SkyMovies: 40 Movie Aliens

7 σχόλια:

Simply Burgman είπε...

Δεν έχει το Μονόλιθο από την Οδύσσεια...

lt.aldo raine είπε...

Mars Attacks 4eveeer...τον μονόλιθο για να τον έχει??

CineTV-world είπε...

Προς Poetic:

Ο Μονόλιθος, δεν είναι οντότητα ή τουλάχιστον δεν έχει τέτοια μορφή...

Simply Burgman είπε...

Ειναι εξωγήινος,δεν έχει σημασία...

CineTV-world είπε...

Έχει και παραέχει. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να βάλουν και κάθε διαστημόπλοιο και γενικά, οτιδήποτε εξωγήινο...

Simply Burgman είπε...

Καμια σχέση..Υποτίθεται ότι ο Μονόλιθος ήταν εξωγήινος οργανισμός,όχι άψυχη ύλη.ΕΠπειδή δλδ δε συμβαδίζει με τα στερεότυπα που έχουμε;Είναι πολύ πιο πιθανό να έιναι έτσι κάποιος εξωγήινος,παρά όπως τον παρουσιάζει ο Σπίλμπεργκ ή ο Λούκας.Η ζωή στο Σύμπαν δεν θα έχει καμία σχέση με εμάς στη μορφή,πολύ απλά επειδή οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ μικρές!Οπότε,ο Μονόλιθος είναι ένας ανώτερος εξωγήινος οργανισμός,ο οποίος πολύ απλά δεν έχει μακρύ λαιμό,γουρλωτά μάτια και πράσινο αίμα...

CineTV-world είπε...

1. "Είναι πολύ πιο πιθανό να έιναι έτσι κάποιος εξωγήινος"

Μα όλα τα γνωρίζεις τέλος πάντων!!! :/ :/ :/

Σοβαρά τώρα:

Α. Κι εγώ σου λέω πως είναι πιο απίθανο να υπάρχουν εξωγήινοι με τη μορφή του Μονόλιθου.

Β. Δεν μπορείς να λες με τόση σιγουριά κάτι τέτοιο...!!! Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις... ούτε εσύ, ούτε και κανένας άλλος.

2. "Η ζωή στο Σύμπαν δεν θα έχει καμία σχέση με εμάς στη μορφή,πολύ απλά επειδή οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ μικρές!"

Εσένα οι πιθανότητες σου λένε πως είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει έστω και η ελάχιστη ομοιότητα;;; Είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει (ή να μην υπήρξε ή να μην υπάρξει ποτέ) ανώτερος εξωγήινος οργανισμός που να μην έχει πόδια, χέρια και κεφάλι/κεφάλια... Πριν μερικά χρόνια είχα δει ένα σχετικό ντοκιμαντέρ όπου επιστήμονες έλεγαν πως δεν είναι καθόλου απίθανο, σε κάποιον απ΄τους δεν ξέρω και γω πόσους χιλιάδες (ή μήπως είναι εκατομμύρια) πλανήτες σαν τη Γη... να υπάρχουν (υπήρχαν/υπάρξουν) εξωγήινοι που να έχουν κάποιες γενικές ομοιότητες με μας... Και μόνο που υπάρχουν πλανήτες σαν το δικό μας δεν είναι και τόσο απίθανο. Μπορεί να έχουν διαφορετικό αριθμό άκρων, τελείως διαφορετικό δέρμα… αλλά απ΄το να είναι σαν το Μονόλιθο, είναι πιο πιθανό να μοιάζουν σαν και μας… Πάντως δεν μπορούμε να λέμε με σιγουριά τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε και είναι ανόητο να προσπαθούμε να το παίξουμε ειδικοί για κάτι τόσο… εξωγήινο και να λέμε πως είναι πάρα πολύ μικρές οι πιθανότητες να έχουν χέρια, πόδια και κεφάλι/κεφάλια οι εξωγήινοι και μάλιστα πως είναι πιθανότερο να μοιάζουν σαν τον Μονόλιθο!!!

3. "πολύ απλά δεν έχει μακρύ λαιμό,γουρλωτά μάτια και πράσινο αίμα"

Ρε ξεκόλλα απ'τα τυποποιημένα μικρά πράσινα ανθρωπάκια που χρησιμοποιείς ως παράδειγμα για να αποδείξεις πως έχεις δίκιο...!!! Λες και είπα πως είναι έτσι οι εξωγήινοι!!! Το ότι δεν είναι πιθανό να είναι έτσι... δε σημαίνει πως είναι πιθανότερο να είναι σαν το Μονόλιθο.

Δημοσίευση σχολίου