The Emmy Awards-Οι Βασικότεροι Νικητές


Outstanding Drama Series

Mad Men (AMC)

Outstanding Lead Actor in a Drama Series

Bryan Cranston, Breaking Bad (AMC)

Outstanding Lead Actress in a Drama Series

Glenn Glose, Damages (FX)

Outstanding Directing for a Drama Series

Rod Holcomb, "And In the End", ER (NBC)

Outstanding Supporting Actress in a Drama

Cherry Jones, 24 (Fox)

Outstanding Supporting Actor in a Drama

Michael Emerson, Lost (ABC)

Outstanding Writing for a Drama Series

Kater Gordon & Matthew Weiner, "Meditations in an Emergency," Mad Men (AMC)

συνέχεια

Outstanding Comedy Series

30 Rock (NBC)

Outstanding Lead Actor in a Comedy Series

Alec Baldwin, 30 Rock (NBC)

Outstanding Lead Actress in a Comedy Series

Toni Collette, The United States of Tara (Showtime)

Outstanding Directing for a Comedy Series

Jeffery Blitz, "Stress Relief," The Office (NBC)

Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series

Jon Cryer, Two and a Half Men (CBS)

Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series

Kristin Chenoweth, Pushing Daisies (ABC)

Outstanding Writing for a Comedy Series

Matt Hubbard, "Reunion," 30 Rock (NBC)

Outstanding Miniseries

Little Dorrit (PBS)

Outstanding Lead Actress in a Miniseries or Movie

Jessica Lange, Grey Gardens (HBO)

Outstanding Directing for a Miniseries, Movie or a Dramatic Special

Dearbhla Walsh, Little Dorrit (PBS)

Outstanding Writing for a Miniseries, Movie or a Dramatic Special

Andrew Davies, Little Dorrit (PBS)

Outstanding Lead Actor in a Miniseries or Movie

Brendan Gleeson, Into the Storm (HBO)

Outstanding Made for TV Movie

Grey Gardens (HBO)

ΥΓ: Αν θέλετε να δείτε την πλήρη λίστα των νικητών, αλλά και γενικότερα των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες... πατήστε εδώ.

31 σχόλια:

academy είπε...

Πάλι αυτο το Mad Men που παρεπιπτόντως δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω.Μου φάνηκε super αδιαφόρου το θέμα.
Για την Glenn Close τι να πώ!!Εχει πάρει οτι βραβείο κυκλοφορεί καιρός και η Ακαδημία να ξυπνήσει και να την βραβεύσει.
Γενικώς αναμενόμενα εάν εξαιρέσεις τους β΄ ρόλους.

CineTV-world είπε...

1. Και γω δεν το έχω δει και δεν σκοπεύω, αλλά δυστυχώς ήταν αναμενόμενο... κι ας μην μπορώ να το χωνέψω που έχασε το Lost... το θεωρώ τελείως αδιανόητο και μέγιστη αδικία.

2. Όχι μόνο οι β' ρόλοι. Περίμενες εσύ να το ξαναπάρει 2η συνεχόμενη χρονιά ο Bryan Cranston;;; Πάντως ευτυχώς που το πήρε γιατί απ'τη στιγμή πως δεν είχε ούτε καν υποψηφιότητα ο Sutherland (είχε μόνο για α' ρόλο σε τηλεταινία)... υποστήριζα Cranston. Επίσης και στους β' δραματικούς ρόλους το πήραν οι υποψήφιοι που υποστήριζα!!! :)

academy είπε...

Μιά χαρά λοιπόν.Δίκιο έχεις για το lost μπορεί να περιμένουν την τελευταία σεζόν για να το βραβεύσουν.

CineTV-world είπε...

Κάθε χρόνο θα'πρεπε κανονικά να κερδίζει ή έστω εναλλάξ με το 24... ;)

academy είπε...

Τελικά το fringe το είδα.Τι να πω...Σαν να μήν πέρασε μια μέρα...αντί να εξελιχθεί παρέμεινε στάσιμο.Βέβαια πρέπει να περιμένουμε λίγο.Σε ευχαριστώ για την κατανόηση πάντως.

CineTV-world είπε...

1. "Τελικά το fringe το είδα.Τι να πω...Σαν να μήν πέρασε μια μέρα...αντί να εξελιχθεί παρέμεινε στάσιμο"

Συμφωνώ απόλυτα.

2. "Σε ευχαριστώ για την κατανόηση πάντως"

Τι εννοείς κατανόηση; Με πείραξε πραγματικά...

CineTV-world είπε...

Μια χθεσινή... φωτογραφία του Sutherland με την Anna Torv (Fringe).

academy είπε...

Η ann torv δεν ξανάγινε!!!Στο fringe δείχνει ομορφότερη.

CineTV-world είπε...

Μόλις πρόσεξα πως μου έσβησες και το 2ο μήνυμα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η φασιστική συμπεριφορά... Σου είπα πόσο με πείραξε και συ μου λες για κατανόηση ενώ δεν βλέπω να υπάρχει ούτε καν συνεννόηση... Σβήνεις μηνύματα στα καλά καθούμενα!!! Αν σου έσβηνα εγώ έστω κι ένα μήνυμα (όχι 2) πως θα σου φαινόταν;;;

ΥΓ: Αν κάποιος έχει απορία... "Άει ρε χαμένε" έγραψα στον W... τελείως χιουμοριστικά δηλαδή...!!!

academy είπε...

Φιλε μου bauer σκοπεύω να σβήσω και το δικό μου που έγραψα για την παράκληση.Καμμία φασιστική συμπεριφορά απλά αυτό που σου έγραψα οτι θέλουμε μόνο comments με σινεφιλικό χαρακτήρα και όχι οτιδήποτε άλλο.Εχω σεβαστεί την δουλειά σου και τα πιστευω σου,εάν πιστεύεις οτι κάποιο σχόλιο΄μου είναι έξω απο το ύφος του blog σου σε παρακάλώ διέγραψε το.Aς συνεχίσουμε την καλή δουλειά.
Και πάλι ευχαριστώ για την συμμετοχή σου αλλα και για τις πληροφορίες που δίνεις.

CineTV-world είπε...

1. Συγγνώμη, αλλά δεν έχει λογική το να σβήνεις κάθε μήνυμα που δεν είναι σινεφιλικού χαρακτήρα. Το να επιλέγεις ποιο μήνυμα θα μείνει και ποιο θα σβηστεί γιατί δεν "ταιριάζει"... δεν είναι κι ότι πιο δημοκρατικό... Το ότι θες μόνο σινεφίλ σχόλια και τα υπόλοιπα θα σβήνονται, ακούγεται κάπως... Δημοκρατία έχουμε (υποτίθεται) και ο καθένας λέει ότι θέλει κι όταν κάποιος του αφαιρεί το λόγο επειδή δεν του κάνει, είναι τουλάχιστον προσβλητικό και υποτιμητικό (για να μη πω και φασιστικό)... Δεν μπορώ να στέλνω συνέχεια ψυχρά σινεφιλικά μηνύματα... ούτε να γράφω με το φόβο μήπως σβηστεί τελικά... Συγγνώμη, αλλά με το να μου σβήνεις τα μηνύματα και μάλιστα χωρίς σοβαρό λόγο δεν δείχνει να σέβεσαι τα πιστεύω μου (όπως λες) και με ενοχλεί πραγματικά αυτή η συμπεριφορά. Και στην τελική δεν έγραψα για ποδόσφαιρο (εδώ ούτε αυτό απαγορεύεται, αρκεί να μη γίνεται επανειλημμένως), αλλά μια μικρή χιουμοριστική απάντηση...!!! Ήμαρτον δηλαδή!!!

2. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιος να γράψει στο blog μου κάτι και γω να του το σβήσω!!! Με έχουν προσβάλλει κι έχω προσβάλλει σε λογικά, θέλω να πιστεύω, πλαίσια και μήνυμα δεν έχει σβηστεί ποτέ... Δεν απαγορεύω, ούτε υπαγορεύω. Μπορεί να προτείνω ή στην χειρότερη περίπτωση να διαφωνήσω εντόνως, αλλά όχι αυτό... Μόνο αν κάνει διαφήμιση διαφόρων προϊόντων (μου έχει τύχει αυτό και το έσβησα), αν προσβάλλει την οικογένεια κάποιου (ή γενικά αν βρίζει με πολύ αισχρό τρόπο), αν διαφημίζει πορνογραφικά ή ακόμα χειρότερα, παιδεραστικά sites... Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη περίπτωση που θα έσβηνα κάποιο μήνυμα... Για οποιοδήποτε άλλο λόγο το θεωρώ τελείως αδιανόητο, υποτιμητικό, προσβλητικό και φασιστικό!!! Νομίζω πως ξεκαθάρισα πλήρως τη θέση μου. Δεν κρατάω κακία βέβαια, αλλά είμαι πολύ ενοχλημένος.

Annie_Hall είπε...

1. "κι ας μην μπορώ να το χωνέψω που έχασε το Lost... το θεωρώ τελείως αδιανόητο και μέγιστη αδικία"

Νιε νιε! Μου αρέσει αυτό το παπικό αλάθητο που έχεις προσδώσει στο Lost. Ρε ξέρεις τι λέω να κάνω; Κάτι πολύ κακό... Να το δω όπως εσύ το Galactica. Αρχή και τέλος! Μου έχουν πει και κάτι πράγματα για τη μέση...

2. "Στο fringe δείχνει ομορφότερη"
Φόρεμα είναι αυτό; Αυτές της τηλεόρασης όλο αηδίες φοράνε!

3.Ωπ τι έχουμε εδώ; Τι θα γίνει με την πάρτη σου ρε Jack; Έτοιμος για καυγά είσαι... Πως τη γλίτωσα εγώ με το Galactica απορίας άξιο! (κάνω πλάκα μη μου θυμώσεις)

"Και στην τελική δεν έγραψα για ποδόσφαιρο (εδώ ούτε αυτό απαγορεύεται, αρκεί να μη γίνεται επανειλημμένως)"
Ελπίζω με τον Poetic να είστε ίδια ομάδα γιατί δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να γίνει...

"αν διαφημίζει πορνογραφικά"
Κρίμα κι άδικο ;)

CineTV-world είπε...

1. Δεν έχει σχέση με "παπικό αλάθητο"!!! Απλά η σειρά είναι πολλά μίλια μπροστά. Αν κάνεις τέτοια μλκ... τι να πω;!;!; Νόμιζα πως ήσουν εξυπνότερη... ;) :P Εγώ τουλάχιστον είχα λόγο: Δεν μου αρέσουν τα διαστημικά και ειδικά αν έχουν κάθε λίγο και λιγάκι θεολογικές αναφορές... εσένα ποια δε σου αρέσουν; Τα νησιώτικα;;; :P Ξαναλέω: Μη κάνεις τέτοια μλκ. Αλήθεια, τι ξέρεις απ΄την μέση; Είμαι σίγουρος πως ότι και να ξέρεις δε θα έχει και τόση σημασία. Και σημαντικό να είναι, θα είναι τελείως διαφορετικό αν το δεις...

3. ;) :) :P :/ Πάντως δε νομίζω να θεωρείται καβγάς αυτό... ως πολιτισμένη ιδεολογική διαφωνία θα το χαρακτήριζα. Απλά η λογοκρισία με ενοχλεί πάρα πολύ...

4. Δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο εξαφανισμένος Poetic, αλλά εγώ είμαι Παναθηναϊκός και όχι Βάζελος... Βασικά δεν με απασχολεί η ομάδα, απλά είχα γίνει απ΄την εποχή του Σαραβάκου... Αραιά και που θα δω κανένα ντέρμπι, κανένα αγώνα Champions League... μπορεί να χαλαστώ ελάχιστα αν χάσουμε (συνηθισμένος... ;) ), αλλά μου περνά πολύ γρήγορα... Απλά δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα... δεν αξίζει για μένα το ποδόσφαιρο και ειδικά το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι για τα μπάζα.

5. Άντε καλά, μπορεί να αφήσω κανένα αν είναι καλό... :P :/

Annie_Hall είπε...

1. Δεν μου αρέσουν οι περιπέτειες. Δεν μου αρέσουν οι ναυαγοί. Δεν μου αρέσουν ιστορίες που τραβάνε πολλές σαιζόν και επεισόδια. Χαζομάρες είναι αυτά που ξέρω: "ότι κάνουν μπρος πίσω στο χρόνο και ένας γρ΄φει το star wars ή κάτι τέτοιο"

4. Κρίμα με πολιτισμένους δεν πλακώνομαι για ποδοσφαιρικά :(

5. Μπράβο γιατί είστε και πολλά αγοράκια μαζεμένα εδώ :Ρ

CineTV-world είπε...

1.α. Δεν είναι μόνο περιπέτεια. β. Δεν δείχνει μόνο ναυαγούς. γ. Δεν τραβάει πολλές σεζόν και δεν έχει πολλά επεισόδια (με εξαίρεση τις 3 πρώτες που είχαν από 20+). δ. Πόσο γελοία ακούγονται κάποια πράγματα αν τα περιγράφει κάποιος που δεν τα έχει δει και πόσο γαμάτα είναι όταν τα βλέπεις!!! Τεράστια διαφορά... μέρα με τη νύχτα. Υπάρχουν άπειρες λεπτομέρειες που (δικαιολογημένα) αγνοείς... Η σκηνή με το Star Wars (γιατί για μια μόλις σκηνή πρόκειται) ήταν απ΄τις πιο αστείες... Δεν έχει πολλές τέτοιες σκηνές, αλλά όταν έχει, είναι κι αυτές κορυφή.

4. Κρίμα κι άδικο να προσθέσω... :P

5. ;) :/ :/ :/

geok.24 είπε...

ΤΙ ΒΡΑΒΕΙΑ!! ΝΥΣΤΑΞΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ (ΤΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ), ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΝ (ΛΟΣΤ) ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ)!! ΤΟ 30 ROCK TΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ??

CineTV-world είπε...

Δεν ξέρω τι τους βρίσκουν, δεν το έχω δει ποτέ. Εσύ το έχεις δει ρε Geo; Πάντως εγώ "χάρηκα" για όλους τους υπερσυνδέσμους της ανάρτησης... Το άξιζαν πραγματικά... :)

ΥΓ: Δείχνει επιτέλους τη φωτογραφία σου!!! Άλλαξες κάτι;;;

CineTV-world είπε...

Ben Linus Finally Gets His Emmy

ΥΓ: Το βίντεο είναι γεμάτο spoilers, το κείμενο όμως όχι... :)

geok.24 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
geok.24 είπε...

ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑD MEN ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!! ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΡΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΩΡΑ
ΔΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ SPOILERS TOY BEN :)) !!
Υ.Γ.: ΑΛΛΑΞΑ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ :)) ?? ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΡΙΝ (ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ)!!

CineTV-world είπε...

1. Πολλές φορές όμως τα πρώτα επεισόδια από μια σειρά δεν λένε κάτι... Δεν είχα ξετρελαθεί ούτε με τα πρώτα 5 επεισόδια απ΄την 1η σεζόν του 24...

2. Απλοί υπερσύνδεσμοι από εδώ είναι (αν αναφέρεσαι στους 3 πρώτους της ανάρτησης)... Τους ανέφερα για να πω με άλλα λόγια πως συμφωνώ απόλυτα με αυτές τις 3 νίκες...

3. Προφανώς δεν το είπα για κάποιον που έχει δει όλες τις σεζόν του Lost... :P

ΥΓ: Α ωραία...

CineTV-world είπε...

Πάντως να ξέρεις πως όπου βλέπεις κόκκινες λέξεις κράτα μικρό καλάθι εεε... όχι, είναι υπερσύνδεσμοι ήθελα να πω!!! ;) :/

geok.24 είπε...

1. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ, ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΕΔΩ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η UGLY BETTY ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑD MEN!!
2. ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ...

Annie_Hall είπε...

"ΤΟ 30 ROCK TΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ??"

Nαι το 30 Rock τόσο καλό είναι. Πολύ αστείο και πολύ έξυπνο.

lt.aldo raine είπε...

ρε ο emerson κάθε χρόνο το παίρνει η είναι αλλα βραβεία αυτά?

""ως πολιτισμένη ιδεολογική διαφωνία θα το χαρακτήριζα""

τι είπε πάλι το άτομο:}

ps: http://cinetv-world.blogspot.com/2009/09/glourious-focking-basterds.html?showComment=1253721001477#c7472135130194893596

CineTV-world είπε...

1. Δεν ξέρω που είδες να βραβεύεται, αλλά ΕΜΜΥ πρώτη φορά πήρε.

2. Χάσε και καμιά ευκαιρία για να ειρωνευτείς ρε γμτ!!! Με το τίποτα ειρωνεύεσαι...!!! Χαλάρωσε λίγο, δεν είπα κάτι για να αντιδράσεις έτσι παιδιάστικα...!!! Ακριβώς όπως το χαρακτήρισα ήταν.

lt.aldo raine είπε...

2.υπερβάλλεις πάλι...αλλα τέλος πάντως.

W. είπε...

Έλεοςςςςςςςςςςς πια με το ΜΑΝΤ ΜΕΝ, μια απλά καλή δραματική σειρούλα είναι, ήμαρτον πια με τη σωρεία καλών κριτικών επειδή λέει τα αυτονόητα για τη βιομηχανία της διαφήμισης.

Ακόμη να ψοφήσει το ER;;;

Το αμερικάνικο THE OFFICE από όσα επεισόδια έχω δει τουλάχιστον ήταν το καλύτερο κωμικό της κατηγορίας.

CineTV-world είπε...

W το βλέπεις κανονικά το Mad Men ή έτυχε να δεις 2-3 επεισόδια; Προσωπικά δεν μπορώ να έχω άποψη για τη συγκεκριμένη σειρά...

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω:

Μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν είχε ούτε υποψηφιότητα ο Jon Voight για Β αντρικό...!!! Για όσους δεν ξέρουν: έπαιξε στην 7η σεζόν του 24. Ίσως να τον έφαγαν τα "αντι-Ομπαμικά" του σχόλια... αν είναι έτσι καλά να πάθει, αν και ήταν όντως πολύ καλός στο ρόλο του...

W. είπε...

Έχω δει νομίζω ολόκληρη την πρώτη σεζόν... Πολύ καλύτερα τα λέει το GLENGARRY GLENN ROSS.

CineTV-world είπε...

Δεν το έχω δει.

Δημοσίευση σχολίου