόλοιπα.

ΥΓ: Για ποια παρεξήγηση λες;;; Σα να μην έγινε... ;) :)

ΥΓ2: Όχι και γι'αυτό σου μίλησα ευγενικά (κάτι που ξέρεις πολύ καλά πως δεν το συνηθίζω σε ανάλογες περιπτώσεις)...

lt.aldo raine είπε...

δεν το κάνετε λιγάκι πιο λιανα ρε παιδιά γιατί δεν κατάλαβα τίποτα?

CineTV-world είπε...

Με λίγα λόγια:

Καμιά 50αριά+ άτομα που είχαν κανονικά το εισιτήριό τους (για το οποίο μπορεί και να περίμεναν ώρες μέχρι να το πάρουν στα χέρια τους) έμειναν εκτός προβολής επειδή ο Ανδρεαδάκης προτίμησε να βάλει τους "επίτιμους" φουStars πρώτο τραπέζι πίστα (βλ. 5 πρώτες σειρές)... αλλά και αρκετοί "απλοί" θεατές το είδαν είτε όρθιοι, είτε καθισμένοι στους διαδρόμους της αίθουσας... Α και ο Λάνθιμος επέμενε να μη μεταφερθεί η προβολή σε άλλη μεγαλύτερη αίθουσα!!!

lt.aldo raine είπε...

τώρα το κατάλαβα:}

ο λάνθιμος πάλι γιατί δεν ήθελε μεγαλύτερη αίθουσα??

πάντως το περίμενα να μην αρέσει στο ελλάδα.

ps: ψάξε για το στρέλα...και διάβασε την συνέντευξη του σκηνοθέτη στο cinema.

CineTV-world είπε...

1. Έλα μου ντε!!! Γιατί δεν ήθελε;;;

2. Έλα ρε Brad... οι άνθρωποι που επέλεξαν να το δουν, σίγουρα δεν είναι τίποτα μάο-μάο που να μην καταλαβαίνουν από κινηματογράφο... Πιστεύω πως όσοι υποστηρίζουν ένα φεστιβάλ (το οποιοδήποτε φεστιβάλ) έχουν τουλάχιστον τις στοιχειώδεις κινηματογραφικές γνώσεις... απλά για κάποιο λόγο δεν άρεσε η ταινία. Όπως είπε και ο Ναυπηγός: "έαν γινόντουσαν τέτοιες μαλακίες δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω την ταινία με την ησυχία μου ώστε να μπορέσω μετά να την κρίνω με το όποιο γούστο μου και τις αξίες μου"... μπορεί να ισχύει κι αυτό ή μπορεί όντως να μην είναι Η ταινία...

ΥΓ: Το έχεις δει προφανώς, ε; Και σου άρεσε πολύ να υποθέσω; Θα το ψάξω.

lt.aldo raine είπε...

2.den milousa mono gia thn sigekrimeni provoli...gineka pisteuo oti den tha resi

ps den to exw di...apla fenete poli endiaferon.

CineNaupigos είπε...

"δεν το κάνετε λιγάκι πιο λιανα ρε παιδιά γιατί δεν κατάλαβα τίποτα?"

Τι να καταλάβεις μωρή Εβραία κουκλάρα;; :-P

Υ.Γ. Η Μελανί Λοράν δεν είναι αυτή στην φώτο;; :-/
Υ.Γ.2 Τελικά πότε και που το είδες το εργάκι(τους Μπάστερδους);; Σινεμά ή σπίτι;

CineTV-world είπε...

1. "Τι να καταλάβεις μωρή Εβραία κουκλάρα;;"

Αλήθεια ρε, πως να σε λέω τώρα... Brad ή Shosana;;; :P

ΥΓ: Ε όχι και εργάκι ρε Ναυπηγέ!!!

lt.aldo raine είπε...

""Τι να καταλάβεις μωρή Εβραία κουκλάρα;; :-P""

me arese auto:}

ps. enoite...kai kato ta ksera sou min fonakso ton evreo arkoudi:}

ps2. enoite cinema kai oxi mono mia fora...malon tha to ksana do thn paraskeui.

Α""λήθεια ρε, πως να σε λέω τώρα... Brad ή Shosana;;; :P""

bradosanna...mia amerikanogaloevrea kouklara me moustaki kai me fleva indianas:}

CineNaupigos είπε...

"Καμιά 50αριά+ άτομα που είχαν κανονικά το εισιτήριό τους (για το οποίο μπορεί και να περίμεναν ώρες μέχρι να το πάρουν στα χέρια τους) έμειναν εκτός προβολής επειδή ο Ανδρεαδάκης προτίμησε να βάλει τους "επίτιμους" φουStars πρώτο τραπέζι πίστα (βλ. 5 πρώτες σειρές)... αλλά και αρκετοί "απλοί" θεατές το είδαν είτε όρθιοι, είτε καθισμένοι στους διαδρόμους της αίθουσας... Α και ο Λάνθιμος επέμενε να μη μεταφερθεί η προβολή σε άλλη μεγαλύτερη αίθουσα!!!"

Νομίζω πως οι θέσεις που καταπατήθηκαν ήταν στον εξώστη του Δαναού αλλά δεν παίρνω και όρκο... Από ό,τι μου έχουν πει, ο εξώστης είναι και οι καλύτερες θέσεις αυτού του κινηματογράφου, αλλά δεν έχει τύχει να αγοράσω εισητήρια για εκεί(είμαι ταπεινός και προτιμώ πλατεία... ;-)) Μικρή σημασία έχει βέβαια.

Όσον αφορά τον Λάνθιμο, το θέμα δεν ήταν να προβληθεί η ταινία σε άλλη μεγαλύτερη αίθουσα αλλά να προβληθεί παράλληλα και στην δεύτερη αίθουσα του Δαναού, η οποία εκείνη την ώρα δεν έπαιζε ταινία και ήταν άδεια (λόγω μεταφοράς πριν μερικές μέρες της προκαθορισμένης προβολής από χτές Τετάρτη για αύριο Παρασκευή). Οι καλές γλώσσες λένε πως η προβολή που ήταν προγραμματισμένη για την 2η αίθουσα του Δαναού αναβλήθηκε ώστε να προβληθεί ΚΑΙ ΕΚΕΙ ο Κυνόδοντας σε περίπτωη που γίνει κάτι σαν το χτεσινό, αλλά λόγω προβληματικής κόπιας στην 2η αίθουσα αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν υπήηρχε καμία τέτοια πρόθεση επειδή ο Λάνθιμος δεν ήθελε να προβληθεί στην 2η αίθουσα η ταινία εξαιτίας της μικρών διαστάσεων οθόνη που έχει(η 1η αίθουσα έχει μεγάλη οθόνη, στην 2η δεν έχει τύχει να πάω αρά δεν ξέρω). Διαλέγετε όποια εκδοχή θέλετε... ;-)

CineTV-world είπε...

1. Απ΄τα σχόλια που διάβασα είδα να λένε για τις 5 πρώτες σειρές...

2. Δεν μπορώ να διαλέξω... δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιο απ΄τα 2 ισχύει.

Δημοσίευση σχολίου