Avatar-Teaser Posters






















ΥΓ: Κάποιοι δε μπορούν να περιμένουν 16 μέρες ενώ κάποιοι άλλοι πρέπει να περιμένουν μέχρι το Δεκέμβρη...!!!

17 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

endiaferon...

ps...allo i epistrofi tou terastiou q...kai allo i epistrofi tou pontikotitanikouli cameron.

CineTV-world είπε...

Κοίτα και γω προτιμώ Tarantino σαν σκηνοθέτη, αλλά ο Cameron δεν έκανε μόνο τον Tιτανικό... έκανε και τα μοναδικά στο είδος τους: Aliens, Terminator 1 & 2 και The Abyss... Δεν ξέρω, εσένα μπορεί να μη σου αρέσουν και τόσο οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά εμένα είναι απ΄τα πιο αγαπημένα μου είδη ταινιών και είμαι σίγουρος πως το Avatar θα αφήσει εποχή...

lt.aldo raine είπε...

epoxi den ksero ama tha fisi...sigoura omos tha ne polu polu kalo....ela more plaka se kana...kai emena mou arese to alias.

Annie_Hall είπε...

"αλλά εμένα είναι απ΄τα πιο αγαπημένα μου είδη ταινιών"

Αυτό που στις ταινίες γουστάρεις Sci-Fi αλλά το Battlestar Galactica δεν το βλέπεις, δεν μπορώ να το καταλάβω(άσχετο αλλά είδα επεισοδιάρα εχθές και το θυμήθηκα). Κι επειδή δεν έχω δει ολοκληρωμένα lost δεν θα σου πω ότι είναι καύτερο, αλλά το πλησιάζει πάρα πολύ(fans του lost το λένε αυτό)!

CineTV-world είπε...

Αφου σου έχω πει ρε ANNIE: Δε μου αρέσουν ιδιαίτερα τα διαστημικά κι ας είναι η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ η 3η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών (αποτελεί μεγάλη εξαίρεση)... Γενικά, το βρίσκω αρκετά βαρετό να βλέπω όλη την ώρα (ή έστω την περισσότερη) το εσωτερικό ενός διαστημόπλοιου... κι αν πρόκειται για μια 2ωρη ταινία να πάει στο διάολο... αλλά αν πρόκειται για σειρά μου είναι αρκετα δύσκολο να την παρακολουθήσω με ενδιαφέρον... Άσε που μου τη σπάνε οι δερμάτινες στολές...!!! Δεν είμαι εγώ για Galactica, όσο καλό κι αν είναι για το είδος του... δεν το αμφισβητώ, απλά δεν είναι για μένα... και στην τελική Sci-Fi δεν είναι μόνο τα διαστημικά...

CineTV-world είπε...

Να προσθέσω πως οι fans του Lost που λένε κάτι τέτοιο... είναι τελείως πουλημένοι για μένα...!!! :P ;)

Annie_Hall είπε...

Ουφ! Δοκίμασε πρώτα και μίλα μετά. Δες το δίωρο miniseries(είναι η αρχή της σειράς, δύο μεγάλα επεισόδια σε μορφή ταινίας) και μην το συνεχίσεις, μετά. Στην ουσία δεν πρόκειται απλά για Sci-Fi αλλά για ένα εξαιρετικό δράμα χαρακτήρων και pls μην το αποκαλείς "διαστημικό" γιατί πληγώνομαι. Είναι πολύ περισσότερα! Απλά δεν περιγράφεται το πόσο μαλάκα σε αφηνει κάποιες φορές. Αν σου αρέσει το συναίσθημα "τι στα διάλα είδα τώρα;"(που για να βλέπεις lost σου αρέσει), είμαι σίγουρη ότι θα το γουστάρεις πολύ.

Η διαφορά του με το Lost είναι ότι ναι μεν θέτει πολλά ερωτήματα και μυστήρια αλλά στα απαντάει πριν σου κάνει τα νεύρα κρόσια. Δεν θα επιμείνω άλλο όμως, έγινα κουραστική.

Επίσης αφού βλέπεις που βλέπεις σειρές γιατί δεν κάνεις κανένα ποστ για να σχολιάζουμε τις μέχρι τώρα εξελίξεις. Π.χ. για True Blood, Hung(το είδα τελικά, αρκετά καλό) που παίζονται αυτό τον καιρό; Μια φορά την εβδομάδα ξέρω γω, για άλλη σειρά κάθε φορά.

Με τον Dexter βρήκες άκρη; Από Σεπτέμβρη θα το δείξει στο ΣΚΑΙ πάντως :)

Και τελοσπάντων τι είναι αυτό το Avatar; Εμένα που δεν μου αρέσουν τα Sci-Fi θα μου αρέσει; Τώρα το σχόλιό μου δεν είναι εντελώς άκυρο ε;

CineTV-world είπε...

1. "Δες το δίωρο miniseries"

Το κατεβάζω εδώ και 1,5 ώρα και θέλει άλλο τόσο περίπου... :)

2. "Στην ουσία δεν πρόκειται απλά για Sci-Fi αλλά για ένα εξαιρετικό δράμα χαρακτήρων και pls μην το αποκαλείς "διαστημικό" γιατί πληγώνομαι. Είναι πολύ περισσότερα!"

Δεν το αμφισβητώ... αλλά εννοούσα το "περιτύλιγμα"-τα σκηνικά, την πρώτη εικόνα που έχει κάποιος απ΄τη σειρά... αν με χαλάει αυτό, μου είναι λίγο δύσκολο να προσέξω τους χαρακτήρες μετά...

3. "Απλά δεν περιγράφεται το πόσο μαλάκα σε αφηνει κάποιες φορές. Αν σου αρέσει το συναίσθημα "τι στα διάλα είδα τώρα;"(που για να βλέπεις lost σου αρέσει), είμαι σίγουρη ότι θα το γουστάρεις πολύ."

Είμαι σίγουρος (όσο υπεροπτικό κι αν ακούγεται) πως το Lost είναι πολύ πιο περίπλοκη κι έξυπνη σειρά... :/ :P

4. "Η διαφορά του με το Lost είναι ότι ναι μεν θέτει πολλά ερωτήματα και μυστήρια αλλά στα απαντάει πριν σου κάνει τα νεύρα κρόσια."

Σε μένα προσωπικά δεν μου έκανε ποτέ τα νεύρα κρόσια... έχει απίστευτο ενδιαφέρον, βασικά τα έχει όλα: Μυστήριο, αγωνία, δράση, δράμα, σκηνές τρόμου, κωμικές στιγμές... τα πάντα (όλα :P) !!! Όπως σου έχω ξαναπεί: Σε κάθε σεζόν δίνει αρκετές απαντήσεις και ταυτόχρονα δημιουργεί περισσότερες απορίες, αλλά αυτή είναι η μαγεία της σειράς... αν έδιναν όλες τις απαντήσεις απ΄την αρχή δεν θα είχε απολύτως κανένα ενδιαφέρον...

5. "Δεν θα επιμείνω άλλο όμως, έγινα κουραστική."

Σε μένα τουλάχιστον δεν έγινες καθόλου κουραστική... και ειλικρινά δεν το λέω απο ευγένεια.

6. "Επίσης αφού βλέπεις που βλέπεις σειρές γιατί δεν κάνεις κανένα ποστ για να σχολιάζουμε τις μέχρι τώρα εξελίξεις."

Το σκέφτηκα και γω μια στιγμή αλλά πρώτον δεν είμαι τόσο φανατικός με τις συγκεκριμένες σειρές (εντάξει, για καλοκαίρι ότι πρέπει είναι), δεύτερον δεν είμαστε τόσοι πολλοί... και τρίτον, αν κάνω κάτι τέτοιο για όλες τις σειρές που βλέπω (το χρωστάω αυτό το αφιέρωμα) δε θα βρω την ανάλογη ανταπόκριση... π.χ. το 24 είμαι ο μόνος που δεν έχει χάσει επεισόδιο... και θα χαλαστώ αν αρχίσω να σχολιάζω ένα-ένα τα επεισόδια του True Blood και όχι του 24... Αλήθεια, 24 έχεις δει καθόλου;;; Στην 8η σεζόν θα παίζει και η Starbuck... :)

7. "Με τον Dexter βρήκες άκρη;"

Μαζί με το Battlestar κατεβάζω και την πρώτη σεζόν (εδώ και 5,5 ώρες περίπου και θέλει άλλες 11,5)...

8. "Και τελοσπάντων τι είναι αυτό το Avatar; Εμένα που δεν μου αρέσουν τα Sci-Fi θα μου αρέσει;

Δεν μπορώ να ξέρω αν θα σου αρέσει... αλλά ο Cameron δημιούργησε σίγουρα κάτι μοναδικό για το είδος του... Έναν εξωγήινο κόσμο όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ!!! Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ... ;)

9. "Τώρα το σχόλιό μου δεν είναι εντελώς άκυρο ε;"

Όχι, μην ανησυχείς... ;)

CineTV-world είπε...

Τώρα μου λέει άλλες 15 ώρες για το Dexter... :(

geok.24 είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ AVATAR ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤRAILER?? ΤΟ BATTLESTAR GALCTICA EΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΣΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΟ ΤRUE BLOOD (ΑΔΙΚΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΕΜΜΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΗUNG MOΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑLEXANDER PAYNE ΜΑΛΙΣΤΑ) ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ BAUER ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ!! ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΣΚΑΪ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ (DEXTER, CALIFORNICATION, HARPER'S ISLAND)!!

Annie_Hall είπε...

Το Californication είναι ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟ! Κάφρικο, αστείο, με έναν Ντουκόβνυ να δίνει ρέστα. Και να σκεφτείς ότι μετά τα x-files δεν περίμενα να μπορέσω να τον δω αλλού.

Το Harper's Island έχει ένα ενδιαφέρον αλλά θυμίζει πολύ "Ξέρω τι κάνατε πέρυσι το καλοκαίρι".

Jack υπομονή και θα κατέβουν ;) Το 24 δεν το έχω δει ποτέ. Δεν έτυχε βασικά και τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω το The Shield. Το Dexter αν σε χαλάσει, μην το απορρίψεις αμέσως. Δωσ'του μερικά επεισόδια και θα γίνει πολύ καλό.

CineTV-world είπε...

Προς GEO:

1. "ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ AVATAR ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤRAILER??"

21/8 βγαίνει το πρώτο trailer...

2. "ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΣΚΑΪ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ (DEXTER, CALIFORNICATION, HARPER'S ISLAND)!!"

Εεε... ξέχασες το 24... ;)

ΥΓ: Παρακαλώ... :)

CineTV-world είπε...

Προς ANNIE:

1. "Το 24 δεν το έχω δει ποτέ"

:/ :/ :/ :S :P

Εεε... γιατί "δεν έτυχε";;; Θέλω να πω: έχει κάτι που δε σου αρέσει και το αποφεύγεις;;; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος έχει επιλέξει να δει άλλες σειρές και όχι το μοναδικό 24!!! Έχω παρατηρήσει πως είναι παρεξηγημένη σειρά σε όσους δεν την παρακολουθούν... έχουν την εντύπωση πως είναι "αμερικανιά", "ρεπουμπλικάνικο", "ρατσιστικό"... αλλά δεν είναι.

2. "Το Dexter αν σε χαλάσει, μην το απορρίψεις αμέσως. Δωσ'του μερικά επεισόδια και θα γίνει πολύ καλό."

Μην ανησυχείς... άλλωστε και το 24 μετά απ΄τα 5 πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν μου άρεσε για τα καλά... να μη μιλήσω και για το Lost που την 1η του σεζόν τη βρήκα απλά καλή...

Annie_Hall είπε...

Δεν είμαι πολύ της δράσης, να σου πω την αλήθεια. Ούτε ταινίες, ούτε σειρές. Και όσες φορές έπεσα πάνω της στην τηλεόραση, οπως είναι φυσικό, δεν καταλάβαινα Χριστό.

"Έχω παρατηρήσει πως είναι παρεξηγημένη σειρά σε όσους δεν την παρακολουθούν... έχουν την εντύπωση πως είναι "αμερικανιά", "ρεπουμπλικάνικο", "ρατσιστικό"... αλλά δεν είναι."

Να σου πω την αλήθεια είναι από τις λίγες σειρές για την οποία δεν έχω καμία απολύτως εντύπωση. Δεν ξέρω και κανέναν να την παρακολουθεί και μου έχει περάσει τελείως αδιάφορη, εξού και το "δεν έτυχε". Μπορεί κάποια στιγμή να τη νοικιάσω, ίσως όταν τελειώσει για να τη δω μαζεμένη.

Τι έγινε; Κατέβηκαν;

CineTV-world είπε...

1. "Δεν είμαι πολύ της δράσης, να σου πω την αλήθεια. Ούτε ταινίες, ούτε σειρές"

Ναι αλλά δεν είναι απλά δράση... είναι γεμάτη και από αγωνία, ανατροπές και δράμα...

2. "Και όσες φορές έπεσα πάνω της στην τηλεόραση, οπως είναι φυσικό, δεν καταλάβαινα Χριστό"

Οποιαδήποτε σειρά "μη αυτοτελών επεισοδίων" και να δεις τυχαία δε θα καταλάβεις τίποτα... αυτό είναι λογικό, αλλά αν την πάρεις απ΄την αρχή τότε αλλάζει το πράγμα... και βάζω το χέρι μου στη φωτία (που λέει ο λόγος) πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να το είδε απ΄την πρώτη σεζόν και να μη κόλλησε για τα καλά... Εγώ έκανα το πρώτο βήμα με το Dexter, δες και συ την 1η σεζόν του 24 κι αν δε σου αρέσει... να μου τρυπήσεις τη μύτη... και πες μου μετά ποια σειρά είναι καλύτερη...

3. "Δεν ξέρω και κανέναν να την παρακολουθεί"

Δεν πρέπει να γνωρίζεις και πολύ κόσμο... ε; :P

4. "ίσως όταν τελειώσει για να τη δω μαζεμένη"

Θα δεις 8-9-10 σεζόν μαζεμένες;!;!; Πάντως έχω την εντύπωση πως αυτή τη στιγμή είναι η μακροβιότερη σειρά (με εξαίρεση τους Simpsons βέβαια) στο κανάλι της FOX... όταν άλλες σειρές κόβονται ή χάνουν σε τηλεθέαση, το 24 συνεχίζει ακάθεκτο κι αυτό λέει πολλά... :P

ΥΓ: Κατέβηκαν, αλλά δεν είδα τίποτα ακόμα... :)

geok.24 είπε...

21/8 ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ TRAILER?? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ??
ΤΟ 24 ΔΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ CSI) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ!!
ΤΟ ΗARPER'S ISLAND ΘΥΜΙΖΕΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ) ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ!! CALIFORNICATION KAI DEXTER ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΑΝΤΩΣ!!

CineTV-world είπε...

Στις 21/8 θα παρουσιάσουν ένα 15λεπτο της ταινίας σε συγκεκριμένες αίθουσες της Αμερικής και αποφάσισαν να παρουσιάσουν και το trailer την ίδια μέρα...

Δημοσίευση σχολίου