"Καλοκαιρινές" Σειρές-True Blood



Πως λέμε Twilight... ε καμία σχέση. Οι μόνες ομοιότητες που μπορεί να εντοπίσει κάποιος είναι πως έχουν και τα δύο βρικόλακες (υποτίθεται "και τα δύο"...) και πως υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ ενός βρικόλακα και μιας απλής κοινής θνητής (αν και η Σούκι μόνο απλή κοινή θνητή δεν είναι)... ως εκεί όμως γιατί το True Blood, σε αντίθεση με το Twilight, διακρίνεται απ'το έντονο πάθος και τον άγριο ερωτισμό των πρωταγωνιστών του, αλλά και όχι μόνο... σίγουρα δεν είναι μια εφηβική σειρούλα.

Φέτος προβάλλεται η δεύτερη σεζόν του με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία απ'την προηγούμενη... Το ΗΒΟ είχε να δει τέτοια νούμερα τηλεθέασης απ΄την εποχή των Sopranos κι έχουν συμφωνήσει από τώρα και για τρίτη σεζόν.


5 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Εσένα σε συμπαθώ πολύ τελικά! Άπειρο Grindhouse και τώρα αυτό... Η Σούκι πάντως θέλει βρωμόξυλο για να στρώσει. Το HBO έχει μακράν τις καλύτερες παραγωγές και ο Alan Ball ίσως είναι ο καλύτερος δημιουργός της τηλεόρασης! Δεν αρχίζω γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ...Να επισημάνουμε μόνο την τραγουδάρα του Dylan στο promo.

Καλά εσύ πόσα ποστ κάνεις τη μέρα;

CineTV-world είπε...

1. "Εσένα σε συμπαθώ πολύ τελικά!"

Μα όλοι με συμπαθούν πολύ!!! Ρώτα και στο Cinemag... :/ :/ :/ ;)

2. "Άπειρο Grindhouse και τώρα αυτό..."

Το αφιερωματάκι στα trailers του Grindhouse μου έτυχε λόγω De Niro... Πάντως θα ήθελα πάρα πολύ ρε γαμώτο να δω ολόκληρη την ταινία κανονικά (αλήθεια, τώρα που το σκέφτομαι: γιατί δε την κατεβάζω ο μαλάκας;!;!; αυτό θα πει αναλαμπή!!! :/)... Τελικά δεν ξέρω αν οι Weinstein έχουν κάνει περισσότερο καλό ή κακό στον Tarantino... εσύ τι πιστεύεις;

2. "Η Σούκι πάντως θέλει βρωμόξυλο για να στρώσει"

Γιατί ρε, μια χαρά είναι το Σουκάκι...

3. "Να επισημάνουμε μόνο την τραγουδάρα του Dylan στο promo."

όπως το είπες: Τραγουδάρα.

4. "Καλά εσύ πόσα ποστ κάνεις τη μέρα;"

Όσα προλαβαίνω κι όσα έχω όρεξη... ;)
Βασικά είναι αρχή ακόμα κι όπως πάντα όταν ξεκινώ κάτι βιάζομαι να κάνω όλα όσα έχω στο μυαλό μου... σίγουρα στη συνέχεια θα χαλαρώσω, απλά τώρα έχω πολλές μαζεμένες ιδέες για ποστ... Πάντως ο W στο blog του, για να γράψει όλα τα κείμενα, κάνει πολύ περισσότερη δουλεία από μένα... βαριέμαι πολύ ρε γαμώτο να γράφω ολόκληρα "κατεβατά" (αν και αυτή τη στιγμή "κατεβατό" έγραψα!!!), προτιμώ να βάζω εικόνες και βίντεο. Τα λένε όλα και δεν χρειάζεται μετά να γράφω πολλά, δύο λόγια αρκούν... ;)

Annie_Hall είπε...

2(n1): Οι Weinstein συνεργάζονται πολύ καλά με τον Tarantino. Καλό κάνουν ο ένας στον άλλο. Για τη δουλειά που κάνουν θαύμα είναι το πόσο ξαμολυτό τον αφήνουν. Από εκεί και πέρα τα λεφτά τους παίζονται, μην το ξεχνάμε αυτό.

2(n2): Το Σουκάκι είναι χαζογκόμενα με όλη τη σημασία της λέξης και κοτζάμ βαμπίρ τρέχει από πίσω της σαν σκυλάκι. Καλύτερα να πιάσει τη Τζέσικα και ν' αφήσει τη βλαχογκόμενα στο χωριό της!

Άσχετο: Ρε συ ρώτα τον Costello πως έφτιαξε τα σχόλια γιατί ούτε html δέχεται ούτε copy paste κάνει.

CineTV-world είπε...

Ωχ!!! εβαλα δύο 2 ε;!;!; :/ :)

2. Σωστά...

3. Έλα μωρέ τώρα! είναι απ΄το Νότο, ας μη το ξεχνάμε αυτό... είναι "αθώα" λόγω καταγωγής... :) Άσε που στη σειρά είναι η πιο έξυπνη και καπάτσα απ'όλες τις άλλες θνητές και μη...!!!

Άσχετο:

Έχω και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο blog του W, αλλά μόνο στο πρώτο μήνυμα... Η λύση που βρήκα είναι να στέλνω πρώτα ένα μικρό μήνυμα ή ακόμα και μια μπούρδα τύπου "σγσγδφγδφη" (μετά το σβήνω) και μετά δέχεται και html και copy-paste. Φαίνεται πως μόνο ο Blogger δεν αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα!!! Ελπίζω τουλάχιστον να βοήθησα...

ΥΓ: TARANTINO.GR

CineTV-world είπε...

Βέβαια αν έχει να προτείνει κάτι ο W πολυ ευχαρίστως να τον ακούσω, αλλά δε νομίζω να είναι θέμα λανθασμένων ρυθμίσεων...

Δημοσίευση σχολίου