EMMY & ΜΛΚΣ!!!

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των ΕΜΜΥ και το 24 δεν είναι υποψήφιο στην κατηγορία καλύτερης δραματικής σειράς (αλλά ούτε και το The Shield) !!! και δεν πιστεύω πως ειδικά τα Damages και Big Love είναι καλύτερες σειρές!!! Όχι πως τις έχω δει, αλλά απλά το θεωρώ αδιανόητο. Εντάξει, να παραδεχτώ πως το 24 δεν είναι τόσο καλό όσο ήταν κάποτε και πως αναγκαστικά επαναλαμβάνεται.. αλλά ποια σειρά μετά από 5-6 σεζόν δεν έπεσε στην παγίδα της επανάληψης;;; Απολύτως καμία.

Η 7η σεζόν, αν και δεν ήταν τέλεια (βλ.
Lost), άξιζε την υποψηφιότητα μόνο και μόνο επειδή κατέβαλαν προσπάθεια για αλλαγή κι επειδή είχε αρκετά δυνατά σημεία (δράση, ανατροπές, διάλογοι, ερμηνείες). Σημασία έχει πως πήραν κάποια ρίσκα, ασχέτως αν τους βγήκαν όλα ή όχι. Πάντως ήταν καλύτερη απ'την προηγούμενη (και χειρότερη) σεζόν και κατά τη γνώμη μου ήταν η τρίτη καλύτερη σεζόν, αλλά απ'το τέλος (5η καλύτερη...).

Το trailer της 7ης σεζόν:




Το χειρότερο για μένα είναι πως δεν έχει ούτε ο Kiefer Sutherland υποψηφιότητα για την μοναδική ερμηνεία του στην 7η σεζόν...!!! Βέβαια είναι υποψήφιος για την τηλεταινία 24: Redemption, αλλά στη σειρά ήταν ακόμα καλύτερος. Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) είναι η πρώτη φορά που δεν είναι υποψήφιος από τότε που άρχισε να προβάλλεται το 24 και φέτος ήταν καλύτερος από ποτέ... για άλλη μια φορά ήταν ο δυναμικός Jack Bauer που γνωρίζουμε, αλλά ταυτόχρονα ήταν και πιο ευάλωτος, ευαίσθητος, καταβεβλημένος και απογοητευμένος από ποτέ... και οι μαλάκες δεν του έδωσαν ούτε μία υποψηφιότητα.. ΕΜΜΥ ΚΑΙ ΜΛΚΣ!!!

ΥΓ: Πάντως και υποψηφιότητα να είχε το 24, πάλι το Lost θα υποστήριζα για καλύτερη σειρά!!! Θέλω να είμαι δίκαιος... ;) :P

4 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Μακάρι να τα μαζέψει όλα ο Dexter και το How I Met Your Mother να γουστάρω (εκτός από ηθοποιό σε κωμική που προτιμώ Monk)! Οτιδήποτε άλλο θα είναι ληστεία. Πάντως έτσι που είναι χωρισμένα γίνεται μπέρδεμα. Και δίνουν βραβείο για τα πάντα μιλάμε. Μπορεί να βραβεύουν και το κουλούρι σε πλατό. Πόσες ώρες θα κρατήσει; Απορώ.

CineTV-world είπε...

Μπααα... μακάρι το Lost, το 24 (έχει υποψηφιότητα για β γυναικείο ρόλο και κάτι άλλες ακόμα μικρότερες...) και το Breaking Bad (αφού δεν είναι υποψήφιος ο Sutherland ας το ξαναπάρει και φέτος ο καταπληκτικός Bryan Cranston)... :P :)

geok.24 είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ LOST ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Β' ΑΝΔΡΙΚΟΥ (ΜΠΕΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ TRUE BLOOD UA MPOROYSE PISTEYV NA EIXE KAI AYTO KAΠOIA YΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ LOST ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟ!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΝΕS ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!!

CineTV-world είπε...

1. Για το 24 έλεγα πως έχει Β΄Γυναικείου ρόλου υποψηφιότητα... :P

2. Για το TRUE BLOOD, ίσως... μάλλον ναι, δεν ξέρω!!! :/

3. Δεν το έχω δει ποτέ το ΒΟΝΕS... Γενικά δεν βλέπω CSI και τα παρακλάδια του-τις απομιμήσεις του... :)

Δημοσίευση σχολίου