SkyMovies: Top 50 Box-Office Computer-Animated Movies















ΥΓ: Η φωτογραφία είναι υπερσύνδεσμος ως συνήθως...

43 σχόλια:

geok.24 είπε...

Η DREAMWORKS ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ PIXAR ΑΛΛΑ ΟΙ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΑΝΤΖ-ΒUG'S LIFE, FINDING NEMO-SHARK TALE) ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΟ ΧΙΟΜΟΡ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η PIXAR ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ (ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ), ΟΣΑ ΣΡΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ UP, TOY WALL-E, TOY RATATOUILLE...

CineTV-world είπε...

Συμφωνώ απόλυτα...

ΥΓ: Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα Shrek (το 3ο δεν το έχω δει ακόμα και δεν σκοπεύω να το δω)...

W. είπε...

Συμφωνώ κι εγώ!

CineNaupigos είπε...

Συμφωνώ!!! Συνφωνώ!!!!

Υ.Γ. Προφανώς η λίστα αποτελείται από τις 50 εμπορικότερες ταινιες κινουμένων σχεδίων... Κλασσικοί καπιτάλες Αμερικάνοι...

Υ.Γ.2 Που 'σαι ρε μεγάλες Geo!!! Τι χαμπάρια φίλε;; ;-)

Simply Burgman είπε...

Θα έκραζα άσχημα,αλλά τώρα είδα ότι είναι εμπορικό το κριτήριο...Έλεος,καμία σχέση ποιοτικά η λίστα,για μένα...
Η Πίξαρ έχειξεπεράσει κατά πολύ τα στενά όρια του ανιματιον, ό,τι βγάζει πλέον είναι ταινιάρα για όλους!!!Οι μόνες που δε με έχουν τρελάνει,είναι τα Αυτοκίνητα και τα Ζουζούνια,αν και το 2ο ήταν πάρα πολύ καλό!!Αγαπημένη μου παραμένει οι Απίθανοι και μετα ΤΟΥ ΣΤΟΡΥ,ΓΟΥΛ-Υ και ΡΑΤ...Το ΑΠ δεν το έχω δει ακόμα,αλλά σκοπεύω σύντομα!

Υ.Γ:Είναι υπέροχο να κερδίζεις προσκήσεις σε σινεμα από ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς!!!:Ρ;)

CineTV-world είπε...

Προς Poetic:

Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. Διαφωνώ μόνο για τους ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ και το Toy Story (που ήταν πολύ καλά, αλλά όχι και τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου)... Προτιμώ Wall-E και τον Ratatοuille... το Up ούτε και γω το είδα ακόμα.

ΥΓ: Ου ρε...!!! :P

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Καλέ... πρώτη έστειλά σχόλιο! Πού πήγε; :s :/ :(
Τεσπά...
Πάντως η συγκεκριμένη κατηγορία και με τις θέσεις που είχε, ήταν στυλ όλοι οι καλοί χωράνε!

geok.24 είπε...

ΠΡΟΣ ΜΠΑΟΥΕΡ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ, ΤΟ 3ο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!
ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΗΓΟ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ, ΗΘΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΑΝ 1. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΜΜΜ ΚΑΙ 2. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ!! ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΣΑ
ΠΡΟΣ POETIC
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ), ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ MAD ΚΑΙ ΤΟ CINE.GR ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ :) !!
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ UP ΑΚΟΜΑ:
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!

Simply Burgman είπε...

Ρε Γκεό πώς κερδίζεις από το ΜΑΝΤ;;;!!!

geok.24 είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ (ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ) ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ CINEMAD ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ AVANT PREMIER, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UGLY TRUTH (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ), ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!!

geok.24 είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ THΣ EBΔOMAΔAS ΣΤΟ SITE ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΑ VIDEO!!

Simply Burgman είπε...

A,ξανανοιξε το σάιτ αυτο;;Ειχε σταματήσει για κάτι φεγγάρια...

Υ.Γ:Ο Κέιτζ όλοι λένε ότι έχει δώσει πολύ καλή ερμηνεία μετά από τοσο καιρο!!!

CineTV-world είπε...

ΥΓ: !!!!!!!!!!... :/ :/ :/ :ο :/

firefist_aris είπε...

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα οχι και ο shrek 2 στην πρωτη θεση.Και υπαρχει και το clone wars στη λιστα.Ελεος

CineTV-world είπε...

Top 50 εμπορικές "Computer-Animated Movies" είναι... :P

firefist_aris είπε...

Ναι αλλα ο τιτλος δεν διευκρινιζει για εμπορικες,λεει top και εγω αντιλαμβανομαι οτι εννοει τις καλυτερες.

CineTV-world είπε...

Έχεις δίκιο... όλοι στην αρχή αυτό νομίζαμε. θα αλλάξω τον τίτλο του SkyMovies και θα τους κάνω παράπονα που μας παραπληροφόρησε με τον πρωτότυπο τίτλο του αφιερώματος που μου ετοίμασαν... :P :/

CineNaupigos είπε...

@arismeister

Έχει τις εισπράξεις σε δολλάρια από κάτω και από την στιγμή που τα ποσά είναι αύξουσα συνάρτηση (πω τι είπα πάλι ο πούστης ο μηχανικός!), ε λογικά είναι σε σειρά εμπορικότητας. Άλλωστε το έν λόγω σάιτ είναι πολύ mainstream.

Υ.Γ.Στο κάτω κάτω τι περιμένεις από trendy σαιτ της χώρας του Χόλιγουντ και του άκρατου καπιταλισμού;;

CineNaupigos είπε...

"Έχεις δίκιο... όλοι στην αρχή αυτό νομίζαμε. θα αλλάξω τον τίτλο του SkyMovies και θα τους κάνω παράπονα που μας παραπληροφόρησε με τον πρωτότυπο τίτλο του αφιερώματος που μου ετοίμασαν... :P :/"

Στα δικαστήρια τρέχτους τους παλιο-παρα-πληροφοριοδότες!!! :-P ;-) :-)

CineNaupigos είπε...

"ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ, ΗΘΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ"

Ναι ρε γμτ ήθελα να πάω και εγώ αλλά γράφω αύριο πρωί... Άσε, μεγάλος πόνος το γεγονός ότι το φεστιβάλ πέφτει μες στην εξεταστική!!! Έχεις βγάλει εισητήριο ή σχεδιάζεις να πας σε καμιά άλλη προβολή;; Εγώ θα πάω αύριο στη Σταδίου.

Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, σιγά μην έχανες εσύ σουρρεαλιστικό μιούζικαλ επιστημονικής φαντασίας!!! :-P ;-) :-) :-D

CineTV-world είπε...

"Στα δικαστήρια τρέχτους τους παλιο-παρα-πληροφοριοδότες!!!"

Θα τους γαμ... τους φουσταράδες Ναυπηγέ... ;) :/

ΥΓ: Αν δεν κάνω λάθος, το SkyMovies αγγλικό είναι... το κανάλι Sky1 είναι στην Αγγλία...

firefist_aris είπε...

"Έχει τις εισπράξεις σε δολλάρια από κάτω και από την στιγμή που τα ποσά είναι αύξουσα συνάρτηση (πω τι είπα πάλι ο πούστης ο μηχανικός!), ε λογικά είναι σε σειρά εμπορικότητας. Άλλωστε το έν λόγω σάιτ είναι πολύ mainstream."
Καλα μιλαμε προσκυνω(στο εμπ τελειωσες;)

Simply Burgman είπε...

Ναυπηγε,μαλακία είπες ο πούστης ο μηχανικός!!:Ρ:))
Δεν είναι καμια συνάρτηση αύξουσα,αλλά σειρά...Μην παραμυθιάζεις τα παιδακια και νομίζουν ότι ξέρεις τίποτα μαθηματικά της προκοπής!!(Τι διόρθωση έκανα πάλι ο πούστης ο μηχανικός!!):Ρ;)

Simply Burgman είπε...

Πάντως Ναυπηγε,για σκέψου αυτό:Μπορεί να τύχει σε καμιά πρεμιέρα αυτές τις μέρες να καθόμαστε και στις διπλανες θέσεις,και να μην το ξέρουμε καθόλου!!!Τρομερό δε θα ήταν;;;!!!:)):))

Annie_Hall είπε...

Χε χε το αγαπημένο μου Shrek είναι πρώτο :)Μάλλον όχι το αγαπημένο μου είναι ο πρώτος Παγετώνας. Επίσης αν δεν το έχετε δει, αυτό με την κοκκινοσκουφίτσα είναι ξεκαρδιστικό!!!

CineTV-world είπε...

Προς Poetic:

1. "Μην παραμυθιάζεις τα παιδακια"

Όπα ρε μεγάλε Poetic!!! Άκου "παιδάκια"!!! Ο μεγάλος Poetic!!! Κάπως... πολύ υποτιμητικό δεν ήταν αυτό;;; Εντάξει, έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, δε χρειάζεται να το αποδεικνύεις κάθε λίγο και λιγάκι... συγκρατήσου και λίγο!!! Δεν μπορείς να λες τέτοιες υποτιμητικές μλκς (ούτε για πλάκα... γιατί δεν έχει και πολύ πλάκα στην τελική) και να περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά... :/ :/ :/

2. "Μπορεί να τύχει σε καμιά πρεμιέρα αυτές τις μέρες να καθόμαστε και στις διπλανες θέσεις,και να μην το ξέρουμε καθόλου!!!"

Κλείστε ραντεβού... αυτός να κρατά ένα κουκλάκι Wall-E κι εσύ το i-pod... :/

Simply Burgman είπε...

1. Χαχαχαχαχαχαχα
Μπάουερ,ειλικρινα σου μιλάω γέλασα απίστευτα με αυτό που έγραψες!!!Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω στα σοβαρά με την καμια!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ!!!

CineTV-world είπε...

Αν ο άνθρωπος δεν μπορεί ή δε θέλει να καταλάβει πως προκαλεί με ορισμένες εκφράσεις του και προτιμά να απαντάει σαν Καραγκιόζης... φυσικό είναι να μην είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει στα σοβαρά... και όπως πάντα απάντησες με και καλά έξυπνη μλκ εεε... ειρωνεία... Δεν είναι "λίγο" γελοίο να γελά κάποιος "απίστευτα" (και καλά) με κάτι που ουσιαστικά δεν είναι αστείο;;; Ρητορικά ρωτάω... Εγώ θα έπρεπε να πω "ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ" που συνεχίζεις να λες προκλητικές-υποτιμητικές μλκς και δεν λες να το καταλάβεις...

ΥΓ: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! :/ :/ :/

CineNaupigos είπε...

@bauer

"ΥΓ: Αν δεν κάνω λάθος, το SkyMovies αγγλικό είναι... το κανάλι Sky1 είναι στην Αγγλία..."

Έλα μωρέ λεπτομέρειες, ούνα ράτσα, ούνα φάτσα... :-P

"Κλείστε ραντεβού... αυτός να κρατά ένα κουκλάκι Wall-E κι εσύ το i-pod... :/"

Δεν την κατάλαβα την ειρωνεία σου...

@Poetic

"Πάντως Ναυπηγε,για σκέψου αυτό:Μπορεί να τύχει σε καμιά πρεμιέρα αυτές τις μέρες να καθόμαστε και στις διπλανες θέσεις,και να μην το ξέρουμε καθόλου!!!Τρομερό δε θα ήταν;;;!!!:)):))"

Εγώ σήμερα θα πάω είπαμε. Και μια ακόμη φορά την επόμενη βδομάδα. Δεν προλαβαίνω με την γαμω-εξεταστική!!! Άσε που δεν βρήκα και εισιτήρια για την Λευκή Κορδέλα (btw πήγα...10 μέρες πριν την προβολή της!! :-O)

"Δεν είναι καμια συνάρτηση αύξουσα,αλλά σειρά..."

Δίκιο έχεις ρε γμτ, δεν τα συμπαθώ καθόλου τα μαθηματικά. Άσε, έχω περάσει άλλα και άλλα και χρωστάω ακόμη Ανάλυση 1 (μόλις το έδωσα τρίτη φορά, ευελπιστώ να το πέρασα) και Γραμμική Άλγεβρα (4η φορά, δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος...)

@arismeister

"Καλα μιλαμε προσκυνω(στο εμπ τελειωσες;)"

Ευεπιστώ κάποτε φίλε μου, ευελπιστω...!!!


Υ.Γ.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πάλι γελάσαμε... :-/

CineTV-world είπε...

1. "Έλα μωρέ λεπτομέρειες, ούνα ράτσα, ούνα φάτσα... :-P"

Δεν μπορώ να διαφωνήσω...

2. "Δεν την κατάλαβα την ειρωνεία σου..."

Όχι ρε Ναυπηγέ, δεν ήταν καθόλου ειρωνικό, αλλά χιουμοριστικό και μόνο... Άλλωστε και μένα μου αρέσει πολύ ο Wall-E...

firefist_aris είπε...

"Ευεπιστώ κάποτε φίλε μου, ευελπιστω...!!!"
Στην αρχη σκεφτομουν να σας κανω τη τιμη να ερθω στη ΣΕΜΦΕ αλλα τελικα αλλαξα γνωμη...ο καιρος θα δειξει.

Simply Burgman είπε...

Μπαουερ,μια συμβουλη ρε φιλε:Get a life.
Αφού κάθεσαι και γράφεις όλη αυτην την παπαρια για αυτο που ειπα στο Ναυπηγο,είναι δυαντόν να μη γελάσω;;!!Πραγματικά ξεκαρδίστηκα,δεν το λέω μεταφορικα!Είναι τόσο γελοίο που απαντάς με τόση ευθιξία σε τέτοια πράγματα συνέχεια,ειλικρινα!!Και σωστο μαθηματικα ηταν αυτο που ειπα και το ειπα με χιουμορ στο Βασιλη!Γτ ανακατεύσεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν;;Πάλι τα ιδια θα λέμε,ωχου...Συνεχίζεις να παίζεις τον προστάτη του ήθους και της ευταξίας,την ώρα που κανεις αλλος δεν αντιδρά!!!Μια με την Άννι,μία τώρα...Λες και δεν μπορει κανεις να υπερασπιστεί τον εαυτο του κι έχουν ανάγκη εσενα:αν έχουν πρόβλημα,άσε να μου το πουν αυτοι ρε!!!

Υ.Γ:Πραγματικά,όμως:Get a life...

Simply Burgman είπε...

Aρη,μακρια από ΣΕΜΦΕ ρε!!!Αν δε θες να γίνεις φίλος με το ταμείο ανεργείας.....;)

CineNaupigos είπε...

@bauer

"Όχι ρε Ναυπηγέ, δεν ήταν καθόλου ειρωνικό, αλλά χιουμοριστικό και μόνο... Άλλωστε και μένα μου αρέσει πολύ ο Wall-E..."

:-)

@arismeister

"Στην αρχη σκεφτομουν να σας κανω τη τιμη να ερθω στη ΣΕΜΦΕ αλλα τελικα αλλαξα γνωμη...ο καιρος θα δειξει."

Τι θα δείξει ο καιρός;; Εννοείς ότι μπορεί να μετανιώσεις με την τωρινή σχολή κ να ξαναδώσεις μηχανογραφικό του χρόνου;

@Poetic

"Aρη,μακρια από ΣΕΜΦΕ ρε!!!Αν δε θες να γίνεις φίλος με το ταμείο ανεργείας.....;)"

Δίκιο έχει Άρη!! Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα σε αυτήν την σχολή!! Κάνουν περισσότερα και πολύ πιο δύσκολα μαθηματικά από το Τμήμα Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο και τους αντιμετωπίζουν σαν ΤΕΙτζήδες, χωρίς σχεδόν καθόλου επαγγελματικά δικαιώματα!! Άσε... Ακουει το κράτος "Εφαρμοσμένα" και λέει "Πιο απλά θα είναι". Αμ δε!! "Εφαρμοσμένα" μονο στα χαρτιά είναι. Στην ουσία είναι η μαθηματική σχολή με τις περισσότερες απαιτήσεις... Τα ίδια ισχύουν και για το Κλάδο Φυσικής του ΣΕΜΦΕ.

firefist_aris είπε...

Oχι δεν το μετανιωνω,απλως τη σκεφτομουν πολυ σοβαρα.ο καιρος θα δειξει αν εκανα τη σωστη επιλογη.

CineTV-world είπε...

Προς Poetic:

1. Δεν δέχομαι συμβουλές από γελοία χαζο-αμερικανάκια για το τι θα κάνω... Μόνο ένας γελοίος θα ξεκαρδιζόταν κυριολεκτικά (αυτό το λέω για να σε χαροποιήσω ακόμα περισσότερο και να πέσεις στο πάτωμα απ΄τα γέλια)... Κάνω το λάθος και δίνω σημασία στις γελοιότητες που γράφεις...

2. "Και σωστο μαθηματικα ηταν αυτο που ειπα και το ειπα με χιουμορ στο Βασιλη!"

Πότε είπα πως ήταν λάθος ρε έξυπνε;;; Αυτό κατάλαβες;!;!; :/ :/ :/ Το να χαρακτηρίζεις ως "παιδάκια" δεν ξέρω και γω ποιους ακριβώς... δεν είναι και τόσο χιουμοριστικό, αλλά υποτιμητικό και προσβλητικό. Εσύ είσαι το παιδάκι και δεν το καταλαβαίνεις!!! Το "παιδάκι" χιουμοριστικά το λέω βέβαια... όπως και συ...

3. "Γτ ανακατεύσεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν;;Πάλι τα ιδια θα λέμε,ωχου...Συνεχίζεις να παίζεις τον προστάτη του ήθους και της ευταξίας,την ώρα που κανεις αλλος δεν αντιδρά!!!Μια με την Άννι,μία τώρα...Λες και δεν μπορει κανεις να υπερασπιστεί τον εαυτο του κι έχουν ανάγκη εσενα:αν έχουν πρόβλημα,άσε να μου το πουν αυτοι ρε!!!"

Ναι, δυστυχώς τα ίδια θα λέμε... αφού δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις αυτά που λέω όσες φορές κι αν τα επαναλάβω... συνεχίζεις και λες τις ίδιες και τις ίδιες παπαριές κι ας έχω απαντήσει ουκ ολίγες φορές!!!

Αντιγραφή-Επικόλληση:

"Συγγνώμη μεγάλε αφέντη που δεν πήρα την άδειά σου για να εκφράσω απλά την διαφωνία μου!!! Να διευκρινίσω πως δεν το έκανα για την Annie (λες και είχε την ανάγκη!!!) και γενικά δεν το παίζω προστάτης κανενός. Αν διαφωνώ με κάτι, θα το πω ασχέτως αν δεν προοριζόταν για μένα... νομίζω πως λίγο ή πολύ όλοι αυτό κάνουν, δεν περιμένουν να τους απευθύνει κάποιος το λόγο... Λέει κάποιος σε κάποιον κάτι και κάποιος τρίτος, αν έχει κάτι να πει, απλά το λέει!!! Τόσο απλό...!!! Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσει η αντίθετη άποψη, δεν φταίω εγώ!!!"

Έχω τόσο καιρό που στο διευκρίνισα πως δεν το παίζω προστάτης κανενός και συνεχίζεις να λες τις ίδιες και τις ίδιες μλκς!!! Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πω για να καταλάβεις πως δεν το κάνω για να υπερασπιστώ κανέναν, αλλά αντιδρώ επειδή μου σπαν τα νεύρα ορισμένες προκλητικές-υποτιμητικές εκφράσεις που χρησιμοποιείς;;; Μα τόσο Καραγκιόζης που δεν λες να καταλάβεις;!;!; Για μένα αντιδρώ και μόνο… τόσο απλό ρε πούστη μου!!! Πόσο μυαλό μπορεί να χρειάζεται για να το καταλάβει κάποιος;!;!; Το είχα διευκρινίσει από τις 28/8 και ακόμα διαβάζω τις ίδιες μλκς…!!!

ΥΓ: Πραγματικά όμως: Δεν δέχομαι συμβουλές από γελοία χαζο-αμερικανάκια...

Simply Burgman είπε...

OMG!!Με συνέτριψες τώρα!Αυτο το χαζο-αμερικάνακι είναι από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου!!!!Οτι θα με έλεγε εμένα κάποιος έτσι ποτέ,δεν το είχα σκεφτεί ούτε στιγμή!!Πωπω,πόσο γέλιο μπορείς να έχεις ρε Μπάουερ;;!!Να σαι καλα!!

Υ.Γ:Το ''Απέχου εκ μαλακισθέντων πωρωμένων αντιδράσεων και βγες προς αγραν πραγματικής ζωής" πώς σου ακούγεται σαν συμβουλή;;Είναι αρκετά ελληνική για σένα;Τουλάχιστον, φασίστας δεν ήξερα ότι είσαι!!!

W. είπε...

Όχι πάλιιιιιιιιιι...

CineTV-world είπε...

Κάποιος μη-Αμερικάνος που χρησιμοποιεί φράσεις όπως π.χ. "Get a life" κλπ-κλπ... φέρεται σαν χαζο-αμερικανάκι... είναι τόσο απλό!!! "Οτι θα με έλεγε εμένα κάποιος έτσι ποτέ,δεν το είχα σκεφτεί ούτε στιγμή!!" Το παράξενο θα ήταν το αντίθετο... "Να σαι καλα!!" Ευχαριστώ (:)) και συ... :/ :/ :/

ΥΓ: Είναι υπέρμετρα ελληνική... μου ακούγεται ως αρχαιοελληνική μλκ από ένα γελοίο χαζο-ελληνάκι... Γενικά είμαι κατά των άκρων σε οποιαδήποτε περίπτωση, αλλά που να το καταλάβεις κι αυτό!!! Μόνο αλλ’αντ'άλλων καταλαβαίνεις.

CineTV-world είπε...

Προς W:

Γιατί όχι πάλι; Αφού δεν καταλαβαίνει και λέει τις ίδιες μλκς...

ΥΓ: Είχαμε και καιρό όμως... ;) :/

Simply Burgman είπε...

μόνο και μόνο που έκατσες και σχολίασες σοβαρά αυτό που σου είπα ώς "υπέρμετρα ελληνικό" ,τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους!!:)):)):)):)):))
Δεν έχω το χρόνο και την παύλα να κάθομαι να ασχολούμαι,αγαπητέ!!

Κοστελλο,αστα αυτα...Τη σκούφια σου πετάς για κάτι τέτοια!!

CineTV-world είπε...

"μόνο και μόνο που έκατσες και σχολίασες σοβαρά αυτό που σου είπα ώς "υπέρμετρα ελληνικό" ,τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους!!"

Ναι... πραγματικά μεγάλε και πανέξυπνε Poetic (που δεν καταλαβαίνεις τα προφανή...)!!! Κάνω το λάθος και κάθομαι και σχολιάζω τις μλκς σου... "αγαπητέ"!!! :/ :/ :/ :)) :)) :))

geok.24 είπε...

ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΗΓΟ:
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΔΩ ΦΕΤΟΣ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΕΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ), ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ΤΟ FAME ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ)!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ!! ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΔΩ 1 ΜΕ 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!

Δημοσίευση σχολίου