Οι 4 Πολυαναμενόμενες Νέες Σειρές της Σεζόν!!!


1.
FLASH FORWARD


Από τις 4 νέες σειρές, αυτή είναι με διαφορά η πιο πολυαναμενόμενη. Η υπόθεση έχει ως εξής:

Άλλη μία συνηθισμένη μέρα ξεκινά και ξαφνικά ολόκληρη η ανθρωπότητα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, χάνει τις αισθήσεις της για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα και κάθε ένας άνθρωπος ξεχωριστά, βλέπει το μέλλον του... 6 μήνες μετά!!! Μόλις η ανθρωπότητα συνέρχεται και αποκτούν ξανά τις αισθήσεις τους όλοι όσοι επέζησαν απ΄το γεγονός... προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε και για ποιο λόγο. Το μέλλον που είδαν οι περισσότεροι μοιάζει τελείως ξένο και χαοτικό σε σχέση με την μέχρι τώρα ζωή τους. Θα βγει άραγε αληθινό; Αυτό θα το μάθουμε στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Το Flash Forward είναι η σειρά που το ABC προορίζει ως διάδοχο του Lost και όντως έχουν κάποια κοινά σημεία. Μαζί με τον Joseph Fiennes πρωταγωνιστεί και η Sonya Walger (η Penny του Lost) και πρόσφατα στο cast προστέθηκε και ο Dominic Monaghan (βλ. Charlie). Επίσης, ένα πολύ σημαντικό μέρος της πλοκής των 2 σειρών έχει να κάνει με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.



ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 24/9/2009

ΥΓ: Αν καταφέρει να είναι έστω και κατά το ήμισυ σαν το Lost (δεν λέω να το αντιγράψει, σαν ποιότητα εννοώ), θα είναι τέλειο.

2. V


Άλλη μία συνηθισμένη μέρα ξεκινά και ξαφνικά (:P :/) 29 εξωγήινα διαστημόπλοια εμφανίζονται πάνω από ισάριθμες πρωτεύουσες κρατών!!! Μια γυναικεία φυσιογνωμία εμφανίζεται στο κάτω μέρος των διαστημοπλοίων για να καθησυχάσει τους ανθρώπους λέγοντάς τους πως ήρθαν για να μας βοηθήσουν με την προηγμένη τεχνολογία τους και πως δεν έχουν σκοπό να μας βλάψουν με κανένα τρόπο... Ευτυχώς κάποιοι δεν πιστεύουν σε καλοπροαίρετες... εισβολές κι αρχίζουν να προετοιμάζονται γι' αυτό που θα καταλήξει να είναι η μεγαλύτερη μάχη για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Το V προέρχεται από τη λέξη Visitors και η νέα σειρά είναι remake ομώνυμης mini σειράς του 1984 την οποία δεν έχει τύχει όμως να παρακολουθήσω οπότε δεν έχω άποψη (πάντως κυκλοφορεί σε DVD και στη χώρα μας). Πρωταγωνίστρια και δω είναι άλλη μία γνώριμή μας απ΄το Lost, η Elizabeth Mitchell (ή αλλιώς... Juliet).



ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 3/11/2009

3. THE HUMAN TARGET

Ο βασικός χαρακτήρας αυτής της νέας σειράς είναι ο Christopher Chance, ένας γενναίος και πάρα πολύ μυστηριώδης ιδιωτικός σωματοφύλακας που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του για να σώσει τις ζωές των πελατών του. Είναι ο "ανθρώπινος στόχος" του τίτλου (ΟΥΑΟΥ :/) !!! Σε κάθε επεισόδιο, καθώς ο Chance θα προσπαθεί να προστατέψει τον πελάτη του και να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω απ΄την επικείμενη απειλή έτσι ώστε να την αποτρέψει πλήρως... ταυτόχρονα θα ξεσκεπάζεται και από μια άγνωστη πτυχή απ΄το σκοτεινό παρελθόν του. Γνωρίζει κανένας ποιος είναι πραγματικά ο Christopher Chance ή τι μυστικά βρίσκονται θαμμένα στο παρελθόν του; Τι μπορεί να είναι αυτό που οδήγησε έναν άντρα να γίνει με τη θέλησή του "Ανθρώπινος Στόχος"; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στη σειρά.

Το Human Target βασίζεται σε ομώνυμο graphic-novel του οποίου λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Πρωταγωνιστής είναι ο Mark Valley (προσωπικά τον θυμάμαι απ΄το Fringe) κι ένας εκ των συμπρωταγωνιστών του θα είναι ο Jackie Earle Haley (βλ. Watchmen, A Nightmare on Elm Street remake κλπ-κλπ) που θα είναι κάτι σαν βοηθός του Chance, αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιος θα είναι ο ρόλος του. Τη σειρά θα προβάλλει το κανάλι της Fox και κάτι μου λέει πως, τώρα που το 24 βρίσκεται στην τελική του ευθεία (αν δεν είναι η 8η σεζόν η τελευταία, το πολύ να του απομένει άλλη μία ακόμα), προορίζεται ως η νέα μεγάλη σειρά δράσης...



ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 17/1/2010 (μια ώρα πριν την πρεμιέρα της 8ης σεζόν του 24...)

ΥΓ: Η νέα μεγάλη σειρά δράσης μπορεί και να είναι, αλλά να συνδυάζει αγωνία και δράμα με τον τρόπο που συνδυάζονται στο 24... θεωρώ πως είναι τελείως αδύνατο/απίθανο. Τουλάχιστον να είναι διασκεδαστικό...

4. DAY ONE

Αυτό το νέο sci-fi δράμα θα παρακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων και τις προσπάθειές τoυς να ξαναχτίσουν απ΄την αρχή τον πολιτισμό μας μετά από μια καταστροφική, αλλά κι ανεξήγητη καταιγίδα μετεωριτών!!! Οι επιζώντες, ξαναβρίσκουν σιγά-σιγά τη χαμένη τους ελπίδα μέσα απ΄τις μικρές, καθημερινές τους νίκες στον προσωπικό τους αγώνα επιβίωσης και σταδιακά θα ανακαλύψουν γιατί συνέβη αυτή η καταστροφή, αλλά και τι άλλο μπορεί να τους επιφυλάσσει το μέλλον...



ΠΡΕΜΙΕΡΑ:
Κάποια στιγμή στο μακρινό 2010...

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

1. Όλες οι σειρές είναι ταξινομημένες με βάση την ημερομηνία προβολής τους...

2. Σαν 5η σειρά θα έβαζα το The Prisoner, αλλά λόγω του ότι είναι mini σειρά είπα να μη το βάλω...

3. Για περισσότερες πρεμιέρες νέων, αλλά και παλιών σειρών (αποκλειστικά φθινοπωρινών όμως...) πατήστε εδώ ή εδώ για τις πρεμιέρες των 10 αγαπημένων μου σειρών (όσων προβάλλονται ακόμα τέλος πάντων).

17 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

1)Ωραίο αφιέρωμα. Να'σαι καλά! Σαν τρελή έψαχνα κάπου όλες τις σειρές μαζεμένες με τις ημέρες προβολής τους! Από αυτά που προτείνεις ίσως κοιτάξω τα δύο πρώτα.

2)Πάντως θα ρίξω και μια ματιά στο Vampire Diaries αν και πολύ φοβάμαι ότι θα θυμίζει Twilight.

3)Και ίσως(πολύ ίσως όμως) στο Stargate Universe, αν και από τα άλλα δεν έχω δει κάτι(τώρα μπορεί να αρχίσω το Stargate Atlandis), το οποίο είχε απογοητευτικό τρέιλερ και θυμίζει κακή κόπια του Galactica.

W. είπε...

Ξέχασες την καλύτερη... DR.ΡΟΥΛΗΣ :/ :/ ;Ρ

CineTV-world είπε...

Προς Annie:

1. Ευχαριστώ :) Για το 3ο καταλαβαίνω... αλλά το 4ο γιατί όχι;;;

2. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο δεν έχω σκοπό να το δω...

3. Με εξαίρεση την τηλεταινία-πιλότο της πρωτότυπης σειράς, δεν έχω δει ποτέ κανένα επεισόδιο από κανένα Stargate.

Προς W:

1. Τι είναι αυτό;

2. Ελπίζω να μην εννοείς πως είναι μλκς οι επιλογές μου. :S :/

W. είπε...

1. Η καινούρια του Harry Romas :/ :/

2. Όχι ρε... Βασικά δεν τις ξέρω :/

CineTV-world είπε...

2. Πως δεν τις ξέρεις;;; Περιλήψεις έγραψα, trailer έβαλα... το άλλο έπρεπε να κάνω για να τις μάθεις;;; :/

W. είπε...

Εννοώ δεν τις είχα ξανακούσει.

CineTV-world είπε...

Ε γι'αυτό έκανα το αφιέρωμα ρε W, για να τις μάθεις και να μου πεις τη γνώμη σου... :P ;)

lt.aldo raine είπε...

ωραίο αφιέρωμα...πέτυχες και τις 3 σειρές που θέλω να δω του χρόνου:}...βεβαια αυτό που περιμένω περισσότερο είναι το day one.

CineTV-world είπε...

Ποια δε θέλεις να δεις; Να φανταστώ το THE HUMAN TARGET, σωστά;

ΥΓ: Ευχαριστώ...

lt.aldo raine είπε...

σωστά...και είναι μια ακόμα που θέλω να δω...αλλα δεν το θυμάμαι.

CineTV-world είπε...

Στον επίλογο, στο 3 έβαλα έναν υπερσύνδεσμο απ΄το TV.COM, εκεί θα βρεις σίγουρα τη σειρά που θες να δεις εκτός κι αν αρχίζει το 2010...

lt.aldo raine είπε...

δεν το βρήκα...βασικά...δεν το θυμάμαι καθόλου.

θα βγει και prequel του galactica.

Annie_Hall είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PREQUEL ΤΟΥ GALACTICA!

Λέγεται Caprica και όντως διαδραματίζεται πριν το Galactica και έχει σχέση. Όμως ΔΕΝ παίζουν οι ίδιοι ηθοποιοί και είναι κοινωνικο-πολιτικό. Ο πιλότος έχει κυκλοφορήσει, αυτό αρχίζει το 2010. δεν το έχω δει αλλά λέει το έχουν γυρίσει πολύ στο θρησκευτικό και τη φιλοσοφία, οπότε ψιλοβαρετό φαίνεται.

Το Day One ψιλοφλωριά μου κάνει. Δεν μ' αρέσουν κι οι φάτσες του και μετά το Galactica έχω μεγάλες προσδοκίες όσο να' ναι. Και μου φαίνεται δράμα για το δράμα...

CineTV-world είπε...

"λέει το έχουν γυρίσει πολύ στο θρησκευτικό και τη φιλοσοφία, οπότε ψιλοβαρετό φαίνεται"

Αν είναι δυνατόν!!! Prequel του BSG να είναι κάπως έτσι... :P :)

ΥΓ: Prequel είναι κι ας μη παίζουν οι ίδιοι... και μόνο που "διαδραματίζεται πριν το Galactica και έχει σχέση"... αρκεί. :P

Annie_Hall είπε...

"Αν είναι δυνατόν!!! Prequel του BSG να είναι κάπως έτσι... :P :)"

Θα σου 'λεγα!

"Prequel είναι κι ας μη παίζουν οι ίδιοι... και μόνο που "διαδραματίζεται πριν το Galactica και έχει σχέση"... αρκεί."

Δε με νοιάζει, δε με νοιάζει. Βλακεία φαίνεται. Ίσως το δω γιατί λέει πως δημιουργήθηκε ο πρώτος Κύλωνας αλλά αν δεν παλεύεται θα το κόψω

academy είπε...

Το V με ενθουσίασε.Ασε που λατρεύω την Τζουλιέτ μας.Το Day one θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

CineTV-world είπε...

Ρε Academy... και συ Lostακιας είσαι;;; :)

ΥΓ: Το Day One μπορεί να θέλει δουλειά, αλλά έχει και πολύ χρόνο μέχρι να αρχίσει να προβάλλεται... ;)

Δημοσίευση σχολίου